It's a beutiful dayyyyy! :)

Jag feeeeet taggad inför i morgon! :D Enligt klockan idag då, men fett drygt att tänka så! :)
Jag ska klockan fyra vara hemma hos Linnéa & så ska vi fixa oss & sen dra till Linus som bor här nära mor, bara på en annan gård. En gul gård :D Så ska Fi, Kenny, jag, Linnéa, Kocken & självklart Linus äta nån trerätters middag tydligen :) Eller jag har ingen aning om vilka, utan gissade lite där. Kanske fler, kanske färre. Efter det vet jag inte vad vi ska hitta på! :) Har som ett nyårslöfte att fira nyår med Jennifer, Jonte, Ella & Linnéa men jag är ganska övertygad om att det inte kommer bli så. Dock har jag bestämmt att jag ska vara med typ My & typ Jennifer & ja, tjejerna men jag vet inte om det kanske krockar med Linnéa & co, även fast jag bestämmde med tjejerna först :( Jaja, vi får se. Skulle helst vilja vara med alla men det skulle kanske inte funka :( Är typ bara jag som skulle vilja det också känns det som. Bajs bajs.
Ha ett trevligt sista dygn i alla fall. Puuus, för kanske sista gången i år! :o

Beautiful Day - U2


:D


Magaluf

JAG VILL ÅKA TILL MAGALUF! Ge mig :( Gud vad härligt det skulle vara.


Feeling good

Hemligheter hit & hemligheter dit. Just nu känns det som att jag bär typ en ändå rätt djup hemlighet från varenda människa jag känner! Nej inte direkt, haha, men en del. Känns ju bra att folk litar på mig i alla fall för det har dom all rätt att göra.
Själv mår jag rätt bra för tillfället :)
Kom just på att jag skriver aldrig i min blogg om hur jag mår, vilket man kanske iof kan se i mina inlägg, men inte alltid. Kan bero på att jag har ingen aning om vilka som läser den, eller jo en del vet jag, men ja vill ju inte öppna mig för vem som helst liksom :)
Jajaja töntigt inlägg :D Nu har jag inget mer att säga. Puuuuuuss!


Mr Peson

Nu sitter jag hemma hos Mr Peson & myser. Vi var i Täby idag & kollade på kläder till nyår plus jeans. Linnéa hittade ett par jeans men jag kom hem tomhänt. Nu kommer Dossie & Linnéa igen här så jag ska inte skriva mer :) Puss & kram.

Brytet ben!

Ikväll skulle jag, Jesper, Fanny, Moa, Ille, My & Tobbe på bio & se Avatar. Kvällen började med att Tobbe gick & bröt benet! Hahaha :O Han ramlade när han sprang efter att ha lekt med en smällare typ. Eller fattade inte riktigt. Så nu har han opererat sig. Han opererade in plattor. Precis som jag har, haha :P
Filmen var inte så bra, men hemfärden var värre! Haha :D Det krånglade lite så efter tre timmar var vi äntligen hemma. Så nu är klockan snart fyra & jag ska snart gå & sova för att jag ska leka med Linnéa i morgon :) Fast ska bara prata klart med Lukas i telefon som btw just nu sätter sig i bilen på väg till Nicaragua :(
Jaja, god natt!




Bäst

Åh vad jag känner att jag älskar mina vänner så otroligt mycket!
Vet inte vad jag ska skriva för jag kan inte sätta ord på hur mycket dessa betyder för mig. Och allt ni gör för mig. Asså ah. Damp :D


Seg

Jag fattar inte varför jag sitter vid datorn. Vill bara gå & lägga mig. God natt!

Tid över

Nu när det är lov & jag har massa tid över plus att man knappt kan vara ute på dagarna, så får jag typ damp & vill skriva hela tiden. Som ni kanske märk. Jag skriver typ 2-3 inlägg om dagen nu. Ändå utesluter jag en massa jag kommer på att jag vill skriva om. Men nu ska jag börja fixa mig så kommer Moa sen också. Puss!




13:37

Nu är klockan 13:37. Tufft.

Pigg (-svin :D)

Just nu sitter jag uppe & har supertråkigt & halvt dygnar med mig själv för jag är inte trött. Eller a jag snackar med lite roliga människor också så det är nice :D


Sommar


Chill med Moaaaaaa

Hallå! Idag har jag firat jul här hos mamma & fått lite mer julklappar. Jag har också varit hos Moa en stund & träffat lite folk jag inte sett sen jag var fyra år typ. Typ hennes halvbror hon sällan träffar. Och hennes farmor! Jaja. Nu sitter vi här hemma hos mig & chillar lite. I morgon (enligt klockan idag) är det party med flickorna! Wiho :) Supertaggad! :)



Moa & jag


Onödigt

Hallå i stugan. Hallå i alla andra typer av hus också för den delen. Snart ska jag till mor men det var inte det jag tänkte säga. Inte för att jag hade så mycket annat att säga heller. Onödigt att jag ens började skriva. Eller nej för det är alltid kul! Ha en trevlig dag. Kisses :)


Redan taggad

Nuuuuu blev jag supertaggad inför nyår! Wiho! Jag ska vara med flickorna men mer än det vet jag inte än. Vi har inte bestämmt så mycket än. Men vi hittar väl på nåt eller drar nånstans :D
Om ett år & en vecka finns inte nästa år längre! Sug på den ni ;) Nu ska jag inte skriva mer. Puss & kramisar!


Förra nyår innan vi fixat oss.
Då höll vi till här hos far eftersom far var nån annanstans. Alltså jag & lite vänner :D Hihi!


Julafton

Idag är det julafton. Jag hatar julafton. Eller nej, eller jo lite.
Dagen började med att pappa fick ta bilen & åka nånstans & hämta Gustav som sen kom hem & var jättejobbig. Han hade heller inga julklappar & skyllde på att han inte hade råd. Vi firade bara vi tre, vilket försör julstämningen tycker jag för att det är typ bara jag som orkar bry mig. Eller pappa också, men åh det var mycket bättre när jag var liten. Tiden precis efter far & mor skillt sig för då kunde dom fira jul tillsammans. Nu känns allt alltid mycket oseriösare & jag får typ lagom med julstämning. Då när jag var liten firade mamma, pappa, jag & Gustav jul tillsammans med mina kusiner & morfar & mormor / farfar alltid.

Idag hände två otroligt roliga saker! Först komenterade Gustav när vi satt & tittade på Kalle Anka & hans vänner; "Men dom visar ju samma grejer varje år". HAHAH! Kom han på det nu liksom? (x
Sen en annan sak när det senare kommit fram till Ferdinand, så började jag tänka på en sak & sms:ade det till Moa som exakt samtidigt tänkte på exakt samma sak som också sms:ade mig exakt då! Haha!
Inget av det här låter kul, men det var så kul så jag höll på att gå & gömma mig i en buske! Hhahah!

Nu har vi precis öppnat julklapparna & ska snart äta. Goder Juler


Förberedelser inför i morgon

Fast det blir nog ganska bra ändå för jag gjorde ett nytt försök med knäcken & jag lyckades, & så har jag tagit intsiativet & sagt till pappa att fixa granen så nu står den i vardagsrummet & jag har just klätt den :) Så sa jag åt honom att han också skulle lägga dit paketen under granen men han hade som vanligt inte fixat klart dom men han gick ner nu & skulle fixa det :D Så nu har jag satt på lite julmusik & snart är alltså även klapparna på plats :)
GOD JUL!




"Ågreeeeen!"

Tjena mittbena. Idag började min dag supersämst, men slutade jättemysig! :) Jag var i Täby C hela dagen men med Linnéa, Amanda, Magda, Love & Erik i stället för Jonte & Andreas för att det blev lite krångel. Dock var jag mest med Linnéa & Magdalena.
Sen fick vi skjuts hem av Magdis & sen följde jag med Linnéa hem en stund. Heeeeelt sjukt länge sen jag var hos henne. På riktigt. Över ett halvår sen förutom en gång. Linnéa är ju trots allt min bästa vän. Men åh det var så mysigt att komma hem igen & träffa alla jag inte träffat på så länge. Innan vi ens kommit in hörde jag en liten röst som ropade ut genom fönstret "Ågreeeeeeeen! :D". Det var Ebba :) Så jag träffade både henne, Helena & Martin, Uffe & Maggan & sen träffade jag också lilla Docy som nu är 23 veckor. Sen kom jag in & alla var så glada & se mig kändes det som :) Blev så glad :)

När jag kom hem var det knappast julstämning. Vi har inte ens nån gran än. Så jag bestämmde mig att försöka göra nåt åt det så jag gick & bakade knäck. Men det gick åt skogen så jag sket i det.
Jag är jättetrött nu så jag ska nog nå & sova snart. Puss&kram.


Bo

Jag insåg just att det är närmare till centrum från mamma en vad det är till närmaste busshållplats från pappa -.- Fett segt :O Fast jag älskar pappas hus & att bo här förutom att det är så långt till allt.


Gäst värre

Ikväll hade vi gäster & attans för det för att Love fyller år idag så jag blev inbjuden att fira honom vid Hakstabacken nu på kvällen plus att Linnéa ville att jag skulle komma & sova hos henne ikväll. Men inte mycket man kan göra :)
Plus att jag igår blev inbjuden hem till Lukas där typ Månsa, Nils & nån Chalie var. Dom skulle lana. & titta på Kenny Starfighter :( Men jag orkade inte ta bussen bort till honom i Vaxholm i mörkret plus att om jag skulle sova där skulle jag ju vara tvungen att dra supertidigt nästa morgon till sjukgymnasten jag var hos i morse.
I morgon ska jag i alla fall som sagt till Täbban ;) Moa & Jesper Hammarberg kanske ska med också.
Men nu ska jag gå & äta upp allt godis vi har i huset! So looooong ;)


"...hoppa jag kan inte stoppa!" (8)

Idag blev det inget åkande till Täby med Jonte & Andreas för att Jonte var lite sjukling. Så det får bli i morgon eller nåt :D
Däremot drog jag & gymmade hos sjukgymnasten som planerat :) Sist jag gick upp tidigt för att träna var på senaste tävlingen :( Attans vad jag saknar att få hoppa. Men det är jätteskönt att Mickan & jag liksom går egenom samma grej så vi förstår varandra verklgen :D Hon har opererat knät nån vecka innan jag opererade mig & hon får inte heller hoppa på ca ett halvår. Men det är nice att vi skadar oss samtidigt för vi tävlar i synkron tillsammans vi två. Men det var superkul för hon höll på att leka med killarna medans det inte var deras tur på trampolinen, & så sa Majsan att Mikiz inte skulle leka för då blir man okoncentrerad så klart & att hon kunde göra illa sig osv. Precis då hoppade hon från en plint & skulle ninjakicka två sådana hära röda halva runda grejer som stog på varadra, & så missade hon & landade snett på knät så hennes korsband gick av! Hahahahaha! (x
Och vi har kommit fram till att man kan verkligen vara beroende av träning. Man kan vara beroende av vad som helst, så länge man får en kick av det liksom. Vilket båda vi får att att träna så man blir galen av att inte så röra på sig! Därför är det jätte jätteskönt att jag nu får jogga & sånt. Även fast jag i vanliga fall hatar att just jogga för jag har sämst kondition tycker jag. Men man blir helt desperat när man inte får träna alls :D
Och jag har kommit på en grej också på tal om att jag just opererat mig. Att jag under de här 6-7 år jag hoppat, dels fått hjärnskakning & sen opererat ryggen typ fett seriöst. Och sen går jag runt & säger till folk att det inte är falrigt att hoppa trampolin ^^ Vilket det inte heller är, men det låter ju ganska kul ;) Plus att jag känner/vet två personer som brytit nacken den senaste tiden. Haha!


Flumm.
Jag & Mikiz när vi i somras höll i ett trampolinläger för barn :)


Shoppilopp

Idag vid fyra drog pappa med mig till stan för han skulle köpa nåt. Efter det åkte vi förbi Täby C & så köpte jag en julklapp till min morfader för 400:- & en till min far för 300:-. Sen köpte jag lite grejs till mig själv också. Men det är så inte jag att bara gå in i en affär & bara spendera pengar. Bara gå in & göra av med nästan 1000:- liksom. Haha ofta :D Men det är fett bra! Plus att jag var osminkad. Det är också så inte jag.
Efter jag kom hem satte jag mig här även fast jag har massa matte & göra & en uppsats. Aldrig lyckas jag komma ifrån alla måsten. Men i alla fall. Sen har jag snackat med Emil hela kvällen som fått mig på glad-humör :)

I morgon har jag en fullspäckad dag! Klockan 8.30 ska jag gymma hos sjukgymnasten, sen efter det ska jag med Adde & Jonte till Täby & sen på kvällen ska vi få gäster. Pappas vän & hans söner. David & Oskar. David är som mig.

Simma lugnt! /å


Ågren

Juste jag träffade en Ågren igår!! :D Den här hösten har jag träffat typ tre stycken :D (Förutom min familj så klart) Shit vad coolt det är! :)
Ja, det var lite mer folk där igår hos Kenny än jag uttryckte mig i inlägget från igår. Wiho :)


En lillebror Ågren :)


60-70 cm snö

Idag har varit en mysig dag den med :) Inte för att det gått så långt av dagen, men hittils i alla fall :)
Jag älskar snön! Det är typ 60-70 cm snö nu ju! I alla fall här.
Just nu går jag runt i Mys mjukisar & Jasses tjocktröja, äter godis, lyssnar på nice musik & kollar på bilder från i somras! Senare kommer Moa också.
Jonte frågade om jag ville med & åka pulka men det är så långt härifrån & Moa ska ju komma snart. Men åh jag älskar att leka i snön. Eller ha snöbollskrig! Jaja. Kramis!


Kalas hos Kenny :)

Ikväll är jag dels bjuden till Jennifer, men också till Kenny som ska ha kalas för han fyller 20 på måndag :) Så dit ska jag för dom frågade först, haha. Men det kommer typ bara vara jag, Fi, Linus, Hampus, Erik & co osv. Och sen lite släckt. Och Linnéa så klart ;) Så nu ska jag duscha & göra mig i ordning för att sen dra dit :) Puss!


Mys-pys

Igårkväll var supermysigt verkligen! Vi var några stycken där hos honom. Jennifer & Magda gick vid elva typ. Men vi andra stannade till typ halv fem då vi var tvugna att dra hem. Vilket inte var jättefästande. Typ -20 grader(?) Men så vi alla skilldes åt vid en korsning där Erik & Joar skulle tillbaka till Maggan, Fanny skulle åt vänster till Österskär, Lovisa skulle rakt fram till Berga, Jag & My skull åt höger till Söra. My sov hos mig. Egentligen skulle jag varit här hos far igår men eftersom man inte hus som helst kan ta sig hem hit klockan 5 på morgonen så gick vi hem till mor & sov där. Första gången jag gjort så. Annars är det väldigt strikt att när jag är hos far är jag där & när jag är hos mor är jag där.
Men det var fett bra att vi hade köpt supervarma skor tidigare den dagen. Dock hade vi ingen varm jacka så vi dog lite där i kylan.

Om en vecka & fem dagar är det år 2010 :O


En Nemo. Eriks missekisse :D


Uppe med tuppen!

Idag skulle jag ju kanske åkt med Lukas & hans vän till stan & lekt, men jag orkade inte så jag, My & Fanny åkte till Täby C & kollade på främst skor. Fast vi hittade inget så vi tog bussen till Arninge & köpte skor, sen bussen tillbaka till Täby & köpte ännu mer skor! Och man träffade huuuur många som helst verkligen! På riktigt. Känns som att varenda människa åkte till stan eller Täby idag. Typ alla i min klass i alla fall. Jaja.
På vägen hem typ 6 timmar senare kom jag på en snilleblixt! Jag ska nån dag i sommar skaffa mig en trampbil & trampa hela vägen till Arninge. Låter inte det supercoolt? :D Jag är redan taggad!

Ikväll ska jag vara uppe med tuppen! Smart va? :D De som inte känner Erik som jag ska hem till fattar nog inte. Men jaja. Nu ska My få sitta här sen ska vi som sagt hem till Erik. God natt!


God natt

I morgon fredag ska jag efter skolan kanske åka med Lukas & hans vän till stan & köpa julklappar. Fast jag vet inte om jag orkar följa med. Men vi får se. Jag ska också åka till pappa för det gjorde jag aldrig idag för han är typ sjuk. Sen hade jag tänkt hitta på nåt på kvällen också. Men jaja. Nu borde jag gå & sova för jag börjar skolan om åtta timmar. Så jag ska upp om typ 6 timmar. Så nu ska jag gå & borsta tänderna & ta bort sminket osv & sen gå & sova. God natt!



Random bild från sommaren mellan sjuan & åttan. Vi tog ut trampolinen till gräsamttan & hoppade i sommarvädret :)


Tråkigt värre

JAG HAR:
Ett förhållande: Nope
En bästa vän: Ja
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej
Blivit kär vid första ögonkastet: Nej
Fått ditt hjärta krossat: Ja
Skrikit åt en lärare: No
Kysst någon och sedan ångrat dig: Ja
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Ja
Några smycken som kostat över 1000 kr: Ja


DAGENS:
Klädsel: Strumpbyxor, tröja, tjocktröja
Frisyr: Utsläppt & mittbena
Låt: Ingen
Vill ha: Lov
Sjuka: Inget
Drog: Vantar
Köp: Kladdkaka :o
Attityd: Ingen speciell attityd
Tanke när du såg dig i spegeln i morse: Kommer inte ihåg :P

FÖRSTA:
Bästa kompis: Niklas
Bil:
Kärlek: Tobias
Husdjur: Linus :(
Semester: Gran Canaria
Jobb: Typ trampolintränare
Köpta skiva: Kommer eeej ihåg
Piercing: Ingen
Konsert: Vet inte

SISTA:
Personen som sms:ade dig: Henrik
Personen som såg dig gråta: Vet inte
Personen som du kramade: Lukas tror jag
Peronen som ringde dig: Mor
Du sa till din pappa: Hej då
Personen du sa "jag älskar dig" till: I verkligheten? Hm.. Det händer allt för sällan, jag vet inte när jag sa det sist.
Alkoholdrycken:
Bilfärd: Idag hem till mor
Filmen du såg: Vet inte vad den hette
Måltiden: Donken

SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm: Tror inte det
Våga hoppa bungyjump: Tror inte det heller
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: Haha, våga skulle jag väl
Kalla dig själv lycklig just nu: Till & från, men jo det skulle jag jämfört mot hur jag kan må
Hellre ta bilden än vara med på den: Båda! :D
Kunna gråta över en kille: Ja
Kunna gråta över en tjej: Ja
Ljuga för någon: Typ inte
Kunna springa 50 mil: Nä :O

VAD:
Gör du just nu: Sover..
Ska du göra imorgon: Skolavslutning för terminen
Säger du till dig själv när allt känns svårt: Att inte tycka synd om mig själv men det gör jag säkert ändå :P
Har du med dig in på bion: Inget, om inte nån bjuder ;)
Är det för färg på dina byxor: Strumpbyxorna är svarta med mönster på
Är det för väder hos dig just nu: Mörker...
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: Vet inte. Allt!
Skulle du göra om du vann på lotto: Spara pengarna

BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet: Nej inte blyg
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 16 år
Har någon bertättat en hemlighet för dig den här veckan: Ja
Använder du huvtröjor: Ja
Vill du just nu ha någon tatuering eller piercing: Ja, pierca tungan men får inte för mina tänder saknar typ emalj & blabla.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Typ lika det beror på personen
Solnedgång eller soluppgång: Ser aldrig soluppgången, så får väl bli solnedgång ;P
Sommar eller vinter: Sommar!
Vilken ålder har varit bäst hittills: Vet inte
Sova på sida, mage eller rygg: Allt


Julavslutning

Nu tänkte jag berätta om dagens två roliga saker.

1. Jag var för andra gången hos sjukgymnasten & idag. Jag får börja gymma nu så vi gick egenom grejer som han sa att jag fick göra. Jag är ju fortfarande väldigt begränsad så jag blev lite guidad vad jag fick göra & inte.

2. Ikväll är det julavslutning i trampolin :) Inte för att det brukar göra nån större skillnad för oss som hoppar i min grupp för vi har träningar nästan året om, men det är mysigt ändå :) Och jag kommer träffa alla. Eller det åker jag ju & gör ibland ändå, alltså hälsar på dom :) Men jaja. Nu ska jag dra. Pussen.


Berga vs Söra

Den här kvällen har varit mys-pysig! :) Jag har i typ fyra timmar nu suttit & snackat med Lukas & en massa andra random människor han bjudit in, på Skype. Nån kille var faktiskt från Åkersberga men dock hundra år äldre.
Medans har jag snackat med dels en massa vänner i Söra & sen en massa vänner i Sol om i morgon :D Superskoj! Jag & Moa tänkte nemligen för några dagar sen att vi skulle träffas för snöbollskrig som år efter år uppkommer mellan Bergaskolan & Söraskolan. Så My & jag startade ett kedjebrev & skickade till alla. Det har typ alltid varit krig mellan våra skolor eftersom vi hade ryktet att vara en "emo-skola" & dom hade/har ryktet att vara en "fjortis-skola". Alltid slagsmål osv.
Men ja, i år är det alltså våran tur att snöbollskriga eftersom det alltid är niorna som gör detta. Och grejen är att jag kom på att oavsett om Söra eller "Sol" vinner så vinner ju Berga eftersom halva Berga går i Sol & havla i Söra. Hahaha :D Och om inga solisar är på att hjälpa oss kan man ju säga att det blir precis som vanligt bara att hälften av oss har gått över till deras sida.



Flumm

Jag känner att jag måste tagga ner lite. Hela terminen har jag varit halvt hyper & gjort saker utan att tänka känns det som. Jag borde ta det lite lugnt. Knappt att jag är mig själv, fast jo det är jag nog men ja. Jag flummar omkring i skolan & det påverkar också mina betyg. Usch.
Det känns också som jag gjort mig lycklig på andras bekostnad & det är verkligen det värsta jag vet.
Jag saknar Linnéa. Jag har märkt att hon är min svaga punkt. Jag kan inte hålla tillbaka tårarna när jag ser henne gråta eller må dåligt. Och om nån säger nåt om henne tar jag åt mig som attans. Och jag bara sjunker när jag inte har henne vid min sida. Under de senaste åren när jag mått som sämst har bland annat varit för jag trott jag inte haft henne.


Lucia & sjukgymnastik

Just nu sitter jag & är lagom trött eftersom jag gick & la mig vid tre i eftermidags & vaknade åtta timmar senare vid elva. Så jag gick ner & åt middag & nu sitter jag som sagt här & kan inte riktigt sova.

Idag (eller ja, enligt klockan var det snarare igår), hade vi dels Lucia & sen lite grejs i skolan som jag bara var med på en stund, för sen skulle jag till sjukgymnasten. Jag får ju börja träna det jag kan. Och jag märkte efter det besöket att jag trott det har varit skruvarna i ryggen eller svullnaden eller nåt liknande som liksom tagit emot när jag gjort vissa rörelser som jag i & för sig får göra, men som jag ska vara lite försiktig med. Men det var inte som jag trodde utan det var bara musklerna som inte använts på två månader som då är aningen stela ;)
Det är otroligt läskigt hur ovig jag har blivit. På riktigt. Innan operationen kunde jag gå ner i spagat & var typ näst vigast i klassen tror jag. Jennifer är vigast.
Jag har aldrig träffat på nån som är så ovig som jag är nu. Jag är onaturligt ovig känner jag. Haha sämst. Men jag får som sagt börja styrketräna & förmodligen strecha också. Skönt. Lägntar massor till jag får börja hoppa igen. Och det är en otrolig frihet att få springa nu & sitta som jag vill osv.


Lyckat


Fuck you, fuck you very, very much!

Jag insåg för nån dag sen att jag åkte till mor i torsdags, & jag har inte sovit hemma sen dess. Skönt.
Igår var jag & My jättetaggade inför kvällen med två personer, men det slutade med missförstånd & bråk så vi hade ingenstans att sova. Så vi gick & gick & gick för att hålla oss varma. Hur länge som helst. Det var det ända sättet att hålla sig varm på. Det var helt sjukt kallt. My sa att hon skulle kunna bara gå & gå hela natten för vi skulle dö om vi skulle lägga oss nånstans & sova, vilket var mitt förslag. Typ bara lägga sig ute var som helst.
Så jag kom på att kyrkan måste ju ha öppet. Att vi kunde sova där. Så vi började gå dit, vilket är en bit. Fast sen på vägen såg vi en buss. Och så lycklig har jag inte kännt mig på länge av att se en buss komma. Så han stannade mitt på vägen för oss så vi fick gå på. Det var ingen busshållplats eller nåt. SUPERSNÄLL var han.
Men där i värmen var vi inte jättelockade att gå av ut för att sen gå sista biten till kyrkan. Så vi kännde att vi bara ville dra nånstans. Och typ sova på buss/tåg. Det finns ju bussar till Kista, eller ja typ Roslagsbanan till stan. Så vi åkte till centrum & kom där på att Lovisa har ett förråd. Så vi kollade med henne om vi kunde sova där. OCH DET KUNDE VI FÖR LOVISA SÖTNOS. Snacka om att ställa upp. Så natten blev väldigt mysig tillslut. Jag & My dygnade. Så nu är jag en hel del trött.
Under hela kvällen hade vi en ilska & besvikenhet i oss som fick allt att kännas ännu värre. Därför vi bara ville dra. Hon & jag. Det var otroligt bra att vi hade varandra i alla fall. Och Lovisa. Gud vad hon var gullig. Vi fick frukost där & allt. Tack Lovisa hjärtat!





Snööööööööö

Yeah! IDAG HADE JAG SNÖBOLLSKRAIG FÖR FÖRSTA GÅNGEN! Med Jonte :D Och lite My men hon stog mest & klagade på hur kallt det var -.- Glädjeförstörare säger jag bara!
Nu snackar jag med Lukas & ska snart till Linnéa. Sen ska vi vidare tror jag & ja, vi får se vad som händer. Vi ska leka med Moa, Magda, Jennifer & My. Vi ska ha kuuuuul. Hos Jennifer tror jag. Vet inte.

Duschen nu kommer jag! Hej då :)


Förändringar

Igår lekte jag med så häääääääär många. Och på tal om det är det så läskigt vad allt har förendrats sen vi började Sol! På riktigt. Det är läskigt annorlunda. Och så mycket har hänt. Jag har lärt känna folk & jag har kommit många av oss tjejer nämre eller ja, glidit ifrån en del & kommit vissa närmre. Till exempel liksom jag kände knappt My innan vi började & nu har jag en massor med minnen med henne. Fast det är typ ingenting mot massa annat som förendrats. Och allt som hände i somras liksom!! Läskigt. Åh! Jag & Jennifer satt & snackde om det idag. Och allt som hann hända innan konfan. Jag & Linnéa liksom. Jaja.
Nu ska jag dra. Puss :)


Luciaträning

Jag & Jennifer sov hos My igår. Och ja, jag har haft noll lektioner idag. Det enda var en åter igen lucia-övning. Fast den här gången i kykan. Och innan oss där var Trå & luciade. Så de gick när vi kom. Det var så fult för typ verkligen varenda nia som gick förbi har jag kännt eller gått i samma klass som. Eller kanske paralellklass. Men jaja. Fult.
En tråkig sak som också hände idag var att jag tappade bort mina nycklar. Fast det känns som att jag bara gett dom till nån fast jag inte kommer ihåg vem bara.
Ikväll ska jag leka med flickorna.

Och gud vad jag är trött kände jag nu! Jag kanske går & lägger mig ett tag. Fast jag kanske inte hinner för jag sak iväg snart. Eller typ nu. Puss & hej, leverpastej.





BOXEN

Åh jag har feta planerna för ikväll. Från nu & en vecka tillbaka har varit såhäääääääääääär skoj. Jag har varit med massa olika & fått veta så mycket skoj. Som beskedet idag på sjukhuset. Och så hade vi tjejkväll i lördags hos Majsan med trampolinisarna. Och sen alla solisar jag lekt med hela veckan.
Det är bara lite av allt skoj som hänt.
Och i morgon ska jag & My få skjuts till kyrkan av Emil! (Luciaövning).
Fett taggad jag är för ikväll! Haha en vanlig torsdag liksom. Inte för att jag vet varför jag är taggad & så, men jag är väl glad antar jag :D Haha töntigt. Men aja, tjenna då!


BOX


Återbesök i morse

Igår efter jag & My ätit drog vi ut & lekte lite. Sen en stund efter tio åkte jag hem. Det är så hilma jobbigt att åka hem. Det tar en timme att åka komunalt från skånsta till far. Alltså kom jag hem vid elva.

Idag var jag borta från skolan halva dagen. I stället åkte jag till Hudding Sjukhus på återbesök! Det var en jättekonstig känsla att vara där igen & röntga mig i samma rum jag röntgade mig typ två dagar efter operationen när jag mådde nästan som sämst. Efter jag röntgat mig fick jag prata med min läkare. Alltså han som opererade mig. Fast honom har jag träffat humdra gånger förr. Men ja, han sa i alla fall att jag nu får vrida, böja & osv med ryggen. Jag får också sitta som vanligt & jogga & simma får jag också. Det är alltså inte längre tre månader jag måste vänta, utan bara två månader som det nu gått. Men han sa att jag ändå ska ta det lite lugnt med att just böja ryggen tex. Men alltså allt sånt där försår jag själv. Min kropp känner liksom vad jag inte ska göra & inte. Inte på grund av smärta, utan det bara är som en signal som säger vad jag kan göra & inte. Supercoolt. Men alltså själva smärtan är jag aldrig rädd för. Typ som när folk säger "vad skulle du göra om jag slog dig på ryggen nu?" eller "tänk om jag skulle putta dig så att du ramlar nu" osv. Det jag är rädd för då är inte smärtan. Verkligen inte! Utan om nåt skulle brytas upp liksom. Usch. Fast jag tror inte det går sönder så lätt nu när det gått en tid.
Jag fick också veta lite mer om vad de gjort & jag fick fler röntgenbilder utskrivna.


Gästinlägg by Mysan

Hallå där kött och blåbär! Mysan här!
Sitter här i mitt rum med ågren, hon står och speglar sig i min spegel och säger att de är tråkigt med inlägg där man bara skriver om vad man gjort på dagen, just därför tänker jag berätta om min och ågrens dag:

först var vi i skolan som vanligt & efter det bestämde sig ågren att följa med mig hem. Så det gjorde hon & vi kom hit vid tre ungefär. Sen klockan fyra så gick hon och jag till leons dagis och hämtade leon & efter det mötte vi emil och så följde han med hem till mig, sen dess har vi typ gjort ingenting, suttit i soffan och haft lite smått kul. Nyss typ så gick emil & vi sitter nu här. Eller aa, jag sitter här. Ågren står vid spegeln som vanligt :O!!!

nu ska vi iallafall gå och äta nått, sen kommer min kära mor hem och tar leon, och då går vi nog ut och busar lite :D hejdååååå folket.


Ing-Mari

Åh vad jag hade mycket inplanerat i helgen som var. Fast egentligen har jag inte tid att skriva nu heller för jag måste skriva klart mina tre uppsatser jag aldrig lyckas bli klar med. En skulle vara inne idag & på onsdag sätts betygen & i morgon ska alla lärare på party hos Ing-Mari! Hahah. Så det är idag jag måste få iväg allt. Men jajajja.
På tal om helgen som var, så har jag en väldigt stark känsla av att jag den kommande helgen också har en massa inbokat men jag vet inte vad. Nice värre. Nu ska jag plugga vidare.

Det känns som att jag, Magdis & Jennifer har så mycket gemensamt nu för tiden. Eller ja typ den senaste veckan. Det är nice :)

Haha roligt inlägg.. Puss & kram.


Hej då

Haha vadå party. Vi kom på vid åtta-nio typ att de som skulle komma inte kunde. Så tog vi dit lite folk vi hittade på gatan. Skoja, eller ja men nästan. Helt spontant var det. Men ja, det blir vad man gör det till.
Nu ska jag iväg. Bye.


Tonight

Ikväll blir det party! :D
Det kanske inte blir att jag skriver i morgon nånting för jag har verkligen fullt upp hela dagen. Men vi får se. Det beror på om jag stannar & sover hos Jennifer ikväll eller inte. Förmodligen gör jag det. Men jaja vi får se hur jag gör. PUSS


Sommras. Haha hej jag har fräknar..


Om allt mellan himmel & muffin

Idag var det Lucia-övning. Det ända jag stog & tänkte typ var hur mycket jag inte orkade vara där. Jag sjöng typ inte. Men tro inte att jag är en svikare för det :D Haha (x Jag brukar sjunga. På tal om det tänkte jag på en annan sak som fick mig att tänka på att jag hatar att gå runt & bära på en massa hemligheter! Jag har hur mycket som helst just nu som jag går & bär på som jag måste hålla för mig själv. Jag vet för mycket om för många :D Men det är nice, förutom att man inte kan berätta för nån. Eller okej inte nice, men jag bryr mig gärna om folk, fast jaja. Och på tal om det så har jag insett hur mycket jag förändrats sen jag började Berga. Jag har blivit mycket mer öppen & kunnat prata med vänner om saker. Förut snackade jag aldrig med nån & gick alltid undan om jag var ledsen. Verkligen. Jag hade väldigt svårt att öppna mig. Och på tal om det så snackade vi igår på dramat om känslor som lätt trycks undan lite iom flytten till Sol. Just det här att alla lärare säger att man ska vara posetiv & blabala. Då på dramat fick vi snacka massa om allt annat. Allt som typ varit jobbigt med flytten & allt som är sämre med Sol. För det är sämre. Berga hade en helt annan liksom typ stämmning. Alla var snällare mot varande & vi har mer öppna sinnen för allt. Svårt att förklara men jaja. Och lokalerna var såå mycket bättre.

Och idag efter skolan stannade jag & Moatoa kvar lite i skolan. Vi hade jätteflum. Hon mulade mig med en muffins! :(

Nu ska jag till far. Tja då ;)


100 männiksor

Juste! HAHAHA. Det var över hundra människor sjuka idag i skolan. Över hundra liksom! Bara för alla är klenisar efter att ha tagit sprutan igår :D Så det var typ helt tomt i skolan. Hihi.




.,.

 
Sommras nån dag vi hade tråkigt


Kvällen tillbringad i staden

Nu har jag just kommit hem från stan. Eller ja typ vid tio kom jag hem. Jag & Magdis var där men inte minsann hittade vi någon skola att kolla på som vi egentligen åkte dit för. Men det har varit väldigt trevligt ändå. Vi gick runt i en timme & letade. Men ja, det har hänt ganska mycket skojigt även fast allt var otroligt kallt & eländigt :D
Snart borde jag gå & sova men först ska jag hoppa in i duschen. Pussen.


Läskigt mycket skolgrejs att göra

Nu ska jag berätta hur min eftermiddag/kväll/natt har sett ut. Efter att jag kom hem direkt efter skolan typ halv fem så satt jag iof vad darorn en stund & skrev bland annat det tidigare blogginlägget. Men sen insåg jag att jag inte hade tid med det utan jag gick & började läsa ur en bok som handlar om facism & nasism. Jag ska nemligen skriva en uppsats om till exempel just det bara för jag fick så dåligt på alla prov vi haft på SO:n den här terminen. På ett av proven fick jag IG & på det andra G & jag har i MVG i historia i vanliga fall, vilket inte är en posetiv förändring. Men sen somnade jag mitt i alltihopa för jag var så trött & sov typ mellan 6 & halv 10. Fast jag började knappt på depsatsen för det här med politik är inte min grej. Jag fattar ingenting. Jag tror jag ska skriva om nåt annat än det. Men ja sen när jag vaknade iaf kom jag på att i morgon måste jag ha lämnat in en engelsk bokanalys för annars får jag IG i engelska. Så jag skrev både en svensk och en engelsk fram till nu. Och nu är klockan över två & jag ska vakna om typ fem timmar så jag borde gå & lägga mig.
Sen har jag också en uppsats i Fysik jag måste fixa innan betygen sätts eftersom jag låg på sjukhuset när alla andra gjorde det provet. Dock missade jag hela det kapitlet så på den punkten har jag massa att ta igen.
Men i morgon kommer jag inte hinna göra så mycket för då ska jag på öppet hus på Stockholms tekniska institut & kolla på den skolan. Och på onsdag var det också nåt jag skulle göra. & på torsdag ska jag till pappa. På torsdag ska har jag också NOprov i genteknik. Sen ska jag försöka hinna med att ha ett matteprov också innan jul men det är frivilligt men jag vill hinna det. Och så är det en NO-uppsats i genetik man ska göra också fast den är klar.
GAAAAH DAMP. Men jag har inget val. Jag måste hinna fixa allt. Puss & kram & god natt.


RSS 2.0