1:a april snart!



SNART ÄR DET FÖRSTA APRIL! Närmare bestämmt om en halvtimme. Hiihhi :) Vilket betyder två saker. Ett: Man får luras :) Två: Jag fyller år om 28 dagar tror jag. Eller jag fyller i alla fall år 28:de april :) Btw längtar jag tills det är varmare ute, dvs typ sommaren!! Som om nån inte gör det... Puss!


Barnens ö! Hihihihi

Hej! Först & främst vill jag påpeka att "fruktansvärt" är ett fruktansvärt bra ord :) Klar.

Idag har jag efter skolan än en gång åkt till Täby & kollat på lite grejer & kommit hem med ett par skor. Linnéa & Jennifer var med.
Jag är för tillfället i ett tillstånd när jag är helt shoppinggalen! Vill bara shoppa shoppa shoppa! Nu när affärerna kommer in med massa nytt också. Yeah!

Idag var det ännu ett föräldrarmöte med också barn, och vi bestämmde att vi ska till Barnens Ö på klassresa! Hahahaha Barnens Ö! Vilket namn :D Haha. Skit kul :D

Åh vad jag är glad just nu! Jag älskar att det är LOV I MORGON :D I över en vecka dessutom. I och för sig ska jag bort några dagar, men skit samma :D


Tja!


Linnéa 16 år

Idag har varit en superbra dag! :) Dels för jag var på idrotten ju för första gången. Sen också har jag haft superskoj verkligen med Magdis idag i skolan. Sen har jag åkt med kyrkan till ett ålderdomshem & spelat musik, sjungit, gjort mackor, fikat, & allmänt varit social med dom. Efter det åkte vi tillbaka till SKUM & hade också jätteskoj & jättemysigt :) Plus att jag sitter & läser mina omdömmen nu, & det verkar som att jag kommer få MVG i svenska också :) Fast man ska inte hoppas på för mycket. Haha som om det skulle vara värsta grejen, men jag blir alltid så otroligt glad för varje MVG jag får. Haha :) 

Och som jag skrev i mitt förra inlägg så FYLLER LINNÉA ÅR IDAAAAAAG :D En miljon grattisar & pussar till henne. Älskar dig hjärtat :D


Sjuan tror jag, hemma hos far. GRATTIS ÄNNU EN GÅNG ÄLSKLING :) Haha


Med på idrotten i morgon :)

Igår var jag i sporthallen mellan 12:00 & 19:00. Jag vickade för Majsans tre träningar. Fast med Mikaela, så det var inte så långtråkigt som det låter :) På tal om det var det tävling i helgen :( Och på tal om det ska jag vara med på idrotten i morgon!! Första gången på ett halvår! Förutom simningen då. Men det gills inte :) Och så ska vi dra till Åre en sväng på lovet för att jag också ska få åka skidor eftersom det inte blev så mycket åkande på tex sportlovet för ryggen ju. :)

Idag var Elvira i skolan. Och gissa vem som fyller år i morgon? Man skulle nästan kunna tro att det är jag, men nope, det är det inte. För det är min kära vän Linnéa som blir 16 i morgon :) Puss på henne!




Lördagkväll

Igår var som sagt jag, Rosanna, Fanny, Lovisa & My på Hoffmaestro i staden! Heeeeeeelt crazy var det! Verkligen! Bland annat var en tjej som BET Lovisa. Hahaha. Bara för vi fick bra platser mosades man. Skulle kunna berätta en heeel del, men jajaja. Här kommer bilder i stället:



Vi tjejor som var där tillsammans :)











Efter allt, när man var inte fullt lika fräsch som innan :)

Fler bilder finns på facebook. Puss.


Hoffmaestro.

Igår hade jag två lektioner - prov i relion, sen simning. Efter skolan åkte jag, Jennifer, Lovisa & Moa & shoppiloppade! NICE :) Kvällen tillbringades för det mesta i Kennys bil, haha, med Linnéa, Kenny & Kocken. Vi åkte till staden & annat mysigt.

Som vanligt har jag fullt upp hela helgen. Får se om jag orkar med tanke på mitt för låga HB-värde & det. Alltså det som händer när man har för lågt sånt är att blodet typ inte tar upp syret så bra. Så man blir trötter :( Men jag ska åka & köpa tabletter mot det på apoteket nån dag.

Men idag ska jag, Lovisa, My, Moa, Fanny & Rosanna på konsert. Medans Earth Hour pågår dessutom. Men det blir skoj. Hare good! Puss.


En bra & tre dåliga nyheter

Igår hade jag vattenkrig i skolan. Eftersom alla hade med sig vattenflaskor till nationella. Det var skoj. Jag mot Jennifer. Sen gick vi ihop & kastade vatten på Adam i stället. Jag blev nog blötast av alla och jag blev också mulad en gång av Adam.......

Jag har under de senaste två dagarna fått veta tre dåliga & en bra nyhet. Den bra är att jag får efter påsklovet börja vara med på idrotten igen & åka skidor & så :) Dock får jag höra att jag måste verkligen ta det lugnt för det, för jag tror ju jag är lika bra tränad som innan, men jag är ju typ jättesvag & så nu.

Det var ju tre dåliga nyheter, men tänker bara berätta två av dom här. Det ena är att jag inte får börja hoppa fören i juni nu tydligen :( Juni! Skitlångt! Och det andra är att anledningen till att jag sovit nåt så kopiöst mycket senaste veckan & att jag har ständig huvudverk, illamående, varit ovanligt blek, haft spänningar i muskler, blivit aldeles blå om läpparna ibland osv, har berott på att jag har järnbrist & iom det för lågt HB. Det suger.





Bilder från idag på Photoshop-fördjupningen.


Trötthet efter Örebro

Hej hej. Det var skitskoj i helgen. Som vanligt när man åker iväg & träffar nya människor! Jag har också bland annat suttit på ett fett satsigt möte som varade i 8 timmar med röstkort, debatter osv.....
Dock det enda jag vill göra hela tiden nu är att sova. Jag har halvt dygnat två dagar i rad & inte sovit ut på flera veckor. Jag har jätteont i huvet på grund av det & mår illa hela tiden. Läskigt. Man kan spy av trötthet. Tro mig. Haha.

När vi efter en lång & härlig & intressant helg så hämtade Jennifers far Jens upp oss på centralen så drog vi till Hard Rock Café & åt middag där. När vi kom hem gick jag & la mig på en gång. När jag också kom hem från skolan idag gick jag & la mig på en gång igen & sov några timmar. Sen skulle jag ut. Drog till Donken med friends.





Två random bilder från helgen. Första bilden inne i lokalen där vi satt på mötena & det. Den andra bilden är inne i skolan nån gång sent på natten.

GOD NATT


Örebro i morgon på konferens!

I morgon drar jag till Örebro med Jennifer! Vi ska på konferens. Kommer hem på söndag. Jennifers mor skjutsar oss till centralen, sen tar vi tåget till Örebro & så ska nån komma & möta oss där & guida oss lite vart vi ska & så. Vi ska bo i en skola med masa andra ungdommar från våran ålder & uppåt tror jag. Mer vet jag inte :) Eller jo vi ska ju på massa föreläsningar på dagen i & för sig. Jaja. Det blir kul! :)

Kan berätta mer när jag kommer hem. Love.


Linnéa

Idag röntgade jag ryggen. Finaly. Efter jag kommit hem snackade jag med Linnéa i telefeon en hel stund. Min älskling. Åh. Som hon nämner i detta inlägg, "My best friend, always!". Så sant. Älskar henne.


Helt vanlig onsdag

Idag har varit en lång dag :) Först en lektion i skolan, sen simning (jag vet, första gången jag är med på idrotten på ett halvår typ!). Efter det var det egentligen skola igen men alla åkte hem :) Väl hemma så la jag mig & sov i 2 timmar typ. För sen var det dags att bege sig till skolan igen. Vi skulle planera klassresa.
Efter det väntade jag, Erik, Linnéa & Moa ganska länge på att Kenny skulle komma med sin bil & sitt aldeles nytagna körkort :D Grattis till honom!
Sen åkte vi till Donken & efter det åkte vi runt lite i Berga. Skithärligt. Eller ja, mest för att det var fett nostalgisk från tiden innan jag åkte på konfaläger i sommras. Typ midsommardagen(!!!!) Alltså vi åkte förbi solbrännan. Åh. Sommar :( Men snart är den här för det är varm ute typ! :D JAajja. Puss & kram & goder natter :D


Midsommardagen 09


"Det här ser så jävla bra ut!"

Sov hos Moa igår. Vi kollade på Saw VI (sexan). Hoppas det kommer en sjua, för sådär kan det inte sluta!

Idag slutade jag fyra & kvart över skulle jag till min sjukgymnast lite från centrum. När jag kom dit kollade han min rygg lite som han gjort fler gånger förr. Så att allt går bra liksom. Han gjorde också ett ultraljud på ryggen. Fast det har jag också gjort där hos honom förut. Det är så sjukt häftigt, för jag ser alla 4 skruvar live då. Ultraljud är coolt.

I alla fall sa han att allt var jätte bra. Han var fett energisk & sa hur perfekt allt såg ut & var fett glad att allt har gått så bra. Vilket smittade av sig på mig. Wiiiiie! I veckan ska jag åka & röntga ryggen för att sedan skicka bilderna till han som opererade mig. Så ska han avgöra om jag får BÖRJA HOPPA SNART eller inte :D Och eftersom min sjukgymnast ba "Det här ser så jävla bra ut", så hoppas jag doktorn säger samma. Åh, jag kanske får börja hoppa snart!!

I veckan ska jag också vara med på min första idrottslektion på ett halvår. Fast det är bara för att det är simning. Det belstar liksom inte ryggen.

Shit, tänk att det går snart ett halvår sen jag opererade mig. SJUKT. Åh. Puss :)


Lägret

Jaaaaaaaaag har inte skrivit nåt på några dagar för att jag har spenderat helgen i Herrljunga på landslagslägret jö :D Alltid lika kul med läger skulle jag säga! Och kul att träffa alla.
Om jag skulle beskriva allt med tre ord, skulle jag säga... GALET. MYSIGT. INTRESSANT. SKOJ :)

Just nu är jag så väldigt trött. Fast glad. Fast trött. Jag är på sånt humör när jag skulle kunna ta ut mig själv & bara flumma massa, men samtidigt skulle jag kunna lägga mig ner & somna på en sekund. Jag sov i & för sig i bilen två timmar eller nåt, men det var så tråkigt så jag var social med Hedda & Jonas i stället.

Jag skulle kunna berätta så häääääääär mycket. Men det skulle aldrig ta slut & ingen skulle orka läsa :D Så jag låter bli :)

Puss, nu ska jag äta sen till Moa.


Packilacka

Hallå. Snart ska jag till fader. Så jag borde gå & packa snart. När jag sedan kommit till honom ska jag ju packa upp allt igen & sen efter det ska jag packa om yttligare en gång eftersom jag ska åka i morgon.
På tal om att packa alla mina saker jag ska ha med till far respektive mor, så räknade jag ut igår att jag har i mitt liv packat alla mina saker mellan mor & far snart 700 gånger. Sju. hundra. gånger.
Fult :)

Puss puss.


Brunis.


Helt vanlig onsdag

Hej hej hej hej hej. Tredje inlägget idag. Märks att jag har tråkigt. Fast det har jag inte! Har gjort en massa idag :D Jag har dels gått i skolan, & var jag ute med Moa typ vid fem & så har jag däremellan lyckats plugga fett mycket faktiskt :D Linnéa ville också leka med mig men tyvärr hade jag andra planer. För vid halv nio bafann jag mig med Tobbe hemma hos honom & Maco. Det var egentligen Maco som ville träffa mig men han var fortfarande på träning när jag kom dit så Tobbe fick vara social en stund där i ställlet. Sen kom Maco. Så var jag där tills typ elva då jag var hemma igen. Det käss som sommar när jag drar iväg nånstans på kvällen även fast det är skola nästa dag. Iof ska jag nog vara hemma från skolan i morgon. Eller snarare att mor låter mig inte gå till skolan för jag har så mycket att göra ;) Alltså plugg. För vi ska nemligen till staden i morgon med klassen. Men jajaajajaja. Puss puss puss puss puss.


Myspys

Var just ute en stund med Moa!










Jag, Fannybunny, Magdizzzz & Möoa e bäst.

Idag gick jag till skolan den lilla stund jag skulle gå i skolan idag för att vi hade nationellt prov. Muntligt. Det gick bra. Och det var skojigare än jag trodde :D Jag verkligen älskar att diskutera & det var precis det som var uppgiften.
Fast jag borde tagga ner lite nu så jag inte tar för mycket på krafterna för jag måste verkligen läka till helgen!

Pussilago <3




Sjukling igen

I morse när jag vaknade, vaknade jag med hög faber & cp-hosta. Så jag stannade hemma idag. Jag verkligen hoppas att jag mår bättre i morgon! Eller ja, allmänt att jag blir frisk snart, för jag har planer för hela veckan. Bland annat att i morgon är det liksom nationella, & i helgen ska jag ju på träningsläger! Så jag har försökt sova hela dagen & läka mig själv vilket typ varit bra för nyss när jag vankade igen så hade min feber gått ner lite grann & jag orkar sitta här vid datorn ju :)

Det är liksom andra gången det här året jag blir sjuk. Det är så inte jag. Jag blir aldrig sjuk i vanliga fall. Bajs på det.


Lite om ryggen, & röntgenbild från nyopererad

Nu var det nåt krångel tydligen, så jag kommer kanske inte alls få hoppa i april för att det var inte ett halvår från operationen jag skulle få börja igen, utan det var ett halvår från senatse besöket. Vilket blir i juni typ! Shit asså! Fast mor hade snackat med min doktor & det var nåt sånt där att jag kanske ska få göra det tidigare ändå. Jaja. Innan jag får börja hoppa igen måste jag i alla fall röntga ryggen & så ska han som opererade mig se bilderna & godkänna om det ser bra ut eller inte.

På tal om röntgen hittade jag denna bild idag! Det är från dagarna efter jag just opererats:


Bilden är sedd från sidan, så det man inte ser är att det är en eller två plattor dessutom & två till skruvar.


Tillbaka till vardagen

Gud vad jobbigt det var att gå upp i morse. Skitjobbigt att vända tillbaka på dygnet. Ändå lyckades jag gå & lägga mig igår rätt vanlig tid i alla fall, dock har jag drabbats av nåt jobbigt dom får mig att hosta varannat andetag jag tar typ, så av den anledningen låg jag vaken i sängen två timmar & kunde inte sova :( Så jag lyssnade på musik & låg & tänkte lite :)

Den där hosta-grejen satt i idag med så jag har idag lite från & till haft en röst & sen försvann den igen. Typ.
Onödigt inlägg :) Åter till nåt annat. Love.


Yesterday

Ojooj vad jag inte har skrivit nåt på ett bra tag. Men jag har inte haft tid. Igår till exempel vaknade jag vid fyra & segade tills Ella, Jossan & Moa kom & plingade på lite senare & frågade om jag ville med till Roma & äta middag med dom. Så jag klädde på mig, tog med mig sminket, sminkade mig hos Ella som vi gick förbi en snabbis & ja, sen drog vi som sagt till Roma.

Senare följde jag med dem till centrum där de mötte upp några grabbar & sen skulle alla de till Moatoa. Själv mötte jag Magda där i centrum av en slump, så följde jag med henne hem & var med henne hela kvällen. Vi träffade My & Rosanna en stund där också.

Jag har insett att jag har träffat My varenda dag på hela lovet tror jag nästan. & efter det Moa tror jag. Mobbat. Nu ska jag fortsätta plugga. Har egentligen massa massa massa att göra. Pussen.


I morgon är det fredag

Åkersberga är typ det dödaste jag varit med om. My också. Alltså inte att My är död, utan hon håller med mig. Deeet finns det säkert fler som gör :O
Idag åkte jag hem till My-spy & hämtade mina mobiler & lite sånt trevligt eftersom jag la dom på bushållplatsen igår ju.
Så nu har jag både Comviq & mobil!
I morgon är det fredag. Puss :*


Nu har jag Comviq, men ingen mobil :( Buhu

Just nu ligger jag i min säng med en Moa brevid mig.

Ja idag fick jag Comviq. Tyvärr har jag dock ingen mobil. Det var lite tråkigt. Varken gammla eller nya. Jag la ifrån mig den på en buhhållplats & sprang. Det var inte meningen. Men som tur var det på Murkelvägens busshållplats så My tog den sen. Så jag får åka i morgon & hämta dom.

Så just nu ligger jag i min säng & ska snart sova. Klockan är liksom snart 5. Men det är mysigt här. Samtidigt som jag skriver det här snackar jag med Jeffrey. Fett mycket. Jätteskönt. Verkligen. Åh. Förstår Rosanna som har honom som pojkvän hahaha! Skoja :o
Fast borde sova. Jaja. Puss :)


Som guds söndag

Heeeeej hej hej hej :D

Har egentligen ingen lust att skriva nåt även om jag har massa att berätta. Har typ varit med dom jag älskar & gjort nåt hela tiden på det här lovet hittills :) Första kvällen jag sitter ensam nu. Men det är för att jag vill. Man får väl ta en vilodag nån gång också :D Som gud! Han tog en vilodag! Söndag.


Hej då

Nu bär det av! Tagga tagga. Puss :*

Chillilill

Igår var jag som sagt hos Rosanna med vänner. Vissa kom & vissa gick lite från & till sådär men kvällen slutade i Skånsta hos en Kim efter att jag, Pontus, Leo, My, Lovisa & Moa trsakat dit i mörkret & snön. Eller nej föresten, kvällen slutade hemma hos Lovisa kom jag på.

Så idag vaknade jag hos henne tillsammans med Moa & så stannade jag tills jag skulle vicka för en grupp klockan fem, eftersom hon typ bor granne med sporthallen.

Ikväll var en kväll när jag verkligen inte orkar hitta på nåt utanbara är fett seg. Så Moa tog sig hit vid halv tio typ så har vi chillat & kollat på film & lite sånt. Men snart ska även jag gå & lägga mig eftersom Moa typ redan sover, för hon ska upp tidigt i morgon till sin teater.

Kisses.


RSS 2.0