Full fart

Oj förlåt för att jag aldrig skriver, men jag hinner inte. Pluggar som bara den nu & håller på att fixa mina rester. Betygen sätts enligt klockan i morgon, & jag har egentligen inte allt klart än. Och när jag inte pluggat har jag vart med Maco, eller med andra vänner. Så i morgon kommer jag kanske inte heller hinna skriva nåt. Men snart så är betygen satta & allt kommer vara chill så då kommer jag förmodligen ha tid att skriva. Men nu måste jag gå & sova. Ska bara maila mina lärare lite grejer jag gjort klart nu. Sen måste jag allt lägga mig i sängen på en gång. I morgon på morgonen ska jag upp tidigare för att jag ska till daktorn för att ta blodprov med det här med mitt järnvärde.

Puss puss puss :)


Dagen & kvällen

Heeeeeej! :D Jag var hemma från skolan idag också. Har fått lite rester fixade, men har mycket kvar.
I morgon ska jag till skolan, fast jag har fortfarande fett ont i halsen, och ibland lite illamående, men annars mår jag nog helt bra.

Så snart ska jag äta, sen ska jag packa & åka till mor. Sen kommer Maco också dit så sover han där ikväll.


Random bild på en liten Ågren. Haha. Jag för typ 16 år sedan


Illamående. typ.

Skulle vilja utbringa en skål till min kära pojkvän Maco. Öh. Skål! Hahaha kära pojkvän! Kär liksom. Haha ja det passade ju bra.
Han är ganska bra ibland. Skoja, vadå ibland? Han är bra jämt!

Och föresten, ska jag berätta hur illa jag mår? Ja det ska jag:
1. Jag är sjuk, vilket gör mig illamående
2. Jag äter minipiller, där en av biverkningarna kan vara just illamående -.-
3. Minipillerna i kombination med min järntabletter tror jag kan framkalla illamående också.

Fattar ni hur mycket jag bara vill spy eller? HELA TIDEN.

Puss puss.


Från Linneas broder =)

Hej allihopaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Vill bara säga att min syrraaah är fett ball, fast tyvärr Linnea... Jag ÄR ballast =) Och Maco och Linnea, ni är så gulligaaa! /Gurraaaah


Ledsamhet & SM

Just nu är allt cp. Pga en väldig massa olika anledningar. Jag är så ledsen. Orkar ingenting. Jag längtar så mycket till om en vecka. När betygen är satta. Då kan man verkligen bry sig om ingenting & vara ute hela nätterna & aldrig komma hem typ. Och sista veckan i skolan kommer bli så nice. Älskar det

Juste det var SM i helgen också. Kul att jag missade det. Vilket betyder att jag har nada chans att komma med i landslaget det här året. Kommer förmodligen åka ut ur utvecklingsgruppen också. Men snart får jag hoppa. Bara en månad kvar ungefär. Då har jag väntat i åtta månader. Känns helt sjukt.



SM 2008 tror jag. Jenny Hanna & jag.


Vattenkrig så det räcker & blir över!

Ja, igår fyllde ju min fining Ella 16 :) Och jag var ju som sagt på kalas hos henne. Vattenkrig hade vi också. Jättemysigt! :)

Idag hade jag & Linnéa rätt tråkigt på en lång SO-lektion, så vi tog intiativet & startade vattenkrig på skolan! :D My hakade på direkt, så under de följande 2-3 timmarna gick vi runt & kastade vatten på folk. De som var mest på var framför allt 9:2, men också några från 9:1. Sedan åkte alla hem, för alla slutade. Inklusive Linnéa. Dock kom en Ille & en Maco som då jag, My & Moa började kasta vattten på. Så vi höll på mot dem i typ en halvtimme.
Sen hade vi lektion igen mellan 3 & 4. Fast det var ganska nice för Moa & jag satt ute i solen & ritade, eftersom vi hade bild-fördjupning. Så lite färg har jag allt fått idag tror jag!

Men jajaj. Nu ska jag göra nåt annat. Puss & kram


Igår hos Ella :)


Kalas i morgon

Tjena mittbena! I morgon är jag bjuden på kalas hemma hos Ella, för hon fyller 16 :D Typ tårta & kakor & allt :D Nice nice. Så idag efter min ledarutbildning mötte jag Moa i centrum så köpte vi present till henne :D Hiih.

Nu ska jag fortsätta pluggilugga. Puss puss


Besök innuti Bergaskolan

Idag har varit en lång dag! :)
Efter skolan åkte jag till umo & fixade lite, sedan åkte jag hem. Efter det gick jag & Moa till Apoteket för jag skulle hämta ut tabletter. Sen var jag hemma ett tag tills jag blev frukatnsvärt sugen på choklad!! Så vi drog till centrum igen & köpte lite godis. Träffade Frida W där också. Hon hade köpt tårta för hon fyller år idag! :) Träffade även Kenny & Linnéa vid Bergagården.

Ska jag säga vad vi gjode efter det?! Jag & Moa såg möjligheten att ta oss in i Bergaskolan. Vi gick upp på en byggnadsställning & klättrade sedan in i ett fönster som stod på glänt.
Så vi var där inne & kollade lite. Man kände inte igen sig för att de gjort om så mycket. Galet. Dock började klockan närma sig 22.00, & vi vet av egen erfarenhet från när vi gick i den skolan, att larmet sätts på klockan tio. Men vi tog den risken & valde att stanna kvar.
När klockan sedan blev tio började ett ljud pipa. Om det var larmet vet jag inte, men pep gjorde det i alla fall. Så vi fick typ panik & ruschade därifrån. Man fick värsta kicken. Superhärligt :D Hihi.

PUSS








Gårdagen

Igår var en så fruktansvärt mysig dag på dagen. Jag vaknade hos Maco, sen gick han & jag hem till My & Ronja + Patrik. Så solade jag & My medans Maco & Patrik gjorde sig i ordning för att sen dra till Söras konstgräs & köra fotboll. Jag & My följde med fast gick hem hit till mor i stället. Sen var vi jätteglada & taggade till kvällen. Moa kom & fixade sig med oss också.

Dock slutade kvällen åt skogen. Blev arg på en hel del personer. Så Moa & jag gick hem. Alla andra också för den delen. Fast jag gick & träffade Maco här utanför senare. När vi kom tillbaka hem hit sen vid två typ var allt åt skogen som vanligt så jag & Moa var tvugna att fly hem till henne i stället. Moa är snäll.

Så just nu sitter jag & äter choklad & lyssnar på musik. Känner för att gå & hänga mig. Men men. Måste plugga också. Bajs. Jaja. Pussen

        
Jag, My & Moa på kvällen



Jag & My i solen


Duschen

Hej hej hej hej. Nu ska jag ta en dusch & sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Tänk han/hon som kom på duschen! Skulle vilja tacka den. Så jag gör det nu. Tack tack :D
Ska i alla fall sova hos Maco ikväll igen. Så ha det nice. Puss.


Namnsdag

Om jag skulle få hoppa som vanligt, skulle jag just nu befinna mig i Herrljunga & tävla mot 11 andra länder. Det är typ en av årets roligaste tävlingar, & nu sitter jag här hemma... Får önska mina vänner som är där lycka till då :)

Igår var en mysig kväll. Jag tillbringade kvällen i en lokal på Murkelvägen, & sov sedan hos Maco.
Idag har mesta av dagen tillbringats med Maco också. Har också träffat Erik & Joar när vi skulle äta på Tommys. Efter det träffade vi Alexandra, för att hon, Maco & några fler ska ikväll på party långt bort. Själv ska jag hem till mor snart & så ska en Moa komma dit. Sen vet jag itne vad vi ska hitta på. Puss & kramis :)

Jag har namnsdag idag btw! :D


Ajaj :(

Nu ska jag berätta varför jag har ett blåmärke på mitt ben.
Idag på idrotten hade Alex bollen, så skulle han skjuta för att göra mål, & så sprang jag & skulle hindra att han skulle göra målet. Så jag sprang in i honom jättehårt, så han på något sätt typ stukade fingret eller värre, & jag fick ett blåmärke på benet :( Fast han ska inte klaga för han har brytit Linnéas finger en gång. Hihihi so you know... Puss!


Moa 16 år

Hej. Just nu är jag inte jättemycket på humör att skriva, jag är inte på så mycket humör över huvet taget. Men men.

I lördags var jag hemma hos Kenny & Linnéa i deras etta & hade trevligt med Moa, Calle, Linnéa, Kenny, Olle, Kocken, Linus, Pontus & Magda. Tror det var alla. Sedan fick jag skjuts hem till Maco för jag sov där.

På söndag åkte jag, Ronja & My & kollade på Macos & Patriks match. Efter det drog vi 5 till Tommys & åt tillsammans, sedan kom jag hem typ halv sex eller nåt.

Idag fyller en av mina allra bästa & närmaste vänner år. Moatoa :) Jättemycket grattis till henne! Älsklar henne.
Så nu ska jag på middag hemma hos henne med henne & Linnéa. :) + tårta så klart :D Så jag måste dra nu. Puss & kram.


Jag har tråkigt

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv sms:et
4. Gör likadant på varje fråga



1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
"Haha ah i dig :) <3älsklardig"

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
"Men jag tvingar dig att göra det för jag vet att du vill och jag vill också för att jag älskar dig ! :) <3"

3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
"han stannade ju sen ba åkte han -.-"

4.
Vilket sms blev du mest berörd av?
"Godmorgon sunshine :) <33"

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
"Så att ni inte skulle bli oroliga eller något :) haha <3"

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
"Asso är fett trött gumman orkar inte asso :( <3"

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
"Vilka kommer till solbrännan ikväll? <3"

8.
Vad vill du höra mest av allt?
"JAA!"

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
"Japp det är jag. Dåra? <3"

10.
Din romantiska replik?
"Typ 7 min :) <3"

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
"Hej ågren :)<3"


Solbrännan ikväll

Idag sket jag i sista lektionen & var med Maco, Ille & Jesper på läxhjälpen i stället. Jonte var med lite från & till också. Sedan fick jag skjuts hem av Maco :)

Förövrigt orkar jag inte åka till far idag så jag stannar här inatt & åker till honom i morgon i stället.

Ikväll ska jag & lite folk till solbrännan & mysa! Försökte få med Maco, men vi får se hur det blir med det.

Haha mycket Maco det blev i det här inlägget! Hihi puss!


Pojkvän

Det känns så himla konstigt att jag har pojkvän. Eller alltså på ett bra sätt :D Maco är liksom den första pojken jag är tillsammans med. Och allt går så bäst :D Han är underbar :) Love it :) & jag är glad för hur mina vänner är också i samband med allt det här. Verkligen :) Puss på dem!
Fast ju mer jag är med Maco, ju mer saknar jag honom :( Vill ha honom här nu :(
Jaja :) Kisses :-*


Städat & träffat Maco :))

Nu ska jag berätta vad jag gjorde idag efter jag kom hem! Två saker.

1. Jag har röjt i hela mitt rum & sorterat bort massa saker & dammsugit & möblerat om osv, samtidigt som jag dunkade musik. Nice. Detta gjorde jag i typ 2-3 timmar? Haha :D Sedan somnade jag i typ en timme för jag körde slut på mig själv. Haha så jobbigt var det!

2. Vid sju eller nåt kom Maco hit. Sedan stannade han här tills typ en kvart sedan. Han åkte typ halv tolv. Tråkigt att han skulle hem :(

Nu blir det sängen snart. Fast jag är hungrig så ska äta lite först :D Puss puss puss.


Snart sommar

Idag hade vi nationellt prov i NO. Snart är det slut på alla nationella. Det blir skönt :) Fast det betyder bara att vi går ut nian snart, & det kommer vara så himlans hemskt. Liksom att lämna alla :( Buhu :'(

Annars känns allt bäst just nu. :) Yeah!




Igår :)


Lycklig :)

Just nu är jag allmänt jättetaggad, jag är sjukt glad, & allt känns bara bäst! :D Åh! :D
Jag älskar alla mina vänner, & jag saknar Maco :(
Hihihi :D

Plus att vi ska vara ute & köra fotboll i morgon på idrotten! Gud vad kul! :D Idrott är typ mitt favoritämne (x & drama. Tror jag.

Haha jaja. Just nu längtar jag bara till helgen! Jag är för tillfället aningen skoltrött x) Det är inte nice när jag har några få veckor på mig att göra klart en såhääääääääääääääääääär lång lista på rester & grejer jag måste göra. Känner bara just nu att det ska bli sommar så man kan dra ut på kvällarna & leka hela nätterna. Men men. Det är inte så långt dit heller :)

Hare nice! PUSS :D:D


:))


Skattjakt!

Nu ska jag säga vad jag gjorde efter jag skrivit mitt tidigare inlägg jag skrev igår. Jag gick & satte mig i soffan med mor min & min bror som satt där & kollade på TV. Sedan vid sex på kvällen ungefär så somnade jag i soffan. 15 timmar senare vaknade jag. Alltså vid tio nästa dag. Cp?! Haha :D Ändå är jag lite trött idag.

Idag åkte jag hem till Jennifer vid tolv & direkt när jag kom dit gav hon mig en skattkarta så skulle jag hitta en skatt. Hahhah skitkul :D Skattjakten var verkligen jättesatsig & jag var tvungen att vara ute, vara inne, klättra, springa, tänka osv. Skatten var i Jennifers garderob & det var en Magdis som var sktten x)

Tydligen hade Jennifer tänkt sig en överraskningspiknik för mig för att liksom fira mig eftersom jag fyllde år i onsdags, men ingen ville fira mig förutom Magda. Roliga vänner man har :( Så de gjorde det bästa av situationen typ :D Dom är sötast (x <3

Moa kom lite senare också.

Nu ska jag pluggilugga. Puss.


Bild från fredags :) Alla är inte på bilden


Valborg

Shit vilken lång dag igår var. Först idrottsadag, vilket gick rätt okej mot vad jag förväntat mig. Sedan direkt efter drog jag & My till Täby C & shoppade i typ 5-6 timmar. Vi hade inte ätit nåt & båda hade inte sovit så mycket natten innan heller. Alltså vi var så trötta så vi typ började skaka & kallsvettas. Jätteäckligt. Och hela kroppen gjorde ont & man kände sig helt borta. Fick typ panik.

Sen på väg hem mötte jag Fi i centrum så gav hon tillbaka ett skärp jag tänkte ha till kvällen. Linnéa glömde det hos Linus på nyår när vi åt tillsammans där, & sen dess har Fi haft det.

Efter det när jag kom hem halvt deckade jag i kanske en timnme tills My ringde & väckte mig. För då var det dags att dra till fiskartorpet & grilla med vänner. Vi som var där var jag, My, Emilia, Emin, Viktor, Jennifer, Jeffrey, Rosanna, Fanny, Adam, Ronja & Patrik. Efter en stund drog vi till Österskärsbrasan. Lovisa kom efter ett tag också. Maco med. Och så kom Oskar & Joel förbi också.

Kvällen slutade för mig hemma hos Maco, så jag sov alltså där ikväll också.
Så nu idag har jag hittils typ vaknat, ätit, duschat, umgåts, kollat på tv, & åkt hem.
Så nu sitter jag här & dricker saft & lyssnar på musik. Puss :)


RSS 2.0