Starke man

Hallo. Idag stannade jag hemma från skolan. Det var skönt. & ikväll är det träning. I princip sista träningen innan tävlingen som är i helgen. I Upplands Väsby. Känns typ sådär för har aldrig lyckats köra igenom det ska jag göra på tävlingen. Men men.
På tal om träning & så, måste jag berätta coolaste saken jag gjorde igår. Vi hade tävling på idrotten vem som längst kunde stå mot en vägg med benen i 90 grader ni vet, och alla i klassen var med. Och jag kom på delad första plats! :D Av alla i min klass liksom! Vann över alla killar & allting. Eller ja förutom de två som jag kom på delad första plats med. Haha. Coolt värre. Hej då



Knasig dag

Idag har vart en konstig dag. Har vart jätteglad & har vart jätteledsen. Glad för att min bästa vän fyller 17 idag, & att jag flera gånger idag stött på Pontus i skolan.
Ledsen har jag varit dels för att jag i skolan fick ett sms idag av far där det stod att min farfar dog idag. & så ringde en förtvivlat gråtande bror. När jag var i skolan alltså. Så försökte lugna ner honom & sedan återgå till sudierna. Har också sedan jag kommit hem varit aningen nedstämd av andra anledningar. Har tänkt på en massa dumt. Men nu ska jag gå & lägga mig snart & hoppas på en bättre dag imorgon. Puss & god natt



Födelsedagsbarnet hehe



Fullt upp

Ledsen att jag inte skrivit på ett tag. Men har fullt upp med annat. Hinner inte skriva mycket nu heller på batteriet på min dator dör när som helst :P Hehe. & ska ändå gå & sova nu. Men kan hända att jag skriver nånting imorgon på min långa håltimme jag alltid har på onsdagar :) Puss!

Lista, i brist på annat

Brukar du komma i tid: Ja, men med många undantag :P
Vad hade du i din mun senast: Mat
När blev du fotad senast: Vet inte faktiskt
Hur känner du dig nu: Lite småsjuk & trött, men glad
Kan du laga mat: Ja
Vad pluggar du: Linje? Natur - natur
Vad tycker du om fötter: Haha inget
Är du smart: Alltså, ibland
Vad har du på dig: Mjukisar, linne & tjocktröja 
Är du aktiv i skolan: Men typ :P
Vad saknar du: Pontus. Massor faktiskt. & pengar!
När och varför grät du senast: Tidigare i veckan, pga dumma tankar
Var det pinsamt att svara på det: Ne
Hade du en bra kväll igår: Superbra!
Din favoritdryck på morgonen: Mjölk. Dricker alltid mjölk. Mjölk är bäst
Vad ska du göra i sommar: Ska göra det till min bästa sommar nånsin
Är du nöjd med ditt liv: Ja man ska inte klaga
Vad vill du jobba som: Vet inte :)
Har du tråkigt just nu: Nej mer mysigt
Vad gör livet värt att leva: Men fett djup fråga. Orkar inte tänka
Vad i livet ångrar du: Ångrar inte mycket i mitt liv
Är du musikalisk: Men typ
Vad lyssnar du på för musik: Lite olika, typ
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Typ inte
Är du bortskämd: Nej
Är du trött: Ja
Vad gör du imorgon: Träna, typ plugga
Din första operation: Ryggen
Första piercingen: Alltså, öronen om det gills
Första bästa vän: Niklas tror jag han hette :P
Första priset: Nånting i trampolin antar jag
Första sporten du började på: Fotboll eller trampolin. Eller dans. Eller simning. Ingen aning om vad som var först
Första husdjuret: Linus (katt)
Första semestern: Kanarieöarna antar jag, när jag var liten
Första konserten: Typ Hoffmaestro för lite mer än ett år sedan
Första kärleken: Kommer typ inte ihåg vad han hette

Favorit...


Filmer:
Vet inte. Torkel i knipa kanske hihi
Tvprogram: Kollar nästan aldrig på TV
Drink: Vet inte! :)
Kroppsdel (på motsatt kön): Typ rygg/axlar, underarmar, ögon, hår, läppar osv haha
Sport: Trampolin antar jag
Plagg: Vet inte :P
Skola: Bergaskolan. Lätt!
Bok: Läser aldrig böcker :P

Just nu:

Äter du: Inget
Dricker du: Inget
Ska du: Skriva klart det här
Lyssnar du på: Sotify
Väntar du på: Väntar inte på nåt
Tittar du på: Inget. Eller ja datorskärmen då :P

Vad du föredrar (motsatta könet)...

Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller kyssar: Kombinerat
Snygg mage eller snygga armar:
Svårt! :P Mage kanske
Busig eller lydig: Haha. Busig :o

Konstnär är jag allt

Idag på svenskan fick vi i uppgift att antingen skriva eller rita hur man uppfattade en karaktär vi läst om typ förra veckan. & jag valde att rita den i paint för hade ändå bara med mig datorn till lektionen. Hihi fast hann inte klart så sitter & finslipar det sista på bilden just nu. Han ser dock lite för mycket ut som en grottmänniska men det gör inget :) Såhär fin blev han:

Trötter

Hallo. Jag är så otroligt trött. Har under för lång tid sovit på tok för lite. Somnade i tre timmar idag när jag kom hem från skolan & hade gärna sovit vidare om det inte var för att mor väckte mig & sa att jag var tvungen att vakna för att jag måste åka till far. Så ska typ packa lite snabbt nu & sen åka till far & lägga mig & fortsätta sova. God natt!




Kär är jag allt

Hej :))) Jag älskar Pontus Svensson mest av allt i hela världen. Är jätteglad att jag har honom. Faktiskt :) Haha hej då!






Årskurs nio hjärta Linnea Ågren

Sitter & kolla på bilder från nian på facebook just nu. Tyckte om nian rätt så jättemycket. Saknar de dagarna lite granna faktiskt. Speciellt början & slutet. Asså åh. Bäst verkligen!!!!



Några av vårens tävlingar

Tjenare. Sitter här & taggar inför träningen. Känns nice. Tävling om två-tre veckor typ. I Upplands Väsby. Sen ganska direkt efter håller vi i tävlingen här i Åkersberga. Sen är det Herrljunga som gäller tror jag. Ligger vid Göteborg. Tror det blir den enda internationella tävlingen i vår btw. Jaja sen är det SM i Halmstad eller nåt tror jag.
Sen vet jag inte mer :) Vi skulle egentligen dragit till Danmark också men det var lite problem med domare eller nåt sånt så det kommer inte bli av. Tråkigt :(
Aja tjarå :D
Tjenare. Sitter här & taggar inför träningen. Känns nice. Tävling om två-tre veckor typ. I Upplands Väsby. Sen ganska direkt efter håller vi i tävlingen här i Åkersberga. Sen är det Herrljunga som gäller tror jag. Ligger vid Göteborg. Tror det blir den enda internationella tävlingen i vår btw. & ja efter det är det SM i Halmstad eller nåt tror jag. Och Lidköping efter det tror jag.

Sen vet jag inte mer :) Vi skulle egentligen dragit till Danmark också men det var lite problem med domare eller nåt sånt så det kommer inte bli av. Tråkigt :(
Men ah tjarå :D


Bild från gänget för några år sedan på väg till läger i Göteborg.
Jag, Mikiz, Lukas, Måns, David & Antonia. Eise fotar

Taggar inför helgen

Tjenare :D Woho nu är det bara tre dagar kvar till kryssngen! :D Kommer bli så himla bäst ;) Så på fredag ska vi åka & sola & bli bruna & snygga. Sen ska vi ägna hela lördagen åt att fixa oss. & sen kör vi. Vi kommer åka med båten från Sverige klockan åtta på lördag kväll tror jag, & komma hem klockan sju på kvällen på söndagen :) Kommer ju vara helt död då. Jaja det blir skoj.
Pussss :D
Bild på mig & Moa från skolavslutningen i åttan i spöregn :)

15/3 2011

Alltså idag var ju typ mysigaste dagen hittils det här året. Skitfint väder ju. Känns som att det är sommar nu typ. Gillar det.
Min dag såg ut så att jag vanade hos Pontus. Vi åkte till skolan. Skolan var fett chill. Jag hade sedan träning. Träningen gick typ bra. Jag åkte hem.
Asså är typ lycklig :D

Nice eller vad? ;)

Ledig, typ

Idag tog jag ledigt :P Kan man säga. Det är nice. & ikväll ska jag sova hos Ponuts, för imorgon börjar jag klockan 12.40! Juste jag ska till mor min idag också. Skojigt. Hejdå!

Grattis mobilen & Ebba

Åh vad jag är glad. Sitter här & ler liksom. Haha. Taggad är jag också! (som alltid). Tjena föresten :D

I fredags var jag med Pontus. Träffade honom efter skolan, sen åkte vi hem till honom. På kvällen hade vi tänkt dra på laserdome med Fanny & Adam. Men så blev det icke, för att det hände en sak med liten Fanny :(
Så istället åkte vi till staden & åt middag, sedan hem till en vän till Pontus. Mysigt vare allt. Kvällen slutade hemma hos mig.

& igår hade ju jag & Linnéa kalas för Ebba! :D Skitmysigt! Efter kalaset åt vi lunch hela stora familjen hos Linnéas föräldrar. Sen bar det hemåt & när jag kom hem somnade jag det första jag gjorde. Vaknade strax innan jag skulle på middag hos Jennifer. Det var verkligen världens mysigaste & finaste middag.
Efter middagen drog vi på fest. I österskär. Så det var nära. Nicebais. Även denna kväll slutade hemma hos mig.

Juste! :D Kom just på en sak. Sitter & läser lite i bloggen i inlägg som jag skrev för ett år sedan, & blev påmind om att min mobil fyllde ett år för 10 dagar sedan :D Grattis till den :D Haha puss!



Jag & Jennifer som slåss med åror på klassresan i nian.



By Pontus

Tja tja bloggen, Pontus här! Ville bara säga att jag är typ sjukt glad och jävligt taggad just nu. Jag är världens bästa kille. Jag är cool, & jag älskar mitt liv! :D Just nu skulle jag vilja ta ett slag i ansiktet men ändå har jag ett leende på läpparna. Snipp snapp snut, så var blogginlägget slut! /Pontus

 

 


Längtan

Nu ska jag säga vad jag längtar till:

  • Sommaren!
  • Min födelsedag inklusive föedelsedagskalas med Erik & Marie
  • Helgen (imorgon, yes!)
  • Nästa lov
  • Nästa helg!!!! :D (kryssning)

Woho. Finns btw mer som jag inte kommer på nu. Tjarå :D


Bilder från en vanlig onsdag som idag


Jag & Marie. Haha lite knasig bild på henne hehe



Jättesöta Charlotte & Judith!



Alltså den här bilden är bäst. Jag & Erik hade tråkigt på svenskan. Eller nej föresten, vi hade ju jättekul :D Gillar ägget bäst. Det är Paul, våran lärare.


Kalas i helgen

Hej. Är jättetrött & mår typ illa. Fast glad är jag allt. Idag har vart så mysig dag. Det börjar verkligen bli vår. Solen börjar liksom komma fram allt oftare och snön börjar tina bort. Åh snart är det sommar! Jaaaaaaa :D
Efter skolan åkte jag hem till Linnéa & planerade Ebbas kalas som vi ska ha för henne på lördag! Kommer ihåg när Linnéa & jag höll i Ebbas kalas för några år sedan också. Det ska bli mysigt.

Btw, idag är det både semeldagen, pannkaksdagen, & kvinnodagen. Har inte firat nåt av det. :( Det är inte lätt när det är svårt. Hej då.


Tråkig blogg har jag

Hallo :) Jag kom på en sak för några dagar sedan. & det är att jag tycker min blogg är så tråkig. Otroligt tråkig. Jag skulle förmodligen inte läsa min blogg om jag var nån annan. Fattar inte ens varför jag har läsare. Haha fast nu överdriver jag lite, men alltså vem bryr sig vad jag gör varje dag varje vecka varje månad osv. Ganska så oitressant. Tycker jag i alla fall.
Jag satt nämligen & läste igenom jättegamla blogginlägg från ett år sedan & tidigare, & min blogg var mycket roligare då. Tycker jag. Om ens då. Fast jo. Då skrev jag liksom roliga saker. & om olika saker. Min blogg är så enformig just nu! Hatar det. Haha pussen


Helg



Tjenare! I fredags hade jag jättekul med min tjejer på lokalfesten vi var på. Älskar dem. Tjejerna alltså. & igår hade jag också jättemysigt. Gick på bio på kvällen med Pontus. Sen åkte vi hem till far. Var uppe ett tag. Hade ganska så skojigt. Hade bland annat picknik på en filt i vardagsrummet med saft & kakor vid halv tre eller nåt, på natten. Mysigt liksom
Men ja. Vad finns det mer att säga? Typ inget. Så nu ska jag gå & sova. Skola imorgon ju. Jobbigt. Ses


Dagens planer

Amen tjena bloggen. Hittils idag har jag ätit frukost, duschat, städat lite, & nu ska få lite granna plugg gjort. Fett duktig. Sen ikväll blir det födelsedagsfest i lokal vid My. Ska säkert bli kul det. Så ja, höres!


Happy

Föregående dygn var otroligt mysigt. Åkte till Pontus vid tio i tisdags kväll, & kom hem igår kväll vid nio. Är så glad. Så glad! :)

 


Taggar till sommaren!

Igår shoppade jag, My & Ronja som jag skrev i det tidigare inlägget. Jag kom hem med två par solglasögon. Endast. Det var fett nice. Jag typ taggar inför sommaren. Och på tal om sommar ska jag, Rosanna & My på kryssning om 19 dagar. Det kommer vara typ Tailand-inspererat, så allt kommer vara som Thailand. Jättekul!




RSS 2.0