Dagens

Konfalägret :( Jag & Jennifer busade lite med Oskars & Luddes kläder.


DAGENS VILL HA: Moppe, men får inte åka pga ryggen :(
DAGENS KLÄDSEL: Mörkblå jeansleggins, svart linne & grå tjocktröja med lila på haha
DAGENS SMINK: Lite macara. Har glömt allt mitt smink hos far :(
DAGENS FRISYR: Utsläppt
DAGENS HÄNDELSE: Magda skulle slå rekord i att pussa mig så länge som möjligt, men sen började matten..
DAGENS LÅT: Lukas spotifylista
DAGENS PLANER: Plugga plugga..
DAGENS SAKNAD: Lov
DAGENS DUMMASTE: Gustav!
DAGENS SJUKA: Snorig
DAGENS DROG: Spegel
DAGENS KRAM: Kramat massor
DAGENS PUSS: Ingen
DAGENS KÖP: Nothing
DAGENS GODIS: Inget godis
DAGENS HUMÖR: Inget speciellt humör. Typ neutral
DAGENS ORD: "Sk" :D

 


Att vara nöjd

Ju mer man tänker på ens svakheter eller över huvet tagt negativa tankar om sig själv, både insida & utsida dvs både utéende & personlighet, destå mer bekräftar man ju att det faktiskt är så. Därför ska man inte tänka eller lägga märke till allt dåligt med en själv, utan man ska lyfta fram allt det bra. Inte för att det är första gången liksom man hör nån säga att man inte ska tänka hur dålig man är utan man ska tänka på det bra, men det är verkligen så. Det gäller ju att hitta där man är nöjd med sig själv, & varför inte bara vara det på en gång i stället för att göra en massa åtgärder först? Det man egentligen hela tiden söker efter är ju att bli nöjd. Så klart det inte är så enkelt som jag fick det att låta nu, men det är alltid en början. Dålig självkänsla & självförtroende drabbar ju bara en själv & det blir en ond ckel.




Bild jag tog för några år sen på tåget på väg till en tävling.


Adopterade

Tjena. Idag har jag träffat Daniel, Yonna (hans tjej) & ett av mina kusinbarn som heter Delilah & är ett år. Det var faktiskt jättetrevligt. Alla dom var jättetrevliga & Delilah var supersöt. Hon är väl lik mig antar jag. Skoja, vi är inte ens biologisk släkt. Alla mina kusiner är ingen av dom biologiska. Varken på mammas eller pappas sida. För mamma & hennes syster är båda adopterade & sen min pappas bror är också adopterad. Men själv är jag inte ett dugg adopterad :D

Juste, jag har träffat Magdis också idag en snabbis vid Statoil. I morgon ska kanske jag, hon & Moa redovisa spanska grej. Nu vet ni det. Kisses.


Hemma igen

Nu är jag hemma igen från bion! :D Det har varit en fett lång dag idag med. Dock känns det som att klockan är typ 6 på kvällen & att jag har hela kvällen framför mig! Tråkigt då att jag inte har det. Men jag är inte ett dugg trött utan jag skulle kunna dra ut nu om det inte vore för att jag ska upp i morgon. Jag ska träffa min kusin jag träffat typ en gång de senaste 6 åren. Daniel heter han.


Bild från i sommras när jag tillbringade en helg med Moa på hennes land.


New Moon

Idag var jag ännu en gång på öppet hus med Moa. Inne i stan.
På tal om Moa måste jag dra nu för hon & jag kom på helt spontant att vi nu ska åka & se New Moon på bio. Bion börjar 21.30 så nu måste jag kila :D Bye!


26 november

Precis som de senaste dagarna har jag idag haft fullt upp! Jag & några andra flickor gick tidigare för att vi slutade 16:00 & klockan 16:00 började ett möte i komunhuset (alceahuset) vi skulle på. Från början var det Moa & jag som skulle dit men sen hakade en & annan flicka & pojke på. Det slutade 50 min innan jag skulle till sporthallen på ett annat typ av möte fast som mera var en info-grej mellan 18:00 & 21:00. Alltså trampolin. Och då på den halvtimmen skulle jag också hinna hem till far, packa osv. & sen då åka dit till sporthallen. Jag åt där med. Alltså på trampolin"mötet".
Juste! Jag vet två stycken som fyller år idag & en som har namnsdag :D Gratulerar!

Jag känner att nu när jag har så mycket att göra på dagarna så skriver jag bara om det. Och haha vem vill veta det liksom? Vad jag gör på dagarna. Nej, det är inte intressant. Men det blir så när det hela tiden händer nåt. Inte för att jag har nåt emot att det händer en massa men jag blir så trött. Och jag hinner inte plugga vilker jag verkligen måste göra för det är så mycket jag måste fixa & också ta igen från när jag var borta från skolan på grund av ryggen.

Kramisar.


Vaccination i morgon

Hej! :O

Idag var jag på öppet hus med Magda & Moa på Danderyds gymnasuim. I Danderyd. Logiskt. På vägen dit tappade vi lite halvt bort oss så vi hakade på Erika, Josefin & Anna. Haha det var inte lyckat för dom visste inte heller vägen :D
På vägen hem sen stannade jag & Moa i Täby C & åt middag på Donken ;P Där satt vi ganska länge & lekte lite med Moas kamera på mobilen. Så nu ligger dom filmerna på Facebook.

I morgon ska jag vaccinera mig. Jag är typ en av dom som mest varit emot det. Och det är jag till en viss del fortfarande. Fast nu är anledningen mer den att jag inte vill att kroppen ska behöva ta hand om ändå den lilla dosen sjukdom dom ändå sprutar i mig, utan den energin borde gå till att läka ryggen. På tal om det är mitt ärr jätteläskigt :O Och det är fett långt. Snyggt liksom i sommar när man ligger & solar eller allmänt går omkring i bikini med feta ärret på ryggen :( Jaja. Jag kan ändå inte göra nåt åt det.

Puss & hej, leverpastej!


Lång dag idag

Idag har varit en lång dag.
Jag har varit i skolan, sen åkt hem till Moa en stund & ätit pannkakor. Efter det fick vi fick sjkuts av Rasmus mor ner till centrum där vi också träffade Lisa & såg en hel del andra som också skulle ta tåget till Täby för att åka till Åva på öppet hus. Där på Åva träffade jag på Anton & några andra jag känner. Jag träffade även Lukas som var där & typ labbade för att han går där för ja, skolan ska ju inte vara helt tom när man kommer dit.
Sen halv sju kom far & hämtade mig för då skulle jag till ledarutbildningen. På ledarutbildningen var det mer en hälften så många där. Men det är mysigt när man är få. Även fast jag inte känner de få som var där superbra, men det är ingen fara för mig. Som sagt var det mysigt ändå.
Sen skyndade jag mig ner till centrum & missade precis tåget. Men jajaja. Resten av kvällen är ointressant. Det var väl i & för sig det mesta av det här också men skit samma :D



Bild från i lördags. Klockan är här typ halv tre på natten & vi är superglada! :D


23 november

Hej hopp. Såg idag att Lovisa hade lagt ut på facebook alla bilder från musikcafét! Haha vissa var skitfula :D
Men jaja. Nu ska jag gå & plugga matte. Jag har matteprov i morgon. Trevligt. God natt.


Midnattsvolleyboll, & VI VANN!!

Wihooo!! :D Just nu känns allt vääldigt bra! :D Inatt klockan 02.20 avgjordes allt. Åkersberga vann!
Jag ska berätta från början:

Varje år anordnards av Svenska kyrkan en volleyboll-turnering. Midnattsvolleyboll. Det börjar med en mässa vid 7 & sen gick man i fackeltåg bort till hallen där turneringen höll till. Anledningen att det var i Vallentuna var att det var dom som vann förra året. Dvs, vinnaren håller i nästa års turnering. Det är hela Stockolms län med & tävlar eftersom Stockholms län liksom är ett s k stift. Sverige är inom kyrkan uppdelat i en massa typ stift. I alla fall. Man träffade massa trevliga människor & ja alltså vi hade så himlans kul! :D
Nån gång efter halv tre var allt klart & vi åkte hem.
Jag fotade en massa men det var med kyrkans kamera.
Jag, Jennifer & Sara var dock bara hejarklack för att Jennifer & jag är ju skadade & sen ja, Sara vet jag inte varför hon inte var med :)
Och alltså vi skrek så vi höll på att dö! Eller nej men alltså nästan! Jag höll faktiskt på att svimma en gång för vi skrek på killarna så mycket & man typ tappade rösten sen efter allt på väg hem.
Så nästa år är det alltså våran tur att hålla i det här. Åh vad kul det ska bli :)


Om idag & igår

Igår var en väldigt speciell kväll hemma hos Moa. Hon & jag. Jag sov där också. Det var första gången jag sov hos nån sen jag opererade mig.

Idag i alla fall har jag åter igen lekt tidsoptimist. Och inte lekt så mycket heller. Bajs på det. Jag hatar att jag ska tänka & planera & komma på i sista sekunden alltid. Jag tror jag ska hinna med så mycket mer än jag gör. Och ja, ofta blir vissa lidande. Och så ska det ju inte behöva vara. Min far är likadan. Men men.

Nu kommer snart Sara & Jennifer hit så ska vi åka till Vallentuna & leka där halva natten. Skoja. Eller nej jag skojade inte. Men jag berättar i morgon kanske. Puss & kram!


Nästan 7000:-

Igår kom jag som sagt hem till tio typ. Och alltså jag var så trött så jag höll på att döö! Men ja då var det bara att packa & sen åka till far. Så jag kom hem till honom typ halv elva & sen gick jag & la mig på en gång för jag var såå trött!
Idag har vi fått äta upp en massa kakor & grjer som blev över. Men ändå fick Mia frysa in skitmycket verkligen! Btw tjänade vi nästan 7000:- på det där igår :D Eller ja typ 6 & fem eller nåt sånt. Men jaja.

Nu ska jag hem till Moa. God natt!


Musikcafé

Just nu sitter jag här i skolan & snart ska vi samlas & för att fixa det sista. Sen klockan halv 7 börjar musikcafét.
Vi har just ätit lite middag här på Solskiftesgården & kvällen kommer nog bli riktigt nice! :) Men nu måste jag rusa! :D Vi har massa kvar att fixa. Jag känner mig jättetaggad! Puss & Kram! :D




Spricka i benet & om musikcafét

Igår åkte jag & några flickor till centrum & fikade på det nya cafét tillsammans! :) Myspysigt.
Idag däremot har jag efter skolan åkt med Moltass till vetrenären. Han har typ en spricka i benet kanske. Fast det är inget man kan göra nåt åt typ så vi matar honom med smärtstillning så han inte ska ha ont :)
Efter vi varit hos vetrenären åkte vi hem, jag var hemma i en kvart, för sen skulle jag & Moa ner till bergagården. Där skulle vi, i ett rum & med Erik & Fredrik, repa lite inför på torsdag. På torsdag ska våran klass på kvällen ha musikcafé. Så Erik & Fredrik behövde nån som sjöng i deras typ band. Vi ska förövrigt sjunga två gånger till. En gång med typ kören & en gång vet jag inte med vilka, men det var typ nåt extranummer för det var för lite uppträdanden.
Men alltså det är så sjuuukt mycket som ska fixas till dess. Ganska coolt. Varenda människa av oss 60 pers har en eller flera uppgifter till den här dagen, för att allt ska gå ihop. Venisage, filmtittning, lotteri, "cafeteria", underhållning, "skyltning", garderob, inträde osv osv.

Nu ska jag göra matte. So long!


,

SJUKT.

2 år idag

Idag är en speciell dag! Det var exakt två år sen jag & Linnéa fölovade oss :D Och nej, vi är inte lesbiska. Hihi.
Det är en lång historia det här, & här kommer den:
Den 15/11 -07 en torsdag, stog jag & Linnéa på träslöjden & ristade in "Peson 15/11 -7" & "Ågren 15/11 -07" i varsin silverring vi hade gjort där på träslöjden då. Dock tappade våran lärare sedan bort dessa ringar. Så vi fick göra nya. Efter en ganska kort tid tappade Linnéa bort sin & även jag fast mycket senare. Sen nästan exakt på dagen, ett år senare hittade jag min igen. Och jag blev jätteglad. Sedan på konfirmationslägret i sommras tappade jag bort den igen. På fotbollsplanen. Och jag & Magdalena letade jättelänge. Jag kommer ihåg den dagen jätteväl.
När Linnéa sedan fick veta det kom hon på en idé. Hon sålde sin kamera för att få pengar till bland annat detta. Hon gick nemligen till en guldsmed eller vad det heter & köpte två nya silverringar med namn & datumen inristade. Sedan gav hon dem till mig i konfirmationspresent. Eller ja, jag fick den ena ;) Den dagen kommer jag också väldigt väl ihåg. Och jag blev superglad :) Men efter en tid i Solskiftesskolan, tappade Linnéa även denna ring. Men som tur är så hade någon hittat ringen & lämnat in till typ expeditionen där Linnéa sedan gick & kollade & fick då tillbaka den.
Så nu har vi våra ringar båda två. Jag bär den hela tiden förutom när jag sover eller duschar.
Grattis till oss. <3


Silverbiten vi sedan gjorde de första ringarna av. Min & Linnéas spegelbild är i den. Lite tufft.


De nyaste & köpta ringarna.


Gymnasie-grej

Nu är fredag den 13:onde över. Och är jag väldigt trötter. Vilket fick mig att komma på att jag inte får sova hur länge jag vill i morgon eftersom jag ska till gymnasie-grej i morgon på dagen i Täby. Vilket jag inte kommer vara ensam om. Jag ska i och för sig åka dit med Moa dessutom. Vi ska typ åka kvart i tolv.
Nice värre. Bye.


Linnea 6 år

I morse råkade jag gå upp en timme för tidigt. Så jag satt mig med mamma en stund & kollade på massa gamla filmer från när jag & Gustav var små! :D Så himlans kul! Alla små komentater man säger är så himlans roliga :D
Och så var en hel del gamla vänner med på vissa filmer. Jag hade till exempel ett kalas när jag fyllde 6 år. Ella var där. Moa också. & sen en del jag inte är kompis med längre. Felicia, Ronja & nån tjej som jag inte vet vad hon heter. Jaja :D
Och sen när Moa & jag gick på dans! Så söt man var när man skuttade omkring där i rosa balettkläder med ingen lugg för den hade jag just klippt bort aldeles själv :D
Men haha jaja skit samma! :)

Nu ska jag till Moa en stund & sen efter det vidare & leka med en ascool snubbe :O
Pussar.


Ingen konsert igår inte

Igår skulle jag åkt med Josse S, Moa, Magdalena, Emma, Fanny på konsert i Globen. Vi skulle köa med Fiffi & Elin också. Men självklart kunde jag inte följa med på grund av ryggen! Attans vad tråkigt det var! :( Så för nån vecka sen sålde jag min biljett som vi fixade i våras. Jag kommer ihåg exakt när Moa & jag typ vart i centrum på en lunchrast i Berga & så gick vi till de andra flickorna som stog & hängde vid nån grej som jag inte vet vad det heter, på skolgården. Åh :( Det var liksom min & Moas grej allting från början & så fick jag inte vara med :(

I stället åkte jag hem & var superfrysen & värmde mig i soffan & somnade ganska snabbt. Av en slump sen väckte pappa mig en halvtimme innan jag skull vara i kyrkan. Så jag åt lite & åkte iväg. Går på ledarutbildning ju.
Fick också veta att Elin & Jocke hoppat av ledarutbildningen. Tråkigt :(

Idag har jag också skrattat en hel del. Jag & Linnéa har gått & hakat upp oss på ordet "bajs" hela dagen! Så kul så att man dör! :D

God natt!


:D


Flumm med Magdis

Hejsan hoppsan lillebror!
Idag har jag varit lite crazy i skolan. Magdalena också! Superskoj har vi haft. Alltså verkligen superskoj! :D
Jag följde med henne hem efter skolan också. Så har vi lekt med varandra till för en stund sen då hon skulle på träning vid nio.
Så just nu sitter jag & äter Brago. Jag älskar Brago! :D Fast jag borde egentligen gå & göra matte. Ja. Jag tror jag gör det. Puss & kram!


Gudson

Just nu har jag just duschat & ska snart i väg med far för att träffa hans gudson. Dom bor typ i Hammarby sjöstad. Eller det är i alla fall dit vi ska. Men nu måste jag skynda mig att klä på mig eftersom jag nu sitter i bara handuk, sen måste jag hinna sminka mig också, + fixa håret! Ojoj!

Puss!


Moa, Rasmus & Fredrik

Just nu känner jag mig riktigt tuff.

Idag har jag pluggat från att jag vaknade, tills att jag åkte till Moa & lämnade en No-bok. Sen åkte jag hem & åt osv. Sen åkte jag tillbaka till Moa. Hemma hos henne sminkade jag mig & sånt kul innan Rasmus & hans vän Fredrik kom. Vi tittade på film, snackade massa, om bland annat en massa glada minnen från i vintras :( Sen drog vi ut & gick en sväng ner till Statoil & köpte godis. Sen ja så gick vi tillbaka & hängde lite vid ett par gungor & sånt kul innan far hämtade mig efter vid tolv.

Min äldsta katt Krister fyllde 11 idag! (Eller ja igår eftersom klockan är över tolv) GRATTIS TILL HONOM



Viktor, Rasmus, Jennifer & Linnéa. Magdis i röd jacka & jag i inte röd jacka, går i bakgrunden.


I'm a nolifer

Du heter: Linnea Ågren
Smeknamn: ågren
Låt som när du är ledsen sörjer till:
Beroende av: Min kudde jag måste bära runt på! haaahaaa :(
Vad tror folk om dig: No idea
Stämmer det: -
Vad får du oftast komplimanger för: Hm.. Lite allt möjligt. Men typ oftast mitt hår.
Vad säger du för att ragga på någon: Haha inte vet jag :D
Hur imponerar man på dig: öh
Brukar du skratta för dig själv: Ja!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: "Okej då , men tack för hjälpen !"
Var bor du: Åkersberga
Trivs du där: Jag kan inte påstå annat
Sprit, cider, vin eller öl:
Vad har du för mobiloperatör: 3
Är du allergisk mot något: Nej
Har du haft sex idag: Haha, nej
Hur svarar du i mobilen: Beror på vem som ringer
Vem ringde du senast: Haha, Lovisa! 9 ggr dessutom :D
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Det kommer jag tyvärr inte ihåg
Antal timmar sömn inatt: 7 tror jag
Sov du ensam: Ja
Brukar du komma i tid: Nej :(
När mår du bra: När allt är bäst! :)
När blev du fotad senast: Ingen aning
Hur känner du dig nu: Fundersam
Vanligaste färg på dina kläder: Olika varje dag
Favorit dryck på morgonen: Mjölk! :D
Rakar du benen: Ofcourse
När brukar du oftast gå och lägga dig: För sent
Är du blyg: Bara bland främmande människor när jag inte känner nån ett dugg. Eller nja inte blyg. Men väldigt väldigt tyst & ligger väldigt lågt eller vad man ska säga ^^.
Sysslar du med någon idrott: Trampolin is the shit! :D
Vill du hellre ha mail än brev: Hah inte vet jag :D
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nope
Har du spytt offentligt: Hm.. Jag har spytt utomhus i alla fall. & med vänner som såg! Blä :O
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: HAHA! :)
Är du bortskämd: Nej
Vad gör du i morgon: Inget bestämmt
Vad är det värsta du vet: Folk som kräver uppmärksamhet på fel sätt, & folk som inte är "äkta". 
Har du bra vänner och äkta vänskap: Ja dom är bäst! :)
Vad använder du för shampoo: Olika
Vad är det finaste du fått: Finns massa olika. Men en grej är min ring! :)
En speciell dag du minns: Nån dag i agusti 2008. Typ den 22:ndra.
Hur gammal är du: Jag fyllde 15 & ett halvt för en vecka & två dagar sen :)
Tycker du om någon just nu: Skulle jag inte påstå
Du samlar på: Nothing
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen.
Gillar du golf: Jag har faktiskt tagit golflektioner :D Förra sommaren
Vilken tid gick du upp idag: Vet inte. Jobbigt tidigt i alla fall
Har du sovit i din egna säng i natt: Yes
Är det okej att gråta: Ja?
När grät du senast: Idag
Vad skulle du göra om du vann en miljon: iiiiingen aning :)
Bär du glasögon eller linser: Ska typ egenltigen ha glasögon/linser. Men det har jag aldrig brytt mig om. Det är mer att det ibland är jobbigt på kvällar & sånt. Men det kan jag leva med.
Har du piercing: Nä. Eller öronen
Har du tatuering/ar: Nope
Vill du gifta dig: Kanske det :)
Är du bra på att laga mat: OM jag är
Är du flygrädd: Nej inte ett dugg! :)
Vad dricker du helst när du är törstig: Mjölk
Tror du på ett liv efter döden: Nej :(
Tycker du om sushi: Jag säger att jag inte gör det men jag har aldrig vågat smaka!
Vad äter du helst när du ser på film: Öh typ godis
Bor dina föräldrar tillsammans: Nej. De är skillda en över 11 år sen tillbaka
Har du tandläkarskräck:
Nej
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kväll
Vilken ögonfärg har du: Blåa utomhus, gröna innomhus
Har du någon gång gråtit dej till sömns: A
Biter du på naglarna: Gjorde fram till typ nåt år sen. Så nej, inte längre! :)
Röker du: Nej
Senaste låt du hörde: On the beach - Sonic palms


Kryssning

Idag frågade far mig om jag var på att åka med på kryssning med fars kompis & hans två söner! En är av dom är 94:a. Det är ganska nice för typ alla pappas kill-kompisar har söner som är som mig eller äldre :) Höhö.
Sist jag åkte på kryssning var med Linnéa. Fast den var inte så satsig :) Fast det var en miljon år sen.

Annars har jag idag varit först i skolan, sen åkt till doktorn. För jag har lite svullet på ena sidan som kommit nu efter. Och i och med det börjat göra lite ont igen ibland. Alltså på ryggen. Meeen det var lugnt. Eller ja det börjar försvinna lite nu.


Valborggggg


Hudfärg

:O Har ni tänkt på att smilisarna på msn har lite olika hudfärg? Ja det har dom i alla fall.


Gustav

Det är så synd om min bror :( Han är så otroligt ledsen. Gråter det enda han gör. Typ gråter sig till sömns varenda kväll. Åh plutten :(


Grattis till min blogg!!

GISSA VAD SOM HÄNDER IDAG! MIN BLOGG FYLLER ETT ÅR!

Jag vet exakt vad jag gjorde för ett år sen. Jag satt hemma hos Linnéa & jag hade bråkat med mor supermycket för jag fick inte leka med Linnéa. Hade gjort nåt så vi fick inte umgås :P Men jag drog hem till henne ändå. Så fixade hon min blogg. För jag hade under en tid funderat på att skaffa en. Medans hon gjorde det kollade hon på klockan. Klockan var då 17:17.
Sen dess tänker hon på mig & det tillfället varje gång lockan är 17:17! Coolt va? :D Och nu har det liksom gått ett år sen dess!
Tufft.
Och för er uppmärksamma så publicerar jag det här också exakt klockan 17:17.
Fast första inlägget skrev jag inte fören i morgon.

Jag har ju som sagt haft bloggen i ett år nu. 365 dagar. Och jag har skrivit 470 inlägg. Alltså, jag skriver i snitt 1.29 inlägg varje dag.


Puss & kraaaam. /å



Skola för första ggn på en månad!

Idag gick jag till skolan för första gången på en månad! Det var superläskigt! :O Och så måste jag gå omkring & bära på den dära himlans kudden. Überpinsamt! :D Så jag låter Moa bära på den i stället! :)

Jag gick ju bara i skolan vissa lektioner så jag åkte hem tidigare. Sen kom Moa hit. Jag har lekt med henne utan att överdiva, varenda dag som jag varit här hos mamma sen jag kom hem fårn operationen. Förutom en dag.
Jag går också ut med henne typ varenda dag. Det är skönt. Att få snacka massa med henne & så. Eftersom vi inte kan göra det på väg till skolan som vi annars brukar. Eftersom jag nu får skjuts varenda dag.




Du är bäst Moa! Tro inget annat! <3


Leka med Moa

Jag skojade i det tidigare inlägget. My åkte halv två, inte halv ett.

Idag ska jag försöka få tag på Moa så kan hon komma hit & så kan hon hjälpa mig med matten, ta en promenix & så ville hon se mitt tillfälliga nya schema så det ska jag visa henne också.

Igår gjorde jag två saker som var sämst. Jag syndade! :(
1, Jag råkade springa när jag busade med Moa :(
2, Jag råkade sätta mig ner på busshållplatsen med My


"Attans lilla flicka"

Hola! :D

Ikväll har jag gått förbi Söra närköp 7 gånger.
Först lekte jag med Moa. Sen lekte Moa & jag med Jonte, Linus & Andreas. Sen lekte Moa & jag & My. Sen lekte My & jag. My fick min bussremsa & tog bussen hem halv ett.

Så har min kväll sett ut. Nu ska jag gå & duscha om jag orkar. Fast klockan är ändå fyra typ så jag vet inte om jag orkar just nu. Får göra det i morgon kanske. Men vem bryr sig? :D God natt!


RSS 2.0