Morgondagens planer

Hallu :D
Imorgon är sista dagen på 2010. Tråkigt :/
Firas ska det i alla fall göra & såhär har jag planerat min morgondag/natt:

Först kommer Linnéa & Moa hit vid 3 - 4, så fixar vi oss tillsammans. Sedan drar vi hem till Linus & äter middag där med Linus, Linnéa, Moa, My & Kenny. Sedan drar jag, Moa, Fanny, Adam, Jennifer, Ella, Erik, Emilia, kanske Magda & Lovisa till Charlotte i min klass där det också kommer vara lite annat folk. Åh det kommer bli bäst! :D Sjukt taggad är jag :D

Btw, slingade håret blondare idag. Eller ja, Linnéa gjorde det om jag ska vara ärlig.
Pussen!


Shoppa!

Hej. Igår hade jag väldigt fullt upp hela dagen. Idag ska jag shoppa. Men My. Igen. Men först måste jag göra matte. För har matteprov första veckan efter lovet. Skoj. Hejdå!


Sjuk

Inatt sov Moa här & idag på dagen skulle jag egentligen åkt & shoppat med My men så blev det icke. Åkte hem till Linnéa & Kenny istället & snackade & lite sånt med Linnéa medans Kenny var & jobbade.

Åhh ska jag säga en jobbig sak? Jag är sjuk. Och jag får seriöst inte vara sjuk på nyår!!!!! Åh jag är skittaggad för nyår! Så ikväll har jag bara vart hemma & försökt bli frisk. Hur man nu försöker det.
Puss!


Helt sjuk bussresa

Åh herre gud vilken dag. Haha. Jag åkte hem idag från min morfar med buss, för att det inte fanns platser på tåget som vi annars brukar ta. Bussen gick 08.45, & vi skulle vara hemma 15.00. Men på vägen träffade vi på en & annan snöstorm + oplogade vägar & hundra meter snö. Så vi blev efter bara en liten stund ca 3 timmar försenade. & pga det, stannade vi vid en rastplats eller vad man ska kalla det så vi skulle få nåt i magen & sträcka på benen som vi annars inte behövt för att vi skulle kommit fram mycket tidigare egentligen.

Sen när bussen skulle börja åka igen körde den fast i snön. Så i yttligare två timmar försökte de få loss bussen. Folk puttade på & tillslut använde de traktor som fick dra loss med kedjor & massa.

Under den tiden var det en tjej som hade ramlat i en liten grop som bussen kört upp när däcken slirade. Så sedan när bussen börjat åka igen fick hon jätteont efter ett tag & så slutade det med att hennes arm gått ut led & att hela bussen fick åka med henne till sjukhuset. Eller ja, inte hela vägen fram. Vi fick stanna en bit ifrån & vänta på en ambulans i hundra år som skulle möta oss & hämta henne. Så himla typiskt, för hon hade vart på skidsemester, & så kommer hon hem med armen ur led för att hon ramlade ner i en pytteliten grop på platt underlag?!

Framme var vi inte fören klockan åtta eller nånting sådant. Dvs, ungefär dubbelt så lång tid som det skulle ta. Det skulle ta ca 6 timmar, men vi blev försenade ca 5 timmar. Jag satt alltså i en buss idag i 10-11 timmar. Trött e jag. Hejrå.


Glad

Inatt hade jag lite svårt att sova. Somnade fyra timmar efter jag gått & lagt mig.
Men ja jag är typ fett glad för tillfället :D Woho & jag är sjukt taggad till nyår! :D Kommer bli nice.
Och imorgon nån gång strax efter åtta på morgonen åker vi hem. Kommer hem kring tre. Yeah
Saknar mina tjejer också lite granna. Pussar :D


Bild från igår på Gustav, morfar & mig. (Lägg märke till den halva granen :D)


Julafton

Men heeej! Idag är det julafton, synd för den som missat det.
Det naturliga nu skulle typ vara att jag börjar berätta om hur dagen vart eller vad jag fått för julklappar. Men jag antar att de allra flesta firar sin jul likadant så det finns inte så mycket att berätta. Roligt va? Men typ Kalle anka, julklappsutdelning & julbord m.m. Det är allt.

Fast jag kan berätta en annan jätterolig sak! :D
I förrgår kväll kom vi ju hit & min morfar visste inte om att vi skulle komma så han hade liksom inte fixat nån gran eller nånting. Så igår åkte vi & skulle köpa en. Men det fanns seriöst inte en enda kvar. Förutom på ett ställe. Det var den sista granen. Vi fick den gratis. Det roliga är att det bara var en nederdel av en gran. Den var alltså halv. Ungefär en meter lång. Men vad skulle vi göra? Så ja i år hade vi bara den nedre halvan av en julgran. Det ser kul ut. Jag har en bild på det men ingen överföringssladd.

Men nu ska jag gå & umgås med de andra. Puss & god jul!


Spontanresa

Hallo. Alltså jag har ganska tråkigt just nu. Hihi kanske märktes i mitt tidigare inlägg. Det är faktiskt jätteroligt att skriva som en fjortis. Kanske inte så smart i & för sig om nån som inte känner mig läser min blogg & läser det inlägget. Haha eller det skulle vara skitkul! Haha jaja.

Igentligen nu i jul skulle min morfar åkt ner till oss & firat med mig, Gustav & mor. Så ser våran jul ut. Ganska få & det är tråkigt. I alla fall. Men i förrgår ringde han & sa att han inte fysiskt orkade det. Så jag kom på den smarta idén att åka hit istället. För han ska faktiskt inte behöva sitta ensam på jul. Det är hemskt. Så i förrgår som sagt bestämmde vi det & idag åkte vi hit. Till Kramfors. Men vi hade inte sagt någonting till min morfar så plötsligt ringde det på dörren för honom & där stod vi. Han blev glad. Så ja det var lite skoj. Så imorgon ska vi försöka fixa en gran + lite julpynt. Myspys. Jag kommer hem på söndag. Puss




Hehehe

Tja tja bloggen! Öhm. Assow jag måste bara berätta väääärsta pinsamma grejen som hände idah :P Assow ni vet när man typ ska gå till bussen. Assow busshållplatsen lxm. Ah men iaf. Hehehe. Öhm. Ah då iaf. Så går man lxm där typ och så kommer vääärsta snygga killen. Jag bah "omg, serri. det här händer inte". För ni vet typ när man känner sig såhär fett ofräsch och inte alls lika top notch som lxm annars. Och man bara har lxm håret i typ en knut bara och ingen fondation ens och typ bara lite mascara. Ah men ni vet hur det är lxm. Och så kollar han på mig!!!!!! Och jag bah "omg, vad gör jag?! fuck jävla fitta jag måste gömma mig!". Men vadfan ska man göra lxm? Så jag typ kollade åt ett annat håll och fortsatte gå. Såååååå jävla pinsamt! Oh my god hela mitt liv är seriöst så jävla förstört! Jag kan lxm typ inte sluta tänka på det. Ah men där rök mitt goda rykte liksom. Herre gud. Fyfan. Assow hoppas eran dag varit bättre.
Puss puss, love you bitches <33333


Today

Idag började dagen med tandläkarbesök kl. 08.55. Fanny hade en tid hos umo 09.30 i samma hus. Så vi möttes sen & tänkte åka till Solskiftesskolan. Men bussen gick om en timme så vi gick hem till Lovisa & åt frukost & myste. Sen i sol mötte vi några fler av oss flickor.

Efter att besökt sol åkte vi till centrum & fikade lunch om man kan säga så :) Men efter ett tag drog Magdis & jag till Täby C för att hon skulle klippa sig. Men vi julshoppade också lite. & så stötte vi på My!

Nu är jag hemma & ska vidare till Jennifer. TJA


Haha knasig bild på mig, Magda & My andra dagen i 9:an.


Lördagkväll

Igår åkte jag hem till Moa på kvällen. Jag älskar Moa. Där var jag ett tag. Sedan senare skulle far på fest i stan eller nåt, & jag skulle på fest i Täby så jag fick skjuts dit. Det var nån lokalfest som nån tjej jag inte känner hade. Jag kom dit själv, & de enda jag kände var Erik i min klass. Eller ja sen hade jag träffat en kille i fredags som var där också. Det var iof han som fixade in mig. Men det var roligt faktiskt. Roligt att vara med Erik & hans vänner.

Sedan vid halv två eller nåt var alla tvunga att dra, men min pappa kunde inte komma & hämta mig fören typ tre (på natten, såklart), för han skulle inte åka hem från stan fören då liksom. Och Erik skulle hem han. Så jag hängde med några andra människor på nån efterfest som så inte var en efterfest. Där var vi i alla fall ett tag, tills pappa kom & hämtade mig & tre killar som åkte med till Donken i Hägernäs. Där gick vi alla in (förutom far) & köpte lite käk. Mm gott vare.

Hejdå!


Julavslutning

Hallo. Jag skrev inget igår för när jag gick in på blogg.se ville den inte att jag skulle kunna logga in :(
Jaja. Igår var en knasig dag i skolan, rättare sagt började dagen med nästan 4 timmars håltimme, så vi lånade ett klassrum & kollade på Love actually istället. Sen efter skolan åkte jag, Ebba & Hanna till Skärgårdsstad till Judith & julbakade till avslutningen i skolan idag. & sen på kvällen var det julavslutning på trampolinen. Det slutade ungefär 9.

Idag däremot startade mitt jullov. Det enda vi gjorde i skolan var typ fika & kolla på lite föreställning i aulan.
Efter vi slutat gick jag, Charlotte, Erik, Judith & Hanna till Tibble & hälsade på respektive vänner. Hittade inte Fanny dock. Sen vandrade vi i (Täby) centrum & då träffade man på hela Tibble & hela Åva kan man ju säga.

Asså åh vad jag vill ha nyår. Nu. Tack. Hej då.


Avslutningar + bilder

Hallo. Imorgon är sista skoldagen den här terminen, förutom fredag som bara är avslutning. På tal om avslutning är det också trampolinavslutning imorgon. Fast min grupp tränar lite längre som vanligt.

Jag såg på facebook massa bilder från Tibble/Åva kampen som jag inte sett fören nu. Känner för att lägga ut en & annan, även fast det var typ en vecka sedan. Men dom är så fina :D


Det står Å på den första personens mage, V på den andra personens mage, & A på den tredje personens mage - ÅVA


Lite utav Åvas hejarklack


Volleyboll. En flicka från min klass var med här. Hon går på Volleyboll & var lätt bäst. Ändå förlorade vi :(


Dansare som underhöll oss mellan matcherna


"Ber. ny tid"

Idag när jag satt & väntade på tåget som btw var 10 min försenat, så satt jag & kollade på skylten där set står den nya tiden som till exempel "Ber. ny tid 15.58". Jag har alltid i hela mitt liv undrar vad "Ber." står för. OCH IDAG KOM JAG PÅ DET! Det måste ju betyda "Beräknad". Eller? Jag tycker det verkar rimligast hittills i alla fall.
Så nu är jag nöjd. Tack & hej, leverpstej


Lördag

Hallo. Igår vaknade jag elva men klev inte upp fören en del timmar senare. För vid fyra åkte jag, Magdis & Jennifer till stan. Sedan vid sju eller nåt träffade vi Gustav & Viktor eller vad dom heter. Så fikade vi med dom.
Senare åkte jag till My med en del folk & spenderade kvällen där.
Men nu är det pluggtime. Ses


Berganatta

Hallo. Här sitter jag med en skål fruktsallad och ont i huvudet har jag också. Tror jag har vattenbrist eller nåt, för har typ ständig huvudverk. Får väl börja dricka mer.
På tal om att dricka, ikväll är det Berganatta. Jag ska äta middag med några av vännerna sen vet jag icke vad vi hittar på. HÖRS


 


Å'va bra vi var.

Idag var ju Åva/Tibble kampen. Gissa vem som vann? Haha Tibble såklart. Senast vi vann var 8 år sedan. Haha fett coolt. Men det var faktiskt brutalt gämt i varje match. Två av matcherna gjorde Tibble sitt avgörande mål 2 sekunder innan matchen tog slut, & 2 andra matcher avgjordes med straffar.
Men vi var otroligt överlägsna på hejarklack i alla fall! :D Vi hade massvis med stora satsiga trummor, flaggor, vuvuzela-horn, gramofon, & många var klädda i rött (skolans färg). Fett nice.

Här är en liten film från den enda match vi vann. Det är inte jag som filmat, utan hittade den på youtube:




Plugga

Jag har tänkt på en sak. Eller snarare, jag har märkt en sak. Att jag tycker det är väldigt mycket svårare i skolan att få ett högt resultat på prov med samma prestation man hade i nian för att få samma betyg. Dvs, pluggar jag lika mycket som jag pluggade till prov i nian jag fick MVG på, så får jag högst VG i den här skolan. Har nog inte med skolan & göra, utan hur väl man känner lärarna & också att jag går gymnasiet.
Det är tråkigt.
Jag kom & tänka på det för att jag hade utvecklingssamtal idag. I alla ämnen har jag G eller VG. Inget MVG. Eller möjligtvis datorkunskapen, men det vet jag inte säkert. Dö. God natt.


Duktig värre

Men åh attans att jag inte skrivit sen i typ söndags. Men jag har haft mina anledningar. Fullt upp 24/7.
I alla fall. Ska jag säga vad jag gjorde i måndags?! Jag var ledig & vaknade därför halv ett ungefär. & till i tisdags skulle vi ha läst ut våran engelskabok. & jag hade 130 sidor kvar. Så klockan ett satte jag mig & började sträckläsa. Jag läste liksom tills jag läst ut den. & det tog mig tolv timmar (inräknat 3 måltider). Klockan var alltså ett på natten när jag var klar. Duktig tjej! :D

Och imorgon är Tibble/Åva kampen. Åva har nog aldrig vunnit, så jag skulle bli förvånad om vi skulle vinna imorgon. Men jag är lite taggad faktiskt! Tjarå


Ledig imorrn

Tillbringade gårkvällen hos Lovisa med mina bästa. Sen strax efter två började jag & My vandra hemåt. Mot våra fadrar. Dock plockade pappa upp mig efter en stund eftersom han ändå var påväg hem från stan samma tid. När jag kom hem var jag fruktansvärt pigg. Hade liksom vart det hela kvällen och hela dagen. Så pappa & jag var vakna en stund & jag satt & spelade piano för att jag inte hade så mycket annat för mig. Somnade strax innan fyra sedan.

Och imorgon är jag ledig :D Det är typ ganska många som är det. Vet inte varför. Goodbye.


Torsdags

I torsdags stannade jag, Ebba & Marie i skolan & fixade lite saker så kom inte ham fören halv sju. Sen hade jag träning. Skittrött var jag. Hade dessutom haft 2 prov den dagen & sovit lite. Och på träningen har vi fått en ny tränare som är väldigt duktig & snackade viktiga saker med oss. Saker som fick mig att tänka massa. På väg hem sen pratade jag & far min om just det. Och jag höll på att dö & bryta ihop av allt då. Kännde massa dumt & ville sluta på trampolin. En tanke som slår mig ofta. Men icke. Man ska fan inte ge upp.


Bild från 2008 eller nåt


Idag slutade jag 09.50

Idag har vart en jätteknäpp dag :D
Först i morse började jag 08.50, & skulle ta ett tåg som går 07.55. Men far min sa att jag kunde få skjuts för han skulle ändå till Arninge & köpa nåt. När jag kommit till skolan såg jag ett sms från Judith som hon skickat en ca timme tidigare där det stod att tågen typ inte går ifall jag kunda fixa mig till skolan på nåt annat sätt (vilket jag random hade gjort). Så Judith kom rätt försent som hade fått ta nån buss istället.
Sedan hade jag matte i en timme, & efter det slutade jag :S För kemiläraren var sjuk, jag har vanligtvis efter det en håltikmme, jag har den här veckan ingen svenska, & det var bara killarna som hade idrott idag. Klockan var då i alla fall 09.50. Så jag ringde far & kollade om han fortfarande var kvar i Arninge. Det var han. Så sen fick jag också skjuts hem. Fast vi åkte inte hem, utan vi handlade & lite så på vägen. & då hade klockan blivit ganska mycket så vi åkte till Solbrännan & åt lunch.
Resten av dagen hittils är ointressant, men ja jag kom hem nu i alla fall. Klockan 14.00 ungefär även fast jag som sagt slutade 09.50.
Tack för mig!


RSS 2.0