Halloween

Igår var första gången jag var hemma hos nån annan än mig själv sen jag opererade mig. Jag höll igång heeela dagen. Så när jag åkte hem vid ett gick jag bara upp & la mig. Med smink & allt. Och så sov jag tretton timmar. Kanske lite mer. Men ja. Det tog ganska mycket på krafterna. Men det var verkligen jättekul för mig. Och jättekul att träffa alla & att få komma ut lite också & inte bara sitta hemma. Ska bli skönt också att gå till skolan på måndag. Fast jag har typ fått göra ett eget schema lite för att jag bara ska gå halvtid den första tiden för att jag inte skulle orka en hel dag.

Några få bilder från igååååår:












<3



Allt känns så snuuuurrigt just nu. Saknar min äälskling :(


Annat besök

Hejhoj!

Ella har inte kommit än. Får se om hon ens kommer. Men hon har inte sagt att hon inte ska. Så ja, vi får se! :D
Däremot har Lukas & Måns varit här idag! Trevlans!
Men nu gott folk ska jag inte skriva mer. För jag ska ut en stund. Eller snart i alla fall :D Hej hopp! :)


Pang Prego - Ljuddagboken.se



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!! Lyssna noga!





Magdalena & katalog

Idag kom Bagdis hit! :D Vi snackade massa, tittade på X-Man 1 & 2. Och så tittade vi i skolkatalogen som kommit nu! :D Det är hur kul som helst att sitta & titta & skratta åt alla! Vi skrattade vissa gånger så vill höll på att dö! (x Skitkul!
Jag är för första gången med två gånger i skolkatalogen. Jag är nemligen matråd! :D Jag blev nöjdare med den bilden på matrådet, en den med klassen.

Vet ni föresten vad Magdalena kom på idag?! Vi satt & åt Zoo när vi tittade på film, & hon kom på att Zoo & Jungelvrål är ju samma! Fast med olika "smaker" ju! :D Fett coolt! Det visste ni minsan inte va? ;)

Bye.









Kommande vecka

Gud vad jag är sjukt trött nu känner jag. Vet inte varför.

Idag kom Andreas & Linus hit & hälsade på. De tog bussen hit & åkte en station för långt. Så jag gick & mötte dom. Inte för att jag hann så långt för jag tog det lite lugnt i mörktret så jag inte skulle ramla :O Det är verkligen skitläskigt om jag skulle rammla. Jag höll på att göra det tidigare idag när jag också var ute. För tänk om det skulle hända, liksom alla skruvar & allt skulle låssna & allt skulle brytas sönder. Lite läskigt!
Men men... Nu har de i alla fall just åkt.

I morgon kommer Magdalena. Har saknat henne :( Jag saknar inte bara henne! :O Det är massa jag inte träffat på evigheter! Bara för att jag inte går i skolan ju. Men nu efter lovet på måndag kommer jag börja gå i skolan igen. Fast på halvtid :P

På onsdag kommer Ella en stund. Hon skulle till Täby eller nåt på dagen, så efter det skulle hon typ komma :)

På torsdag ska jag till mor.

På fredag ska jag kanske till Lovisa. Jag är nemligen bjuden på Halloween party! Fast vi får se om jag kan komma på grund av ryggen. Men jag vill! :(

Lördag & söndag har jag inga planer. Måste göra massa matte i alla fall :P Säkert massa i andra ämnen också. Men jaja. Orkar inte tänka på det nu.



Linnea + strykgärn = brännskada! :D

Nu ska jag berätta en ganska lyckad sak jag gjorde när jag var liten! :D
Jag var typ kanske 4, 5 eller 6 år nånting & det var julafton. Och typ hela släkten var här hos far. Och så stog nån släkting till mig & strykte typ en duk. Men sen ställde hon undan strykgärnet ett tag. Så jag frågade varför det bara stog där eller nåt sånt. Och då sa hon att det var för kallt för att stryka med just då. Och då tänkte lilla Linnea att eftersom det var för kallt för att stryka med så kunde jag känna på det. Så jag frågade om jag fick känna på det. Och då sa de ju så klart att jag inte fick för det var för varmt. Men dom hade ju just sagt att det var för kallt att stryka med? Det gick inte ihop i mitt huvud så efter att ha diskuterat det där en stund tänkte jag att jag visst kunde ta på strykgärnet. Så jag la hela handen över där det är kokhett. Så hahahahaha jag brände hela handen! (x


Jag lever bäst!

Wooh. Idag blev det vintertid. Vilket betyder att nu är det vinter! Eller nästan i alla fall. Nyss var det liksom sommar & allt var bäst & man gjorde bara vad man kännde för & var med alla i hela världen & kunde liksom bara dra iväg nånstans när som helst vart som helst.
När sommarlovet började ta slut tyckte jag att jag hade hunnit med aldeles för lite. Men jag upplevde ändå mycket! Åh gud vad jag saknar det.
Sen på hösten blir alla ledsna. Fast inte jag :) Inte nu. Förra hösten var verkligen sämst för mig. Usch på det. Men man ska leva i nuet & inte tänka på vad man kunde gjort eller vad som kommer att hända. Jag är typ så. Jag lever mycket & nuet & uppskattar allt jag har & ja, hur bra man har det här jämfört med andra länder & sånt. Så klart det blir en vanesak att man tar saker för givet men jag är ändå hela tiden medveten om att jag har det faktiskt riktigt bra med liksom rinnande vatten & allt det (x Haha jag låter som en vuxen :D Men det är ju sant! :) Samma att jag tänker väldans mycket på möljön. Eller okej det finns ett undantag när jag verkligen inte tänker på miljön & det är när jag duchar :D Duscha kan jag göra i evigheter. Men annars så! :)


Höstlov

På tal om att det är lov nu & vi slipper skolan en vecka:






:D Ja inte var det vi i alla fall.


Som att leva i en bubbla

Ja idag åker alla trampolinisar till Lidköping :( Första tävlingen på riktigt länge jag inte deltar. Alltså typ år! Eller inte typ. Utan det var flera år sen jag sist inte var med på en tävling. Usch & fy :(
Alltså jag känner mig helt träningsgalen, för jag blir helt sjukt galen på att jag inte får träna eller röra mig hur jag vill. Det känns som att jag tar upp det hela tiden men det känns så sjukt.
Jag kan inte ta upp ett hårspänne om jag tappar det. Nej för då måste jag be nån annan ta upp det åt mig. Mina plocka-upp-saker-med-pinnar kan inte ta upp för små saker. Inte för tunga heller. Jag får ju inte lyfta. Det måste också nån göra åt mig.
Det är ansträngande att vara uppe för länge.
Jag bli anfådd av att gå i en trappa.
Jag kan inte ens sätta mobilen på laddning.

Tänk att behöva be nån göra allt åt en. Inga undantag. Och jag är en person som är lite perfektionist av mig som tycker det är jättejobbigt om nånting står fel eller om nåt inte är som jag vill ha det. Fatta då när jag kommer i en situation när jag inte kan göra nånting åt det. Sjuuukt jobbigt. Vissa gånger känns det verkligen som att jag är i en egen värld där det ända jag kan göra är att iaktia & titta på vad som händer & så får jag acceptera situationen. Som att leva i en bubbla.


Inga bilder

Jag kunde inte lägga in bilderna idag för jag vet inte var överföringssladden är nånstans för tillfället :( Men i morgon ska ni se, då har jag nog letat fram sladden. Nu ska jag snart gå & läga mig :) Puss & kram & sov sött & vakna bött & allt vad man säger :D God natt.


Läget just nu

Den här kvällen har varit en superkväll! :) Jag blev glad av två olika anledningar :) Nu ska jag bara lyssna på min spellista sen ska jag gå & lägga mig. Juste, jag ska nån gång lägga in bilder från sjukhuset också. Men ja det orkar jag inte göra nu. Kanske i morgon :) Puss & hej :D


Stygn

Idag har jag lekt med Moa. Det har jag gjort varenda dag sen i fredags. Om man hoppar över söndagen :D
Men men! Ointressant :D

Igår var jag hos sjukgymnasten i Åkersberga för att få lite balansövningar & sånt jag ska göra. Och idag var jag hos vanliga doktorn i Åkerberga. Jag tog bort stygnen. Fast det kan man inte säga att jag gjorde. För såhär. Från början fick jag som häftstift som höll ihop såret. Sen efter bara några dagar på sjukhuset drog de bort dom & satte dit sånna hära "steri strips". Det är som smal kirurgtejp kan man säga :D Och det var dom som dom tog bort idag. Så nu har jag bara lite vanlig kirurgtejp för att skydda. Ybertufft.

Och vet ni vad jag mer gjorde igår?! Jag tittade på Kenny Starfighter!! Det har jag velat se sen jag fick veta att den skulle komma ut på bio. OCH IGÅR ÄNTLIGEN SÅG JAG DEN! Jag är så glad :D

Puss & kraaaaam!


Krav, gämförelse & motivation

Jag tycker man ska vara motiverad, gämföra, bli bättre, komma högre, ha krav så man gör bättre ifrån sig, men sen säger folk att man ska inte gämföra, utan man ska vara nöjd när man gjort "det bästa man kan", & man får absolut inte ha för höga krav på sig osv. För det är minsan inte bra. Men jag känner att om man inte gämför, pressar sig själv, & är ytligare lite bättre, så når man inte dit man kunnat nå. Som tillexempel när man springer brevid nån som är lite snabbare. Då tar man ju i lite mer för att komma förbi den eftersom det är en sån liten bit. Att man springer det snabbaste, men kan egentligen springa pyttelite snabbe ändå. Gör man så hela tiden kommer man ganska långt fram tillslut. Till skillnad från att springa med nån som är flera meter bakom sig. Då är man ju redan först & då gör det ingenting om man tar det lite lugnare. Och då utnyttjar man ju inte sin max-prestation även om man tänker att "jag är ändå bäst". Det finns alltid människor man senare kommer tävla mot som man inte ser nu. Till exempel om man tänker att man har ändå bäst betyg i klassen så det är lugnt. Men tänk då människor på andra skolor man konkurrerar med senare när man söker till gymnasium. Dom man just nu inte ser. Man ser bara dom i sin egen klass & omgivning. Då är man kanske inte bäst längre i den nya skolan. 
Så länge man inte mår dåligt är det ju bara posetivt att ta i lite extra & satsa lite till.


Vila

Jag fattar inte hur jag ska kunna överleva ett halvår utan att få röra på mig på nåt sätt typ! Liksom om tre månader får jag sitta vanligt på en stol! Just nu + tre månader framåt, får jag typ inte ha den lutningen på höften. Alltså jag kan sitta på stolar men jag måste sitta långt ut på dem så att jag som sagt inte får en 90 graders vinkel. Men liksom jag kommer inte få göra nånting alls på tre månader! Jag får inte ens stå upp för länge. Oavsett hur bra det känns. Och jag får inte vrida eller böja på ryggen eller nåt sånt alls.
Just nu är det ganska lugnt eftersom det gör ont om jag gör något av dessa. Men efter nån månad kommer det nog bli lite klurigare.
När tre månader gått får jag börja men sjukgymnastik. Och så får jag simma :P Men det är bara det jag får göra då. I tre månader till. SEN ÄNTLIGEN KOMMER JAG FÅ VARA MED PÅ IDROTTEN & KOMMA TILLBAKA TILL TRÄNINGEN IGEN. Om sex månader. Ett halvår. Liskom ett halvt år! Det är fett länge :(

Nu ska jag äta. Hejsan svejsan.


Planer

Men hej!

Idag skulle jag egentligen åkt hem till Linus. Och lekt med honom & Andreas. Igår också :D Ehh jag menar inte leka, jag menar plugga! Meeeen så blev det inte. Istället har jag & Moatoa pluggat lite :P Var också i Arninge en snabbis idag. Med min mor.
Så för någon timme sen följde jag henne hem (inte mor utan Moa), klädd i gula foppa-tofflor & Gustavs kompis mys-pysiga dunjacka :) Fast den var för stor :( Jag har en egen men jag hatar den.

På onsdag ska Moa vara barnvakt åt mig, & nästa tisdag ska jag leka med Magdis. Det är typ de planer jag har just nu. Eller ja, jag tror inte jag har nåt mer inbokat för tillfället i alla fall.

Puss och kram!


Extrem Linnea-makeover

Tjabba tjena hallå, nu sa jag så!

Fint jag rimmade :)
Idag var min första utflykt sen operationen. Till sporthallen. Ja det skrev jag ju. Där såg jag åter igen hur lång jag blivit jämfört mot alla! Ja, för lång har jag minsan blivit. Av operationen. Dom tog ju ben från höften & malde ner & stoppade in i ryggen där den döda disken tidigare legat. Så jag har blivit någon/några cm längre. Och smal har jag också blivit. Eller alla säger det i alla fall. Och det förstår jag. För jag äter ingenting. Men jag vill verkligen inte ha! Men jag försöker stoppa i mig massa godis då om jag inte vill ha mat. För äckligt smal vill man ju inte bli. Fast jag bryr mig egentligen inte att jag gått ner. Men alla komenterar hela tiden ba' "Men gud var smal du blivit! :O". Hela tiden. Så dom komentarerna slipper man ju hellre. Så jag ska försöka äta mer. Misstolka mig bara inte med det här inlägget.
Men a, tack för mig! Puss.


To the träningen

Nu åker jag till träningen en stund & hälsar på! :D Hej så länge! :) <3


Viktigt meddelande gällande tops! Hehe

Nu är det så här. För ett år sedan ungefär så var jag & några vänner på Reningsverket i Åkersberga. Det är dit allt bajs & annat från toaletterna kommer & så renas vattnet & åker sen ut i havet tror jag det var. I alla fall. Det finns olika stationer där inne som allt vatten renas i. Typ olika galler/filter & sånt. Och allt fastnar i nån av de första filtrerna så vattnet är ganska rent efter ett tag. Men problemet jag vill komma till, är att tops slinker egenom typ alla dessa filter. Detta är mycket problematiskt för de som jobbar där. De vet inte hur de ska filtrera bort alla tops. Så SLÄNG INTE TOPS I TOALETTEN NÄSTA GÅNG!

Så. Nu vet ni :)



Fredagsmys

Idag åkte jag till mor.
Jag har egentligen jättemycket jag vill skriva om & så, men vet inte hur jag ska formulera mig. Så ni får överleva.
I morgon får jag besök.
Nu ska fortsätta lyssna på musik & mysa. Det är ju Mys dag idag.

Goder natt



Och på tal om fiskmat, en bild på några av oss tjejer från skolavslutningen i Berga. Sista dagen vi satte våra fötter i den där skolan :(



Heldag hemma

Idag - Första hela dagen hemma. Jag saknar sjukhuset. Jättemycket. Allting blir mycket jobbigare här hemma. Och svårare.

Ikväll ska mamma komma & vara barnvaknt åt mig en stund medans far är på styrelsemöte. Funderade först på om jag skulle med eftersom träningen är samma tid. Bara komma & titta. Men nej. Skulle aldrig, aldrig orka. Plus att jag ser ut som ett mongo när jag går.

Jag borde plugga nu. Har inte gjort det nånting alls dessa dagar. Och jag har ju varit borta i över en vecka så det är lite att ta igen.

Bye.


"Jag har drömt det här"

Ni vet när man får en déjà vu. Man upplever nåt man tror man redan upplevt. Vissa säger ju istället för att säga att man just fick just en déjà vu, så säger man att man har drömt det. Allstå man kommer i en situation man tror man tidigare drömt. Eller upplevt.
Idag på dagen låg jag & sov. Då drömmde jag lite grjer & kom ihåg när jag vaknade vad jag hade drömt.
Direkt efter jag vaknat fick jag veta att det var en som hade dött. En ganska "nära", men det var ingen människa.
Sen låg jag & tänkte lite. Jag kom då på att i en av mina drömmar hade jag drömt just om denne. Att han/hon aldrig längre var hemma hos dess ägare & att jag erbjöd mig att jag kunde ta hand om honom/henne om det var nåt problem. Med mer.
När jag sen vaknade fick jag veta att detta problem var att han/hon var död.
Det läskiga är att dennes död var ingenting väntat. Jag hade ingen aning om att "den" var sjuk eller nåt. Och vet inte nu heller för den delen. Anade det alltså inte. Hade aldrig haft en tanke på det. Det kom som en chock att han/hon dog.

Lite läskigt.



Sjukhusdagar

Hallo! Första inlägget som nyopererad. Det var ju dock flera dagar sen det skedde. Men jag har inte orkat lägga energi på att sitta vid datorn. Eller ja, jag ligger ner.
Egentligen finns det massor att berätta. Men jag tror inte alla detaljer skulle bli så intressanta. Men operationen tog nästan sju timmar. Eller sex & ½. Bara själva operationen liksom. Sen förberedelser & grejer efter tog ju några timmar det med tillsammans.
Vid uppvaket när jag vaknade igen hade jag åtta sladdar/slangar "inklopplade" till mig. Och inte fören igår blev jag helt & hållet slangfri.
Och ni ska se mitt hår!!! Jag måste fota & visa sen. Det är helt sick in the head vad rufsigt det är. Värre än om man toperar det. Det ser ut som ett skatbo. Nej värre.
Nu ska jag försöka sammanfatta dagarna:

Onsdag-
Operation halva dagen. På natten var jag nära att spy ett hundra ggr & ja, jag spydde två gånger. Jag hade jätteont & svårt att sova. Det första jag kommer ihåg från när jag vaknade efter operationen var att jag låg & grät av smärta & försökte ropa på mor men jag hade ingen röst. Jag kunde heller inte titta för då blev jag illamående. Men hon var brevid & hörde mina viskningar om att jag hade ont. Så de höjde morfinet i ryggen.

Torsdag- Fortfarande ingen röst, men började kunna titta. Fick sätta mig upp med hjälp & sen ställa mig upp. Stödde mig på som en förvuxen rolator kan man säga att den såg ut som. Den var blå. Sov annars mycket. (Inte grejen utan jag)

Fredag- Besök hela degen. Så jag han inte göra så mycket annat. Besöket bestod av: My, Jennifer, Linnéa, Moa, Magdalena & Fanny. Började också kunna prata. Alltså inga viskningar längre.

Lördag- Gick pyttelite för första gången. Stödde mig på grejen fortfarande. Stödde = typ hänger på den.

Söndag- Åt för första gången riktig mat (Innan var det typ bara soppa & sånt)

Måndag- Tog bort katetern. Kissade på toaletten för första gången. Vilket är riktigt jobbigt & gör väldigt ont. Inte att kissa, men att sitta så.

Tisdag (i dag)- Gått utan stöd. Skitfult för jag ser ut som en liten ettåring som lär sig gå. Jag skojar inte, jag ser ut så. Det är jättesvårt. Jag får inte hålla mig i nåt. Så jag stapplar sakta men försiktigt framåt. Sen efter bara några meter blir jag trött & lite anfådd & går & lägger mig lite försiktigt igen. Och så ska jag typ duscha sen också :S

Onsdag (i morgon)- Hemfärd.





Sista inlägg som ej-opererad

Hallå i bananstugan! Nu sitter jag här i TV:rummet på sjukhuset & tittade nyss på Andra Avenyn & hade en kopp varm choklad brevid mig & myste :) Nu har jag övergått till ananas! ANANAS :D Jag älskar ananas :)
Jag har ett fin litet eget rum här & så har dom värsta satsiga TV:rummet som jag som sagt sitter i nu. Det kom också en tjej när jag satt här & gav mitt ett armband för att man ska se att jag är jag & så tog hon blodprov. Mitt i TV:rummet :D

I morgon klockan 20 i åtta har jag min operationstid. Det kommer ta ca en timme att förbereda, 1-2 timmar att operera & ca en timme att fixa efter. Det är massa jag inte orkar skriva som jag gjort eller kommer få göra eller vet. Men ja :)
Jag vet inte om jag kan skriva nånting i morgon. Jag kommer ha jätteont även fast jag får morfin. Jag ska säga till när jag börja känna av smärtorna så dom lär sig reglera hur mycket morfin jag ska få osv. Och en sköterska sa också att jag kommer ha svackor under dagarna här när jag har jättont & ångrar att jag opererat mig över huvet taget. Sen kommer jag ha dagar när allting går bra & jag lär mig gå osv :) Haha "lär mig gå" ^^ Men jaja.

Det känns ganska bra just nu. Ju mer stöd utifrån jag får ju bättre känns det :) Och jag pratade med Gustav (inte min bror) häromdagen för han har opererat sina öron. Och han sa det som att allt var så enkelt & känndes så bra :) Så det känns ganska okej nu :)

ÖNSKA MIG LYCKA TILL. Det här är mitt sista inlägg som ej-opererad-linnea. Så god natt. Nu ska jag snart gå & lägga mig. Puss!




Mot Huddinge!

Nu ska jag snart åka. Men jag kommer nog skriva nåt ikväll också. Men nu måste jag fixa massa innan vi ska draa :) PUSS så länge.


Tillägnat intresseklubben

Efter skolan idag följde My med mig hem. Sen åkte hon hem & åt. Senare vid åtta typ kom Moa. Vi gick & mötte Linus & Andreas. Sen gick vi alla & mötte My. Sen gick vi hem hit igen. Och spelade hög musik & jag försökte göra lite matte medans, men jag fick inte så mycket gjort ;) Har ju prov i morgon.

Linus åkte hem ganska tidigt. Sen skulle Adde hem vid tio. Så jag följde honom typ ända hem, medans My & Moa var kvar hemma. Fattar inte varför de inte följde med för My bor ju också där. Sen gick jag hem igen. Och när jag kommit hem hade Moa gått & mamma skulle skjutsa hem My som just missat bussen typ. Så jag åkte tillbaka till Skånsta med dom. Fett onödigt. Då hade jag lika gärna kunnat stanna hos Adde så hade mor kunnat plocka upp mig där. Men vem bryr sig. Nu borde jag gå & sova. Klockan är snart ett. På tog för sent! :O Så god natt!


Han har en inbyggd kompass! :O




4 oktober

Jag märker att det blir en del "Idag har jag gjort det här & det här. Nu ska jag göra det. Hej då" typ. Alltså gällande skrivandet. Men ja, jag har inte så mycket i mitt huvud för tillfället så jag skriver det jag kommer på.
Och juste. På tal om det kommer jag kunna ha med min dator på sjukhuset i veckan. Så jag kommer kunna berätta allt om operationen och sånt :)

På msn just nu heter jag "Ågren. pluggaar" Och vad gör jag? Jo jag sitter & skriver det här blogginlägget. Attans bananer! Ett av mina mål den här terminen var att om jag bestämmer mig för nånting då måste jag verkligen göra det också! Men ja det är inte det lättaste att bara bryta ett mönster.

God natt...


Plugga plugga!

Men hej :)
Jag skrev ingenting igår för jag hade fullt upp hela dagen! Fast egentligen inte, men ja jag satt & försökte plugga. Dock gjorde datorn mig lite ofokuserad :P
Sen vid tio gick jag hem till Adde. Han bor i Skånsta. Och det var ju liksom mörkt & blött. Och jag var tvungen att gå genom en skog :( Kolsvart & jag såg ingenting. Jag höll på att dö av rädsla! Fast jag snackade med pojken i telefon hela vägen så det var inte så farligt ;P
Sen tittade vi på Torkel i knipa & åt godis. Asså jag, Adde, Linus & My. Det är verkligen världens bästa film som finns! :)
Sen skulle Linus heeeem. Och Andreas följde mig & My hem till My nästan så sov jag hos henne :)
Och sen i morse var jag tvungen att hem också. Klockan halv 9 på morgonen. Sen gick jag & la mig & sov tills klockan var ett för jag skulle träna klockan två. SISTA TRÄNINGEN PÅ MINST TRE MÅNADER. :(

Pussen.


Fredagkväll

WIE! :)

Efter skolan lekte jag med My & Bagdis & efter det åkte jag hem & åt. Och min morfar & mor fyllde år i veckan, så när jag kom hem var min morfar & hans "tjej" & min moster & hennes ena dotter (min kusin) här. Hennes andra dotter (också min kusin) har jag inte träffat på typ 5 år. Fast hon kom också :D Fast det var en överraskning :D Men any way.
Vi åt middag tillsammans & sen tårta efter det.
Sen skyndade jag & Moa oss till centrum för att möta Linus, My, Andreas. Vi åkte till Täbban & tittade på biiio. En rätt så dålig film såg vi :) Fast Moa & My låg på raden nedanför mig & grabbarna & typ sov -.- :D
När vi var hemma igen vid nånting i 12, så träffade vi på några snubbar i centrum.
Jag träffade Sara ockå en microsekund! :D

Jaja. Det var en förenklad sammanfattning av dagen/kvällen. Nu ska jag lyssna på musik! Puss.


1 Oktober

Idag i skolan hände lite tråkigheter. Eller asså, ja... Sista lektionen hade jag teatersport & även fast det många gånger är så kul så man garvar på sig log jag inte ens. Så har jag kännt mig idag. A eller tills jag kom till träningen som alltid får mig att tänka på annat. Jag kommer sakna träningen jättemycket nu under de kommande tre månaderna.
Efter träningen som slutade 9 så kom Moatoa hit. Hon gick ungefär en timme senare så nu sitter jag här ensam framför datorn en en gång ;)


Lite muppbild på mig & Linus från igår när vi hade lövkrig!


RSS 2.0