Hemma

Nu har jag kommit hem. Vi kom hem hit typ lite efter fem i morse. Så jag vaknade nyss.
Ja, nu vet ni det. Puss


Detta har hänt

Häj! :D Jag är inte hemma än, men jag åker snart så jag kommer hem i natt :) Så just nu sitter jag vid datorn som fanns här & väntar i princip på att vi ska åka snart. Färgan går från Visby nånting över 12 tror jag. Så vi åker härifrån 20 i 12 ungefär.

Vi har under dessa dagar bott hos Anna-Carins pappas & fasters hus, vilket är en gammal tågstation eller vad man ska säga, eller typ stationshus, vilket var ganska coolt.
Men ja, vi har gjort lite allt möjligt. Två dagar har vi badat i en lagun där det är typ vita klippor nästan & aldeles klarblått/grönt vatten. Jättecoolt!
Sen har vi varit på raokar, vi har varit vid olika stränder & badat. Och sen har vi vart på andra sevärda & häftiga ställen.
Och juste, jag glömde min bikini hemma så jag & pappa åkte till Visby häromdagen & köpte en ny :)
Jaja. Nu ska vi städa & fixa det sista så ska vi åka om snart en timme eller vad det blir. Bye! :)

På återseende

Nu åker jag. Kommer komma hem på torsdag natt tror jag. Och ja, det finns en dator där, men jag vet inte om jag kommer få sitta där nånting :P Alltså, jag kommer kanske inte kunna skriva nånting fören på fredag.
På tal om fredag ska jag & Jennifer leka då :) Men nu måste jag fixa det sista så åååker vi sen :)
Ciao!


Likhet

Jag har en tendes att vara väldigt lik folk har jag kommit på. Alltid när jag kommer till nya ställen får jag höra att jag är jättelik någon. Det är sant! Coolt va? :) Haha :D

Bolibompa

Satt just & åt frukost framför TV:n & tittade på Bolibompa. Dom har värkligen förstört hel grejen med Bolibompa! Förut var det liksom klockan sex varje kväll (förutom på sommrarna då det var halv sju), & på ettan. Och så var det liksom ungefär samma program som alltid gick. Och också samma personer.
Men nu har dom liksom flyttat Bolibompa till Barnkanalen & så går det typ 24 / 7. Och så är det ingen Bolibompastudio längre & inga som jobbar där. Det är bara program efter program. & alla program är typ dataanimerade & skitfula. Till skillnad från typ Björne, Pingu m.m. Stackars barn säger jag bara!





Gotland

Halloj :)
Som sagt var jag ju med Magdis en stund ikväll. Vi möttes i centrum & drog sen mot Donken. Där träffade vi Erik & Axel. Det var trevlans.

Fick just veta att klockan halv tio på kvällen i morgon ska jag, Gustav & pappa åka till Gotland. Jag kommer vara där till på fredag. Vet inte vilken tid jag kommer hem då, men Jennifer sa att hon ville leka med mig den dagen. Så det får väl bli så :D

Kisses


Inatt

Inatt har Moa sovit här som sagt. Det var en lugn kväll & vi la oss ute på trampolinen & tittade på stjärnorna & snackade till typ två. Sen gick vi in & tittade på slutet en skitläskig film som Gustav satt & tittade på. Den hette "The skeleton key".
Jaja. Nu har hon i alla fall åkt vidare & jag ska nu bege mig till centrum & möta Magdis där så ska vi leka :) Ha det jättebra! Puss :*

Kalaset

Igår var väldigt skoj :) Jag kom dit först för ovanlighetens skull, även fast jag kom typ nån minut i tre, & det var tre det började. Men ja, vi gav henne presenterna, sen åt vi tårta :D Jennifer lyckades blåsa ut alla ljus förutom ett x) Jättegod tyckte jag i alla fall tårtan var. Det var cappucinotårta.
Efter det var det dags att åka på Jennifers sk donut (bilden). Vi fick ta på oss våtdräckter & flytvästar. Eller ja, alla fick inte våtdräckter. Inte jag.
Jennifer, Elin & Ella började åka. Efter dem var det jag, Moa & Lisas tur. Men det började med att John knuffade i mig i vattnet. Usch vad kallt det var! Fast man vande sig. När vi väl satte igång & åkte tyckte jag det var sådär-kul, men närmare slutet blev det as skoj! :D Gud vad man garvade! :) Galet var det.
Sen när alla åkt gick vi tillbaka & grillade hamburgare. Vi körde Jennifers kort en stund där innan också iof.
Men ja, efter vi ätit klart gick vi ut & lekte :D Haha. Det var kul :D

Sen efter ett tag var jag, Ella & Moa tvugna att gå. För Ella var tvungen att åka hem & Moa skulle sova här & var tvungen att följa med Ella & hämta grejer som hon hade där. Så jag fick hänga med.

Jennifer, Elin & Ella


Jennifer, Elin & Ella åkandes


Skitsnygg bild på mig & Moa


My med mina & hennes solglasögon


Lite folk bara. John, Jasse, Bia, Emma, Moa & Lisa på båten


Min, Lisas & Moas tur! :D


Jennifer, Ella & Elin nyirammlade


Efter åkturen


Körsbär :D


Jennifer dansar till muuusik


Lekar! :D Jag, Elin, Jennifer & Ella

Finns massa fler bilder på facebook.


Jennifer 15 år

Tänkte passa på att gratulera min kära vän Jennifer Rydell som fyller år idag 25/7 :) Hon fyller byxmyndig & moppe & allt man kan tänka sig. Så GRATTIS GUMMAN! love you :)

På tal om henne måste jag bara citera en klok sak hon nämnde igår: "Det är tråkigt att vara seriös när man äter russin"
Så sant!


Här har vi henne :)
Bild från en dag i våras när jag, Jennifer & Magdalena inte hade lyssnat på lektionen dagen innan då se sa att vi hade lång sovmorgon denna dag ^^ Så vi satt & hängde på skolgården ex antal timmar


Ekerö

När jag i det tidigare inlägget sa att jag skulle göra ingenting ikväll / dag, så ljög jag. För kvällen har jag tillbringat lite här & där på Ekerö. Och skulle jag inte varit där skulle jag lekt med Moa, så ja. Nu är jag i alla fall hemma igen. Pöss <3

Hos Jennifer i morgon

Idag ska jag göra typ ingenting. Eller det är inget bestämmt i alla fall. Men i morgon fyller Jennifer år så då ska vi tjejer + några konfamänniskor hem till henne på dagen för att fira henne. Typ åka vattenskoter, vattenskidor m.m. Det ska bli kul :) Fast det är många människor som inte kan komma för att dom är borta eller annat. Så det är lite tråkigt. Oskar & Jocke åker iväg idag tror jag. & Dvärgen åkte ju i förrgår. Fast av tjejerna vet jag faktiskt inte riktigt vilka som inte ska komma. Jaja. Ska bli kul att räffa dom som kommer i alla fall.

Kvällen

Nu för en stund sen åkte Oskar, Jennifer, Jocke & Elin härifrån. För att göra en lagom lång historia kortare så kom dom hit vid nio kanske & efter ett tag drog vi till Donken & var där en stund. Geniet Ågren kom på att vi kunde ha sugrörskrig & det hade vi :D Eller inte direkt sugrörskrig, men jag vet inte hur jag ska förklara det. Any way så efter det åkte vi hem hit igen. Alla dom har ju moppar så det är ganska smidigt. Jennifer tyckte vi skulle bada, men ingen förutom hon ville :P
Ja, så som sagt åkte dom nyss så jag vet inte vad jag göra nu. Funderar på att gå & sova snart. Men ja. Puss & god natt :)

En gång är ingen gång - Björn Rosenström


Min & Jennifers nya favoritsång.
Dom sjunger om Ågren i första versen! :D





Igår & idag

Halloo :) Jag hinner inte skriva så mycket nu egentligen för vi ska äta snart, men ja. Igår sov jag & Fanny hos Jennifer. Jag & Fanny var jättetaggade att hitta på nånting, men Jennifer sa att hon var trött & att vi skulle gå & lägga oss -.- Jag som har saknat alla så jag ville träffa dom men ingen kunde typ. Fast Ludde & Anton kom en snabbis förbi men ja.
Ikväll tror jag vi ska leka med Jocke, Oskar, Elin kanke nån till. Men vi får se hur det blir :)
Nu ska jag hjälpa Jennifer, pappa & Gustav att laga maaaaat :-D Pussisar

Täby idag

Idag var jag ju som sagt med Linnéa i Täby. Det var kul att träffa henne. Det har ju hänt en del sen vi sågs sist innan jag åkte, så hon hade massor att berätta :)
Jag köpte en klocka också. Har ingen bild på den, men jag tror det är en herrklocka, & är det inte det är det en stor damklocka. Jaja. Fin är den i alla fall :) Har den mer som accesoar än klocka eller vad man ska säga.
Så just nu sitter jag & väntar på att Jennifer ska komma hem från Vaxholm. Hon är & tankar sin vattenskoter tror jag en snabbis. Jaja.
Kisses.



Jag, Linnéa & Jennifer på midsommardagen


Hemma!

Nu är jag hemma igen! Gud vad jag har saknat alla :)
Jag sa ju att jag skulle komma hem på fredag, men så blev det inte utan jag kom hem i natt.
Så nu ska ja snart in till Täby en snabbis med Linnéa. Hon har massa att berätta för mig :) Sen i kväll blir det att träffa Jennifer, kanske Ludde, Klas Jocke mf. Vi får se vilka som kan & så. Men nu måse jag skynda mig :D Puss & kraaaaam.

Åker vidare i morgon

Juste! I morgon ska jag till min farfar som bor inte så långt härifrån ju. Eller till hans "sommarställe", men det ligger också i Härnösand bara lite ute vid vattnet. Så pappa kommer & hämtar oss runt halv 4, & det finns ingen dator där. Så hinner jag inte skriva nånting innan i morgon klockan halv 4 så kommer jag förmodligen inte skriva nånting fören jag kommer hem på fredag eller vad det blir. Ha det bra tills dess! Puss & kram.






Träffat på åkersbergare

Idag träffade jag på några av mina konfaledare + Jasse + en kille från min skola som iof just gick ut nian just. Eller jag träffade inte alla. Men spillerill. Dom var i ett sällskap & skulle på Jesusrock som är här i Kramfors nu den här helgen tror jag :) Asså en festival. Jag tycker i alla fall att det var väldigt coolt att jag såg dom. Exakt på samma ställe, samtidigt, typ 45 mil från Åkersberga. Dom hade tagit "Svenska Kyrkan, Åkersberga & Östraryds försammling"-bussen.
Jaja. Coolt var det i alla fall :)


16 juli

I morse blev jag väckt av att Sabina ringde mig klockan 06:28 tre gånger. Orkade inte svara utan lyckades somna om. Men det visade sig att det var Rasmus som hade haft skoj & ringt från hennes telefon, inte hon. Jaja.
Idag har vi haft gäster här. Mammas kompis Lena & hennes dotter som är  lika gammal som Gustav tror jag.
Jag gillar inte när man får gäster ibland. 1, Man måste sminka sig om man inte redan hade gjort det.. 2, Man måste vara social. 3, Man måste uppföra sig & vara trevlig.
Men skit samma. Det kan väl vara kul vissa gånger det med.

I morgon kommer det bli jättefint väder så då ska jag sola hela dagen :)

Hemlängtan

Gud vad jag längtar hem nu känner jag! Jag brukar annars vara en sån som trivs att vara bara med sig själv eller vad man ska säga & inte varit beroende av kompisar. Men sen jag kom hit har jag bara velat hem igen :( Eller okej, kanske inte när de dagarna när det typ varit regn hemma & strålande sol här. Men ja. Jag saknar framför allt konfamänniskorna. Blä :( Fast det är skönt, för mamma & pappa förstår mig & mamma sa att det var dumt av henne att göra så vi är här så länge (x Och pappa fixade ju så jag kunde få komma hem lite tidigare till Jennifers födelsedag i alla fall :)


Bild från konfalägret sista natten. Från vänster, Jocke, Ludde & jag.
Jocke med mina solglasögon & Jennifers basker. & Ludde med Majas solglasögon & typ ledarnas polisgrejsimojs :)


Motion

Just nu de här dagarna känner jag att jag rör mig för lite & äter för mycket. Både mat & godis. Det är nånting jag måste ta & ändra på! Haha, förutom att jag lät jätte anorektisk nu så är det sant. Fast när vi åker till pappa kommer han vilja att jag & Gustav drar ut & springer lite, så jag får väl se fram emot det då. Skulle ju kunna göra det här också fast nej. Haha.
Idag var det i alla fall fint väder från klockan två ungefär så jag har solat massa sen dess :)







13 juli

Igår & idag snackade jag lite med Jennifer som kom hem tillsammans med Fanny från Frankrike igår. Hon fyller år den 25/6, så jag ringde pappa & sa att jag måste vara hemma tills dess & det gick bra det :) Så det är typ den dan jag kommer hem. Alltså nästa lördag.

Igår & idag har det i alla fall varit fint väder så igår åkte vi till ett utomhusbad här nära. Och idag på dagen så åkte jag, Gustav & mamma & kollade på det stället där mamma & pappa träffades & konfirmerades, & där jag också döptes. Jag döptes utanför en kyrka under ett körsbärsträd & det var jättehäftigt att se exakt det trädet 15 år senare :) Det ligger typ några kilometer igrån Höga kusten bron. Asså kyrkan & allt.

Här är några bilder på mig från dagen:

     


Haha, minnen

Vet ni vad jag upptäckte idag? Jag lyssnade på en massa gammla inspelningar på min mobil & så var det en inspelning från upptaktslägret i vintras! När vi var i det typ största huset & Josse spelade piano & vi andra sjöng. Och sen kom ledarna & vi skulle ha sovit så jag, Jennifer & Ella fick springa tillbaka till vårat hus & "lägga" oss.
Och så kommer jag ihåg när vi massa tjejer från vårat hus dushade tillsammans & så sprang vi ut ett varv runt huset i snön, men medans vi gjorde det låste nån kille ut oss & alla andra killar + Ida stog & kastade snöbollar på oss & vi höll ju på att dö av kyla utan skor & allt. Det var verkligen hämskt! Speciellt för fötterna.
Sen på natten kom Rasmus & några från Grupp 5 när jag, Jennifer & Ella sov, & kastade snö på oss osv... :D
Jag kommer ihåg mitt första intryck av Ludde också, & så kommer jag ihåg när vi lekte med Grupp 5 typ fotboll & den dära flaggleken.

Hahah.  ;) Pöss.

På tal om ingenting


Visste ni att "Schwarzkopf" betyder "svartskalle" på nåt språk? Kanske ni gjorde.
Passande när dom gör hårprodukter.. Hihi ^^


List

God dag people! :)
Idag har jag inget intressant att skriva så jag gör den här listan i stället:


Lovar du att vara ärlig? Yes
Du heter: Karin Linnea Ågren
Låt just nu? Typ ingen
Röker du? Nope
Beroende av: Ingenting förutom godis just nu
Favoritkaraktär(er) i film: Har ingen
Vem behöver du mest just nu? Spelar ingen roll för jag kommer ändå inte komma hem & kunna träffa nån på hundra år! :(
Vad tror folk om dig? Jag vet inte. Gott hoppas jag
Stämmer det?
Vad får du oftast komplimanger för? Mitt hår, ögonbryn, ögon & ögonfransar. Sen kroppen generellt
Vad säger du för att imponera på någon? Att jag kan göra stillastående bakotvolt på marken ;)
Hur imponerar man på dig? Inte vet jag
Brukar du skratta för dig själv? Japp
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Det vill hon nog inte att jag skriver här
Vilken är din favoritmålning? Har ingen favoritmålning
Vart bor du? Söra & Gottsunda i Åkersberga
Trivs du där? Ja det gör jag väl
Äger du några converse? Nä
Festar du mycket? Skulle jag inte påstå
Vad har du för mobiloperatör? 3
Är du allergisk mot något? Nä  
Har du haft sex senaste månaden? Nej 
Nästa mål i ditt liv?
Hur svarar du i mobilen? "Hej det är Linnea", "a hallå?" eller "hej" 
Vem ringde du senast? Magdalena. Men det var ett tag sen
Vad sa den du senast pratade med i telefonen? Att hon hade ätit klart & att jag skulle komma 
Antal sömntimmar inatt: 9 tror jag
Sov du ensam? Min katt Ninja sov brevid 
Tycker du om din pappa? Ja 
Brukar du komma i tid? Nja
När mår du bra? Vet inte. Jag mår bra när jag mår bra. Inte vet jag när det är
När blev du fotad senast? Idag
Vanligaste färg på dina kläder? Olika
Vad tycker du om fötter? Haha, vilken fråga. Tycker typ ingenting spec om fötter
Är du smart? Ja det är jag väl...? :P
Är du aktiv i skolan? Ja
Vem/vilka saknar du just nu? Åh :( Typ alla männiksor i hela världen. Jag har bara familjen här uppe ju 
Favoritdryck på morgonen? Mjölk
Rakar du benen? Yes
När brukar du gå och lägga dig på vardag? Runt halv 11 kanske
Är du blyg? Nej
Vill du hellre ha mail än brev? Haha det spelar ingen roll
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nja
Har du spytt offentligt? Ja, fast det var bara Guuran & Davvan som såg tror jag
Har du varit full?
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? Stå & kissa, bli avsugen & ha sex
Använder du stjärnor eller kajal? Nej
Vem/vilka har betytt mest i ditt liv? Familj & vänner
Är du nöjd med ditt liv? Ja, man ska verkligen vara tacksam för allt man har
Om inte, vad vill du ändra på?
Är du bortskämd? Nej

Uttråkad

Hallo! :)
Igår blev tåget vi åkte med typ en timme försenat. Sånt är seeegt. Haha, & medans vi satt & väntade där började det regna in vid incheckningen eller vad det heter. Genom taket. Det var kul.

Orkar inte säga vad som hänt idag. För det har inte hänt så mycket idag. Så nu ska jag gå & äta upp min chokladkaka jag har kvar från tågresan igår. Bye :*

Avfärd

Ja, nu bär det av snart. Om ungefär en kvart. Så nästa gång ni ser mig är om runt två veckor. Fast jag kommer fortsätta skriva bara att jag kanske inte har tillgång till datorn varenda dag, eller jo nästan. Aja, skit samma vi får se :)
Btw så har vi inget vatten just nu & jag som hade tänkt duscha... Eller lite vatten har vi som mamma hämtat direkt ur en sån hära brunn. Asså typ A-brunn så som jag fattade, fast inte just A eftersom det står för avlopp ;P Undra om det är hela Söra som har så eller bara våran gård/område. Aja, ointressant vetande. Nu måste jag fixa det sista. Puss&kram.

Kväll med Magdalena

Idag fram till klockan åtta ungefär gjorde jag typ ingenting. Fast från dess fram till nu har jag varit med Magdalena. Jättehärlig kväll precis som sommaren ska vara. Verkligen! Och juste, på väg hem också från Rosanna som bor i Tuna gick vi förbi Söraskolan eftersom jag bor precis där, & då var det tänt inne i skolan & mitt när vi snackade som mest om konfan & alla människor där till, så ser Magda att våra skåp, våra böcker, våra bänkar, våra stolar, osv står inne i denna skola! Så hämskt var det!! :( Det är säkert samma i Sol nu också. Asså att dom redan flyttat sakerna. Så dom börjar väl halvt riva, eller ja, renovera Berga snart då också. Blä. Sorjligt är vad det är.

Nu ska jag sova eftersom jag ska upp i rimlig tid i morgon eftersom vi ska åka elva. Ciao!





Inget Gröna Lund

Det blev inget Gröna Lund idag eftersom det var så tråkigt väder med regn i morse precis innan vi skulle åka. Så jag sommnade om en stund tills nu. Så ja, idag vet jag inte vad jag hittar på. Magda tyckte vi kunde göra nånting annat i stället, men än så länge är det inget bestämmt. Måste packa i alla fall. För i morgon klockan elva tror jag det var, så åker jag. Jaja. Nu ska jag gå & äta frukost. Kisses!


Här har vi dom små sötnosarna :D


Bilder från konfirmationen






Exakt då jag konfirmeras



Även fast den här bilden är ganska ful på Jennifer så tycker jag den ser så härlig ut! :D



Folk grät lite emellanåt också. Eller vi tjejer grät typ hela tiden ^^



Från vänster: Erik, Jennifer, Ludwig, Josefin, jag, Christofer.

Som ni märker har jag bara bilder från antien alla eller bara ena sidan. Det beror på att dom som fotade inte satt så att dom kunde fota andra sidan. Eller det skulle inte blivit bra.
Love /å





Resande

Idag vaknade jag klockan typ två eller tre. Ja. Haha.

I morgon ska jag & My & Magda till Gröna Lund. Och sen på onsdag åker jag, mamma & Gustav till min morfar i Kramfors. Vi ska vara där i 10 dagar & jag ska sola 24/7 hade jag tänkt. Sen när dom 10 dagarna har gått ska vi till pappa. Och eftersom vi ska till min farfar då med pappa & min farfar bor vid min morfar i Härnösand så byter vi där uppe. Hur länge vi ska vara där vet jag inte. Några dagar typ. Men vi ska hinna åka kanske till Gotland eller Skåne också eftersom vi känner folk där, men jag vet inte. Jaja. Efter det resandet kommer jag nog vara hemma resten av lovet i alla fall tror jag. Om jag inte ska ut med Magda med hennes segelbåt också. Ja, vi får se.

PÖSS


Nykonfirmerad & allt

Morsning korsning!

Ja, då var man nykonfirmerad & allt! Både jätteroligt & jättesorjligt. Haha, vi tabbade oss lite här & där under själva konfirmationen i kyrkan, men sånt är bara kul. Det var ganska tråkigt också att vi var tvugna att dela upp oss eftersom alla inte fick plats samtidigt i kyrkan, så jag kunde inte se när dom andra tog sin konfirmation eller vad man ska säga :P Men jaja.
Sen efter följde Linnéa & Magdalena med mig hem till min mottagning. Och juste! Jag hade tänkt fota & lägga ut bilder på min presenter, men jag har inte haft tid till det. Jag kan säga vad jag fått :)

- Ett halsband med ett hjärta på.
- En silverring ingraverat "Peson 15/11 -07", hon har en likadan där det står "Ågren 15/11 -07" i. Det var så att vi "förlovade" oss det datumet & ristade in det i några andra silverringar som vi båda nu tappat bort. Dom nya är jättefina! :D & väldigt dyra tydligen (:
- En klocka av min mamma som jag inte fått än utan jag ska kolla på en nån dag.
- 1000 kr av min morfar
- 1000 kr av min farfar
- 500 kr av pappa
- 100 kr av Anna-Carin
- En ros av Magdalena

Det var nog allt. PUSS

  


5 juli

Idag har jag gjort massa nytta :) Jag har bland annat klippt hela gräsamattan. Det tog tre timmar. Då är det inte för att jag är seg utan våran tomt är på 5100 kvm, så det är därför ;P
Sen på eftermidagen åkte jag, Linnéa & pappa & shoppade mat i Arninge till i morgon. Där träffade vi även på Josse & hennes mamma som också shoppade mat till i morgon ;)
Efter det skjutsade pappa oss till Täby C. Jag hade ju varken köpt kläder eller skor till i morgon så det gjorde vi då. Mer exakt vad jag köpte kommer förmodligen på bild i morgon eller övermorgon om jag orkar lägga upp.
Sen åkte vi hem, åt, & fixade oss. För efter det var det dags att dra till Magdas mottagning. Hon konfirmerade sig idag. Fast vi åkte hem därifrån ganska tidigt. Jag var tvungen att vara hemma till 22 ungefär. Och Linnéa hänkade på då eftersom vi tog samma buss.

I morgon ska det bli skoj! :) Jag ska konfirmera mig. Linnéa & Magda följer med hit efter också på min mottagning. Sen på måndag tror jag det är om det inte är söndag, åker Jennifer till Fanny i Frankrike & kommer vara borta i fem dagar. Jag kommer sakna henne ^^
Jaja, nu ska jag snart gå & lägga mig för att hinna göra mig i årdning i morgon innan jag måste åka för att vara i kyrkan halv tolv. PUSS

Förberedelser

Idag var jag i kyrkan hela dagen. Vi tränade till det vi ska göra på söndag. Vi fotades också i kåporna. Trevlans, trevlans.
Åh, jag blir så ledsen för det är så myckte jag vill göra & så många jag vill vara med men jag får inte för pappa för att det är en massa att fixa till söndag efter konfirmationen på själva "mottagningen". Typ städa, klippa gräset, dammsuga, köpa mat, ställa i årdning utemöblerna, osv. Mamma & all släkt på hennes sida ska också komma. Det är jag jätteglad för. Fast ja, vi får se hur det går. Dom kan inte ens planera tillsammans, utan dom måste bestämma genom mig till varandra. Asså mamma & pappa. Jaja.

Just nu sitter jag & tjockar i mig Brago. Jag & Jennifer har ju varit jättenyttiga under lägret. Man har ju rört på sig hela tiden & massa, så båda vi har gått ner i vikt en del. Sånt är trevligt.

PUSS.


Bild på hela gruppen typ sekunden innan vi åkte från Graninge.




Listaa

Nämn något som gjorde dig glad igår: Åh! Det hände massa kul igår! :)
Vad gjorde du kl 08 i morse? Sov
Vad gjorde du för 15 min sedan? Snackade med Ludde tror jag
Vad har du druckit idag? Saft, fanta, mjölk
Vad var det senaste du åt? Grillat
Vad var det senaste du köpte? Kläder
Vad är det för färg på din ytterdörr? Vit
Vad är det för väder hos dig nu? Skymmning, utan ett ända moln på himlen
Godaste glassmaken? Vet inte
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nja
Sover du tungt? Nu gör jag verkligen efter de här dagarna på lägret
Drömmer du mardrömmar? Nej
Trivs du med ditt jobb? Jobbar inte
Favoritklädsel? Hm... Vet inte
Favoritlåt just nu? Space Cowboy - Falling Down (ft. The Paradiso Girls)
Vad ser du om du tittar till höger? Ett fönster med tomten utanför
Vad gör dig glad just nu? Alla konfamänniskor :D
Vad ska du göra härnäst? Ingenting -.-
Höger eller vänsterhänt? Höger
Humör just nu? Taggad, även fast jag inte har nånting att hitta på för jag måste sova hemma
Favoritgodis? Choklad!
Kläder just nu? Shorts & vitt linne
Sommarplaner? Jag ska bort massor, men vill också hinna vara med alla mina vänner här hemma
Hur många kuddar sover du med? Två
Morgon eller nattmänniska? Nattmänniska
Vad är viktigast för dig? Linnéa
Är du kittlig? Ibland :P
Snarkar du? Nej
Stjärntecken? Oxe
Äckligaste insekten? Vilken hämsk fråga! Inga djur är äckliga, det är inte deras fel hur dom föds
Stökigt eller välstädat? Välstädat
Vad längtar du mest efter just nu? Tänker jag inte säga :D

Ändrat

Jag skojade i det tidigare inläget. Ingen av dom kunde :( Aja. Jag träffar ändå dom i morgon igen.
Så just nu sitter jag här framför datorn & har lagom tråkigt & lyssnar på musik. PUSS :)


Today

Igår sov jag & Sara hos Jennifer. Anton & Oskar var där också på kvällen men sov hemma.
Idag åkte Sara ganska tidigt i morse & sen på eftermidagen kom Ludwig & Anton. Vi badade & hade mys :) Sen åkte jag hem vid 8 & nu är dom på väg hit :) Dom ska sova här, så åker vi tillsammans i morgon till kyrkan. Vi ska öva till på söndag då det är konfirmation som jag iof redan nämt.  Wiho! :D

I'm home

Wiho! Nu är jag hemma igen! Jag har haft jättekul! Värkligen!
Men precis när man lärt känna alla lite bättre & kommit många nämre är allt slut. På söndag sker nemligen själva konfirmationen. Och eftersom våran grupp är så stor ska vi konfirmeras i två omgångar. Först några klockan 13:00, & sen några klockan 16:00. Jag är i den första gruppen.
Det kommer komma massor med bilder på facebook sen också om Jennifer orkar lägga in dom snart. Eller det var ju iof fler än hon som fotade men jaja.

Ikväll ska jag sova hos Jennifer. Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på men nånting inte så ansträngande eftersom man verkligen är helt slut efter lägret! Tio dagars dygnande typ ;) Eller nästan i alla fall :P Aja.
Sen i morgon ska jag, Sara, Jennifer & kanske några till från konfagruppen dra till donken.
Nu ska jag gå & lägga mig ett tag. Jag är jättetrött! Så puss & god natt.

RSS 2.0