Comviq på torsdag!

Nu är det gjort! Jag har köpt en ny mobil efter tre år typ! En likadan som Ellabella. Så från & med 4 mars vilket är nu på torsdag, så har jag Comviq. Yeah.

Snart ska jag till Rosanna med vänner. Men först ska jag nog sova en stund för jag är jättetrött. Love




Igår & idag

Igår var dagen såhäääär lång. Men efter jag ätit middag fick jag skjuts till centrum där jag mötte Oskar. Ja, så hyrde vi film & åkte hem till honom & så var jag med honom fram tills halv ett eller nåt då jag tog tåget hem igen. Så coolt att träffa honom för det är SÅ SOMMAR. Fatta att ha lekt halv sommaren med varandra typ & sen pratar man inte med varandra på över ett halvår & sen bara träffas man igen! Jajaja. Ingen fata ändå så jag kan lika gärna säga vad jag ska göra idag!

Idag ska jag åka & köpa mig en ny mobil. Om jag kommmer kunna bestämma mig förstås. Men det tror jag nog! Så om jag har tur kommer jag hem med Comviq idag.
Efter det ska Moa komma hit. Mysigt.

Nu är jag hungrig. Har inte ätit på snart ett dygn. Eller ja typ 19-20 timmar. Så pusspuss :)


Såhär kul kan man ha. Bild från konfalägret. Jennifer med Luddes kallingar & jag med Oskars. Asså haha


Facebook styr våra liv!

Idag gjorde Linnéa slut med mig. Hon slängde ringen i toan & har dålda agretioner mot mig, för sånt känner jag förstår ni! Jaja, sånt man får leva med! Vill ni läsa mer om detta kan ni klicka här. Haha underbara människa!

Nu är det lov om nån har missat det, vilket jag knappast kan tänka mig. När jag loggade in på facebook när jag kom hem från skolan idag var hela startsidan full av folk som skrivit typ "LOOOOV". Varenda människa ville upplysa sina vänner om det.
På tal om facebook är jag med i en grupp som heter ungefär "Det har inte hänt om det inte står på facebook". Det jag vill komma med detta är att det är så sant! Man är inte tillsammans på riktigt för en det står på facebook, man är inte kompis med nån i verkligheten om man inte är vän med den på facebook. Och alla födelsedagar. Och om man kommer till skolan & så ska man berätta om nåt man gjorde i helgen & vilka som var där, ja då vet redan alla det för man har sett bilder på facebook.

Fast så kan jag känna ibland med bloggen. Om jag kommer till skolan & ska berätta nåt för mina vänner så får man höra att de redan vet för de har läst det på min blogg. Men det är nice. Nu ska jag äta Puss :D


Lov

Just nu är jag trött, hungrig, kissnödig, varm och uttråkad. Samtidigt ska jag skriva klart ett hemprov till i morgon. I geografi. SO är det tråkigaste jag varit med om och ändå har jag bäst betyg i det typ av alla ämnen man får betyg i. Knasigt det där.

Lovet kommer börja ganska trevligt. I morgon ska jag träffa Oskar på kvällen eller nåt. Sist jag var med honom var i sommras. Över ett halvår sen liksom. Eller ja, förutom en gång vi av en slump träffades på jullovet tror jag.
På lördag sen på dagen ska jag leka med Kocken, Kenny, Linnéa & sen kanske fler? Det vet jag inte men vi ska till nån is nånstans tydligen & ta med oss varm choklad och göra nånting. Fattade inte riktigt :)
Annars har jag inga som helst planer för lovet & det känns jätteskönt! Byeeee.


Krock

Idag kom jag på att jag skojade i mitt tidigare inlägg! Jag upptäckte att landslagslägret & Kungsberget kommer krocka för jag måste ta ledigt den fredagen vi ska iväg. Eller jag ska möta de andra i Upplands Väsby vid ett, och eftersom det är nån aktivitetsdag den dagen i skolan hinner jag inte komma hem innan jag ska vara där borta. Resultatet blir att jag inte åker med till Kungsberget. Tråkigt.


Bild från tävling i Lidköping för nåt år sen




Kungsberget utan att åka skidor

Jag såg nyss på facebook att två av mina kusiner fyller år idag. En på faders sida & en på moders. Jag undrar om dom inte är lika gamla också. Fast det tror jag nog inte. Borde gratta dom men det är lite läskigt för jag har typ ingen kontakt med mina kusiner.

Det är så mysigt också att det är sol idag! :) Vilket fick mig att tänka på att snart åker vi till Kungsberget med skolan. Själv ska jag med såklart, dock vet jag inte om jag kan/får åka skidor då ens. Men det blir vad man gör det till! :)


Hej
(Fanny, Moa, Ella, Rosanna, jag, Linnéa & Magdis)


Senaste två dagar

Ojojoj! Har visst inte skrivit på nån dag.

Igår var så konstig för jag kom hem kvart i fem efter skolan & sen somnade jag kvart över fem i soffan & vaknade inte fören tio typ. Så var jag uppe till ett då jag tvingade mig själv i säng igen för att jag inte skulle vara uppe hela natten som jag lätt kunnat råka vara annars.

Idag däremot lekte jag med Jennifer efter skolan fram till att vi skulle på ledargrej klockan fem. Efter ledargrejen stannade vi kvar på SKUM & hade feeet skoj :) Fick sedan skjuts hem av Patrik tillsammans med Markus & Sabina eftersom vi bor typ grannar.

Nu ska jag hitta på nåt roligare än att srkiva det här übertråkiga inlägget. Faktiskt måste det vara fett tråkigt att läsa det jag just skrivit :D Jaja. Puss på, öh, alla!


30 otroligt intressanta saker om mig

1. Jag klarar inte av att missa nånting. Jag vill vara överallt där nåt händer.
2. Jag är typ beroende av att utnyttja tiden till max.
3. Jag vaknar alltid under kudden, oavsett om jag samnar med huvet på den eller inte.
4. Jag nuddar nästan aldrig läpparna mot besticken när jag äter. Klarar inte av det.
5. Jag älskar choklad.
6. Folk tycker jag är seg, men ingen vet varför.
7. Jag har förendrats/utvecklats skitmycket sen jag började Berga. Både utseende & personlighet.
8. Jag är inte så mycket för förhållanden.
9. Jag har lite smått cp-familj.
10. Jag är alltid väldigt medveten om vad jag gör & mina val jag väljer.
11. Jag tänker i sista sekunden.
12. Jag gillar inte mina tänder, eller mitt leende oftast. Log aldrig med tänderna i sjuan & halva åttan typ.
13. Jag har opererat ryggen i sex & ½ timmar (sövd i 9 timmar) & legat på sjukhus i en vecka efter.
14. Jag har haft hjärnhinneretning. Efter det har jag fått migrän.
15. Jag har fått hjärnskakning på en tävling. Efter det försvann min migrän efter 8 år!
16. Jag har frakturerat fotleden.
17. Jag har hoppat trampolin i 8 år, varav tävlat i typ 5 år.
18. Jag har gått på fotboll, dans, simning, (karate en gång) & trampolin.
19. När jag är kissnödig väntar jag med att gå på toa tills jag typ på riktigt håller på att kissa på mig.
20. Jag tänker ofta på hur bra jag har det trots problem. 
21. Jag gillar att lära känna nya människor, men kommer jag till ett nytt ställe själv dör jag.
22. Jag bryter ihop om jag blir stressad. Dock kan jag skynda utan att stressa, & jag kan bli stressad utan att skynda.
23. Jag har en bror som är 96:a.
24. Jag tycker jag själv är jätterolig ibland & älskar allmänt att skratta.
25. Jag föddes i stan, & flyttade till Åkersberga när jag var 8 månader.
26. Jag har bott som jag gör nu sen jag var 4 år då mina föräldrar skillde sig.
27. Jag har gått hos psykolog när jag var liten.
28. Jag har aldrig gått på dagis eller dagmamma.
29. Jag har gått i Margaretelundskolan, Bergaskolan & Solskiftesskolan.
30. Jag har matat min bror med hyasint när jag var 2.






Gårdagen

Det var jättetrevligt att träffa Hedda igår :) Efter det på kvällen när hon åkt tillbaka till Uppsala drog jag på bio i staden. Jag kom hem vid två eller nåt & hittade en Moa hemma hos mig! Visste inte att hon var här. Haha. Så hon sov här så nu sitter hon i min säng medans vi har på lite trevlig musik & myser :)

love.


Haha! Moatoa & jag på jullovet.


Matte

Igår skrev jag ett inlägg om att jag oavbrutet pluggade matte i sju timmar i torsdags men det sparades inte :( Så ja, det gjorde jag i alla fall. Fattar inte hur jag orkade. Jag började skolan vid åtta & slutade egentligen vid fyra, satte mig med matten & satt där till elva då min hjärna inte orkade mer typ (x Fast jag åt middag en halvitmme där emellan också iof. Hade prov nästa dag så det var därför.
Intressant, jag vet.

Snart kommer Hedda hit. Fast borde plugga lite innan. kramis


Skriva i en blogg

En sak som är läskigt med att ha en blogg, är att man har ingen aning om vilka som läser den! Rätt som det är så har man skrivit nånting som man tänker är okej att dom man tror läser sin blogg, läser. Vilker kanske inte stämmer in på verkligheten. Läskigt om nån som man inte alls vill ska veta för mycket om en, faktiskt läser & salkar ens blogg (x Att man kanske uppfattas på nåt negativt sätt genom skrivandet. Därför ska man heller aldrig hänga ut en person i sin blogg för det kan gå åt skogen :) Men samtidigt är det ju tråkigt att läsa en blogg där personen bara skriver vad den gör på dagarna. Vissa nära vänner kanske är intresserade, men knappast marioteten. Men om man varken ska skriva för mycket om hur man känner, & inte vad man gör på dagarna, vad ska man då skriva om? Ja vill ni ha svar på det kan ni fråga nån annan! :D Men variation i inläggen är ju alltid kul.
Nånting jag tycker är otroligt fult att skriva i sin blogg också är när man skryter med besökarrekord eller ber om fler läsare. Eller när man säger åt folk att dom ska komentar mera osv.
Men eftersom vissas mening med skrivandet är att just provosera för att få fler läsare, kanske man lyckas genom att göra sig hatad :) Haha

Slut på tankar. PUSS :D




"Det är ganska kort man lever om man tänker hur länge man ska vara död"

Just nu sitter jag i min soffa med datorn i knät. Mattebok på ena sida & skål med glass på andra. Framför mig har jag en TV med Vuxna människor påslaget på fyran. Ja det är bara ett exempel på vad som kan hända när man handlar på Willys.
Skämto sido. Eller vad man säger :D Alltså det där med Willys. Eller asså :D Haha! Nu fortsätter filmen. Puss :D


Comviq, här kommer jag!

Vet ni vad? Jag håller på att kolla på ny mobil. GRATTIS, äntligen! Tack :)
Jag har i ett år ungefär sagt att jag ska köpa ny mobil & byta till Comviq, men ja, de sägs att jag är seg :) Jag har ju 3 nu med en också tre år gammal mobil. Men jag älskar den :D Fast den är gammal & ful :) 
Jag fick egentligen en mobil i fördelsedagspresent förra året & jag fyller år i april, alltså att jag fick välja en & pappa betalar. Men som sagt har jag inte tagit tag i det fören nu :)

På tal om fiskmat så ska kanske Hedda komma & hälsa på på lördag! :D Hon är en trampolinis från Uppsala.

Åter till NO:n.

Taggad till tusen!

Jag har hicka.

Det är så himla tråkigt att det fortfarande är vardag! Jag har inte upplevt helg på en & en halv vecka! I måndags trodde jag det var fredag för jag var ju sjuk i helgen.
Sånt är speciellt tråkigt när man är supertaggad som jag för tillfället är väldigt mycket! Buhu! :'(

pppppppuuuuuuuuuus! :)




En val!

Idag gick jag till skolan & det gick bra det. Känner mig typ helt frisk nu. Kom just på att jag måste göra min val jag inte gjort än. Attans då. Ses!


Tjejbaciller

Idag är det alla hjärtanens dag för er trögon som missat det :D Och eftersom den här dagen brukar firas med sin pojk- respktive flickvän, så tänkte vi singelflickor visa att man kan ha kul på alla hjärtans dag utan flick-/pojkvän! Så vi ska hem till Lovisa ikväll & leka, kolla på nån romantisk film haha, mysa, snacka osv :D
Jag mår bättre idag så därför ska jag med dit ikväll, men jag ska ta det lugnt & sova hemma sen :) Puss & kram på alla hjärtans dag :* 


Lyssna på texten!

:D


Lista

100 frågor om mig


01. Fullständigt namn: Karin Linnea Ågren
02. Ålder: 15, snart 16
03. Vart bor du: Dubbelt boende i Åkersberga
04. Bor tillsammans med: Mor far & bror
05. Husdjur: Hos mor har vi en Krister, en Ninja, en Moltass & en Lorentz
06. Färg på ditt hus: Gult hos far, rött hos mor
07. När är du född: 28 april 1994
08. Klass: 9:5Kultur
09. Vilket år tar du studenten: 2013 tror jag

10. Något jobb: Nope
11. När gick du upp i morse: Tolv typ
12. När ska du sova: Tidigt(!) så jag läker bra :)
13. Duschat idag: Ska, efter jag skrivit klart det här
14. Kramat någon idag: Hm.. Nej, men ikväll blir det kramkalas :D

15. Pussat någon idag: Nej
16. Vad har du ätit idag: Kan typ inte äta
17. Dagens klädsel: Har inte klätt på mig än, så sitter här i trosor, tröja & filt i soffan.
18. Dagens smink: Inget smink än
19. Dagens sötnos: Typ ingen. Moa kanske som alltid bryr sig haha
20. Dagens roligaste: Trättrapp!
21. Har du många vänner: Haha :) eh ja det skulle jag nog påstå hahaa!
22. Hur många har du kysst: Hemlis
23. Vem kramade du senast: Vet inte

24. Vem saknar du:
25. Hur många har varit otrogna mot dig: Ingen
27. Har du pojk-/flickvän: No
28. Vem pratade du med i telefon senast: John
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det: Emilia: "Glad alla hjärtans dag! Pussar & kramar <3<3<3<3"


FAVORIT:

31. Film: Finns så många men älskar Torkel i knipa
32. Låt: Veeet inte. Finns massa bra
33. Mat: Vet inte
34. Dryck: Mjölk
35. Färg: Lila & svart tror jag
36. Tv-serie: Kollar inte så mycket på tv-serier
37. Stad: Stockholm kanske
38. Land: Vet inte
39. Ämne i skolan: Vet inte
40. Tv program: Inget


SENASTE:
41. Personen du tänkte på:
42. Personen du pussade: J
43. Gången du spydde: Länge sen
44. Gången du grät: Idag
45. Pizzan du åt: Delade en pizza med Ella för ganska länge sen
46. Gången du var i Göteborg: Sist jag var på tävling där vilket var ett tag sen
47. Gången du var i Stockholm: Kommer inte ihåg
48. Gången du duschade: Igår
49. Gången du sov: Inatt
50. Personen som såg dig gråta: Fader

 

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt: Båda
52. Hund eller katt: Båda :)
53. Ut och festa eller hemma och mysa: Ut & festa

54. Tvspel eller datorspel: Inget
55. Singel eller upptagen: Singel
56. Pussas eller kramas: Båda
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead: Haha inget (x
58. Ragga eller bli uppraggad: Bli uppragad
59. Big Brother eller Paradise Hotel: Paradise Hotel
60. Har du svart hår eller blondt: Blondt egentligen. Men typ mörkbrunt just nu
61. Har du blåa ögon eller bruna: Gröna oftast, fast blå om jag är i utomhusljus

62. Choklad eller lakrits: Choklad!
63. Göteborg eller Stockholm: Vet inte
64. Högerhänt eller vänsterhänt: Högerhänt
65. Coca cola eller fanta: Föredrar inte läsk alls, men hatar cola så det får bli fanta
66. Pizza eller kebab: Pizza. Vet inte om jag ens ätit eller smakat kebab nån gång
67. Randigt eller prickigt: Randigt
68. Älska eller älskas: Haha älskas :)
69. Leva eller dö: Leva


ANTAL:
70. Personer du älskar: En massa
71. Personer du hatar: Hata ska man inte säga. Men finns väl några jag avskyr.
72. Pojk-/flickvänner du haft: Noll
73. Personer du sovit bredvid, både tjej och kille: En miljon. Skoja, inte vet jag. Många!

74. Glassar du ätit på en dag: Massa glass
75. Nämn en festival du vill på nästa år: Vet inte
76. Gånger du haft minnesluckor: 1
77. Gånger du varit hög: 0
78. Personer du saknar just nu: Inte så många
79. Gånger ditt hjärta brustit: Beror på


VEM:

80. Vill du kyssa nu: Ingen
81. Träffade du senast: Förutom familj, så Jennifer
82. Sjöng du senast för: Hm.. Ingen! Bara sjöng
83. Hade du senast en msn-konversation med: Lovisa
84. Spelade du tvspel med senast: Kommer inte ihåg. Länge sen
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu: Ingen
86. Vill du kasta en sten i huvudet på:
87. Förtjänar att dö: Skulle jag inte skriva här! :o
88. Är söt: Åh finns så många :D
89. Vill du sova jämte inatt: Kommer ändå få sova själv


VAD:

90. Gör dig glad: Komplimanger & när jag är i gott sällskap kanske 
91. Gör dig ledsen:
92. Vill du helst göra nu: Stanna tiden en stund
93. Önskar du att du slapp göra: Plugga
94. Vill du ha nu: Pengar & bedöva halsen-grej
95. Önskar du dig i födelsedagspresent: Vet inte. Pengar kanske
96. Längtar du till: Jag får träna på riktigt igen
97. Tycker du om dina betyg: Nej blev inte nöjd alls! Haha började nästan gråta (x Men hade tänkt försöka ända på det i år
98. Ångrar du i ditt liv: Man ska inte ångra nåt som en gång fått en att le. Fast ibland ska man det! Defenitivt. Men aja
99. Är det bästa som hänt dig: Bergaskolan (alltså alla de jag träffade där) & trampolinen kanske hahaha
100. Hur mycket är klockan: 16:06


Lördagkväll

Tråkigt lördagkväll :( Hatar att sitta hemma på helger. Men har väl inte så mycket val just nu. Fast jag börjar faktiskt må bättre =) Har inte haft feber på hela dagen tror jag. Fast om det skulle vara skola i morgon skulle jag inte gå, för så mycket bättre har jag inte blivit. Men men. Nu, åter till The amateurs på 6:an. Kram


Landslagsläger om en månad


Hittade en bild från första gången jag var på tävling i Herrljunga vilket jag varit på varje år sen dess. Kajsa, Majsan & Davvan på bild. Där var jag 11 eller 12 år. Kommer ihåg att nån snodde mina skor i omklädningsrummet medans vi var & badade. Så jag fick låna Elins skor på resan hem.

På tal om trampolin, så om fyra veckor är det läger för landslaget & utvecklingsgruppen igen. Fett länge sen det var sist. Typ ett år sen.
Kommer ihåg att jag inte gjorde ifrån mig så bra intryck för landslagskaptenen. Men nu är det en ny landlagskapten så det är bra. Fast kommer ändå inte hoppa ju för får inte det än, men jag ska med för det är mycket teori, mental träning, styrketräning, stretching osv. Längtar som attans! :D

En annan sak som är nice är att en del av mina konkurenter har tagit paus eller lagt av. Så det kommer bli fett kul nu när Mikiz & jag får börja hoppa samtidigt igen så kommer vi göra våran stora comeback tillsammans & så kommer Österåkers trampolinförening synas överallt på varenda prispall. Haha skoja! Men jag är rätt peppad för att börja hoppa igen. Tråkigt att det är en & en halv månad kvar då :( Jaja, inget att göra.


Hej jag är sjuk

Som sagt är jag sjuk & kunde därför inte vara med överraskningskalas för Magdalena igår. Låg i stället hemma med 40 graders feber (och då hade jag Ipren i mig). Hade förmodligen haft ännu högre feber utan tabletter.
Åkte också till doktorn men det var inte till nån större hjälp för jag fick Zyx citrontabletter, men dom funkar inte tycker jag. Inte för att Iprenen gör det heller, eller dom gör mig lite piggare, men inget annat.
Igår morse vaknade jag & även fast jag hade Ipen i mig kunde jag inte röra mig alls utan att hålla på att spy. Kunde inte vända mig i sängen eller nånting. Har också en extrem huvudvärk & extrem halsont. Har aldrig haft såhär ont i huvudet, & heller aldrig såhär ont i halsen. Kan typ inte prata för det gör så ont.

Men idag vaknade jag utan feber så jag känner mig lite bättre & kan därför sitta här framför datorn lite. Hoppas jag mår bättre snart. Kramis




...

Jag är sjuk för tillfället. Går nog inte till skolan i morgon. Bajsbajs.
Just nu är jag jättekänslig känner jag. Arg, irriterad & ledsen åt allt. Har iof den senaste tiden varit på sånt humör då & då. Främst senaste veckan. Inte för att jag inte tror jag vet vad det beror på, men blablaaaaa. Ska till pappa nu. Känner mig ungefär såhär: FGH2JKMIGUJO SEUOGISLF,ÄPCÄ ptJGHÖIURNHV#CA welka>hg lejtg>wr"#KRJG RJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11    panik
Plus att jag inte orkar för har ingen ork för att jag som sagt är lite sjuk.

Ha en trevlig kväll.

Femman



Hittade en gammal bild från skolavslutningen i femman. Jag & min tjej-klasskompisar står på scenen för att ta emot pris efter att ha vunnit fotbollsfemman (x Tufft va? ;)


Uppsats i tre timmar

Nationella i morgon igen! Woho. Läskigt. Jaja.

Tråk-blogg!

Känns som att min blogg för tillfället är ganska tråkig, men det är för jag har så mycket att göra, så hinner inte skriva nåt kul. Skriver typ bara om allt jag måste göra eller har gjort under dagen. Och det är ju lite tråkigt att läsa om kanske. Men som sagt hinner jag inte lägga så mycket tid på skrivandet just nu, men snart så!

Idag har i alla fall varit en jättemysig dag. Plus att jag gick osminkad i skolan för fösta gången i Sol. Jag går aldrig osminkad. Sen har jag lekt med My en stund efter skolan, & efter det åkt till ledarutbildningen. Efter gudstjänsten då gick vi & åt middag vid kafererian i kyrkan med lite andra & efter det fick jag en chokladboll! Älskar ledarutbildningen. Det är som att ha en extra dramalektion i veckan. Sån bra merit allt det vi får lära oss där.

Men nu: Åter till plugging! Puss.


Nationella

Idag har jag lekt med Linnéa :) Moa kom över ett tag där också.
I morgon är det nationella prov för första gången. Skitläskigt. Så nu måste jag gå & lägga mig så jag är pigg & kan prestera bra i morgon :D Puss & kram


Två cheese med dubbel gurka!

Det har hänt så mycket den här helgen! Igår kväll var jättelång & jag hade jätteskoj! :D
John fyllde 19 så jag var där & firade honom. Med en hel del andra. Haha.
Sen idag vaknade jag hos Jennifer & stannade också där hela dagen. Började med att städa, men efter det drog jag, Jasmine & Jennifer till Österskärsskolan & åkte pulka & lekte Sagan om Ringen & andra roliga filmer. Fet satsiga. Och såååå kul! :D Sen gick vi hem men jag & Jennifer var kvar ute en stund & fightades i snön med sopkvastar som var våra vapen. Så hade vi tre gubbar var med två liv på varje. Jennifer vann...

Jag trivs alltid så bra hemma hos Jennifer. Har bara bra minnen därifrån verkligen. Åh :)

Jag är verkligen inte ett dugg trött! Typ inga roliga är inne på msn eller nåt heller för alla ligger & sover. Tråkigt. Borde också gå & sova men som sagt är jag inte det minsta trött. Så jag sitter & leker lite i PS & lyssnar på musik :)
Puuuuuss (:


Sommar, sommar, sommar!


Gårdagen

Oj jag uppdaterar lite smådåligt märker jag. Men det är så när man ska hinna med skolan.
Gårkvällen tillbringades hos Moa med Maco, Ille & Jennifer. Vid halv två följde jag & Jennifer dom till bussen sen gick vi hem till mig, så Jennifer sov här inatt. Fast hon drog innan jag vaknade så dagen har jag börjat ensam & har hittils suttit här framför datorn & gjort ingenting.

Nu ska jag gå & duscha. Puss o kram


Hos Linnéa

Idag har jag upptäckt två saker. Eller tre. Men två roligare saker. Det ena är att Ida i min klass, & Joel i annan klass, har varit tillsammans längre än Jennifer (& Fanny?) gått i skola i Åkersberga. Coolt :)
Det andra är att vi hittade Solskiftets skolfoto-katalog från sexan! Hahahah vad roligt att se alla så annorlunda :D Skitkul verkligen! Visste heller inte att både Samuel & John gått i Sol. Jaja.

Vid halv åtta åkte jag hem till Linnéa, & kom hem typ tio. Var där med Moa & Kenny, & såklart Linnéa. Det var väldigt bra.

Men nu måste jag verkligen gå & sova. Skjuter upp det hela tiden. Fast det kommer bli läskigt att gå till skolan i morgon. Eller kanske, kanske inte. Puss! :*


Kaka

Idag har varit en konstig dag. I morse var jag arg & irriterad på allt som kom i min väg. Verkligen. Sen leverades våra kakor vi beställde häromdagen som vi ska sälja för att få pengar till klasskassan, & då smakade alla en del så alla blev superflummiga & pratiga på nästa lektion pga sockertoppen eller man säger ;)
Sen slutade dagen tungt. Väldigt tungt.
Sedan klockan 18:00 skulle jag än en gång vicka för fröken Mikaela vilket fick mig på bättre humör att träffa barnen! :)

Puss, puss & puss!


<3


2009

Igårkväll känndes allt så bra. Jag var så glad av nån anledning! :)
Träffade Oskar också hos Lovsa i lördags. Det var jättekul & jättelänge sen. På tal om det träffade jag också Sara förra veckan. Och Elin för ett tag sen också. I centrum. Och Jocke har jag sett ett par gånger i centrum den senaste tiden.

Har tänkt på att 2009 lärde jag känna väldigt många människor. Främst på sommaren & på vintern. Det är väldigt trevligt.

Puss! (:


RSS 2.0