Lista

Dagens humör: Inge vidare
Dagens klädsel: Shorts, linne & t-shirt
Dagens frisyr: Knut
Dagens naglar: Nyfilade
Dagens låt: Ingen
Dagens saknad: Moa
Dagens längtan: Vet inte
Dagens missbruk: Typ inget
Dagens mat: Ingen aptit
Dagens vän: Ella & Rosanna
Dagens händelse: Konfan, & en annan grej
Dagens måste: Sömn
Dagens lycka: Typ ingen

Senaste alkoholdrycken:

Senaste bilfärd: Hem från konfirmationsträffen
Senaste filmen du såg: Lillo & Stitch
Senaste ringda telefonsamtal: Jennifer
Senaste mottagna telefonsamtal: Christian
Senaste bubbelbadet: Länge sen
Senaste spelade cd: Vet inte
Senaste gången du grät: Idag
Senaste måltiden: Lite kycklingsallad





Kvällen

Idag lyckades jag sova tretton timmar. Det var sjönt.
Just nu i alla fall ligger jag i gräset på baksidan här hos mamma med datorn framför mig & solar. Jättetrevligt:)
Ikväll ska jag hem till Lovisa. Jag & massa andra. Vi hade först tänkt att grilla, men det blev för krångligt så vi beslöt oss för att göra en kycklingsallad i stället :). Sen ska jag sova hos Ella tror jag så går vi tillsammans i morgon till konfaträffen som är då.
Pussar.



VM-kvalande

Åh jag glömmde säga en sak! En jätterolig sak faktiskt :) Att både Elise & Måns kvalade till VM idag! Gratulerar :D VM:et går i Ryssland i november. Några andra som lyckats kvala är: Jonas, Oscar, Alicia, Tove & sen vet jag inga fler :P Puss på er!


Herrljunga-tävlingen förra helgen


Resultat från Winers Final i elit-SM kan ni se HÄR

SM i fyrishov i Uppsala

Hatar allting just nu känns det som. Är så arg på mig själv. Usch!

Jag ställde upp i både min åldersklass ungdom men också i den högsta klassen elit. Det var ett litet krav från Majsan att vi skulle göra det. Det känndes ganska bra innan men när jag körde (både i ungdom & elit), så gick det inge vidare. Jag vet inte ens vad jag kom i elit & jag behöver inte veta det heller. Jag har märkt att jag bryr mig ofta inte så mycket om vad jag kommer utan mer hur bra jag presterar i förhållande till mig själv. Visst, jag strävar efter att komma först så klart, men lyckas jag inte köra mitt absolut bästa är jag inte nöjd var än jag kommer, om det så skulle vara etta för då hade jag kunnat i sånna fall vinna med större marginal eller vad som helst om jag gjort det bästa jag kunde. Nej bajs på det tycker jag. Nu ska jag gå & duscha. Bye.


Röntgat ryggen igen

Idag såg jag att Majsan hade lagt ut på facebook en massa bilder & en video från helgen ^^

Jaja. Nu har jag just kommit till mamma & ska snart på träning eftersom det är SM i morgon.
Jag var även tidigare idag & röntgat ryggen igen men resultatet & bilderna kommer skickas till min ryggspecialist-läkare i Huddinge. När han sett dom kan han sen avgöra när & så som jag får operera mig. Men det blir förmodligen i agusti.
En ganska cool sak som just hänt är att Mikiz gjorde illa sig för en vecka sen på träningen, fast knät, så hon ska också operera sig i agusti & får inte heller hoppa tre månader efter det ^^ Haha.

Nu ska jag i alla fall gå & byta om. Sen när jag kommer hem efter träningen ska jag direkt i säng eftersom jag måste gå upp typ fem i morgon för att träningen i morgon börjar klockan åtta & det är i Uppsala. Men ja, puss puss på er.

/Ågren

Idag

Jag vet att jag sa i det tidigare inlägget att jag skulle lägga ut några bilder från igår, men jag orkar verkligen inte. Det får räcka med den här nedan. Finns annars några bilder på facebook om ni vill se för er som är vän med mig där. Men det är typ bara några stycken.

I alla fall. Idag har jag varit med Magdalena & Moa efter skolan. Det var väldigt trevligt måste jag säga. Vi snackade en del om allt mellan himmel & jord. Och så bakade vi nånting som jag inte vet vad det heter. Typ shabb eller nånting sånt ;) Fast nej, inte nåt sånt men jaja, skit samma!
Hem kom jag vid sju. Så nu har jag för en stund sen gjort mig lite middag & ska nu gå & duscha hade jag tänkt. Ha det bra! Ciao.


Bild från igår på Moa, mig, Magdalena.


Bad

Idag förstår ni har nästan alla av tjejsorna åkt hem till mig efter skolan så solade & badade vi här hemma hos pappa :) Närmare bestämt var det Ella, Linnéa, Jennifer, Rosanna, Magdalena, Fanny, Moa & jag. Myys! Bilder kommer sen också. Men nu ska vi snart äta allihopa så jag ska gå & byta om nu med de andra. Puss på er!

Ointressant

Hallo. Orkar inte skriva så mycket nu. Ville bara visa att jag lever. Skriver i morgon i stället. Puss och kram.

Juste! Måste bara säga att mobilen funkar lite nu, jag löste det, men alla knappar fukar inte. Men jag kom på en lösning så jag kan sms:a med alla knappar men det tar ett hundra år.


Trasig mobil

Och juste! Min mobil är lite cp just nu efter inatt. Men jag tror den kommer fixa sig. Det gör den alltid när det går sönder. Men än så länge funkar den inte.
På tal om det tog Lukas sönder sin mobil i helgen. Intresseklubben antecknar, jag vet, men så är det i alla fall! ;)
Kisses

Helgen!

Nu är jag hemma igen. Eller ja, jag har varit hemma i princip hela degen. Jag kom hem ungefär vid 11:30.
Och kul har vi haft! Fast tävlingen gick sådär. Eller min andra serien gick bra :) Förövrigt kunde man se mig live om man hade Flash hemmifrån. Så mamma & pappa satt här hemma & tittade på mig samtidigt samma sekund som jag körde mina serier på tävlingen ;) Samma var det med resultaten som uppdaterades live också. Coolt va? ;)
Och blåsor på fötterna kan jag ju säga att jag har! Dansa hela natten i högklackat var inte jätteyckat. Eller lyckat var det väl men ont kan jag säga att det gjorde! Men ja, ska man vara fin får man lida pin ;)
Majsan fotade en massa också men hon tappade bort kameran. Och jag vet inte om hon hittat den men jaja.
Och sen nu i helgen är det dags för SM! :) Fast eftersom det är gymnastik-SM i alla grenar har dom lagt trampolin-kvalet på fredagen. Så då får jag ta ledigt från skolan.
Oj vad jag snackar, & ja, jag har massor att berätta för Linnéa i morgon ;) Så ha det bra! Puuuuusar :D

Avfärd om en halvtimme

Egentligen har jag inte ett dugg tid att sitta & skriva det här, för om en halvtimme ska jag åka till centralen & jag har varken ätit eller packat. Eller jo, jag har börjat packa lite, men jag har en del kvar. Men det är ingen fara för jag vet vad jag ska ha med mig & maten är ändå inte riktigt klar än. Så ja, som sagt åker jag snart så ni får ha det så bra medans jag är borta :) Kommer hem på söndag förmiddag tror jag. Pussar och kramar.

Tävlingen & annat

Idag tränade jag ju första gången på ett tag & det gick bra :) Jag tog det i och för sig väldigt lugnt & körde inte så mycket, plus att jag gick lite tidigare, men det känns ändå ganska bra inför tävlingen i helgen :) Vi åker på torsdag & kommer hem på söndagen tror jag. Och däremellan ska vi ha riktigt skoj har jag bestämmt! Det är typ mer än dubbelt så många länder också ju än vad det vanligtvis är :) 19 st är det, fast det sa jag i och för sig i ett tidigare inlägg för ett tag sedan. Jaja. Skoj säger jag bara! ;)

Sen efter träningen i alla fall så hade mamma nån grejsimojs för personer, eller det var inte mamma som hade det men vi höll till här hemma i alla fall. Majsan var här, Lukas, Antonia & Elise var här, & Måns, & lite andra människor också. Och juste! Moa också ;) Dom åkte just hem btw.

Puss och kram! :)

Betyg

Jag har tänkt på en sak som Lukas sa till mig igår när vi snackade en massa om skolan & betyg osv, att två års slit ger ungefär 50 års nice jobb. Liksom två år är ju ingenting gämfört med alla de åren man ska dömmas efter hur man var i 8:an eller 9:an. För det är ju så. När man söker ett nytt jobb som kanske 40-åring tex, så kollar dom hur duktig man var i 9:an. Ganska sjukt egentligen tycker jag. Och också, ju högre betyg man fixar till sig, ju mer valmöjlighet har man ju när man ska välja linje eller yrke. Så ja, ger man allt nu kommer man ha en sån nytta av det i hela sitt liv! Haha, det var ungefär det jag ville säga ;) Puss.




Bowling

Just nu sitter jag & tittar på mitt brännsår från Valborg som nu nästan läkt helt(!) , samtidigt som jag sms:ar lite med Lukas. Och juste! På tal om Valborg & det sällskap vi hade då, så var vi med dom idag också ju & bowlade :) JAG VANN SÅ KLART! :D ÖVER ALLA. Med vad var det? Typ 240 poäng nånting kanske? Jag kommer inte riktigt ihåg, men nånting sånt var det. Fast jag tror Gustav hade kommit ganska lika som sig om dom på den banan hunnit köra lika många serier som vi hann på våran bana. Det var jag, Moa & Pontus på en bana & sen Linnéa, Magda, Martin & Gustav på den andra. I alla fall. Jag tror Linnéa kom sist också. Men Gustav har dom där papprerna där man ser poängerna & det så jag vet inte riktigt.


Sist jag bowlade för typ ett år sen ;) Nej men jag var faktist regelt mycket bättre den här gången :D Jag är stolt över mig själv (:





Idag

Idag skulle jag egentligen åka till sporthallen där det just nu pågår Klubbmästerskap för alla de små hopparna :) För de stora också för den delen, men ja, det är inte så överseriöst för oss.
Och sen efter det i alla fall skulle jag ju till Frida, men inget utav dom fick jag för mamma :( Fast det är bara för att jag måste göra lite grejer i svenska & engelska, för om 8 skoldagar tror jag det är så sätts betygen, & lämnar jag inte in det får jag IG. Och ja, jag har en bit kvar. Men jag vill göra så mycket annat! Så ja, jag & mamma har bråkat ganska mycket sen i fredags. Och pappa ringde nyss & det var väldigt sjönt att prata med honom. Han verkligen förstog mig. Inte för det där med betygen utan allting handlar om så mycket mer än det. För en gångs skull kändes det bra. Jag brukar alltid bli så kluven av vad mamma & pappa säger hela tiden om varandra & annat bla bla bla...







Fredags & lördags

Ja, som sagt så var jag, Lovisa, Linnéa & Magda med varandra i fredags. Först efter skolan åkte vi till Täby C & shoppade :) Jag köpte en tajt typ korallfärjad midjetjol, ett par mörkblå jeans-leggings, present till Moa, två st hoodtröjor; en svart & en grå med lite lila.
Sen igår sov jag, Rosanna & My hos några. Det var rätt lugnt men trevligt. Puss

Planer

Idag har varit en lååång dag. Men jag orkar inte berätta allt, utan i stället hade jag tänkt berätta vad jag ska göra de fem kommande dagarna:

Fredag: Jag, Linnéa, Lovisa (& typ Magda & hennes kompis?) ska åka till Täby C & köpa bland annat presenter till Moa, Frida & varandra.

Lördag: Jag ska sola hela dagen hade jag tänkt & sen på kvällen/eftermidagen ska jag kanske vara med My, Rosanna & tre andra & ha lite filmkväll typ.

Söndag: Jag, Linnéa, Ella & Moa är bjudna till Frida som fyller år den dagen :)

Måndag: Halvdag i skolan, sen drar jag, Linnéa & Moa hem till Moa & så ska vi tre fira varandra lite eftersom vi alla nyligen fyllt år. Sen på kvällen/eftermidagen ska vi tre + Magda + Pontus + Gustav åka & bowla tillsammans :) Trevlans.

Tisdag: Skola, sen hade jag tänkt att prova hoppa igen på träningen eftersom vi åker iväg på tävling torsdagen. Jag var där på träningen en stund idag & bara kollade, & gud vad det var frestade att hoppa lite (a) Men icke sa nicke det gjorde jag inte :)

Pöss.




Skolan & träningen

Idag inleddes dagen med att få tillbaka våra NO-prov. Eller nej så inleddes den inte, men any way så fick vi i alla fall tillbaka våra prov. Och jag blev mucho happy när jag fick se att jag fick MVG på det provet :D

Nu sista tiden i skolan har bara gått uppåt för mig. Jag har funerat på varför, & jag kom just på att det måste ha med att jag inte tränar nu att göra. För då sparar jag tolv timmar i veckan som jag annars tillbringar i sporthallen, plus några extra timmar vissa få gånger då jag tränar andra. Dvs, då hinner jag göra mer skolgrejer hemma. Men åh! Jag vill inte att det ska vara så :( Jag blir så deprimrad! Eller nej så får man inte säga. Man ska inte missbruka ordet depprision. Men ja, jag saknar träningen :(


Namnsdag i morgon

Wiho! :D Gissa vem som har namnsdag i mogon! Jag så klart! (: Min bästiis Linnéa har också namnsdag (ganska obvious i och för sig eftersom det är just Linnea som är namnet som har namnsdag då). Men sånt är livet. Så grattis i förskott till mig själv! Tack! :D Jaja. Nu ska jag göra en aning matte.

Juste! Min vän Magdalena fixade en blogg idag. Hon har skrivit två inlägg hittils & har inte än fixat designen. Men ja, vill ni kolla in den kan ni ju göra det här: magdalenawoodhouse.blogg.se

Pussen!

Världens mysterium nr.2

I lördags när jag gick hem från tåget är det först en jääättelång nerförsbacke & sen en jääättelång uppförsbacke. Och eftersom det hade regnat hela natten var det ju blött på marken & alla maskar & sniglar fanns där längs vägkanterna. Då i uppförsbacken kom jag på en mycket underlig fundering/fråga. "Frågan" lyder:

Sniglar tar sig ju fram genom att glida på sitt slem. Hur fasiken kan dom då ta sig upp för en uppförsbacke? Gäller dragningskraften på all utom dom eller?

Tacksam för svar om det är nån som vet.

Puss, Ågren.





Tältningen & födelsedagsbarn

Fredag: Ja, tälta gjorde vi som sagt fredag till lördag & ja, detaljer behöver man inte gå in på. Jag åkte till Lovisa lite innan de andra & så åt jag där & så. Ella & Jennifer var i alla fall inte med. Men det hände massa annat i stället :P Jaja. Vi sommnade i alla fall vid fem typ eller nåt sånt. Eller inte alla, men jag & en annan gjorde det.

Lördag: Jag vaknade vid sju av att Lovisa sa att det hade regnat in i tältet & att det typ var vattenpölar längst ner vid fötterna. Så hon föreslog att vi skulle gå in. Jag orkade inte det & det var inte så många andra som var på det heller tror jag, men till slut började alla gå ner ändå, så jag gjorde också det. När vi sen kom in tittade vi på film. Sen vid nio skulle Lovisa iväg så alla åkte hem. Min resa hem var inte jättelyckad, men jag kom hem efter ett tag i alla fall :P
När jag kom hem kännde jag mig trött & jätteäcklig. Så jag gick & la mig en stund men sen ringde pappa & sa att jag inte fick sova mer utan jag skulle städa mitt rum -.- Så jag gjorde det sen duchade jag & frächade till mig lite. För på kvällen var jag bjuden till Moas födelsedagskalas! :D Så Linnéa kom hit & så gjorde vi i ordning oss tillsammans. Trevlans.

Lovisa har massa bilder från dessa dagar, så när jag får tag i dom lägger ut dom :)

Nu ska jag ut i solen :) Kisses.


Tältning

Gissa vad jag, My, Rosanna, Lovisa & kanske Ella & Jennifer, ska göra ikväll! Vi ska tälta :D Nånstans typ mitt på en äng hade vi tänkt. På den där stora ängen nedanför sporthallen troligtvis :) Jätteskoj! Så jag ska först äta hos Lovisa om det går bra för hennes föräldrar, & sen möter vi de andra & så ska vi gå ut & sätta upp tälten & äta godis & chips & mysa :D Bilder kommer förmodligen tas så jag lägger ut dom så fort jag fått dom :)

Sist jag tältade var på midsommaraftonen med Linnéa. Vi fick inte plats i båten som redan hade fem eller sex personer i sig tror jag :P Så nu vet ni! ;) Kisses!


Om lite allt möjligt

Jag har egentligen inte så mycket att skriva idag. Skolan gick bra & ja, jag åkte iof hem till Ella efter skolan med Linnéa & vi bakade bajs som vi åt lite på sen också :) Mina anorexia-vänner åt typ ingenting medans jag tyckte om det ganska mycket :) (För er som inte fattade var det inte bajs, men det såg ut som det!) Men annars har ingenting speciellt hänt idag tror jag.

Och vet ni? :D På nästa tävling i Herrljunga (lite utanför Göteborg) kommer det komma människor från 19 länder! :D Liksom USA's landslag kommer vara med & tävla :D Fatta coolt :) Så det ser jag fram emot. Även fast jag kanske inte kommer vara med, men vi får se :) Jag ska i alla fall åka dit.





Friidrottsdag

Jag måste börja med att berömma mig själv efersom jag här hemma har gjort på bara igår & idag 6 sidor i matten, dvs 23 tal :D (Det känns mer än det låter ;P) Även fast jag gått hem till Jennifer både igår & idag efter skolan & kom inte hem fören vid åtta eller vad det var :D Man hinner så mycket när man sitter lite mindre vid datorn!

Jaja. Idag hade vi i alla fall friidrottsdag. Jag tycker inte om friidrottsdagar så mycket. Eller jo, det är kul vid sånna grenar man äger på :D Fast jag missade ungefär hundra grenar idag för jag fick typ ett litet blodsockerfall där mitt på dagen. Haha, vad töntigt det lät, men aja. Sen vissa grejer ville jag undvika pga ryggen också ;P Men höjdhopp, längdhopp, kula & 100 m. hann jag i alla fall med. Längdhopp tycker jag mest om av dom :) Mitt rekord är fyra meter nånting, men jag lyckas aldrig slå det :( Hehe. Hoppas ni också haft en trevlig dag! Pussen.

Resultat

Jag har ju inte hoppat alls på en månad pga ryggen (förutom det där lägret förra helgen). Vilket märktes igår. Jag kände mig helt lost på trampolinen & när jag satt & väntade precis innan jag skulle gå upp & köra tänkte jag att jag lika gärna kunde stryka mig. Jag hade inte kört nån hel serie alls. Men sen tänkte jag att jag ju lika gärna kunde gå upp & "testa". Mest för att träna på att kunna hantera tävlingar när det gäller nerviositet & sånt. Eller ja, ni fattar. Aja, jag kännde att det inte gick nå vidare så jag körde inte heller klart serien. Eller valfrian.
Men däremot synkronen gick kanske inte så bra som det kunde gått, men ja, vi kom 2:a ;P Haha.
Det var också sjukt många som hoppade ut! I min klass kanske det brukar vara två st som hoppar ut under en tävling. Men den här tävlingen var det typ två som inte hoppade ut. Helt crazy. Så var det i de flesta klasser.
Aja, nu vet ni. Kisses.




Från vänster: Mikiz, Månsa, Lukas, jag, Antonia, Elise.
Divid saknas, men annars är det här hela gruppen :)


Återkommer

Jag skriver i morgon hur det gick i dag på tävlingen & så. Jag är för trött för att orka tänka just nu. Puss & kram tills dess.

Igårkväll 30/4



Ja, nu ska ni få höra! Igår åkte vi ju som sagt till Österskärsskolan & tittade lite på majbrasan där :) Sen började efter ett tag folk försvinna & vi visste inte riktigt vad vi skulle hitta på... Vi hade inte planerat så mycket utan tänkte att vi tar det som det kommer istället :) Så jag kom på att Gustav fyllde år den dagen vilket gav mig idén att kolla vad han hade för sig :) 18 fyllde han förövrigt. Dom satt i alla fall utanför hans hus han & några kompisar & hade tänt en egen liten brasa & spelade musik & hade en gitarr med sig & så :) Supermysigt! Så jag kollade om vi kunde komma eftersom han bor precis i närheten där vi var :) Så klart gick det bra så vi drog dit. Sen grillade vi marsmallows & hade allmänt trevligt dom & vi :) På vägen hem sen ringde Guuran & så fick jag prata med hans kompis som ville ha numret till Moa ;) Så ja, jag gav nummret till honom. Trevlans trevlans.
Sen fotade Magda & Linnéa lite, så här kommer dom bilderna:

     
Hemma hos Linnéa, klara att dra iväg (klicka på bilden för att se den större)

   
Mys vid brasan (klicka på bilden för att få den större)




RSS 2.0