Shoppa

Nu blire shoppilopping med My, Ronja & Adrian hihi. Woho :D
Jag & My i våras:


Lördagen

Igår hade vi jättemysigt hos Jeffrey. Han hade ett nytt försök på födelsedagsfest eftersom han inte kom förra fredagen. Åtminstonde jag hade jättetrevligt :D
Sedan skulle vi hem vid ett eller nåt & då blev det lite krångel mellan mig & mor efter vi kommit hem så vi fick komma hem till Moa som fortfarande var vaken, & sov hos henne. Supergulligt. Puss


Lov nu

ÄNTLIGEN LOV! Gud vad skönt. :D Ses!

Plugg....................

Åh gud vad trött jag är just nu. Har pluggat fysik hela hela kvällen. Nu ska jag sova sen göra fysikprov imorgonbitti.... Önska mig lycka till. (Imorgon blir det lov, btw! Guuud vad skönt.) God natt


Konsert + teater

Hallo :D Sitter just nu i skolan & coolar mig. Den här skoldagen har varit (& kommer bli) ganska så ovärd. Först matte imorse i & för sig, men sen efter det kollade vi på en konsert som treorna hade tror jag som iof var riktigt bra. Men sen nu har jag håltimme i 2-3 timmar nånting, & sedan ska jag se på också en teater som är mellan 14.00-16.00. Också treorna som har den. Måste gå på teatern för att det är istället för min dramalektion jag hade i måndags. Eller ja, som jag inte hade i måndags.

Men jaja vem bryr sig. Nu ska jag chilla vidare. Ses!


Taggar

Hej. Idag hade jag spanskaprov. Sen datorkunskap. Sen slutade jag. Fast datorkunskapen kunde jag ändå inte göra nånting på för min inloggning har slutat funka typ. Toppen! Not. Asså verkligen inte.

På fredag är det lov. Himlans vad skönt. Jag är skittaggad på lov! Eller jag är typ skittaggad på allt nu för tiden! Woho. Längtar jättemycket tills jag fyller år också! Oojoj vad jag längtar hihihihi! Ska ha så kul. :) 

Men nu blir det plugga fysik. Höres


Chill

Ja här sitter jag i sängen med datorn i knät, lyssnar på musik & chillar galet. Haha. Men alltså jag borde plugga. Borde VERKLIGEN plugga. Men men.
& glad är jag på köpet. Haha "på köpet". Gud vad fult det såg ut. Haha jaja. Tjarå


Senaste dygnet

Tjena tjena.

Igårkväll vid nio tror jag, åkte jag hem till Moa där det var lite folk. Mest Marina läroverket-folk men också några andra jag känner. Myspys var det. Jag var där hela kvällen men vid två-tre tiden gick jag till Statoil & mötte några andra människor. Pontus bland annat. Vi var ute i typ en timme i väntan på buss respektive skjuts, för vid halv fyra tror jag, kom far & hämtade mig & Pontus & så åkte vi hem till mig. Vi somnade inte fören halv sju & vaknade vid tre nästa dag (idag). & sen hade jag träning vid fyra så då åkte Pontus med till centrum & jag åkte till sporthallen.

Det är typ vad jag gjort senaste dygnet. pussssssss :D


Jeffrey 17 år

Idag vaknade jag med ett léende på läpparna :D Jag är glader (: Det är också så ljust ute nu för tiden! Jättehärligt verkligen. Det betyder att det är sommar snart :) Ååååh vad jag längtar till sommaren :D Säger det typ hela tiden men det är så sant :D

Igår btw var vi en del folk hemma hos My. Vi skulle fira Jeffrey som fyller 17 idag! :) Det var maskerad dessutom. Det roliga var att födelsedagsbarnet inte ens kom. Eller det var ju snarare tråkigt än roligt men det var lite granna komiskt faktiskt. Vi hade ganska trevligt.
Jag kom hem typ tre.

Men nu ska jag plugga lite granna (: Ciao!

Slänger in en bild på födelsedagsbarnet:




Talang 2011...?

Ska jag säga en lite skojig sak? Jag & mina trampolinisar har blivit förfrågade av TV4 om vi vill vara med i Talang. Tydligen behövde de några som hoppar av något slag. Skulle vara lite coolt men känns samtidigt verkligen skittöntigt! :D Typ lite som att man skulle vara med i småstjärnorna eller nåt. Men det återstår att se hur vi gör men det var i alla fall lite coolt att de frågade om vi ville vara med. Jaja nu ska jag på roligheter hos min kära vän My. SES


Inriktning

Hej hopp. Imorgon är det fredag. Och sen är det bara nästa vecka innan det är lov! Nice värre.
Och juste. Jag kom på en sak exakt just nu också. Jag måste senast imorgon välja vad jag ska gå för inriktning, plus vad jag ska välja för profiliering, plus vad jag ska välja för individuella val. Åh herre gud. Jag vet inte vad jag ska välja. Eller jo jag ska välja natur & profiliering 1 tror jag. Men individuella val vet jag ej. Kan förklara en annan dag vad allt det betyder/innebär. Men jajaja det återstår att se vad jag väljer att välja. Nu måste jag fortsätta med detta evigt pluggande av matte. Ses.


Veckan

Oj här har det inte uppdaterats på ett tag ser jag! Nästan en vecka sen jag skrev sist hehe :P

Torsdagen var jätteseg & jag hade ju hoppats på att få gå hem ganska snart efter det inlägget jag senast skrev. Men vi stannade massa timmar till & sen vi halv sex eller nåt skulle jag hem & så krånglade tågen jättemycket så jag fick vänta i Hägernäs i 45 minuter. I extrem kyla & utan sällskap. Höll på att dö. Sen kom jag hem, somnade i soffan & nästa dag skulle tågen krångla igen. Plus att inga bussar gick ju. Men till skolan lyckades jag ta mig ändå & sen på kvällen var jag fett trött efter hela veckan så jag var bara hemma.

Lördagen däremot tillbringade jag jag först hemma med skolböckerna, sedan åkte jag & Moa hem till Lovisa som var ensam hemma & taggade gärnet för att sedan dra vidare till Jennifers far i Vallentuna. Där firade vi Magdalena som fyllde år i fredags! :)
Vid ett-två nån gång åkte jag hem till Pontus i Hägernäs & sov hos honom. Var där typ hela söndagen också & när jag väl började bege mig till tåget träffade vi Martin & några som följde med oss till tåget.

& idag gjorde bussarna så jag kom försent igen :( Det är inte lätt när det är svårt som kära Charlotte brukar säga. Nu ska jag pack & åka till far. Ses


Födelsedagsbarnet & jag :). (Fast lite i efterskott)


Skolan

Tja. Idag har jag suttit i biblioteket heeeela dagen lång. Precis som resten av min klass, typ. & precis som tidigare dagar. Och alltså det går ganska bra. Fast det kan bli lite tröttsamt. Somnade nyss. Duktig tjej. Åh jag vill gå hem. Orkar inte projektarbeta mer. Tror jag ska gå hem snart. Men måste fixa det sista först... Ses


Taggar

Det är ganska så nice att vi hela veckan bestämmer vårt eget schema. Man typ bestämmer en tid och åker till skolan & hänger nånstans & pluggar. Sen åker man hem hihi.

Egentligen skulle jag också i helgen åka till Gävle på trampolinläger men på grund av lite olika anledningar ska jag inte med nu. Men jag måste typ betala 400:- i alla fall för att jag avbokar resan. & jag verkligen hatar att jag ändå måste betala det :( Blir typ ledsen.
Nej skoja, jag är faktiskt jätteglad. Glad & taggad är jag :) Taggad på allt. YEAH


Projektvecka

Imorgon är jag ledig. Tibble & Täby Enskilda också. Nice. De var lediga idag också men icke vi. Vi hade halvdag tror jag. Typ onödigt.

Den här veckan har min klass projektvecka. Vi ska hålla på med endast naturkatastrofer hela veckan & redovisa allt på fredag. Min grupp fick orkaner & sånt. Så vi behöver i princip inte vara i skolan på hela vecka för att vi inte har några lektioner eller nånting. Men alla kommer typ gå till skolan ändå för att man ändå måste samarbeta med sin grupp. Förutom imorgon då när skolan knappt kommer vara öppen för att alla som sagt är lediga.

Jaja nog om det. Hörs. Puss


Linnea Ågren i höstas


Fredag & lördag

Hallu. Har inte skrivit sedan i torsdags ser jag, så kanske dags att göra det :)

Ja i fredags efter skolan fikade jag med Erik, Charlotte, Judith och Ebba. Sedan åkte alla hem & åt m.m, innan vi alla åkte hem till Charlotte där också Charlottes kära vän Sofie var. Så funderade vi på att dra på fest & kollade runt lite & så men det slutade att vi drack saft & kollade på film & snackade. Haha skoja vi drack inte ens saft.

& igår var jag bjuden på storebror Rydells 20-års fest. John alltså. Det var skojsigt det. Sov kvar gjorde jag också, tillsammans med typ 20 andra. Så idag har jag börjat dagen med att äta tårta till frukost. Mums.

Pussen :D



Snart lov?

Vet inte riktigt vad jag ska skriva för har inte så mycket att säga, typ. Veckorna rullar på & går så snabbt så snabbt. Men det är faktiskt jättenice för det betyder att det snart är lov igen :D
Oj. Kom föresten på i detta nuet att jag har fysikläxa till imorgon som jag glömt bort helt. Attans. Jaja. Hörs! :D


Happy

Tänkte bara säga att jag är så glad för tillfället! Så så glad. Även fast den här dagen kommer suga. Jag är så trött. Somnade strax innan fyra för att jag snackade med Pontus i telefon mellan tolv & då. Not good.

Idag kommer vi btw få våra datorer :) Woho. Ses


RSS 2.0