Trött

Orkar inte skriva & har typ inget att säga ändå typ. Rolig blogg. God natt


Sjukling

Hej. Jag är sjuk. Synd om mig. Fast som det är nu kan jag fortfarande gå till skolan & jag får inte bli sjukare för jag orkar inte missa proven den här veckan. Har prov i spanska & hisrtoria.
Men nu ska jag till far min. Puss


Ut nu

Imorse vaknade jag fett tidigt för att vara jag. Hade lite svårt att sova. Fastnade i lite dumma tankar. Eller har tänkt ganska mycket senaste veckan. Förutom i skolan & på träningen. Då känns det bättre. Inte för att nåt speciellt har hänt, snarare lite småsaker här & där som gör mig på dåligt humör.
Men jag ska ut nu & gå en lång promenad med Moa. Skönt. Puss


Plugg.

Ska jag säga en konstig sak? Ja
I min förra klass hade alla tjejerna blogg. Oavsett umgängeskrets eller stil osv.
Men i min klass nu är det bara jag som har blogg. I alla fall av de jag vet. Det är konstigt.

Just nu är jag sjukt trött & imorgon har jag kemiprov som ingen fattar nånting av. Seriöst ingen. Gillar inte min lärare alls.
Sen har jag en Powerpiont-inlämning till imorgon också. Sen har jag historiaprov & spanskaprov nästa vecka. Orka.


Varje dag lär man sig något nytt!

Hallo :D Det sägs ju att varje dag lär man sig nåt nytt, & idag har jag lärt mig massa olika gubbar på chatten på facebook :D Jag kan fett coola. Plus att jag kan skriva med fet text! :D Hur coolt som helst & fett bra att kunna :D
God natt!


Lördag

Igår hade jag Charlotte & Judith fest hos henne.
& idag har jag gjort lite mer nytta. Typ pluggat lite + tränat. Fast nu ska jag kolla på Parlamentet :D Så hej då!


Lagom bra bild på oss tre. Charlotte, jag & Judith


Mot Linnéa

Hallo. Nu ska jag hem till Linnéa & äta & mysa hela kvällen med film & godis. Bäst.
Och imorgon ska Charlotte, jag, Judith & Marie ha fest. Ser fram emot det. Nu ska jag kila. Hihi. Puss


Staden

Hallo. Idag var jag som sagt på museum. Efter det gick jag, Erik, Charlotte, Judith, Hanna, Marie & Ebba till ett fint litet café på drottninggatan. Där satt vi & snackade & hade trevligt i en timme eller mer & sedan bar det hemåt. Nu blir det till att plugga. Som vanligt då. Tjarå


Museum & teater

Imorgon börjar jag skolan klockan 13.00. Eller rättare sagt, jag ska vara på Östra station klockan 13.00. Vi ska på museum. Medeltidsmuseum, med våran historialärare. Har inte vart på museum på skitlänge, så det ska bli mysigt haha.

Och ikväll klockan 19.00 ska jag kolla på Moas teater :D Eller inte bara Moas. Känner många som är med där. Det ska bli skoj. Jag ska gå med de andra brudarna + några till. Men nu måste jag rusa! Tjadå!


Coolaste telefonen jag träffat

Idag på en håltimme följde jag med Ebba & Marie till Täby C & hittade världens coolaste telefon. Jag måste berätta om den!

I mitten i Täby C står Tele2 & gör reklam. & så har dom en telefon som är ungefär lika stor som jag. Men knappar som var 1,5 x 1,5 dm stora ungefär. Det coola var att det gick att ringa på den. Så jag Ebba & Marie ringde deras kompis som först inte hörde vad vi sa så vi la på. Sen ringde hon upp! På den jättetelefonen. Så vi svarade. Så hon hördes liksom i högtalaren & vi kunde prata tillbaka. Kanske inte låter så coolt men det var hur coot som helst! Jag har det numret, så jag kan ringa jättetelefonen så kan vem som helst svara där i centrumet. Så hörs man i högtalarna.

Haha. Annars idag efter skolan invigde jag & Judith Subway i Åkersberga centrum. Efter det följde jag med henne till tandläkaren, sen fick jag skjuts hem av hennes mor. Trevligt!
Tjarå.



Haha en ny fin tavla eller vad vad man ska kalla det, som de satt upp i skolan. Det är en skruv med två muttrar & en kruka eller nåt sånt står det. Ja, det ser väl alla? Haha cp!


Vallentuna

Dagen började med att jag vaknade i en stor varm säng i Vallentuna i ett tomt hus med Jennifer. Hon & jag åkte hem till hennes far igårkväll efter att ha träffat en del människor & vänner under kvällen. Vi hade jättemysigt Jennifer & jag. Det var länge sedan det var bara hon & jag som umgicks.

& imorgon är det skola. Orka. Jag längtar till helgen. Tjingeling


Mys med Jennifer sent på lördagnatten med en & annan delikatess. Hihi


Saw VII

Igår kollade jag & Moa på Saw 7 i 3D. Vi har sett alla filmer innan (1-6), & det här skulle vara liksom den sista i serien. Man skulle liksom få veta hur allt skulle sluta.
Men det var fett dåligt slut. I alla andra filmer har det alltid varit nåt väldigt oförutsägbart i slutet, men om man hade sett alla tidigare filmer innan man såg den här fattade man typ "det oförutsägbara" som hände i den här sista filmen. Men nej, den var under mina förväntningar. Tjarå




Prestera

Åh ska jag säga en sak? Idag hade jag ju matteprov. Och även fast jag pluggat mycket, har jag stressat upp mig över det provet. & gruvat mig. Har haft svårt att somna & har vart väldigt nervös när jag gick till skolan. Även fast jag pluggat mycket.
Efter provet när allt släppte började jag skaka lite. Min vän Hanna i min klass är likadan.

Och egentligen efter det här provet nu borde jag ju tänka att det är fett skönt & det är tre vekor kvar till nästa prov. Men nej istället börjar jag oroa mig över det & får lite prestationsångest även fast det är lugnt.

Okej nu kanske allt lät lite överdrivet, men jag har aldrig känns såhär. Jag har verkligen alltid varit absoluta raka motsatsen. Speciellt matte. Det är ganska konstigt. Men det är väl att nu är det gymnasie & allt är fett seriöst & man måste hänga med & vara duktig.

Hej då.


Söt kille



JAG DÖR!!!! Herregud! Finns massor av honom på youtube. Hahahahah cpunge. Nej skoja. Han är söt.


Space bound

"'Cause love is evol. Spell it backwords, I'll show you."


Tomorrow

Idag åkte jag till skolan med Jonte & hem från skolan med Emilia. Mycket trevligt! :)
Imorgon börjar jag klockan tio. Efter den lektionen har jag håltimme mellan elva & halv två. Sedan har jag en lektion igen & sen simning. Sen är skoldagen slut. Fett jobbig dag.

Tjarå.




Lite upptagen

Ledsen att jag inte skriver varje dag nu men har lite annat för mig. Matteprov på fredag till exempel.
Men nu måste jag gå & sova. Tjolahopp.


Nyklippt.

Hej. Idag har jag klippt mig. Linnéa följde med. Det var snällt :)
& ja det blev väl bra. Hade kunnat bli mer nöjd men jag inte inte missnöjd. Fast jag gillade inte riktigt min frisör.

Nu ska jag till My sen visare. HEJ DÅ :)

5 november

Hej. Igår hade jag & brudarna tjejmiddag hos Ella. Det var så bra för sist alla vi var med varandra samtidigt var typ ett år sedan :S Eller nåt. Efter det kom det dit fler & slutade med lite fest. Haha lät fett lame.
Men det var mysigt.

Btw, IDAG BOKADE JAG KLIPPTID! Ska klippa mig imorgon klockan 14.00. Sist var i åttan! Det värsta är att jag inte vet hur jag vill ha det. Antingen raklugg, eller mittbena med rätt uppklippt. Tror nog inte det blir lugg faktiskt.
Jaja. Vi får se hur jag gör. PUSS.


Skitful bild från typ onsdags hos Jennifer



Leka med Linnéa & Moa

Hallo. Imorse när jag vaknat var det första jag kände att jag ville städa. Rolig tjej. Så jag städade mig typ helt trött. Städade typ köket på djupet. & trappan & nedervåningen osv. Det var kul :D

Efter städningen åkte jag hem hit till Linnéa. Moa är också här. Vi håller på att laga mat. Så måste rusa! TJA


Klippning

Jag borde klippa mig. Senast var 17 månader sedan. Ca ett & ett halvt år. Coolt. Fast nej inte ett dugg. Ska försöka få det gjort i veckan. Haha som om det kommer hända...
Vet dock inte hur jag vill ha det. Men vem bryr sig. Måste göra matte nu. Hej då!


1 år sedan

Åh jag kommer ihåg sista oktober för ett år sedan. Kanske inte så konstigt eftersom det var Haloween, men det var faktiskt första gången jag åkte bort från hemma/sjukhuset sedan jag opererade mig. Fast jag kunde ju typ inte göra nånting... Men ja det trevligt. Var verkligen sjukt smal då också, även om det inte syns mycket alls på bilden.

Bild från :




RSS 2.0