Massa träffandes

I morse kom jag 40 min för sent till skolan. Missade typ fyra tåg. Hehehe. Men bra var det för på tåget träffade jag Jeffrey, My & Fanny. Fanny fick jag sällskap av typ hela vägen eftersom hon går i Tibble.
Sedan efter skolan skulle jag egentligen vart med Linnéa i skolan lite & sen åkt & fikat med henne & Moa. Men istället segade jag & Judith till tåget, & vid tågstationen i Täby träffade vi Adam & Fanny. Så vi åkte hem med dom.
Sedan i centrum mötte jag Linnéa & Moa & fikade med dem.

Nu är jag hemma, har ätit & ska dra till träningen! Tjingeling


Snart vinter...

Hallo.
Gud vad jag hatar att vintern närmar sig. Usch. Till skillnad från sommaren. Allting är så annorlunda då. Posetivt. Hela samhället blir gladare typ. Alla är ute, träffas, festar, umgås. Men ja vintern, vad gör man då? Håller sig inne, är otrevlig och osocial typ. Eller kanske inte otrevlig, men i alla fall inte lika typ öppen, glad & trevlig som man är på sommaren. Man har typ rolig mycket mer sällan på vintern. Jag tror faktiskt det är så. Så nu ska jag njuta av de sista hörstdagarna innan frosten & allt kommer. Hej då.


Snö så det räcker & blir över.


Blä

Usch vad vissa människor är äckliga. Åh jag blir arg. Hej då.


Kommande helg

Hallo.

Fint väder ute. Hihi. Åh just nu känner jag mig typ, trött, men glad!
Igår efter skolan fikade jag med My i centrum. Fikade btw med Linnéa i centrum i fredags också. I alla fall. Vi försökte planera lite planer för helgen. Vi kom fram till massa bra men det som återstod var lokal. Så senare på kvällen efter vi alla åkt hem & ätit, hämtade jag My & sedan här hemma hos mor satt vi + Linus resten av kvällen & försökte få ihop allt. Det gick inte. Åhhhhhhh. Ska kolla med sporthallen idag också angående lokal.

Idag hade jag orienteringsdag. Så slutade 10:49. Och har vart hemma sedan dess. Hej då.


Nån helg sedan. Åh mina bästa.


Hos Linnéa

Hej! Igår eller när det var så fick jag min moppe. Plus mitt acsesskort. Eftersom jag tappade mitt förra :P Så det är jättenice det :)
Så åkte hem till Linnéa igårkväll och myste med henne & snackade även politik. Kola.
Idag däremot förutom gått i skolan har jag kollat på TV i hundra år, & tränat. Fram tills nu.

Just nu känner jag såhär: Mot godisskålen! Fast nej jag skoja. Vi har inte ens godis hemma tror jag. Snarare: Mot duschen! Hej då.


Fysiksnack

Hej. Tisdagar är skönt. Har tre lektioner.
Idag på matten började jag, Erik, Titus, Ludvig & Charlotte diskutera fysikens lagar angående tid & rum bland annat. Att man tekniskt sett på riktigt kan resa in i framtiden till exempel. Och typ att tiden går långsammare under vissa förhållanden osv. Det roliga var att den diskutionen fortsatte i flera timmar. Naturare som vi är hehe. Mycket intressant skulle jag säga. Men efter ett tag hade den diskutionen övergått till inefektiv engelskalekion med en Erik & en Linnea som satt & ritade gubbar & fattade nada. Eller jo, vi fattade visst. Eller haha inte vet jag :D

Imorgon har jag matteprov. Jag är typ skitnervös. Eller inte nervös, men det är läskigt. Läskigare än nationella. Därför skippade jag även träningen ikväll för behöver plugga & vara utvilad till imorgon. PUSS


Himlas skolfoto...

Ska jag säga en jätte inte rolig sak?! Imorse försov jag mig men hann med tåget ändå. Så sminkade mig lite på tåget liksom & hade på mig typ lite myskläder. Eller ja, typ tjocktröja & jeans. Hade btw en rätt dålig hårdag idag. Sen när jag kommer till skolan möter jag hela min klass på vägen & jag undrar vart dem var påväg. OCH SÅ VAR DET IDAG VI HADE SKOLFOTO! Men det gick ganska bra ändå. Det är första gången i hela mitt liv jag glömmer bort skolfotodagen. Eller okej typ en gång i trean också. Jaja. Det går nästan ett & ett halvt tusen männsiskor på min skola så jag hoppas man inte får så mycket uppmärksamhet i katalogen. Hare bäst, puss!


Oh yeah

WOHO igår var första tävlingen efter jag opererade ryggen :D Och det gick skitbra! Eller nja men alltså, jag är liksom på samma nivå som innan & det känns bra. Jag & Mikaela kom 2:a i synkron, även fast vi seriöst sög. Vi körde jättedåligt :D Och individuellt kom jag 4:a. Jag är nöjd med det med tanke på att jag tävlande i högsta klassen som motsvarar elit. Och jag vet att de tre som kom före mig skulle jag ändå inte kunna slå.
Förra tävlingen innan ryggoperationen kom jag bättre, men då hade jag mindre motstånd också.
Så ja. Nu är det bara att tagga till nästa tävling som är om 3-4 veckor. TJA

Bilder från igår:


S k one touch, individuellt


Jag & Mikaela värmer upp i synkron (när man ska hoppa precis likadant)


Ser inte mig & Mikaela så mycket, men vi står i alla fall som 2:a




Migrän

Hej rolig blogg man kan ha. Har inte skrivit på många dagar.

I torsdags på träningen fick jag migrän för första gången på tre år. Trodde verkligen jag blivit av med den efter jag slog i huvudet & fick hjärnskakning på en tävling för tre år sedan. Men icke :P Åh. Det suger verkligen. Migrän är det värsta som finns. Men vet inte vad man ska ta vägen. Men till skillnad från migränen jag hade förr, så försvinner inte den här migränen efter jag spytt, utan mådde dåligt hela nästa dag också. Så var hemma från skolan i frdags. På kvällen dock träffade jag brudarna & lite andra.

Hejsan svejsan då.


Roligheter

Hej hopp.
Woho ska jag säga tre saker som gjorde mig glad idag?
Kolla. Man får ju accesskort från skolan, & jag tappade bort mitt första veckan. Men eftersom jag inte var medlem hos SL får jag ingen ersättning... Så skulle typ fått åka på bussremsa resten av terminen. Men tydligen fixade sig det där ändå tillslut. Så ska få ett nytt nästa vecka.
En annan trevlig sak är att jag var anmäld till fel klass till tävlingen nu i helgen, & om man stryker sig från en klass såhär nära tävlingen kostar det 1000:-. Och om jag inte kan byta klass vill jag inte vara med alls. Men det fixade sig också tror jag! Super.
Och en tredje sak är att jag skulle fått en moppe för nån/några veckor sedan. Av far. Han ville köpa den till mig halvt random. Klart man inte tackar nej. I alla fall. Det krånglade också massa & det blev uppskjutet & bla bla. Men idag äntligen har den kommit!

Hej då





Röstning

Hihi ska jag säga en rolig sak? En av mina vänner i min klass har haft två apor. Som husdjur. Höhö coolt :D

Idag röstade vi i skolan. De flesta röstade på Moderaterna tror jag. Eller har i & för sig inge vidare underlag för att säga så men de jag pratade med röstade alla på just Moderaterna så ja :D Det är ganska roligt, för det finns ju till exempel sossar i min klass, såklart, men ändå går dem samma skola & samma linje som Fredrik Reinfeldt gjorde. Hihi. Coolt jag är. Som går samma skola & linje som stadsministern. Yeah. Tjarå




Första tävlingen på ett år

Tjena mittbena!
Imorse vaknade jag av ett jättedeprimerande sms av My. Hon & Rosanna ska på tal om det byta från Tibble till varsin ny skola. Så nu är det bara jag & Fanny kvar i Täby.

I helgen ska jag tävla. Woho första gången på ett år tror jag. Senast gick jättebra. Eller gjorde liksom bra ifrån mig.
Den här tävlingen däremot får vi se hur det går :D Haha har typ kört igenom min serie en gång. Jaja :D Mikaela & jag ska köra synkron också. Känns som vi kommer suga. Men båda har opererats & vart borta länge pga skada, så man får vara dålig i början då faktiskt ;)
Ska plugga nu & sen träning, så ja. Ses! pussiluss



Nån gammal bild mig bland annat, på min första internationella tävling tror jag. 2006 eller nåt.


Politikdiskuterande

Hej. Idag tog det sjuuukt lång tid att komma hem från skolan. Dumma strömlösa tåg, typ.
På tal om skola, så har jag drama på måndagar. Det är galet vad jag älskar drama :D Alla människor är så roliga & halvt galna.
Ska jag säga en rolig sak? Idag hade vi håltimme på historian, & istället satt vi i korridoren & diskuterade politik under hela den timmen. På eget initiativ. Det var i princip hela klassen också. Kanske dock främst jag, Charlotte & Erik, som var emot Ludvig. Han försvarade Sossarna, medans jag, Erik, & Charlotte argumenterade för Moderaterna. Haha det var kul. Snackade även lite SD & kärnkraftverk. Hihihi.
Nu blire film. TJA


Firandes

Hej! Nu sitter jag här, nyvaken, ont i huvudet, & ont i näsan/näsbenet. Hade jättekul igår. Vi firade ju flickorna som fyllt år nu i veckan eller vad det är + My som fyller år idag! Dock framåt slutet av kvällen blev det lite känsligt med allt att vi tjejer saknar oss osv. Vi var alltså hos Lovisa med folk (:
Haha ont i näsbenet har jag för att jag fick ett slag där igår, så började blöda lite & det är pyttelite svullet & så. Haha jättetöntigt.
Snart ska jag till Moa & senare är det dags för träning. Tja


Ambulans & annat cp

Herregud. Hoffmaestro igår var cp :) Var så äckligt mycket människor. Hela Åkersberga & resten av Stockholm var där. Hade till & med vänner från Uppsala där. Vi stog längst fram från början men tillslut var allt bara ett enda bad av svett från alla & man kunde inte andas. Så jag, My & Linus försökte ta oss ut från all folkmassa. Men det fanns liksom inget ut. Så äckligt! Fick typ panik. Så vi tänkte klättra upp på ett tak innan de på scenen sa åt alla att gå ner innan de ringde polisen. Jaja. Så efter ett tag gick vi ut från Grönan. Innan alla andra liksom. Sen började folk komma ut & jag stötte på en & annan. Trevligt! :D
Tillslut hade nästan alla samlats förutom två av oss tror jag. Så hälften av oss vilket inkluderade mig, började röra oss mot Berga. Och de andra väntade på de som var kvar.

På Roslagsbanan var vi alla tillsammans igen, & så började vi åka. Förutom att vi då upptäckte att en av oss saknades. Fick inget svar från henne, så fick tag i hennes mor. Hon var i ambulans på väg till sjukhuset. Åhh dog när jag fick höra det. Ingen vet vad som hänt & vi har fortfarande inte fått nåt livsteckan från henne. Jag är så himla orolig. & har dåligt samvete. Att vi lämnade henne själv. Sjukt.

När vi sen tänkte efter såg vi liksom en ambulans åka förbi oss på Grönan. Och så var våran vän där i. Så hemskt.

Annars hade jag kul hela kvällen lång :D



Hej smutsiga skor (:


Torsdag

Idag träffade jag Jennfer & Emilia! Puss på det. Man upskattar liksom sånna stöta-på-varandra-stunder så mycket mer nu när man inte ses varje dag längre.

Imorgon efter skolan ska jag möta Emilia & sen ska hon & jag åka till Hoffmaestro med alla andra tjejerna + resten av Åkersberga typ... Ja. Så ja. Nu ska jag sova, sen plugga, sen träna. Äta kanske också vore bra. Jaja ses!


Goda rutiner

Hej. Idag är allt bra bra. Skolan går fint. Fast vi har så sjukt satsiga idrottslektioner! Shit, känns som man går idrottsklass. Men det är skitbra! Andra lektioner är också satsiga, men hade idrott idag, så kom & tänka på det.

Jag har verkligen förendrats nu gemfört med nian & så, gällande skolan. Alltså till det posetivare. Så som planering, ligga i fas, ta tag i saker & prioritera min fritid. Sjukt bra. Dock är det väldigt mycket med både skola, träning, mycket plugg hemma, lägga mig i tid, äta osv. Möjligtvis träffa vänner där nånstans också. Eller okej, mycket plugg hemma är det inte än, men kommer nog snart. Hatar kemin som jag känner nu btw. Tja

 


Bra dag

Imorse när jag vaknade hade jag kvar alla dumma känslor från igår, så funderade på att stanna hemma. Men det är inte jag att göra så, så därför tog jag mig i kragen & gick till skolan ändå. Det var bra. Hade bara 2 lektioner dock.

Efter skolan träffade jag Lukas en stund, sedan satt jag med några av brudarna i min klass & pluggade i några timmar, & till slut var det bara jag & Hanna kvar. Haha hon är så galen. Vi hade rätt skoj.
Sedan gick jag till Täby C & träffade My & sen träffade hon & jag Magdis & på tåget på vägen hem träffade My & jag Fanny. Bäst bäst. Sedan åkte jag direkt till sporthallen & vickade för Majsan. Tog alltså en grupp. Det är alltid nice med lite extra pengar.
Sen direkt efter det var det träning. Träningen var kort, men asbra.

Man kan alltså sammanfatta dagen med massa plugg, lite jobb, lite träning + vara med nästan alla jag gillar. Yeah yeah.


Fuck allt

Just nu är jag väldigt väldigt ledsen. Jag saknar mina vänner jätte jättemycket & åh jag saknar den tiden vi hade tillsammans. Som om nån inte gör det... Allt vi upplevde & gick igenom tillsammans. Hur mycket vi alla utecklats & vilken trygghet vi har i varandra. Att vi precis varje dag hade tid tillsammans med både skratt & gråt.

Jag var så obeskrivligt lycklig i slutet i Sol & halva sommarlovet. Jag hade allt. Pojkvän, världens bästa vänner, chill med allt hemma, & hade precis fått börja idrotta (dock inte trampolin). Nu har jag inte mina vänner vid min sida på samma sätt, jag har ingen pojkvän att luta mig mot & allt är bara cp.

Linnéa Pettersson, Moa Hammarbäck, My Cullander Brohlin, Magdalena Woodhouse, Jennifer Rydell, Rosanna Tikka Holmström, Fanny Pettersson, Lovisa Thambert, Ella Johansson är de bästa som finns & jag skojar verkligen inte. Så sjukt bra. Åh vad jag saknar Bergaskolan & oss. Jag älskar er.


Fanny Ella jag Jennifer Magdis Moa My Rosanna. Linnéa Lovisa Emma är ej med på bilden.


Tagga

Hej jag är sjukt taggad till helgen :D Woho. Hoffmaestro på fredag, sedan party på lördag för att fira My, Rosanna & Lovisa som fyller år :D Yeah yeah yeah.
Åh ska jag säga vad jag så sjuuukt gärna vill göra? Vill åka till ett varmt land med tjejerna & bara festa sönder & umgås! Typ ha kul, bli brun, slippa plugg osv. Saknar dom & Sverige börjar bli kallt. Vill typ hitta en restresa på höstlovet. Skulle vara perfa. Fast har inte ens pengar & jag tror ej att min föräldrar skulle vilja betala...


Bild från sista dagen på sommarlovet -09
Fiskartorpet med folk.


4 pers - 1 säng

Igår var mycket trevligt! Det var lite folk hos Magdis & jag fick träffa dels några jag inte träffat på länge! Men också lite nytt folk från Magda & deras skola.

Dock somnade jag, Erik, Sara & Magdis i samma säng typ vid fyra, med massa kuddar & täcken. Man kan säga att det var trångt & varmt. Dock riktigt mysigt :D
Så i morse efter vi vaknat lagade Sara amerikanska pankakor till oss :D Första gången jag ätit det.

Annars idag har jag & Mikiz vickat för Majsan, jag har pluggat, & sedan har jag tränat själv också. Mycket bra. Nu ska jag duscha. Tja då


Magdalena tonight

Goddag. I morse vaknade jag med lite en klump i magen efter yesterday, så beslutade mig för att inte vara hemma idag på dagen, utan förljde med far på nån grej på andra sidan staden. Så man liksom gör nåt. På vägen hem fixade vi en grafräknare :D Hihhi. Och så kollade vi på lite annat också. I alla fall. Snart ska vi äta sen bär det av till världens bästa Magdis. Tjarå




Saknad

Jag belkagar. Jag skriver ibland inte varje dag. Men det är så när man går natur! Typ. Haha. Galet.

Föregående inlägg var läskigt satsigt. Men sånt är fett intressant!

I alla fall. Jag saknar mina vänner mest av allt i hela världen. Helt sjukt. Enda gången jag kan träffa dom är på helgen, & alla kan ju inte alltid då heller. Jag träffar ju liksom inte nån i skolan eftersom jag liksom började ensam eller vad man ska säga. Dock har jag dom inte långt bort :D Men det betyder inte att man ses för det :( Åh. Jag saknar nian väldigt väldigt mycket. Jaja. Det känns bättre & bättre i min klass med mina nya vänner också så det ska väl gå bra det här :D




Sverigedemokraterna - Sveriges version av nynasister

Hallå i stugan. Eftersom det är valtider nu & sånt trevligt tänkte jag passa på & utrycka min väldigt skeptiska teori kring Sverigedemokraterna & hur de följer Hitlers fotspår faktiskt.

Anledningen till att Hitler faktiskt lyckades med sin plan var att han smått manipulerade tyskarna, eller ja manipulera kanske till & med är att ta i. Men det här att han dels demonisreade judarna, & också särskilde dem. Med det menar jag att han startade ju liksom "rykten" om att det var judarnas fel att ekonomin blev sämre, eftersom många judar styrde banker. Alltså att de var lite fula med pengar. Det sas även att det var judarna som hade dödat Jesus osv. (Vissa av dessa osanningar levar kvar i Sverige än idag). Han delade ju liksom upp judar i en grupp, & tyskar i en, för han ville ha ett rent Tyskland. Som att allt var judarnas fel.

Och ingen ansåg ju det konstigt, för vissa saker kanske lär rätt rimliga. Det var ju inte fören förintelsen satt igång & folk började fatta, som det var för sent. Då hade han ju redan en ordentlig grund att stå på så han var svår att övervinna.

Nu till min poäng med det hela. Jag ser ett visst samband mellan just Hitlers ideologi & Sverigedemokraternas ideologi.
Sverigedemokraterna delar också upp invandrare i en grupp, & svenskar i en. De påstår att invandrare är anledningen till problemen i vårt sammhälle. Eller som dom utrycker sig "...Dessutom har den omfattande invandringen fört med sig sociala problem i form av utanförskap, gruppmotsättningar och kriminalitet, samt stora ekonomiska kostnader "

Precis som Hitler, utrycker sig alltså Sverigedemokratera som om det är invandrares fel allting. Och att ett rent Sverige är så som det bäst ska vara. Det sjuka är att detta parti är ett av fler ledande partier i vårat land!

Många säger att förintelsen aldrig skulle kunna ske på nytt. Men när man tänker efter hur samhället faktist är, anser jag inte det omöjligt. Möjligtvis själva dödstalet, men förtryck mot grupp går ju tydligen väldigt bra. Sverigedemokraterna är inte de enda typ mer eller mindre nynasiterna i världen. Verkligen inte. Sånt här pågår överallt hela tiden. Bara att vi inte ser det, precis som tyskarna inte såg Hitlers då kommande konsekvenser.


Lite om Åva + klassen

Hej. Ska jag säga nackdelen med Åva? Att det är så sjukt många trappor!!!! 88 trappsteg bara upp till skåpen. Då har vi i och för sig oturligt nog fått skåpen längst bort på översta våningen man har lektioner på. Och man går ju liksom upp & ner, fram & tillbaka hela tiden så det blir en hel del trappsteg det. Men det är väl bra med lite motion, eller hur? :D

Hm... Jag börjar gilla min klass lite mer. Eller det är lite fram & tillbaka det där men ja. Man lär känna folk & upptäcker att de inte alls är så olika en själv. Från början kände jag att det liksom inte fanns en enda nästan som ja, typ var som jag eller vad man ska säga. Svårt  att förklara men skit samma :D

Hej hej hej då!


RSS 2.0