Uppäten fisk!

En av mina katter åt just upp våra fiskar! Hahahaha. Haha. Får se om nån överlever. Puss




Roligheter

Hej hej.
Hm... I förrgår innan vi drog på fest hos Josse var jag, Linnéa & Moa med varandra ju, & jag kan ju hälsa att vi hade brutalt roligt. Haha vadå hälsa? I alla fall. Det var väldigt länge sedan jag hade så kul :)

LOVISA FYLLER ÅR IMORGON :D

Idag när jag & Judith satt & väntade på tåget lekte vi med glas som nån hade haft sönder. Det var inge bra :( Båda vi skar oss. Vi e dumma i huvet :D

Det får räcka för idag. Eller nåt. Puss OCH KRAM. :D


Orkar inte skriva nu. Av olika anledningar. Skriver imorgon. Eller nåt. Hej då.


Party

Snart ska jag möta Moa & gå & köpa nylonstrumpbyxor i centrum. Efter det ska jag hem, fixa lite, sedan till Moa lite senare med Linnéa & så ska vi äta tillsammans & fixa oss lite. Ska på inflyttningsfest ikväll! Så ja. Tagga tagga. Hej dåååå :D


Eftermiddag med min kära

Hej. Jag befinner mig just nu hemma hos Linnéa. Skönt med helg. Fast bara för att det är helg slipper man inte plugg. Dööö.
Dock ändrades mitt schema så jag slapp sluta kvart i fyra idag. Det är ju bra i alla fall.

Linnéa är just nu i duschen & snart är det min tur. Sedan ska vi äta middag tillsammans & ha mysigt hon & jag. Sedan senare ikväll ska det komma hit lite fler. Asbra. Puss & kram hej då :)


Tibble igår

Hallo.

Gud vad man blir trött av att gå i skolan. Varje dag efter skolan går jag typ hem & sover. Idag somnade jag så jag missade träningen... Jaja.

Igår efter skolan slutade jag tidigare, vid två, så då begav jag mig till Tibble till My & Rosanna & var med dom i skolan sista timmarna :)

Imorgon slutar jag kvart i fyra... God natt


Helg snart

Hej. Jag har egentligen ingenting intressant att skriva känner jag. Har typ gått i skolan sen tränat. Har inte hänt så mycket speciellt liksom. Jag längtar till helgen & alla mina vänner. Jag saknar alla verkligen jättemycket. PUSS


Hela gänget :-*


Trampolinlägret

Hej hej hej.

Åh vad det händer saker i mitt liv nu. På ett posetivt sätt. Massa intryck hit & dit.
Helgen var super! Vi tränade stenhårt & på många olika sätt. Typ mycket gym, simning & jujutsi (typ karate). Plus massa trampolin såklart. Det var tränare från Ungern & England också. Skitcoolt. Jag har alltså snackat engelska hela helgen i princip med dom som tränade mig alltså. Det är väldigt intressant, att saker man gör på trampolinen heter olika saker på olika språk så ibland var det svårt att komunicera. Så man fick förklara på andra sätt. Mycket lärorikt skulle jag säga :D

Idag efter skolan följde jag Judith till tåget & efter det träffade jag My, Rosanna & Moa på Donken. Första gången jag träffar några av mina "gamla vänner" sedan jag började skolan. Åh. Mina bästa <3.

Nu ska jag göra nåt annat. Puss.



På kanterna är Englands bästa tränare. I mitten är Ungerns bästa tränare. Yeah.


Herrljugna imorgon!

Idag efter skolan följde jag med Judith (en flicka i min klass) + hennes kompis till Täby C & fixade lite. Sedan mötte jag upp far så åkte vi hem.
Imorgon måste jag gå tidigare från skolan för jag ska på läger. Woho det var ett tag sedan. Vi ska till Herrljunga vid Göteborg. Min bror är i Göteborg btw! Coolt. Vi kanske ses. Fast knappast :)
Så, ja, kommer hem på söndag kväll. Ses!




Första intryck i skolan

Yeah. Det gick finfint idag. Har skaffat mig lite vänner. Bara tjejer dock. & speciellt en flicka från Skärgårdstad. Men den första timmen eller vad det var, var fortfarande extremt läskig. Men men. Sen började folk snacka med varandra & med mig.

Jag har insett att jag är en person som själv aldrig skulle våga gå fram till nån & börja snacka, om jag är ensam alltså. Men om jag antingen är med nån jag känner, eller om nån kommer fram till mig, så har jag liksom lätt att umgås & vara avslappnad & snacka med den.

Intrycket av själva klassen i helhet var först inte så bra. Såg mest bara töntar & trodde det skulle bli fett uppdelat & gillade det inte. Men så var det inte.
Men alla verkar vara liksom personer som är snälla. Inte fett festiga, & inte fett tuffa. Men inte töntiga, & inte fula. Utan ganska chill. Men det är ju bara efter att ha sett & pratat med dem endast en dag. Så vi får se vad som händer härnäst :D

Btw påminner Åva lite om Berga :P


Sista dagen på sommarlovet -10

Hihi shit just nu är jag verkligen skittaggad inför imorgon! :D Fast jag vet att det inte kommer hålla länge till (x Jaja :D
Idag har jag shoppat lite med My & Fanny. Åkte också & solade igen med My.

Hohoooooo imorgon börjar skolan! :D

Tja då


Konstig dag

Den här dagen har vart helt cp :D
Började med att jag efter en massa krångel åkte hem till My. Hos henne kollade jag, hon & Linus på nåt avsnitt av OC. Sedan blev jag & Linus hungriga vid fyra typ så vi åkte till Donken & köpte mat. Sedan fortsatte vi kolla på OC & alla tre somande & sov i typ två timmar där i Mys säng. Så vi vaknade typ vid nio & då åkte vi till centrum & solade. Helt random. Sedan åkte vi hem till Magdis vid elva eller nåt. Och kvällen slutade nu här hemma framför datorn.

Imorgon ska jag & My shoppa. Tja då


Tankar inför skolan

Hallå. Idag är näst sista dagen innan skolan börjar. Jag har gruvat mig ganska mycket inför första träffen med alla, men efter att ha snackat med dels de som började i måndags, & dels med typ Lukas som går på Åva, så känns det bättre nu. Det är skönt att känna nån äldre som går på samma skola. Men jag tror jag är socialare än jag tror, eller det är i alla fall vad jag får höra. Bara man har en posetiv, avslappnad & öppen inställning när man kommer dit ska det nog gå bra. Men ändå läskigt :(

Nu ska jag utnyttja sista tiden av mitt sommarlov genom att dra hem till My. Hejsan svejsan dåsan


Vintras


Helgen

I lördags åkte vi på The voice efter att ha solat under dagen tillsammans med Jeffrey, Rosanna, Adam, Fanny & Lovisa. & efter Voice drog alla till Lovisa. Varje minut av den kvällen var faktiskt trevlig :) Speciellt mot slutet. Vi som sov kvar var jag, Alex & Moa.

Nästa dag, alltså igår, tog jag Moa & Alex bussen till Magdis, eller ja, Alex åkte hem. Till Magdis kom även My, Linus, Erik & Axel. & kvällen tillbringade jag med Linnéa, Kenny, Erik, Axel, Magda & Moa.

Och slutligen idag hittils har jag vart på Åva & lämnat in ledighetsansökningslapp. Haha det var ett långt ord. För på fredag måste jag sluta tidigare för ska på trampolinläger. Det ska bli kul!

Kul inlägg. Tja då :D

Lördag kväll:


























The unicorns



Här filmen från när de flip-a-trickade & vann 15 000 :-* Gustav, Lukas, David & Måns.


Tvåa, med 15 000:-

Tja. Idag/igår var ju Flip a trick! :D Vi var alla där & kollade, hejade & röstade för fullt. Resultatet blev andra plats med en check på 15 000 kronor! Det ska gå till klubben. Jäklans vad nice det var.

Sedan på kvällen åkte Magdis & jag & köpte mat på Donken som vi åt vid kanalen med andra tjejerna. Sedan drog vi hem till Lovisa ett tag & efter det Filip. Jajaja.

På tal om ingenitng räknade jag ut idag att jag fått sex stycken adrenalinkickar på en vecka. Vissa liksom posetiva & vissa negativa adrenalinkickar om man kan säga så :D

Nu ska jag sova. Love


Lite lycka för stunden

Åh jag älskar träningen just nu! Så fruktansvärt underbart. Jag är jätteglad att träningarna kommit igång nu så jag i alla fall får nån lycka i livet. Hehehe. Var rätt jobbigt där ett tag, eller ja, det är det i & för sig fortfarande. Men på träningen kommer jag i andra tankebanor.
Idag körde jag helt random typ på en gång hela min valfria serie. Det är alltså den svårare av mina två serier med ett flertal dubbla volter & skruvar. Jag körde den typ fett bra & fick värsta kicken efter & blev full av energi & lycka typ! Hahaha. Allt sitter liksom (: Jätteskönt!
Åh :)


Hihih jätte jättegammal bild från nån av mina första tävlingar. Kanske 6 år sedan
Bakre raden: Måns, Mikaela T, jag, Lukas, David, Towa, Elise, Gustav Å, Hanna, Kajsa & Gustav K.
Framför oss står Antonia & Kajsa.

Tjingeling


Grönan + träningen

Hej hej hej hej hej.

Igår efter jag & Mikaela jobbat klart drog vi lite spontant in till Grönan till Måns & Tove. Sen lite senare kom Robban & hans bror också. Rolig blandning av folk :) Alla hoppar vi trampolin & det är så vi känner varandra men Tove bor i Lidköping vid Göteborg, & Robban & hans bror bor i Upplands Väsby.
Jag hade faktiskt ovanligt kul där. Brukar inte ha så överdrivet kul på Grönan. Jaja. Så det var ju lyckat i alla fall :)

Idag på träningen överträffade jag mig själv med en massa. Körde till exempel salto (bakotvolt) på marken första gången på typ ett år, & ställde den! Den blev fett bra. Jag har hela tiden trott jag vart för svag nu :) Sen på styrketräningen var jag också fett stark i armarna till exempel. Jag blev glad! :D :D Men mycket sånt där är ju psykiskt. Jaja. Utgång nu. Tja då.




Flip a trick på fredag

Jag hatar mig själv för att jag ska må så jävla dåligt! Är på botten nu igen & får börja om. Äter mindre, somnar gråtandes, vaknar gråtandes, drömmer om honom, osv. Känns precis som när han gjorde slut. Om inte värre. Så fruktansvärt onödigt. Nej. Den här veckan ska jag fokusera på trampolingänget (: Kommer ju tillbringa mycket tid där.

Gustav, Lukas, David & Måns är inte så aktiva på trampolinen den här veckan utan istället på träningarna övar dom på sin flip a trick grej! :) Dom ska på fredag vara med i final på Ung 08. Alltså uppträda där på scenen i Kungsan. Så ska man rösta.
Så Majsan hade köpt ett lakan så ska vi skriva typ "The Unicorns" på, som alltså är deras liksom namn. Hihi så ska vi dit & heja på dom ;)
Jag har sett när dom övat & så ju, & det kommer bli super!

Heeeeeeeej då :*


Sista veckan på sommarlovet

Shit vad allt är ccccp nu! Ojoj. Fram & tillbaka hit & dit.

Nu börjar sista veckan på sommarlovet. Det är lite läskigt faktiskt :P Sen kommer gymnasiet. Jag vet ingen som ska börja i min klass, men några stycken som ska börja i min skola. Jaja nog om det. Ska sova nu så jag orkar prestera imorgon. Puss.


Jobb & träna nästa vecka

Igår vid tolv nån gång var jag med om det läskigaste i hela världen! Heeeehehe. Men nog om det! (:
Hm... Nästa vecka ska jag jobba. Och träna. Jobba & träna hela veckan alltså :D Jag ska vara trampolintränare på ett konståkningsläger tillsammans med Mikaela. Det är mellan 10 & 2 varje dag, sedan ska jag träna 2 till 4. Nice nice.

Puss o kramis

Trampolinträning!!!!

Idag var första trampolinträningen för mig på över 10 månader!!! Ååååh vad det var kul! :D Shit vad jag saknade det.
Det var kul för jag & Mikaela hade hela sporthallen för oss själva. Det utnyttjade vi kan man säga!

Ikväll blir det mysigt. Tja då (:


Gotlandsäventyr

Hm... Hej :) Idag vaknade jag av två treåringar som slängde sig på mig & skrek "Han sover! Hihihih HAN SOVER! Han sover!!!" Det var alltså mig dom menade. Det var kul :D Sedan fick jag en massa pussar & kramar. Det är alltså Felix kusiner.
Annars idag har jag solat, myst, gått på äventyr med Felix, åkt gokart, ätit middag + glass i Visby.
Igår var vi också ute på lite äventyr. Jaja.
Imorgon åker vi härifrån huset klockan 5.00 tror jag. Fem på morgonen! Och är hemma halv 12 eller nåt. Puss & kram hej då!


Döende

Det är jättemånga som dör nu! Jag vet tre stycken som tagit livet av sig.
En gjorde det i Täby centrum. Hoppade ner från översta våningen ner på golvet. Innomhus. Där man går. Utanför affärerna. Läskigt att ha sett det. Vet nämligen en som såg det. Usch.
Den andra är från Åkersberga men kännde henne inte.
Den tredje som tog livet av sigs syster känner jag. Stackars liten ):
Sen var det ett mord i Österby igår eller förrgår. Läskigt. Fyra maskerade personer sköt en eller två stycken som dog typ.


Gotland nästa

Ojoj. Ja, Göteborg var kul.
När jag kom hem i söndags lekte jag med Tobbe, Adam, Fanny, Moa & Lovisa på kvällen.
Och igår åkte jag till staden med Lovisa & Fanny. Sedan på kvällen lekte jag med Frida & Moa.
Hm... Imorgon är det fjärde agusti :P Men jag är inte hemma imorgon utan kommer åka till Gotland ikväll & kommer hem torsdag eller fredag.

Tja då


RSS 2.0