Lovisa födelsedagsbarn!

Idag fyller Lovisa 15 år. GRATTIS LOVISA! :D
Så idag har jag ätit tårta. Haha. Tänkte bara att jag skulle säga det. Wiie :D Puss.




Elov & Beny - Singel & sökande



Haha jag älskar den här låten (x Den ända gången jag hört den förut var på trampolinlägret vi hade första helgen på sommarlovet. Några grabbar från Lidköping + Tove, också därifrån, gick & sjöng den 24/7 ^^
Sen sa My idag att Claes & Erk alltid gick & sjöng på den förut. Haha :D Sjuk låt.



Moppeee

Idag när pappa kom & hämtade mig efter träningen frågade han vad jag tyckte om att ta moppekort & i och med det sen få en moppe typ. Gissa vad jag svarade ;) Och han betalar. Eller det är inte helt bestämmt, men det var ju liksom han som kom med förslaget så varför inte! :D

Egentligen har jag tyckt det är lite för sent för mig att skaffa moppe nu liksom för jag fyllde ju år i våras & när jag ändå inte haft nån moppe nu under sommaren & det är ju liksom snart vinter känns det liksom ingen idé. Plus att det tar ett tag att ta moppekort & köpa moppe & så ju. Fast ja, än så länge är det ju inte vinter & jag kan ju ha den nästa år också & så.

Pappa hade pratat med Felicia en granne också om det & hon rekomenderade sin moppe typ som pappa var ganska posetiv till lät det som. Så ja, vi får se hur det blir :D Kisses.


Harry Potter lan

Idag skulle jag & Moa lana Harry Potter. 1:an till 5:an vilket är ungefär 11 timmar. Hehe. Fast efter halva 1:an somnade jag typ även fast jag sovit några timmar idag på dagen. Fast det blev inte så mycket sovandes natten till idag så är nog ganska förståerligt. Men vi tittade i alla fall klart på andra halvan fast nu ska vi gå & lägga oss för vi orkar inte titta på film mer ^^ Lyckat säger jag bara.
Vi är helt ensamma här hemma just nu för pappa kommer hem sen & min broder sover hos en kompis. Sånt är nice.
By the way är jag kär i bilden i det tidigare inlägget på mig & Linnea! :D

PUSS


My love






Dagar

Oj! Jag märker att jag oftare & oftare hoppar över en dag eller två när det gäller skrivandet. Det är inte meningen utan beror på att jag de gånger inte har tillgång till dator eller liknande.

Igår var en trevlig men lång dag. Jag lekte med Jennifer efter skolan & vi åkte tillsammans till infomötet för att bli ledare på konfan. Där var det människor. Men det var nice!
Sen gjorde vi lite grejer hit & dit under eftermidagen & kvällen & jag sov även hos henne. (Bla såg jag första halvan av Sagan om ringen. Jag har aldrig sett Sagan om ringen nån gång så det var lite spännande)
Idag började vi klockan nio ungefär för att tillsammans dra till Österskärsbadet & sola hela dagen. Dock var det ju inte så mycket sol, men vi spelade beachwolly & fotboll & lite sånt trevligt i stället :)
Sen har jag lekt lite med lite folk idag också, men det är lagom intressant precis som det mesta andra i det här inlägget.

I morgon är det i alla fall skolfoto för oss. Och jag som typ håller på att bli sjuk & mår rätt så dåligt... :( Men sista skolfotot får man ju inte missa! Kisses.




Träningen börjat igen

Gissa vad jag har gjort idag? Jag åkte till stan & köpte nya skooor.

En annan sak som hänt gjort idag är att träningen börjat igen. Det var nice. Det var ju hur länge sen som helst pga av ryggen ju. Men nu har jag beslutat att jag tänker träna ändå, tills jag ska operera mig. Bara att jag tränar lite mera stil, lite mindre svårighet. Alltså inte på min maxhöjd så mycket typ.
På tal om träningen ska vi typ börja träna två timmar varje träning i stället för tre. Eller ja, möjligtvis att vi har hallen tre timmar men sista timmen ägnar vi oss åt att styrketräna & stretcha. Vilket vi gjorde idag. I och med det blir träningen mer effektiv. Det är i alla falla vad vi barn vill typ. Så eftersom vi är bäst så säger vi bara det till styrelsen som består av våra förädrar som då fixar det åt oss efter att ha pratat med Majsan typ.  Nice.
Nu ska jag dusha sen sova. Typ i alla fall. Pussen.


Dommarudden med Sol's 9:or

Snart ska jag hoppa in i dushen & få bort all eld-rök det luktar om mig från idag. Våran klass, plus nian / niorna från Sol gick idag tillsammans till Dommarudden för att grilla korv & lära känna varandra lite & blabla. Jag lärde känna ingen. Förutom några jag redan visste ju från konfan.
Haha, skitfult allting :D

Och juste, vi träffade våran  fd idrottslärare Daniel! Åh! Han var där med Söras 6:or. Det var nice att träffa honom :D Hahah :)

Bye!


Fredag, lördag

Tjena mittbena!
Har inte skrivit på några dagar pga att mor gav mig dataförbud för jag inte skött mig riktigt :P
Därför tänkte jag resumera fredag & lördag en aning:

I fredags åkte vi ju hem till Jennifer & så lekte vi lite tills Magda åkte hem då jag, Moa & Jennifer gick ner till en brygga & där hände det lite som jag aldrig skulle kunna förklara med ord ^^ Haha!
Ja. Vi sov i alla fall över & nästa dag drog vi till Vaxholm med vattenskotern & tankade. Sen åkte jag & Jennifer en massa & hade riktigt skoj & höll på & leka med en båt med några grabbar i osv... ;)
Frammåt kvällen lekte jag först med Jennifer & Moa till typ 11, sen drog jag till centrum & mötte Magda & Rosanna. Juste, vi träffade Ella, Josse & co vid Bergsätraskolan också.

Jaja. Jag vet att det var lagom intressant, men ja...
Och vet ni föresten? :D Idag tog det mig typ 40 min eller nåt att äta upp min middag. Jag åt inte ovanligt långsamt eller ovanligt mycket, utan det tig bara lång tid. Haha (:


Konfa, konfa, konfa...

Idag åkte jag, Jennifer, Magdalena & Moa till stan efter en varm men kort skoldag. Där träffade vi Magdas konfakompis från hennes grupp på lägret. Axel hette han :)
På tal om Magdas konfakompis så var jag med henne & träffade Vidar förut också i stan. Hennes ledare men också gudfar :P

Ikväll skulle egentligen vi haft kräftskiva vi konfafolk, men Jennifer orkade inte(?) Så det blir inget tror jag :P Eftersom det typ var hon som höll i det. Däremot ska jag, Moa & Magda snart hem till henne & så ville både Elin & Sara hitta på nånting ändå så jag tror det blir ganska kul ändå :)

Och nu snart nån gång i veckan eller vad det är, så är det dags för ledarträff! :) Eller ja, typ infomöte för dom som vill bli ledare nåsta år :) Det är väldigt många typ så det blir skoj.



Första dagen!

Idag var första dagen i min nya skola. Det var också första dagen som nia. Det var lite läskigt (a) Asså inte att vara nia utan att det är i Solskiftet jag går i skola nu. Fast har man bara inställningen när man kommer dit att man är bäst & mycket snyggare & coolare än Sol-barnen kommer det nog gå ganska bra ska ni se ;)
Elin var med också! :D Och så träffade jag annat folk från konfan som går där i Sol.

Efter skolan drog vi till Donken en kortis & efter det till Kanalen & myste i solen. Kanalen är ett mysigt ställe :) Vi var ganska många där. Sen drog hälften & efter det åkte jag också hem.

Nu är jag hos mamma & ska gå & lägga mig snart. Ett av mina mål nu sista året är att verkligen gå & lägga mig överdrivet tidigt för att få den sömn jag behöver för att kunna prestera max i skolan. En sak jag är lite rädd för är att inte få MVG i basämnena. Alltså Svenska, Matte & Engelska.
Jaja. Kisses!

Sista dagen på lovet

Halloj :)
Idag är ju sista dagen på sommarlovet. I morgon börjar vi i Solskiftet ute borta i skogen -.-

Eftersom det var soligt & fint väder idag har jag solat i typ sex timmar i sträck. NICE. Sen åkte jag hem till Moa & så åt vi sen drog vi till Favvan & köpte godis & marshmellows innan vi gick till Fiskartorpet där vi mötte lite människor :) Josse & co bland annat. Sen drog hälfen så det var bara jag, Moa, Josse, Erik, Mikaela, Axel, Sandra, Love, Rikard & en till snubbe kvar. Intresseklubben antecknar.
När vi kom hem efter att fått skjuts av Erik & Axel, gick vi till Moas baksida & grillade marshmellows i värmeljus. Wiie :D

Nu ska i snart gå & sova eftersom det är ju ändå skola i morgon :) Det blev ett ganska bra avslut på sommarlovet ändå. Även fast jag tycker det kunde varit lite längre :P Och juste i morgon ska jag träffa Jennifer också igen! Jag har verkligen saknat henne! :( Jaja. Puss & god natt. Lycka till i morgon! Tack :D /ågren


1 år den 3/11

Vet ni? :) Om 10 veckor & 5 dagar fyller min blogg 1 år :D Dvs 3/11. Nice va? :) Det är ju i och för sig typ tre månader dit, men jag tycker det är värt att berätta ändå! :) Det känns som att jag jag haft min blogg mycket längre än 9 & en halv månader som jag faktiskt har. Men aa. Trevligt tycker jag i alla fall att det är :) Puss på det! :D <3

Josse 15!

Ja idag har vi ett födelsedagsbarn här på vår jord. Josse Sundkvist heter hon :D
Så jag, Moa, & Sandra fixade en överraskning till henne i morse. Så GRATTIS JOSSE! Puss på dig :)




Här har vi sjönheten! :D (Bild från igår/natt)


Här är hennes "tårta" vi gick upp & gjorde tidigt i morse innan hon vaknade. Hehe, jag råkade skriva GRATTS istället för GRATTIS :P



Plugga! (Gästinlägg)

Hej people! Nu är jag, Moa, en av Linneas bästavänner inne på hennes blogg. Personligen så tycker jag inlägg från bloggarnas kompisar brukar vara sjukt tråkiga så jag ska försöka göra det lite roligt :D

Linnea ska nu plugga. Två dagar innan skolan, hon hade en grej att ta igen. Jag sitter här hos henne då och ska tydligen titta på när hon gör det, men jag tycker det är bra att hon tar tag i det! Sjukt bra. Det är ju som ni kanske vet mitt och Linneas sista år i grundskolan. Så hemskt, så underbart, så skönt och så overkligt!

Jag har ingen aning om vilka som läser Linneas blogg, men det kanske finns några blivande åttor? I såna fall, ta verkligen tag i skolan! Det är väl verkligen sjukt jobbigt att läsa nu när man ska ta vara på de två sista dagarna på sommarlovet. Men det är så sjukt viktigt! Självklart ska ni blivande nior också satsa som fan. Er framtid handlar om här och nu. Vill du slappa i 20 år på ett skönt jobb, ja då ska ni kämpa som fan de här två åren. Ni kommer så tjäna på det.

Tänkte inte att det här skulle bli ett jättelångt inlägg, jag skulle bara underhålla mig lite :)
Ha det bra alla människor/djur/växter och lev livet :) Kramar /Moa


Hej hopp gummisnopp

Häj. Jag älskar att säga "hej hopp" :D Mitt nya favoritutryck. Any way.
Idag drog ju jag, Linnéa & Moa till Solskiftet för att kolla lite. Det första vi märkte när vi kom dit var att alla lärare var ju där & typ jobbade eller vad dom gjorde. Hehe. Fast dom var ju inne & vi ute.
Vi såg i alla fall att nu har dom satt upp baracker & asfalterat lite mer. Vi skrev i asfalten för sen var just nylagd :D Jag skrev ett Å (Ågren), Linnéa skrev ett P (Peson) & Moa ett M (Moa). :)
Sen gick jag & Moa upp på taket smidiga som vi är :)
Sen åkte vi hem. Eller ja, typ så var det.

Ikväll blir det att leka med Elin & typ Ludde. Vi får se om det blir några fler :) Fast många var borta, men ja. Nu ska jag snart ätaa. Hej hopp! :D (haha)

Facebook

Jag dampar på facebook just nu!! Bilderna cpar när jag ska lägga upp dom.... Aja. Jag fortsätter i morgon. God natt än en gång.

The Voice

Tjabba tjena hallå! :)
Som sagt var jag på The Voice igår. Vi sommnade inte fören sex typ. Seeeegt. Håller just nu på att lägga ut lite bilder på facebook från den dagen. Men efter det ska jag gå & lägga mig.
I morgon blir det att leka med Linnéa & Moa.
 Puss & god natt.


Några av oss. De som saknas på bilden är Claes. Och Magda som fotar förstås :)


Äpple

Jag kom på en sak idag som jag inte riktigt vet om det stämmer, men jag tror att ju ljusare ett äpple är innuti, ju godare är det. Jag vet inte om det är att det är mer smak då, eller om det är sötare, eller vad det är. Men det är ganska sant i alla fall :D


Bilder från i förrgår






 
 

HAHA :D




Massa träffande

Igår åkte jag & Moa & åt lunch tillsammans på Golden West. Där träffade vi också Frida en kort stund :)
Sen gick Moa & jag till Mc Donalds för att köpa glass. Där träffade vi Erik & Axel mf. Haha, sist jag var på donken med Magdalena träffade vi dom också. Sen hade i alla fall Josse S hört av Erik & Axel att vi var där så hon kom dit :D Sen följde hon med Moa & mig hem till mig så sov dom två över. Det var länge sen jag lekte med våran Josse så vi hade massa att prata om :)

Bilder från igår kommer kanske i morgon. Nu ska jag snart åka till Rosanna & möta människor sen ska vi till The voice :) Vi ska träffa lite Österby-folk också så det blir nice :) Sen ska alla sova hos Magda tror jag :) Puss.

Stjärnor

Idag satt jag på gräsmattan för mig själv & filosiferade lite. En sak jag kom fram till då är att vi på den här sidan av jordklotet ser ju alltid samma stjärnor. Vi ser aldrig dom stjärnorna som man ser från andra sidan jorden, eftersom då är det dag & ljust hos oss. Så till exempel har väl typ aldrig Nya Zeland, (för det ligger väl på andra sidan jorden?), sätt tex karlavagnen. Det är ganska coolt tycker jag.


Hemgång

Ja, nu har jag gått hem från donken. I regnet. Fast det regnade inte fören typ sista halvan. Men blöt blev jag minsan! Väldans blöt. Sen däremot när jag kom hem kom jag på att jag hela tiden hållt ett ihop fällt paraply i handen. Ganska irriterande!
Och när jag gick på en geggamoja-stig iom regnet med hål i skorna bara trycktes geggamojan upp i skorna & skorna blev jättetunga. Haha. Sen var jag tvungen att gå i typ varenda vattenpöl för att få bort det där.
Jag måste värkligen köpa nya skor...... -.-

Kanalen

Halloj. Nu är jag ensam hemma igen. Var det en stor del av gårdagen också. Sånt är trevligt.
Ikväll ska jag leka med Magdalena, Moa, Linnéa, Rosanna, Fanny, Emma & Fi. Vi ska ses vid kanalen. Fast jag lovar att det kommer regna så jag tyckte vi skulle ses nån annan stans, men icke sa nicke tydligen.

Jag & Moa åkte aldrig till stan idag utan det ska vi göra i morgon i stället. Sen på kvällen ska hon sova här & vi tänkte fråga nån/några till om dom också ville det, men vi får se :)

Nu ska jag göra mig i ordning. Bye.

Hemkomst

Nu är jag hemma. Jag har varit både här & där ikväll. Åkt runt i typ halva Åkersberga... Haha, skoj tycker jag i alla fall det har varit  XD Elin skjutsade hem mig vilket var jättesnällt av henne eftersom det är åt skogen fel håll för henne eftersom hon bor långt bort i Skärgårdsstad. Tack Elin! :D
Fick just veta också att Frida inte kunde leka med oss på fredag. Jaja.
I morgon funderar jag på om jag ska fråga Moa om vi ska åka till Täby C eller Stan eller nåt sånt & shoppa lite nödvändiga saker som vi båda behöver. Jag få kolla med henne.
Nu snart ska jag nog gå & sova. Så god natt & vakna blött eller vad man säger. Kisses.

Leka, leka, leka

Ikväll klockan tio i åtta kommer Elin & hämtar mig för att sen åka till Mc donalds & möta Oskar, Jocke, Anton & Antons kompis Gustav. Nice. Efter det åker vi förmodligen hem till nån, fast problemet är bara alla vägrar åka hem till sig. Förutom vi flickor. Dvs, vi är alltid hemma hos oss. Därför bestämmde jag & Elin sist vi lekte att nästa gång ska vi minsan vara hos nån av killarna, men tydligen inte -.- Nej jag vet inte.

På fredag ska i alla fall jag, Moa, Linnéa & Frida Westerlund leka. Fast det vet inte Frida & Linnéa än. Haha. Så vi får se om dom kan & vill & så.
Det var jättelänge sen jag lekte med Frida! Eftersom vi inte kunde komma på hennes födelsedag :P

Nu ska jag gå & sminka mig. Hej hopp!



Frida sist vi sov hos mig.


Joggingtur

Idag tog jag en liten joggingtur med pappa i duggregnet & sen kom jag in & körde lite styrketräning & stretchade & så. Sen gick vi ner & badade osv. Tvättade håret också. Så nu känner jag mig frääsh :) Haha, nu vet ni det! ;)

Vet inte vad jag ska hitta på ikväll. Typ ingenting... Tråkigt :( Jaja.

Om en vecka typ börjar skolan. Det känns jättehämskt!! Dels för att jag har typ varit borta så mycket så jag har inte hunnit utnyttja sommarlovet som jag skulle velat, & sen att börja i Sol känns ju inte heller så kul -.- Plus att den ligger helt off liksom. NEJ BAJS PÅ DET! :(



Usch!


 


Myspys

Gud vad det är mysigt väder ute nu :D Varmt & regn.

Vi hade i alla fall jättemysigt igår, Linnéa & jag! :D Jag kommer inte ihåg vad vi gjorde på dagen, men vid tolv sen på kvällen tog vi te, ett varsitt wienerbröd, några stearinljus & satte på oss mjukiskläder & gick ut till lusthuset som finns där i närheten. Där satt vi i två timmar & myste & filosoferade om typ livets mening & sånt. Typ sånt som jag annars bara brukar diskutera med Mikiz  :)
Sen idag i morse ville vi bada i hennes nya pool eller vad man ska kalla det (vilket vi iof gjorde igår också), men vi var för kalla för att bada just då så vi tog på oss hundra lager kläder & filtar & sånt & sprang omkring för att göra oss varma. Och det funkade så sen badade vi efter det :D




Linnéa

Nu drar jag till min käraste vän Linnéa. Sover där också :) PUSS.

Home

Nu är jag hemma! Och kul har vi haft =) Kanske lägger ut några bilder också från helgen sen om jag lyckas få dom av Moa :)
Fast jag ska till pappa nu så jag hinner inte skriva mer än det här :P Bye!

Film

Ja hej på er :D Nu sitter jag här i Moas lilla stuga & ska snart gå & sova :D Eller ja, det blir väl inte så snart, men jaja. Vi har just tittat på en film som heter "När mörkret faller". Den var väldigt hämsk & ja, den kan nog vara väldigt igenkännande för vissa. Det handlade om tre olika familjer i olika historier där alla hade ganska hämska problem. Men ja, mer vet jag inte vad jag ska säga om den. Den var rätt bra :)
Men nu kommer Moatoa så nu ska jag leka med henne i stället. Poss





Åker iväg

Idag var sista dagen på barnens läger & Mikiz & jag är minskt sagt galet slut nu! Gud var jobbigt det var att plocka undan allting. Det tog en miljon hundra år & vi var lagom effektiva. Men nu är jag hemma & åker snart till Moas land. Där kommer jag stanna tills på söndag. Jag tror jag kanske kommer kunna skriva dom två dagarna men vi får som vanligt se hur det blir :)
Kisses.

Överbeskyddande föräldrar & filmtittande

Idag började dagen med att precis när Mikiz & jag kommit till sporthallen sa dom till oss att vi hade en timmes sovmorgon igen -.- Men under den timmen vi var lediga då lekte vi väldigt  mycket med hennes systemkamera hon tagit med. Det var NICE.
Under dagen hände lite saker & det jag & Mikiz kom fram till ungefär är att överbeskyddande föräldrar är typ det värsta som finns! USCH. Och vi hade liksom alla andra på våran sida. Nej bajs på det :D Mikiz & jag har rätt & så är det med det :)

Sen kvällen tillbringade jag med Elin, Jocke, Oskar & Anton. Vi hyrde film & åkte hem till Elin. Sen åkte Anton & så var vi förbi hos Jocke senare som bor granne typ & så gick vi till bryggan osv. & vet ni vad som fanns i vattnet? :O En död kråka typ! Så vi tog upp den på bryggan men man såg typ nada för det var ju kolsvart. Och så skrämmde vi upp varandra massor när vi gick lite här & där :D Skitkul :) Sen åkte jag & Oskar hem.

Det är jättepraktiskt att alla dessa people har moppar så man blir skjutsad överallt :) Så det får man vara tacksam för :)

PÖSS

Planer

Häj. Idag har jag tränat barn igen. Sen åkte jag till stan & mötte Moatoa & såg jag på Harry Potter & halvblodsprinsen. Den var bra. Förutom att Jennifer redan hade avslöjat själva grejen som händer i filmen, men den gick att se ändå! :)
I morgon ska jag leka med Elin, Oskar, Jocke & Anton. Och i helgen åker jag till Moas land & ska leka med henne där tills på söndag.

Men nu blir det hoppa in i dushen, tvätta håret & göra sig lite fräsh. Sen ska jag sova. Jag märker att jag sover för lite på nätterna. Jag går & lägger mig för sent för att gå upp så tidigt som jag måste. Eller ja, jag börjar ju 10.00, men ändå. Så god natt så länge. KRAAAM



Random bild på tal om dessa konfamänniskor & "Ågrens stjärt" ;)


Oväntat besök

Haha det var inte alls som jag trodde det där med Skansen :( Dom hoppade, men typ ute i publiken utklädda till fåglar typ x) medans dom sjöng en låt. Svårt att förklara, men jaja. Ointresant vetande. Kolla HÄR annars om ni vill.

Vid typ halv tio idag kom helt plötsligt Oskar & Anton hit. Oväntat men trevligt besök var det :) Sen åkte dom & köpte godis & läsk på typ Statoil eller var dom var :) Och medans tog jag ner högtalaren, basen & datorn till vårat typ inrädda föråd så satt vi där & spelade musik & myste :)
I morgon ska jag åka direkt från sporthallen till stan eftersom jag & Moa ska se senaste Harry Potter på bio klockan 14:50 :) Nice säger jag bara :D

Nu är det dags att gå & sova. Ska jobba i morgon som vanligt. PUSS


Moatoa & jag för typ snart två år sen.


Titta på Allsång på skansen ikväll!

ÅH! Det är en skitcool sak jag fick veta idag :) Att Jonas, Amanda, Kim & Maddis ska hoppa trampolin på Allsång på skansen i kväll! :D [LÄNK] Fett kul för dom! Jag tycker det är ascoolt :) Då får dom visa upp sig lite också & göra reklam för klubben. Haha. Men ja, det ska bli kul att titta på :D Så det får ni inte missa! :) Puss

God natt

Orkar inte skriva så utförligt vad som hände ikväll, men ja vi var lite här & där. Blev lite krångel också men det löste sig :) Sen följde Oskar & Anton med mig hem hit till mamma när Elin & Jocke skulle hem. Jaja. Nu är i alla fall alla hemma hos sig & jag funderar på att gå & sova eftersom jag ska upp & jobba i morgon :) God natt.

Tonight

Tja! :D
Elin frågade just mig om jag ville vara med & leka med typ henne, Oskar, Jocke, Anton & jag :) Så det ska bli skoj. Hon & Jocke kommer snart & hämtar upp mig med deras moppar :) Så nu ska jag bara göra mig i ordning. Jag har sovmorgon i morgon så jag börjar 11:00. Det är nice. PUSS

En av 20 000 på Gröna Lund

Igår var jag med Linnéa, Kenny & Fanny på kvällen. Vi sova alla hos Linnéa, men både Fanny & Kenny gick på morgonen. En sorjlig kväll var det. Mycket sorjlig.

Men sen var det att åka hem efter ett tag. Jag skulle ju nemligen till Gröna Lund med Jonte & Moa. My också iof, men hon kom senare. Rosanna & Fanny var också där fast dom hade varit där hela dagen. Därav att Fanny åkte från Linnéa på morgonen ju. Fast det hände nånting med Fanny efter nån/några timmar. Hon mådde typ jättedåligt & hennes ansikte donnade bort. Skitläskigt! Så hon åkte hem.

Lady Gaga var också där ju & sjöng. Jag trodde att hon skulle vara jättedålig på att sjunga live, men hon var värkligen jätteduktig! Väldigt över mina förväntningar. Hon var vääldigt grym på piano också. Hon sa det på scenen att det ända hon hade som liten var hennes dröm, sitt piano & hennes talangfulla röst. Och det kom hon ju en bit med.
Jaja. Och juste! Dom sa att det typ var nära publikrekord ikväll. Eller jag skulle väl inte kalla det så jättenära, men ja, det var omkring 20 000 människor där. Det var så läskigt fullt! Har aldrig varit med om att det var så mycket människor på en & samma plats samtidigt. Eller kanske, jag vet inte :P

I morgon i alla fall & resten av veckan ska jag jobba. Inget jätteseriöst jobb, utan jag ska vara trampolintränare för barn. Jag brukar jobba som tränare på sommrarna. Jag hade iof en egen grupp också för några år sen, men ja, det tog för mycket fritid med tanke på att jag redan tränade själv typ 17 timmar i veckan eller vad det var. Och så var det lite långtråkigt i längden :P

Jaja skit samma! Kännde att det här blev ett ända långt segt inlägg, men ja. Nu ska jag sova. God natt.





Grönan i morgon

Tja! Igårkväll / natt var jag med Magdalena, Ella, Emma, My, Lovisa, Rosanna & Fanny. Det hände lite knasigheter under kvällen, men det var nice :)

Idag aldeles strax ska jag åka till mamma. & imorgon ska jag till Grönan. Det blir nånting att se fram emot :) PUSS




Påväg till Brevik
Jag, Lollis & snigel :D


RSS 2.0