Valborgsmässoafton

Just nu sitter jag här hemma hos Linnéa och väntar på att hon ska bli klar så ska vi sen dra till centrum & möta några andra människor så ska vi sen ta tåget till österskär & vara vid en brasa precis där vid skolan. Sen tror jag Linnéa ska sova hos mig också :) Annars får man se lite vad som händer ni vet ;) Puuuuss.
Blider kommer förmodligen i morgon (:

Kiosken i sporthallen

I helgen är det ju tävling här i Å-berga & just nu känner jag mig kanske inte jättepeppad inför den tävlngen precis. Jag har inte tränat på snart en månad (förutom lägret i helgen) & jag kommer inte hoppa nånting fören dagen innan själva tävlingen för rygens skull. Däremot nånting att se fram emot är att det behövdes nån i kiosken på lördagen så jag frågade Linnéa & Magda om dom hade nåt speciellt för sig då. Och så klart hade dom inte det eftersom dom inte har nåt liv så dom kommer stå där & jobba även fast dom inte blir betalda (: Men det blir kul för mig & sen får dom ju träffa lite folk också. Men nu ska jag snart åka till mamma. Kisses.



Slänger in en bild på landslaget  (Alla är inte med på bilden)
Från vänster: Tim, Einar, Rasmus, Kim, Jonas, Frida, Amanda, Oscar, Linda, Månsa (:


Min födelsedag någorlunda detaljerad

Ja, som ni kanske förstått fyllde jag 15 år idag :) Det firades både här & där. Tänkte berätta lite om vad jag har gjort idag :)
I morse låg jag i en halvtimme & väntade på att pappa & Gustav skulle komma :P Jag vaknade bara typ 5 min innan jag skulle vakna så vi fick lite bråttom där på slutet på grund av dom, hehe.
Sen kom jag till skolan i alla fall & under hela första lektionen började folk ringa & skicka massor sms. Wie! :D Haha, tom mammas kompisar har ringt mig idag (x I alla fall så dom som var där på lektionen kramade mig allihop & grattade mig :) Sen vid nästa lektion kom Moa & typ halva hennes teatergrupp som jag bara halvt känner & bjöd mig på godis & grattade mig också :) Asså dom spelar teater hela veckan så dom går inte i skolan. Moa berättade då också att min mamma hade ringt henne & bett henne eller Linnéa köpa massor med kondomer för att ge till mig i present. Hon hade tänkt göra det själv först men sen sa en kompis till henne att det är en kompisgrej & inte mammagrej x) Haha. Så hon bad Moa. Fast Linnéa hade redan tänk ge mig en ;) Men skit samma! Ointressant fakta!
Sen i alla fall gick dagen ganska fort & jag åkte hem till mamma en stund efter skolan. Linnéa följde med. Så där åt vi tårta & drack lite cider till det :) Sen åkte jag hem & så har vi grillat & myst & så. En ganska bra födelsedag vart det, fast lite seg nu på eftermidagen. Fast min favoritfödelsedag är fortfarande när jag fyllde 12 eller 13 tror jag det var :) Den gillade jag :) Haha, då hade mamma köpt tårtor för 1400 kr & det var ett litet överaskningskals anordnat för mig :)

Föresten, TACK till er som jag eventuellt glömt tacka när ni gratulerat mig idag! :) Puss!!






28/4 2009!

NU ÄR JAG BYMYNDIG! :D Nej inte riktigt. Klockan 17:06 idag blir jag 15 :)
Jag sitter nu i skolan & väntar på att bilden ska börja. Hittils har massa med människor ringt & sms:at & så har jag fått kramar hit & dit osv :D Den första av alla som gratulerade mig var Lukas som skickade ett sms 00:00 i natt :D Slå det om ni kan ;) Aja. jag måste gå nu. Pussaaaar!

Crazy

Åhh, just nu känner jag mig fett taggad att hitta på nånting helt crazy! Tyvärr sitter jag här ensam framför datorn & har inte så många roliga alternativ att hitta på -.- Inte en människa i huset & borde egentligen sätta mig & göra matte. Gah! Dööö! Jag orkar inte göra matte nu.
Jaja, jag får väl överleva ;) Kisses!



Ja, här har vi en random bild på Linnéa, Jonatan, jag & Jennifer. Nyår vid tre tror jag att det var :) Ella fotar. Fina vi är va? Speciellt Linnéa tycker jag ;D


Längtan!

I morgon fyller jag byxmyndig & moppe & allt vad man kan tänka sig! :D Wiho! Trevligt va? :) I Love it! :D
Och Lollis sa nånting om att hon skulle baka typ en kladdkaka eller nåt annat till mig imorgon som hon skulle bjuda på som en liten överraskning i skolan :D Så det ser vi fram emot :)
Nu ska jag i alla fall gå & ta en glass i stället för att sitta här & tugga sönder sladden till mina hörlurar. Pöss!

Om lägret

Wiho! Nu är jag hemma igen. Jag kom hem igår eftermiddag men var trött & orkade inte skriva då. Men idag är jag piggare! Vi hade jätteskoj på lägret & gjorde mycket mer än bara träna trampolin. Bland annat körde vi Laserdome (jag typ nästan vann 2 ggr), & så cyklade vi bmx i deras fina ramper & annat :D Dock rammlade jag lite grand & fick cykeln över mig typ. Haha. Klantigt. Sen så försökte Lukas också lära mig & Mickan att stegra med cykeln, så jag vet hur man ska göra, men hehe, så jättelyckat var inte det heller.
Aja, jätteskoj har vi haft i alla fall :) Men nu är man i alla fall hemma igen & laddar inför tävlingen som är här i Åkersberga i helgen.'

Imorgon bär det av!

Ja, imorgon vid tolv nån gång eller tidigare kommer pappa & hämtar mig på skolan så ska vi åka förbi Bergtorp & hämta Davvan också. Sen möts alla på Centralen :) Där lämmnas vi barn för att sedan åka iväg på egen hand ;) Jag tror faktiskt det är första ggn som vi hoppare åker utan tränare eller annan ansvarig eller vad man ska säga. Haha, mobbat. I alla fall så ska vi ska byta tåg i Hallsberg & är framme i Lovene (Lidköping) 20 över fem. Förövrigt kommer helgen se ut så här:

Fredag em:
Ett lättare komma igångpass
Kvällsfika
Lördag:
Frukost
Träning: grunder + tävlingsserier
Lunch
Inspirationspass, hoppa grop, svårigheter, ev cykla, tumbling, vägg mm.
Fika
Video, mental-,fys-, planering och liknande tränings snack i konferensrummet
Middag
Träning: individuellt upplägg + kroppsvård (styrka stretch)
Kvällsfika
Söndag:
Frukost
Träning: grunder + tävlingserier
Lunch
Hemfärd

Som ni kanske förstår kommer jag inte ha tillgång till dator så mycket eller åtminstände inte ha tid, så ni får stå ut & vänta till söndag eftermidag eller måndag eller vad det blir :) Kisses!

Bilder från idag


Ja, så här såg jag ut idag.


Jag & Moa på musiken.


Och juste, pappa fyllde år idag så det blev födelsedagskalas! :D Tacos åt vi till middag (:
Men nu är det dags för efterrätt så jag måste kila ;) Puss.


Stressfraktur

Nu vet jag äntligen vad det egentligen är med min tygg & varför det gör så ont att hoppa vissa perioder. Så här ligger det till:

Jag har haft en sk stressfraktur, dvs att jag har nött på min rygg så det har blivit en liten spricka som sen växt så det typ fallit bort små benbitar på sidan bak på ryggkotan i korsryggen. När det händer kan kotan förskjutas innåt liksom, dvs förflyttas/åka innåt, & disken kommer i kläm. Det har hänt med mig, så min disk är aldeles död. Bokstavligen. Jag fick se röntgenbilderna & då var alla disker vita förutom den som var svart/grå. Man såg även att den där ryggkotan var lite längre in än de andra.
Men inget av det jag har sagt nu gör säskilt ont, eller jo ibland. Men det som framför allt gör ont är när det bildas en inflammation som gör ont när jag hoppar & så.
Så ja, doktorn sa att jag inte kan göra nånting åt det här. Hade jag upptäckt det tidigare innan kotan började flytta på sig & det fortfarande bara var en stressfraktur hade man kanske kunnat fixa det & så hade det kunnat läka. Men nu är det för sent så jag kommer ha så här i hela mitt liv. Om jag inte opererar mig vilket också är ett alternativ. Fast då kommer jag inte få hoppa på tre månader. Vilket jag ändå inte kommer kunna typ om jag inte gör nåt åt saken. Jag har köpt Voltaren T så jag kan ta det & sen gå upp & hoppa, men det får man inte göra under för lång tid. Alltså får jag bara göra så på träningar vilket innebär att jag inte får träna så länge jag känner av det här.

Så ja, jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag får ta det lugnt helt enkelt. Mamma tycker jag ska operera mig & det, men jag vet inte om jag vågar ;P I sånna fall kommer det ske tidigast i Januari ungefär. Puss.

Ledighet

Idag hände ingenting ungefär. Jag gick hem till Linnéa efter skolan & så var det med det.

Däremot imorgon kommer mamma & hämtar mig på skolan på lunchen så ska vi åka till Huddinge tror jag & kolla på min rygg.
Sen är det ju läger i helgen i Lidköping! :)
Så jag måste ta ledigt först imorgon en stund & sen på fredag i stort sett hela dagen. Jag vet inte om jag hinner gå nån/några lektioner innan vi åker. Aja. Nu ska jag gå & sova tror jag. Eller snart i alla fall ;P Jag måste börja komma i säng i rimligare tid än jag brukar. Pusshej!


Dagens shopping

Idag åkte jag, Rosanna, Lovisa & Magdalena till Täby C efter skolan. Jättetrevligt kan jag ju säga att det var! :D Vi skrattade en del, & berättade massa om oss själva long time ago. Jo men det var faktiskt riktigt kul!

Och nu ska ni få höra: Jag köpte tre sommriga tröjor från Gina & en annan tröja från Vero Moda. Och till en av tröjorna köpte jag ett brett brunt skärp, också från Gina. Sen hittade jag jättemysiga kill-hoodtröjor från H&M som jag ska köpa en annan dag! Dom var så mysiga (:
Jag har tyvärr inga bilder från dagens köp, men jag kan fixa några till i morgon eller nån annan nära kommande dag så ni får se :) Sov gott! Puss.


Rossanna, jag, Magda. Lovisa är fotograf.



Dagens planer

God morgon! Idag händer ingenting speciellt för mig. Ska träna klockan två-fem & efter det ska jag hem & öva på hemkunskapsprovet vi har i morgon. Teori är det. Jättetråkigt. Men nej så ska man inte säga! Man ska var aposetiv! Aja whatever. Nu ska jag i alla fall gå & ta mig lite frukost. Kisses from me! /Å

Åhh, jag fyller år om bara nio dagar nu! Dvs nästa tisdag! :D


Teknikarbete & filmkväll

Förutom konfirmationsträffen som jag var på idag så har jag gjort både det ena & andra.
Efter konfirmationsgrejen åkte jag med Jennifer hem till henne. Vi tänkte att vi måste göra klart en grej vi håller på med på tekniken. Man ska bygga ett rum i en skokartong & inreda det & så. Fast man fick inte välja vilket typ av rum man skulle göra, så vi fick badrum. Jättekul! :) Så det gjorde vi.

Sen efter det när jag åkte hem vid 19 så kom Moa hit & så åt vi & sen tittade vi på "Patrik 1,5" med en massa dippar & annat gott framför oss på soffbordet. Den där filmen ska ju igentligen vara en komedi, men jag tyckte den var mer sorjlig än rolig defenitift. Men den är rätt så sevärd i alla fall tycker jag.

Men ha ett fortsatt trevligt liv! Puss!

















Tävling för barnen i Afrika

Idag var det konfirmationsträff igen. Ska jag säga vad vi gjorde? ^^ Det var en organissation som Svenska Kyrkan är engagerad i, där pengarna går till barn i Tansaia. Då skulle vi gå & samla in pengar till just den organissationen. Man var i lag, kanske 4 i varje & det blev typ 24 olika grupper. Sen skulle man gå till olika stationer en viss väg & vid varje station skulle man ha samlat in en viss summa för att få reda på vart nästa låg.
Det värsta var att vi höll ju till i/vid cetrum, & så gick det liksom omkring 24 grupper där & alla personer som kom där blev ju typ bombade av folk som frågade om dom ville skänka pengar. Typ var tredje svar man fick var att dom redan hade skänkt till nån annan.

Vi (jag, Jennifer, Lisa & Mira) kom i alla fall 4:a, fast 1:a bland tjejorna :D Och vi lyckades samla in 252 kr. En aplod för oss tycker jag!  (:

Peace.





Inte på humör

Idag känner jag inte mig inte på humör att skriva så mycket... Ville bara visa att jag lever liksom. Puss.




Träningen & ryggen

Igår & idag har min dag bestått av först skola & sen vara med Linnéa. Så hon åkte för ett tag sen. Ja, det blev ingen träning för mig idag heller på grund av ryggen... Åhh! Det är så jobbigt att säga när mamma eller pappa frågar "ska du träna idag?" att då säga "nej". Usch vad dåligt samvete man får verkligen för man vet ju vad tränarna tänker om det. Men det är inte så att jag tänker "oj, jag har lite träningsverk, jag ska nog inte träna idag..." Så är det verkligen inte! Jag brukar tåla smärta väldigt bra. Jag är ingen som överdriver att folk ska tycka synd om en & att man är mycket sjukare än vad man är. Tvärt om, jag hatar när folk tycker synd om en! Nu under en tid har jag verkligen haft ont när jag hoppat. Och jag vet att när jag känner den smärtan ska jag vila ryggen för det är inte musklerna det gör ont i, utan musklerna är lite för svaga & då när jag landar i hoppen belstas i stället en enda ryggkota som då om jag fortsätter hoppa fast det gör ont kommer bli inflamerad & så kommer det ta ännu längre tid innan det läker. Det är som att hoppa med en stukad fot fast det är min rygg i stället. Fast iof jag har redan hoppat ett tag nu även fast jag kännt av det...
Jag har varit med om det en gång & jag vill inte att det ska hända igen. Jag vill ju hoppa. Jag gör nästan allt för att få starkare rygg så jag klarar den belastningen. Dvs, 90 rygglyft om dagen & stretch efter det. Förut gick jag på gym för ryggens skull hos en sjukgymnast. Sen har jag i alla fall en tid hos nån specialist som ska kolla nånting på ryggen också.
Men visst, jag skulle kunna hoppa nu, men jag vet att om jag fortsätter hoppa kommer det gå åt skogen om ett tag. Hehe.

/Ågren

Dagen 14 april -09

Hej!
Idag var hände det ingen speciellt. Första dagen i skolan efter lovet bara. Just eftersom det inte hände nånting speciellt idag kan jag lika gärna berätta om det icke-speciella som hände:
I min skola ska alla elever två & två nån gång under en hel skoldag stå i skolans cafereria Oasen & sen under lunchen även stå i matsalen. Man ska mest hjälpa till & sånt typ. Så idag var det min & Magdas tur, vilket var lagom kul.
Efter skolan sen i alla fall blev det ingen träning för mig eftersom jag vilar min rygg. Så i stället följde Moa med mig hem hit till pappa & eftersom jag är ett sånt ljushuvud så kom jag på att vi kunde äta piknik tillsammans! :D Så det gjorde vi också. Vi satte oss på tomten där utsikten var som bäst över det glimmande vattnet långt där nere & så låg vi där & myste under filten (missförstå mig inte) ;). Sen åkte Moa hem efter ett tag & jag satte mig här vid datorn.
Men ha det bra på er! Kisses


Vattenfallet i Ronja Rövardotter-filmen

En sak jag glömmde berätta i det tidigare inlägget var att ni vet i Ronja Rövardotter så simmar hon ju i en fors & är sen nära på att rammla ner i vattenfallet med Birk osv.
"Hotellet" vi bodde i när vi i Åre låg precis vid den forsen & det vattenfallet. Jag har varit där två ggr (asså vid vattenfallet) (: En gång nu häromdagen & sen en gång för två år sen tror jag. Coolt va? ;)
Puss




Skidresan, Moatoa & "förlovningsringar"

Nu är jag tilbaka. Saknat mig? Jag tror faktiskt det. ;D
I alla fall. Nu ska vi snart äta men jag kan ju passa på att berätta lite om de föregående dagarna först :)
Vi bodde på nåt slags hotell fast inte riktigt ett hotell, men i alla fall så delade jag rum med Gustav & Felix. Ganska trevligt var det fast det var typ smör-snö de flesta dagarna så det var halvkul att åka. Eller halvkul & halvkul... Rätt så kul var det ändå :) Fast då har man ju i stället fått träna sig på att åka puckelpist eftersom det ända som fanns i backarna var just uppåkna pucklar. Hehe. Jag föredrar hellre perfekta backar så man kan med full fart ner för branterna :D

Juste! Jag snackade jag med Moa igår & hon frågade om hon kunde bo hos mig i helgen. Jag har inte pratat med mamma än, men visst skulle det vara kul tänkte jag :) Sen på tal om Moa ringde hon mig idag också & berättade att hon hade hittat min & Linnéas "förlovningsring"! :D Eller vi gjorde två st. & Linnéa tappade bort sin ganska på en gång, men min har alltså under några månader nu legat i Moas bil (x . Dom är i silver & våra namn står inristade i dom & datum. Jag tror det var för ett & halvt år sen vi gjorde dom :)

Peace.

Nya skor & fjällen i helgen

Idag köpte jag ett pra nya skor i Vallentuna med Linnéa efter att ha varit i skolan på förmiddagen & gjort ett prov jag behövt göra ett tag. Meeen i alla fall. Hög klack var det & dom är bruna. Dom är faktiskt jättefina. Jag har inte lagt in några bilder på datorn på dom, men jag kan göra det sen :) Sen har jag ett till par nya skor som mamma köpte för någon dag sen. Tygskor är det. Svarta & vita.
Men ni får nog vänta lite på bilder för jag drar till Åre i morgon! :D Fast igentligen är man kanske inte jättsugen på att dra till fjällen nu när våren äntligen kommit hit & man kan gå någorlunda lättklädd. Men jaja. Felix & Anna-Carin ska i alla fall med. Så vi ses i slutet av lovet om jag inte skriver nånting innan jag åker, vilket jag visst kanske gör, men skit samma. Ta hand om er, ciao!


Gårdagen med kväll vid tranden & pedikyr




Ja, igår på dagen tog Moa hit sin fotbads-grej & jag hade en här. Så vi satte oss ute i solen & tog hand om våra fötter med fotfilar & peelingar (eller vad man säger) & målade naglarna & allmänt tog hand om våra fötter lite. Trevligt :)
Sen kom Linnéa hit så skulle vi dra till Österskärsbadet med tjejsorna & grilla i solen & mysa. Så vi gick till centrum & tog tåget sen gick vi lite.
Under kvällen sen gjorde vi detta:
Först grillade vi & åt & så på engånggrillar eftersom några killar (typ 18 år) hade tagit en riktig grill som finns där som vi skulle haft -.- Och så spelade musik på Jennifers iPod & iPodhögtalare under hela kvällen :) Sen höll vi i alla fall på att frysa ihjäl så vi försökte göra en egen brasa vid strandkanten där vi satt på en liten klippa. Men det gick inge vidare... Så istället för att hålla oss varma (det hade blivit kolsvart & solen värmde ju inte längre) tänkte vi dra till fotbollsplanen precis brevid där det redan var två andra killar så vi frågade dom om vi fick vara med. Så klart fick vi det eftersom vi är så snygga & charmade dom lite. Haha, skoja, men ja. Fast dom var lika gammla som oss vilket var lite tråkigt... ;P Det visade sig att jag, Jennifer, Ella & några till hade gemensamma vänner med dom för dom gick i Bergtorp.
Sen skulle dom efter ett tag typ dra hem så vi gick tillbaka till det iskalla berget & frös. Sen märkte vi att folk började försvinna lite från den riktiga brasan/grillen så Jennifer gick & frågade om alla skulle gå & om dom kunde låta elden brinna så kunde vi ta över den. Svaret vi fick var ja :) Så vi gick dit en liten bit ifrån & väntade på att dom skulle gå. Fast alla gick inte, utan några killar som var lite smått påverkade satt kvar där så vi frågade om dom värkligen skulle gå. Men då sa dom nej, men dom bjöd in oss att sitta med dom där. Det var jättemysigt! :) Dom frågade vart vi hade drickan nånstans. Haha. Men nej, icke sa nicke, ingen dricka inte. Duktig som man är ;) Nej nu lät det fult, men skit samma! Deras komisar hade innan på kvällen kommit & frågat om vi hade cigg & varifrån vi kom & lite sånt  ;P


Aja. Men det var väl ungefär det. Nu ska jag hitta på nånting. Pussaar.



     

 


Test

ALLMÄNT:
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i?
Räknar inte, men kanske runt 5 pers?
Vad tycker du om kärlek? Ja, inget speciellt :P Bara att man är sjukt beroende av den
När kramade du någon sist? Linnéa för nån timme sen
Kramade du någon speciell person? Om jag gjorde det då? Ja, min bästa, bästa vän :)
Har du svårt för att bli kär? Mittemellan
När kysste/hånglade du med någon sist? hah
Är du singel? Yes
När fick du senast en komplimang? Idag

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös?
Hm, minneslucka & avtuppad tror jag, men bara det.
Playat? Nje, det skulle jag nog inte påstå
Gjort något riktigt dumt? Haha, ja
Gjort något du verkligen ångrar? Mååånga ggr
Varit nykter på nyårsafton? Haha, ja
Åkt ambulans?
Gjort nåt olagligt? Ja
Blivit polisanmäld? Nej
Fått din mamma att gråta? Ja
Slagit ner någon? Nej, fast jag har bett en kille slå ner en annan kille åt mig för hundra år sen, Ha-Ha ^^
Skämts över dina föräldrar? Haha, ja
Skämts över dig själv? Ja
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja, fast det är ett ord jag använder allt för sellan...
Tar du droger?
Dricker du?
Vad har du på dig när du sover? Trosor & t-shirt 
Vad hatar du verkligen? Coca Cola
Varit kär? Ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Ja
Är du ensam nu? Ja
Vill du gifta dig? Ja
Vill du ha barn? Think so

SENASTE PERSONEN SOM:
Såg dig gråta?
 Förutom familjen som ser mig gråta typ varje dag, så vare nog på träningen jag grät sist
Fick dig att gråta?
Du delade en cigg med? Röker inte 
Du gick på bio med?
 Jennifer, hmm... kanske Magda? Kommer inte ihåg vilka, men vi var typ fem pers
Skällde på dig? Mamma


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit?
Ja
Kramat någon? Ja
Pussat någon? Jag tror det
Köpt någonting? Ja :D
Sjungit? Ja
Saknat någon? Ja

Måndagsplaner

Så här ser mina planer ut för i morgon måndag:
Först på dagen ska jag & Moa vara lite med varandra & kanske göra lite matte & annat. Sen på kvällen tänkte vi tjejer dra till Solbrännan & mysa lite, tända en brasa & vira in oss i filtar & kanske grilla & sitta där tillsammans & ha myyys :)
-pussen



Från vänster: Emma, Rosanna, Linnéa, Jennifer, Magda, Jag, Ella


Kenny begins

Åhhh! Jag värkligen måste gå & se "Kenny Begins" på bio snart! Lukas, Davvan, Guuran & några såg den 10 dagar innan premiären. Men nu är det dags för mig att se den också tycker jag. Jag har bara ingen att gå & se den med. Eller ja, jag har inte frågat nån förutom Linnéa, men hon trodde inte den skulle vara så rolig typ. Hur kan man tro att Kenny Starfighters nyaste film inte är kul? Haha. Jag vill se den i alla fall. Och jag ska få med mig nån som vill se den med, om den så vill det eller ej ;)
Här är trailern:

 



Första tävlingen avklarad

Ja, & resultatet blev så här efter finalerna:
Jag kom 4:a av 16 st. Måns kom 2:a & David 3:a av 4 st. Mikaela kom 5:a av 6 st. & i synkron kom jag & Mikaela 2:a. Så en silvermedalj blev det i alla fall. Men inte bara en silver medalj, utan man fick även ett tillkommande litet pris där på pallen. För mig & Mikiz blev det en digital radio. Bra att ha! Davvan fick en påse godis -.-
Men nu ska jag gå & ta ett bad & vila min rygg lite. Jag har nemligen börjat få ont i ryggen igen som började kännas där vid landslagslägret för några veckor sen, men eftersom jag inte tar det lungt från några träningar & vilar den så blir det bara värre & nu måste jag ta en paus har jag kommit fram till. Det har börjat stråla ner mot benet ibland tom. Jag gör 90 rygglyft om dagen & stretchar efter det, men ja, det hjälper inte så jättemycket. Men jag ska till en typ "ryggspecialist" eller vad man ska kalla det som ska kolla lite & så snart om nån vecka tror jag.
Så ha det bra! Pussar, Ågren.

Ny jacka

Juste! Jag köpte en jacka häromdagen från H&M för 400 kr. Det känns ganska behöverligt med en aningen tunnare jacka nu när det är vår fast med typ sommartemperatur ute. Så här kommer en halvbra bild på den:





Så ligger det till just nu

Ja, idag var det ju första tävlingen för säsången eller vad man ska säga, & alla gick till final av oss från Österåker :) Jag ligger fyra, Mikiz också fyra, Davvan trea, Måns tvåa & Mikiz & jag i synkron ligger två :D Plus att i synkronen kör vi i klassen Elit, vilket är två klasser högre än jag annars kör som är Ungdom. Aja, skit i det. Vi får se i morgon om det blir några medaljer ;) Nu ska jag gå & sova för man måste ju vakna utvilad & pigg till finalerna i morgon! Ciao!





Registreringsskyltar

Visste ni att det finns 15625000 stycken olika möjliga registreringsskyltskombinationer på bilar? (Ej inräknat sådana man betalar massa extra så man får skriva dit nånting själv). Det räknade jag ut i sommras :) Det är sant! Testa själva :) Kram





Om föregående dagar & beslutsångest

Oj, ursäkta mig att jag inte bloggar så mycket som jag brukar nu & så, men jag har dagarna fullspäckade nu för tiden.
I måndags fyllde min älskling Linnéa år så jag & hennes föräldrar hade fixat liten överraskning till henne & vi åkte in till stan & åt middag tillsammans & så :)
Sen i går var det träning efter skolan som som vanligt tar upp hela eftermidagen.
Och slutligen idag åkte jag hem efter skolan & pluggade & åt lite. Sen vid sju åkte jag, Gustav, Magda, Linnéa & pappa in till Stinsen & shoppade lite ;) Ja, shoppa & shoppa... När jag shoppar köper inte jag kläder utan jag tittar på dom. Det är inte att jag inte gillar att shoppa, because I love it! Nej, det har med att göra min jättejobbiga beslutsångest! Jag har alvarligt nåt problem med att allmänt ta beslut & bestämma mig. Jag tror de i min omgivning förstår vad jag menar. I alla fall så när jag ska köpa nåt plagg t ex har jag alltid så svårt att köpa det för att jag känner att jag inte vet om jag lägger pengarna på rätt sak eller vad man ska säga. Jag tänker ofta "Men det kanske finns ett billigare par i nån annan affär" eller "Vill jag värkligen ha den här? Kommer jag använda den?" liksom är den värd att köpa?
Aja, jag har i alla fall en liten lista på vad jag måste köpa:

  • Lite högre klackskor
  • Tygskor
  • Sommarkläder! 
  • Ballerinor
  • En annan typ av sko
  • Bikini
  • Vårjacka

Puss. /Ågren


RSS 2.0