Frusen

Tjolahopp. Snart ska jag ta Mikiz grupp igen. Fast inte än.
Igår hade jag jättekul. Det var jag inte ensam om att tycka. Jag spenderade kvällen hos Lovisa & sova över där tillsammans med Jeffrey, Rosanna, Moa, My, Magda & Lovisa.
Nu ska jag gå & hitta ett sätt att värma mig på för jag fryser :( Love


Städa

Hallo! Just nu håller jag egentligen på att städa mitt rum till hög musik. Alltså möblera om, dammsuga, plocka upp allt från golvet, & alltmänt plocka i ordning! Nice. Fast tar en liten paus just nu :D Jag är på tal om musik supertaggad inför ikväll.
Men men. Nu ska jag fortsätta! Bye (:


hej


Raport

Jag har egentligen jättemycket att skriva men jag kan inte bestämma mig för vad av allt jag ska skriva om. Så jag skriver inget av dom så blir det rättvist. I sället tänkte jag lägga upp lite bilder från vår tid i Berga på tal om att lämna Sol nu till gymnaset som vi pratade om idag när vi blev intervjuade av SVT & Raport som ville veta våra tankar om gymnasiet & de nya meritpoängen. Hhahahaha det där var nog den mest långsökta mening jag nånsin skrivit :D Men för att återgå till ämnet lite så orkar jag ändå inte lägga upp de bilderna så det får bli en annan gång ;)
Det här jag sa om att Raport intervuade oss i skolan idag kan jag däremot berätta lite om. Eller finns inte så mycket att säga. Det kommer sändas inom en vecka eller vad det sa. Nice :)
Sha då!


Saker hela tiden

Jag har verkligen så himla mycket att göra hela tiden. Skitjobbigt. Massa måsten som jag verkligen aldrig lyckas komma ifrån. Jag har hela tiden nånting jag måste eller i alla fall borde göra. Nu med.

Hade utvecklingssamtal i morse. Sämst. Hatar utvecklingssamtal. Inte för att jag får skäll eller nåt för det brukar jag inte få, haha, men jag ser ingen mening med att berätta mina mål för mina föräldrar & min mentor. För det är ju typ bara det man gör. Helt onödigt.

Åkte till Moa efter skolan för vi var tvugna att fixa en redovisning som är till i morgon. Fast det gick sämst, så jag gick hem & skickade in en engelska-uppsats typ. Åt sen & sen till Moa igen. Sen hem & vid lite innan halv nio drog jag till gymmet en stund tills de stängde klockan nio. Skönt. Grejen är den att jag skulle lika gärna kunna gå på Frsikis & Svettis men jag får inte göra vad som helst. & på sjukgymnastens gym har jag fått veta vad jag får göra & inte för ryggen. Alltså vilka maskiner jag får andvända.


Random bild på en Linnea som 13-åring.


!

Fullt upp! Hinner inte skriva fören ikväll kanske. puss

Hoppilopp

Ikväll ska jag vicka för Mickan igen. Ska göra det två veckor tror jag. Eller fyra träningar i alla fall :) Min vanliga träning ligger paralellt med träningen jag ska hålla idag så kommer träffa alla idag efter lång tid :) Fast Elise & Ante har tagit uppehåll vilket ofta leder till att man inte kommer tillbaks. Och jag & Mikiz är båda opererade så får inte hoppa. De ända som är kvar då är Måns, Lukas & David.
Hej hopp!


Ute med min Moa



Drog ut med Moa lite efter nio ju. Tog med mig mammas kontokort så gick vi till Statoil & köpte godis. Sen kom vi hem lagom till Paradise Hotel. Så just nu ligger jag i soffan med en Ninja brevid & äter choklad. Massor med choklad. Men ska gå & sova snart. Ha en trevlig natt tillsammans. Puss.


...

Mitt hjärta dunkar skitfort just nu. & jag skakar. Känner mig så kluven.
Men ska ut nu. Och träffa Moa.


Bästa vän

I morse när jag vaknade hos Jennifer låg jag kvar länge i sängen & började tänka på vilka mina bästa vänner är. Eller liksom vem som är min bästa vän, näst bästa osv. Hahahaha vad fult det låter nu när jag skriver det (x
I alla fall. Sen tog jag upp det i skolan med Moa & Linnéa. De fick mig att inse att den man mest umgås med & snackar med måste inte vara ens bästa vän. Egenltligen handlar det kanske mer om nåt man byggt upp osv. Nån man kanske varken är så mycket med eller pratar med, men den man vet att man kan ringa mitt i natten eller den som ändå alltid finns där i baktanken.


Tillbringade 6:an & 7:an med dessa flickor. Så underbarast!




Gång

Idag har jag gått sträckan mellan mig & Jennifer tre gånger & ska bli den fjärde nu för ska hem till henne & sova där ikväll igen :) Trevligt. Puss & kram, ses i morgon. Eller nej men jajajaj hej då <3


Fullspäckad dag

Igår kväll var så himlans mysigt. Vid tio kom jag hem till Jennifer. Vi tog ett långt bad & bara snackade, lyssnade på lugnt musik, låg & bara tänkte osv. Folk hörde av sig under kvällen också men vi var inte jättepå för båda var trötta & mer på mys-humör.

I morse rusade Jennifer iväg till karaten. Så jag satt & åt frukost framför "Mitt stora feta grekiska bröllop" med Bia & en till. Sen var jag tvungen att gå så jag har i princip inte träffat Jennifer idag haha :)
Så gick jag hem. Det är skitläskigt för jag tar typ ut mig själv av att gå en halvtimme eller vad det tog. Läskigt. Liksom jag blir slut av att! Är typ lika trött nu som jag brukar vara efter att ha joggat lika länge som jag idag gick.

Snart ska jag i alla fall till sjukgymnastiken & gymmet. När jag sen kommer hem igen ska jag ut med Moa & Jennifer & bara mysa.

Klockan fem sen ska jag ta en grupp med Majsan. Mikiz brukar ha den gruppen men hon är i Thailand :( Så jag ska vicka för henne.

Puuus.


Om lite allt möjligt

Igår till idag var första natten på sjuuuukt länge jag sov hemma & sov ut på en helg. Har inte gjorde det på hela året tror jag om inte ännu längre sen.
Idag märkte jag också att det är sommar snart! Det började inte mörkna fören efter fyra. På julafton brukar det liksom vara mörkt vid tre!
Snart ska jag hem till Jennifer. Sitter just nu & pluggar & tittar på TV med Moltass som har jättesvårt när nån människa går ur bild eller vad man ska säga för han fattar inte vart dom tar vägen den sötmosen :D Haha. Så går han runt TV:n & letar :)

Jaja. Drar nu till Jennifer som sagt. puss & kramis


Trevligheter

God dag.
Idag är det snö ute & lite moln för er stackare som är blinda :( Ludwig fyller år idag också såg jag nyss på facebook. Vilket får mig jättemycket att tänka på alla dom & på sommaren & allt det där... :'(
Igår däremot tillbringade jag kvällen med Ille, Jeffrey, Alex, Moa, Ella, jag & Rosanna. Trevliga människor faktiskt! :)


ABSOLUT BÄST <3


Datorn & en kopp te med J

Dagen började med en försenad Jennifer & Ågren som då fick veta att vi inte hade nån bildfördjupning. Attans då. Hatar när det blir så. Så vi satte oss i den gula ljusgården, tog fram Jennifers dator & spelade Sims på den medans vi väntade på att näst-nästa lektion skulle börja. På varsin sida hade vi en kopp te respektive capuccino.

Dagen slutade med en pluggade Jennifer & Ågren hemma hos henne åter igen framför varsin dator & en kopp te brevid (x

Gulligt tycker Jennifer! :D Puss :*


Snigel

Har inte ni alltid undrar över hur en snigel egentligen fungerar? Lätt att ni har. Eller jag har i alla fall alltid gjort det. Och helt plötligt när jag satt & googlade info om en giftig snigel jag skriver om på engelskan, så kom plötsligt svaret upp framför ögonen på mig!! Kolla:




Ses

Nu drar jag till tjejsorna. Vi hade planerat att äta ute tillsammans men jag orkade inte. Dock gör de andra det så ska dra dit till dom nu. Sen ska vi till skolan & guida blivande 6:or runt i skolan.
Love.


u s c h.

Vet inte vad jag ska ta mig till. Och fattar ingenting. Förstår inte flickans värderingar. Spritter i hela kroppen så fort jag ser henne eller tänker på allt. Vill då bara slå henne. Har som sagt så mycket jag vill skriva men kommer ångra det sen. Fast vadå ångra liksom. Jag har inte gjort nåt fel. Tvärt om.
Det jobbigaste är att hon säkert tror hon fattar, men det gör verkligen, verkligen inte. Ååååååååååååh. Typ sitter & skakar nu för jag blir så arg! Och ledsen. Och besviken.
Går & hänger mig själv nu. Hej då.


16 om 99 dagar

Idag hade vi volleyboll på gympan... :( Själv tog jag sovmorgon.
Annars idag har jag varit med Moa efter skolan & lite sånt.
Plus att jag fyller år om 99 dagar tror jag.



Volleyboll på konfan. Från vänster: Lollo, Matilda, jag (bakom Matilda) & Ella.



Volleyboll med skolan. Från vänster: Otto, Goffe, Moa, Jennifer, jag, lärare.


Andra tankar

Lekte med Lovisa, Emilia & Jennifer efter skolan idag. Mår alltid så himlans bra när jag är med Jennifer. Kommer på andra tankar & jag har verkligen bara bra minnen tillsammans med henne.
Har också insett vad jag har för underbara vänner som verkligen bryr sig om mig. Verkligen.



+ min kära linnéa




Nonchalant

Jag är så sjukt ledsen på en person just nu. Försökt släppa det men kan inte sluta tänka på det. Vill inte gå till skolan i morgon för orkar inte träffa henne. Just för att det också känns så fult att jag går & tänker på det & kanske verkar långsynt. Klarar heller inte av att vara sur på nån när jag är med den för att jag tycker bara synd om den då. Även om det är den personen som gjort fel. Asså åh. Har så mycket tankar & ingen förstår min sida helt.
Men nu känner jag inte för att skriva mer för ju mer jag tänker ju jobbigare blir det :) Vill bara gå & lägga mig nu & inte vakna på läääänge. Så jag tror jag ska gå & göra det.
Åh vad jag bara vill skriva av mig men jag kan inte hänga ut nån i bloggen. God natt.


Fett skadad

Igår dödade jag mitt revben genom att flyga in i ett stolshörn. Så jag har jätteont när jag skrattar, lyfter armen, eller rör mig på olika sätt. Fast tror inte det är nån fara för det gör inte ont när jag andras eller så. Hoppas det går över då :D
Fick också ett typ slag i ryggen, men det gjorde inte ont, bara att jag blir rädd att det ska gå sönder nåt där inne. Jaja. Det har det inte tror jag.
Låter som jag har varit med i fett satsiga slagsmålet. Det har jag inte :)
Love.


Äventyyyyr!

Men heeej! Det var ett tag sen. Men jag har haft så otroligt fullt upp så har inte hunnit skriva :)

Fredag - Jag åkte till centrum vid tio & mötte där Magdalena & My. Sen åkte jag & My på äventyr till Vallentuna & lite sånt skoj.
Lördag - Åkte till Hallonbergen med Ille & Moatoa. Kom hem vid fem & hade då en timme på mig innan jag skulle möta Magdalena & My i centrum för att åka till Österby. De firar tjugondag knut där. Fett satsigt :) Sen sov vi hos Claes. Vissa hade roligare än andra men det är alltid ett äventyr att dra nånstans tre timmar bort liksom. Och alla är så snälla & trevliga & alla känner alla & så.
Juste, på väg hem idag klev Fanny & Adam på vårat tåg i Danderyd. Fett coolt att vi stötte på varandra. Jaja.

Idag nyss när jag kom hem höll jag på att få hjärtattack för att jag trodde jag skulle vicka för Mikiz hoppgrupp idag. Men det var tydligen om nån vecka.

Nu ska jag slöa hela dagen & gå & lägga mig fett tidigt ikväll för sov superlite inatt & har inte sovit så mycket veckan som varit heller. PUUUUS :)


Mål & betyg

Idag började dagen superbra! :D Jag fick tillbaka en uppsats i historia jag lämnade in i måndags för att jag fick IG & G på två prov vi gjorde förra terminen. Det var i samband med operation & hemma från skolan osv. Därför sänkte jag mig i det ämnet men nu har jag fixat tillbaka mitt MVG. Det var alltså det jag fick veta i morse. Yes :)
Nu är nästa mål att också få MVG på matteprovet vi hade idag, jag har pluggat fett mycket. Sen ska jag prata med Mia om mitt fysik-betyg. Sänkte mig där med förra terminen. Tror det var för att hon inte hade nåt underlag för jag låg på sjukhuset när de höll på med fysik. Dock skrev jag en uppsats i det men tror jag lämnade in för sent för att det skulle komma på den terminnens betyg. För jag sänkte mig i det ämnet med. Men om det av nån anledning skulle vara en så dålig uppsats har jag planerat att skriva om den till en MVG-uppsats. Men jag tror snarare på den fösta teorin att Mia bara inte hann se den innan hon satte betygen :) Haha fult det låter.

Förövrigt känner jag mig jättemotiverad den här terminen. Brukar jag verkligen inte göra. Typ att få MVG i alla ämnen vilket snarare är en dröm än verkligehet, men jag har planerat att få bort mitt G & sen höja i alla fall de flesta VG. & MVG:na tänkte jag hålla kvar :)

På tal om det öppnar ju gynasieval-mojset idag. Läskigt, för jag vet inte vad jag ska välja än. Men får kolla lite så löser det sig :) puss.


Kakao

Men hej!
Nu ska jag till far min. Jag har varit hos Moatoa fram tills nu. Vi har bakat kladdkaka & sen satt jag & pluggade lite matte till provet i morgon medans Moa satt vid datorn & skrev engelska-grej eftersom hon redan kallt allt som vanligt. Satsare :)

Jag kom förövrigt på en sak när jag stog & blandade mjöl & kakao. För jag tänkte att man tar i kakao för färgens skull. Sen kom jag på att det är ju inte alls därför man har i kakao, utan det är ju för smaken. Det var då jag kom fram till slutsatsen att choklad är ju brunt för att kakaobönan är brun! Har inte fattat det förut.
En annan cool sak också är att när man blandar mjöl + kakao osv som är ljusbrunt, med ägg + smör osv som då är gult, så blir färgen på blandningen brun just för att brun är dominant!
Haha. Jag älskar NO. Märks det? Haha :D Och jag älskar ännu mer det vi håller på nu med på tekniken. Vi ritar hus. Det är typ det roligaste som finns! :D Få placera, bestämma, rita & allmänt skapa. Så skoj :)
Men nu måste jag som sagt dra. Puss.


Knas-dag


Mys till vänster & min till höger. Så himlans gott nu när det är en miljon minusgrader ute :)

Tjena mittbena :)
Idag har massa knas hänt! Och just nu sitter jag hemma hos My & chillar medans hon äter middag. Trevlans.
På tal om trevligt så var det nåt trevligt jag kom på förut idag men jag kommer inte ihåg det nu :( Det var nåt coolt, men som sagt vet jag inte vad det var :)
Nu kommer My. Ha en tevlig eftermiddag tillsammans! Puss & kram.


Saknar

Jag & Jennifer har suttit i typ timmar & snackat minnen. Och konfirmationen. Asså jag börjar typ gråta. Och efter på resten av sommaren. Åh! Underbart. Med alla människor. Sorgligt att allt måste ha ett slut. Saknar sommaren på riktigt.


Mot Jennifer!

Idag började egentligen ledar-grejen, men jag & Jennifer råkade glömma bort det så nu ska jag hem till henne i stället så ska vi hitta på nåt mys, & sen ska jag sova där :) Emilia kanske kommer & är med om hon kan :) Supermysigt! Har saknat Emilia :)
Måste rusa! :D Puss.


Idrott

Hej hej hej hej :)
Idag var första idrottslektionen sen jag har blivit tillåten att jogga, simma & böja, vrida ryggen osv. Så jag tycker verkligen jag borde få vara med på idrotten i skolan då eftersom man ofta bara liksom springer omkring lite eller nåt. Till exempel fotboll. Vad är skillnaden mellan det & att gå ut & jogga liksom? Så länge jag inte blir tacklad eller rammlar eller nåt tycker jag att jag borde få vara med på det mesta. Eller som på fredag när vi ska åka skridskor. Jag har liksom redan åkt hemma hos far ju så vad kan gå snett? Eller alltså det jag i sånna fall riskerar är ju om jag allmänt ramlar, så kanske nånting kan gå fel. Men det tror jag knappast på för jag kan ramla kontrolerat :(
Egentligen skulle jag ju lätt vara med på idrotten igen om det inte vore för min mor som skulle döda mig om jag gjorde det. Hon låter mig inte. Fast när jag pratade om det här med min idrottslärare så verkade det mer som att hon var på mors sida än min :( Jajaj. Ska försöka övertala mor till på fredag. Jag skoja, på fredag är jag hos far. Yes.

Btw idag som sagt på idrotten, så är det så hilmans kul att titta på alla! Jag & Andreas satt där & skrattade. Skoja :O Nej men vi hade nån gympa-pass med dans typ eller vad det heter. Och killarna är så roliga! Hahahaha :D Tjejerna kör på liksom, & så ser man killarna som typ ser ut som att de hellre skulle dö än att befinna sig där. Kul kul :)

Puss & hej, leverpastej :)


Fjortisar


Hittade den här bilden häromdagen. Hahahahaha! Josse & Linnéa i typ sjuan.
Jag har iof typ likadana bilder på mig & Linnéa så ska inte säga nåt ;P


Skola i morgon

Ikväll vid tio ungefär kommer Moa hit. Så ska vi titta på film & sen ska hon sova här. Hon verkade inte rädd att bli smittad, haha :P
Just nu mår illa, har ingen energi, har ont i huvet & halsen. Men annars mår jag väldigt bra faktiskt :) Haha, alltså jag är glad :) Liksom att allting känns väldigt trevligt. Förutom förstås att skolan börjar i morgon & jag har redan restuppgifter sen förra året. Det här är liksom sista chansen. Och förra terminen sänkte jag mig i två ämnen efter att året innan höjt mig i fem. Det är liksom nu det gäller. Men jag hoppas det går bra. Egentligen är det ganska lugnt med de poängen jag har nu ändå om man kollar på de skolor jag kanske vill gå på. Men lite fler MVG skulle jag inte tacka nej till :D
Puss.


Hej sjukling

När jag vaknade för nån timme sen kännde jag att jag hade jätteont i halsen. Så jag sitter här nu med mitt täcke runt mig & lyssnar på trevlig musik & vilar mig :D För i morgon är det slut på lovet & skolan börjar igen :o Har hänt så himlans mycket under det här lovet. Skoj :) Puss & kramis.


Sooooooooooooooommar :(


<3

Är hon söt eller? :D Klicka här för att se :)


Föregående dagar

Tjenaaa.
I onsdags kväll hade vi pys-mys-kväll hos Lovisa. Jag, Jennifer & Moa sov där hos henne.
I torsdags kväll var vi hos Jennifer. Vi var några tjejer & hade mys då med :D Vi körde charader & massa skoj. Sov sen hos My.
Igår kväll tillbringade jag natten i Sjökarby. Det var mucho nice.
Ikväll händer också massa skoj :) Om jag orkar. Livet är nice ibland.
Plus att jag de här dagarna som hunnit gå på det här året, dels nästan skrivit klart en uppsats i SO, sen gjort en massa matte till matteprovet vi har när vi börjar igen. Brabra.

 


Hos Lovisa-grisa <3 :D


Hos Jennifer


Charader :D


3 månader sen operationen (bilder)


Innan jag vaknat efter operationen. Smickrande  bild :D


Jag sövs


Första gången jag sätter mig upp efter operationen. De hade gett mig för lite morfin innan så jag hade sjukt ont på bilden :)


HAHAHAHA, hej jag tycker synd om mig själv (x Skoja, jag hade jätteont :) Första gången jag ställer mig upp & lär mig gå. Fett svårt :(


Besök av flickorna andra dagen :)





De kom med presenter de små sötnosarna :)





Yeah, "sitta" vid datorn kunde jag ändå :)


Ärret medans de bytte från stiften till steristrips. Det är typ en & en halv dm långt :o


Haha himlans hår! (Efter att ha legat ner i en vecka & varken kunnat tvätta det eller borsta det osv.) Hämskt jobbigt att få ut det kan jag säga att det var (x


:)





Fint

Alla bilder är i random ordning.
Det har idag alltså gått tre månader sen jag opererade min rygg. Första månaden gick läskigt snabbt, men nu känns det som att det lika gärna kunde vara ett halvår sen.
De första veckorna var jobbigast. Eftersom jag låg ner i en vecka, + att jag hade lågt blodtryck från början, så jag hade jättesvårt att gå upp när jag kom hem. Jag låg i sängen jättemycket då också. För allt blod bara försvann från huvet så fort jag ställde mig upp. Men sen efter ett tag lärde jag mig hantera det också & tillslut var det bara svårt att gå upp på mornarna.
Alltså det finns egentligen så himlans mycket att berätta om men det skulle ingen orka läsa :)
Nu rör jag mig ganska som vanligt i alla fall förutom att det är otroligt ansträngande med träning jämfört mot innan jag opererades. Nu klarar kroppen typ ingenting. Jaja. Allt har gått som planerat så det är nice. puss


Skrattatackerat

Om man ska skriva skrattatack i verb & dåtid, så måste det ju bli skrattatackerat & det blir ju helknas :o


Snö

Det är så himlans kallt ute nu :D Men det är så vinter ska vara ju :) Och massa snö & allt, love it!
Far tycker jag ska gå ut lite på dagarna för att röra på mig eftersom jag inte tränar, & få lite frisk luft osv. Så igår tog jag med mig skridskorna ner till sjön så körde jag hockey med alla granngrabbar :D Haha lyckat att köra hockey med massa pojkar & samtidigt försöka att inte ramla för ryggen osv. Tackling hit & tackling dit. Men det är niiice :D
Fast jag tycker all snö kan förvinna från isen så kan man åka över hela sjön. Nu kan mna bara åka där far & massa plogat upp & spolat. Men jajja :D

Ikväll ska jag hem till Mr Thambert med andra :) Ses!


Home

Nu är jag hemma igen. Kom hem natten till idag.
Har inte så mycket mer än det att säga. Nu ska jag uut :) Puss & kram.


Erik 16 igår

Igår fyllde Erik 16 år så jag var bjuden på kalas hemma hos honom :) Vi som var där var jag, Love, Josse, Sandra, Axel & sen Linnéa & Kenny fast de kom lite senare. Och juste, Fi också. Vi hade jättemysigt :)
Sen klockan ett skulle Sandra & Love till fjärilsvägens busshållplats & de andra skulle till Statiol. Själv skulle jag till Moa & sova där så jag fick sällskap på vägen till henne :)
Men nu måste jag sluta skriva för jag ska åka till min farfader i Härnösand & hälsa på med Gustav & far. Jag kommer hem i morgon eller övermorgon. Är lite trött också för har bara sovit tre timmar i natt. Men jaja, ha det bra tills dess, ses!

Bilder från små & stora händelser 2009


Nyår 2008-2009. Firades med Linnéa, Ella, Jonte & Jennifer.


Täby med typ Lovisa, Emma My & nån till. Kanske Moa eller Rosanna. Typ första gången jag var med My. Hon gick dock inte i våran klass då.


Magdalena fyllde 15 år. (Pinsam bild, men typ den enda bilden jag är med på som jag har från den kvällen)


Typ film-kväll med tjejerna. Hade gjort en massa den dagen. Efter skolan åkte jag hem till Jennifer & tittade på Twilight en stund, sen drog jag till Jonte & kollade på film med honom också & hade mys. Sen drog jag till dessa flickor :)


Romme med skolan. Jag sovandes i Lovisas knä på bilden. Har btw feta internskämtet från den bussresan! (x


Världens myskväll med tjejerna + Rasmus & Viktor.


Upptaktsläger med konfisarna. Var till för man skulle lära känna varandra. Sjukt kul.


Kungsberget med min älskling!


Tittade på när Lovisa & Moa gymade på Friskis en gång, själv orkar jag inte eftersom jag ändå har trampolinträningarna. Också fett ful bild :D


Spakväll hos Jennifer. Dock inte den med alla tjejerna, utan en med Ella, Jennifer, jag, Linnéa, Magdalena tror jag. Linnéa fick en panikattack under den kvällen också.


Supermysig kväll vid Solbrännan. Vi grillade, myste, träffade nya människor osv. Lyckat :)


Tävling på tekniken vem som kunde bygga högst torn av endast typ papper, tejp & snöre. Vi kom tvåa :D


Ebba fyllde år, så jag & Linnéa var partyfixare ;) Det var prinsess-sjörövar tema ^^


Shoppilopp med Rosanna, Lovisa & kanske nån mer. Kommer inte ihåg. Köpte massa kläder inför våren & sommaren :)


Vallentuna med Linnéa. Köpte nya skor & Linnéa var hos doktorn.


Praoade på Rädda Barnen i två veckor. Sista dagen på bilden vilket var en voffeldag för att samla in lite pengar :) För att titta mer på vad jag gjort kan ni klicka HÄR & kolla på "Mars".


Linnéa fyllde 15 år. Hon, jag, Uffe & Maggan åt middag tillsammans inne i stan. Hatar bilden (x


Fanny första gången. (Också inte jättesmickrande bild ^^)


Herrljunga. Kul som vanligt. Men hoppade ut så kom inge bra.


Jennifer tog med sig några av oss på där de tillverkar Rydells blommor eftersom hennes pappa äger det företaget :) Haha.


Vi gjorde ett gulligt spel i träslojden med hjärtan & spets & sånt fint :)


Stolar & bänkar som blokerar dörren. Vilket liv man kan ha ;)


Earth Hour!


Hade barnteater som fördjupning. Dvs, teater man sen visade för små barn :) Jag spelade Pippi ;)


Fanny andra gången. Själv var jag dock inte med. Jag var på landslagsläger. Inte för att jag är med i landslaget, men däremot i utveklingsgruppen som är typ samma fast för yngre kan man säga.


Tältning med Rosanna, Lovisa & My. Eller ja, blev några till sen. :P 


Nationaldagen. Jannifer, Ella, Linnéa & några kom med partyhattar, sockerdricka & såna här grejer som låten när man blåser i dom. Men inte bara dom, utan vi alla tjejer var hemma här hos far & hade trevligt :)


Moa fyllde 15 år. Hahhah Jennifer & Fannys present till henne x)


Ja, inte var det varmt, men vad gör man inte för att bli bruuuun :D


Hos Lovisa. Hade inte så kul för blev sjuk plus att jag, Jennifer & Ella skulle upp tidigt nästa dag på konfaträff.


Valborg firades med Moa, Lovisa, Linnéa & Magdis. Vi träffade Gustav & hans vänner som satt utanför honom & hade mys så vi joinade :) Gustavs 18-årsdag btw :)


Läger i Lidköping med de bästa! :) Elise fotar & Måns ser ut som ett cp, men annars så ;)
Jag, Mickan, Lukas, Måns (bakom), David, Ante.


Var på Nrj. Sista veckan innan sommarlovet.


Star Polits uppträdde för oss i bergateatern sista veckan i Bergaskolan. Det var även disko där & en lunch då lärarna serverade & man fick efterrätt & matunderhållning av kören. Vi sjöng också Singstar inne i skolan & körde en lagom seriös frågesport osv. Nice skoldag skulle jag säga :)


Skolavslutningen & sista dagen nånsin som Berga skulle finnas. Snacka om hämskt. Plus att det regnade. Kunde det bli mer sorjligt? :(


Också bild från skolavslutningen, men här stog vi & sjöng en sång vi skrev till våran kära Daniel! :(


(Har ingen bild)
Skolan slutade på en fredag. Den dagen drog jag först till frisören & klippte & slingade, sen var det dags för läger över helgen. Trampolinläger. Våran klubb höll i det. Men jag tog det lite lugnt med hoppandet för ryggen ju. Bra start på lovet :)


Nån kväll jag & Lovisa väntade på typ Magda & Linnéa. Träffade Frida W då också. Länge sen jag var med henne :(


Midsommarafton. Bild från firandet hos far nere vid sjön :)


Midsommardagen. Vi drog till Solbrännan & träffade Kenny, Linus, Fi & Kocken för första gången. Blev dock lite krångel i slutet av kvällen med polisen inblandad. Meeeen inget jag berättar om i bloggen :) Kvällen slutade för mig hemma hos Linnéa.


Åkte på konfirmationsläger i 10 dagar. UNDERBART!


Direkt efter jag kommit hem från lägret förlovade jag & Linnéa oss på nytt kan man säga :) Hon hade köpt nya ringar & graverat in :) <3


Själva dagen vi konfirmerades. Åh :) Lagom fin bild.. :P


Var med Magdis en kväll när hon just också kommit hem från sitt läger. Vi hade så mycket att prata om! Vi gick från henne till Österskär & lekte lite, sen på väg hem gick vi förbi Söra & såg att Bergas bänkar & skåp då ställts dit :(


Åkte till morfader i Kramfors & solade & badade hela dagarna :)


Träffade på Jonas & andra från kyrkan där i Kramfors som skulle på festivalen "Jesusrock"! :)


(Har ingen bild igen)
När jag kom hem igen drog Jennifer till Norge men jag lekte då i stället själv med konfisarna. Underbart. Både Jennifer & jag saknar den tiden.


The voice med lite folk. Första gången jag träffade Claes & Erk. Alla är inte med på bilden.


Skulle hem till Ludde som var ensam hemma men blev lite fram & tillbaka så drog till Moa, Josse & Sandra som skulle tälta & tältade med dom i stället :)


Breeeeevik med tjejerna. Vi gick också från brevik till ekbacken för nattbussen hade slutat gå eller nåt. Där träffade vi Linnéa & Kenny & lite så.


Dagen efter brevik på väg hem. Vilket himlans spöregn det var! Haha! My fotar.


Konsert på Grönan med Jonte & Moa. Fanny, Rosanna & My var också där. Men Fanny åkte hem för det hände nåt jätteläskigt med henne :o Hennes ansikte donnade bort & massa :(


Pappa, Gustav & jag åkte till min farfader i Härnösand några dagar. Gustav & far på bilden när de spelar nåt med en boll & racket & så.


Gotland - Jag & Felix


Gotland - Nån lagun typ


När jag kom hem fyllde Jennifer 15 år så vi tjejer + Elin blev bjudna på kalas :D Jag med Moa framför mig på bilden.


Jag & Linnéa flummade lite för att få oss varma & sen hoppa i hennes typ pool som där var ny. Vi lekte också lite med godis & gjorde planeter & grejs :)


Jag & Mikiz höll i ett trampolinläger för barn i en vecka. Sista veckan innan skolan började :(


Jag lekte med Moa sista helgen på lovet på hennes land.


Tre dagar innan lovet slutade. Jag, Linnéa & Moa gick till Sol för att kolla. Så man hittar dit & så :) Inte för att jag & Moa klätrade upp på taket & Moa kissade på skolan (hahahahahahahhaha!), men ja :)


Sista kvällen på sommarlovet tillbringades med Moa. Vi var vid fiskartorpet & träffade Love, Josse & co. Gustavo & en massa människor var där. Sen sov jag hos Moa.


Första dagen i våran nya bajsskola Solskiftet. Bodil stog & ritade blommor & grejer på tavlan & så ritade hon en sol. Haha & alla sa åt henne att hon kan ju inte stå & rita en sol på tavlan, så hon ritade dit ett berg brevid :D Haha! (Berg-askolan, Sol-skiftesskolan för er som inte fattade)


Åkte hem till Magdalena varenda dag efter skolan första veckan typ. Andra dagen i skolan på bilden.


Första veckan i skolan. Alla andra nior åkte till Stan & hade tråkigt medans vi drog till Solbrännan & solade & spelade volleyboll & fotboll osv.


Alla soliga dagar drog vi alla till kanalen efter skolan & myste :)


Dommarudden med alla 9:or i skolan för vi skulle lära känna varandra typ. Bilden är tagen på väg tillbaka till skolan. Inte för att det är Linnéa med Eriks tröja & väska som låssas kyssa Rosanna när en lärare från Sol går förbi & säger nån skön komentar ^^


Skofoto. Några av oss tjejer. Jag tror My fotar. Haha en fin liten Wille där på hörnet också :)


Samma kväll. ÖÖÖÖÖÖSTERBY!


En dag full med bilder med Magdalena <3


Första dagen jag & My leke med varandra ensamma. Också en dag som skulle förändra våra liv! :O Haha skoja. Men ja efter den här dagen var My & jag med varandra en hel del & med några andra.


My fyllde 15 år. Jag, Magdalena & Moa firade henne här henne hos far. Jag & Magda på bild.


Sista tävlingen innan jag opererades. Körde väldigt bra. Längst fram går Nadia, sen Tove & bakom Tove går jag.


Stelopererade ryggen. Låg på sjukhus en vecka. Var hemma två veckor från skolan, sen höstlov. Var borta från skolan sammanlagt en månad tror jag från skolan.


Första gången efter operationen jag var nån annanstans än hemma. Firade Halloween med tjejerna. Var supersmal efter operationen, syns dock inte så bra i den klänningen jag har på mig på bilden.


Konset i Globen, men jag kunde inte följa med för ryggen. Hade biljett & allt. Men fick sälja den :(


Vi gick & vann Midnattsvolleyn.


Musikcafé med klassen. Repade lite på bilden.


Var & kollade på massa skolor med Moa. Alltså öppet hus.


Sjöng på växförsäljningen med några av oss tjejer. Sjuuuukt kallt. Träffade Jonte också :)


Lucia. Vi från Bergaskolan fick inte vara med för rektorn. Dock kören efter tycker om & men. Typ.


Mys hos Erik. På bilden är jag & My på väg hem till mor typ klockan 5 på morgonen. Hade köpt varma skor så vi tyckte det var så tråkigt att gå på gångvägen :)


Haha ful bild på mig :) Fanny tredje gången.


Gått på bio med Moa väldigt många gånger den här terminen. På bilden är Fanny, My, jag, Moa, Ille & Jesper på väg hem från bio. Klockan var typ 3 på natten.


Färgade håret för nån vecka sen också. Har ingen bra bild, men den här får duga :) Blev fett mörkt, men det är alltid kul med förändringar :)

Detta är lite av mitt 2009. Har hänt så himlans mycket men har inte bilder till allt & har heller inte lagt ut alla bilder jag har. Men gott nytt år på er! Kanske är lite sent att säga nu, men jajaja. puss! :*


God natt!

Hej :) Fösta inlägget i år. Lite coolt. Jag hade tänkt lägga in lite bilder från året som gått, men måste fixa lite till innan jag kan göra det. Har även operationsbilderna på g.
Idag fyller Erik år. Så jag är bjuden hem till honom på tårta.
Men jag borde nog gå & sova nu. Klockan är över fyra på morgonen & jag som försöker vända tillbaka på dygnet liksom. Inte så lyckat. Men jaja :) Måste gå & sova så jag får se solljuset lite i morgon vilket jag inte gjort på länge :P God natt!


ÄLSKAR DIG


RSS 2.0