Vilse

Hallo :D Idag har jag varit med om ett äventyr. Ganska så jättelitet äventyr i & för sig, men kul var det!
Jag skulle efter skolan nemligen hem till Erik & Marie. Fast jag skulle ta mig dit själv. Hade iof sällskap en bit av Ebba. Ebba & jag tog bussen tillsammans & vi klev av vid samma hållplats. Sedan sa hon åt mig precis hur jag skulle gå. Men jag tyckte inte det stämde riktigt så jag gick lite annorlunda. Det resulterade till att jag i ca en timme gick runt ganska så vilse i ett radhusområde nånstans i Täby. Dom bor inte ens i radhus. Jaja efter ett tag stötte jag på fröken Hanna Mauritzon som räddade mig. Men tydligen hade jag hela tiden rört mig kring deras hur & gata men det fattade ju inte jag. Det var lite läskigt för jag var liksom helt ensam :(((
Jajajja vem bryr sig. Imorgon är det helg & det är nice. Själv slutar jag 10.45 :D Tjarå!

Juste min kära Ella fyller år idag! :) Puss på henne!




Bild från för ett år sedan på hennes födelsedag då vi var några från skolan & hade vattenkrig & åt tårta hemma hos henne. Bäst!


Tjena trötter

Tjatja bloggen. Idag har vart en jätterolig & jättebra dag fast jag kommer inte ihåg varför :P Haha har annars egentligen inte så mycket att säga. För är skittrött & ska gå & plugga lite granna nu. Så, hejdå bloggen! Ses en annan daaaag :D


Taggarå

Asså heeej :D Idag hade jag en lektion. & det var nationella i spanska. Gick fruktansvärt dåligt. Men orkar inte bry mig hehe. Efter skolan åkte jag & Marie hem till henne & Erik. Vi skulle göra en stop motion film som vi håller på med på datorkunskapen. Vi höll på i kanske tre timmar, & tog ca 700 bilder. Ändå hade vi ungefär hälften kvar. Det roligaste i hela världen är att Marie sen råkade radera alla bilder. Haha så onödigt. Så nu får vi börja om :)

Idag på träningen btw var jag så fruktansvärt taggad! Sov några timmar efter jag kommit hem, så jag var skitpigg. Plus att jag efter tävlingen i helgen blivit mer motiverad & har lite mer mål osv. Plus att hela stämningen i hallen var energifylld. Typ taggmusik & alla körde på liksom. Jag var liksom på sånt humör när man bara kör & vågar allt & har lite power liksom. Haha nog om det. Alltså jag är sååå glad! Eller nej inte glad, men jag är taggad, full av energi, & fett nöjd. Låter som Linnea Ågren brukar vara kanske. Men faktiskt är jag ganska ofta inte så också :)



Längtar sååååå mycket till sommaren :D


Om helgen plus kommande vecka

Tjebba tjena! SM var roligt som vanligt. Det är liksom massa skoj runtomkring självaste tävlingen man får vara med om. Körde i alla fall helt okej i kvalet & gick i & med det till final. Fast sedan i finalen gick det inte lika bra & slutade på en femteplats. Jaja. Får ta & tagga till näst nästa helg då jag ska till Herrljugna på sista tävlingen för den här säsongen eller vad man ska säga :) Den tävlingen är ganska så mycket rolig. Det kommer folk från hela Europa eller vad det är, så man träffar massa människor & har kul & blabla :)

Igår när jag kom hem på kvällen stod en stor röd ros och ett litet brev & ett tänt ljus på min byrå. Det var från min kära pojkvän som jag igår firade två månader med. Sen kom självaste han in i rummet som yttligare en överraskning. Blev skitchockad. Men ja det var jättemysigt.

Förövrigt den här veckan kommer jag ha nationellt prov varje dag. Idag hade jag engelska. Imorgon spanska. Onsdag matte, torsdag spanska igen & fredag matte igen. På tal om mycket prov tror jag att jag har 9 eller 10 prov kvar den här terminen. Jag har minst ett i varje ämne & flera i vissa andra ämnen. Stackars min klass. Hej då!





SM!

Hinner inte skriva så mycket nu för ska till Halmstad om ca en halvtimme & håller på att packa. Kommer hem på söndag & ska försöka skriva under de kommande dagarna men vet inte om jag kommer få tillgång till nån dator. & juste jag ska dit för det är SM :) Haha. Asså woho jag taggar gärnet! Hejdå! :D



Mot Pontus



Nu ska jag hem till den här coolingen! Haha snygga liksom. Hej då :D


Sammanfattning

TJA :D Jag har inte skrivit nåt i min blogg på en & en halv vecka. Haha det är verkligen rekord. Men nu är jag tillbaka :D Haha eller nåt. Haha tjena :D
Tänkte ta en snabbt resumé vad som hänt senaste tiden.

Onsdagen förra veckan hade jag utvecklingssamtal. & på kvällen var jag också på nån coaching med trmpolingruppen. Så det blev en dag full med målsättningar & eftertänksamhet.

Torsdagen fyllde jag år! :D Woho! Blev jätteglad av alla gratulationer. Både facebook, sms & i verkligheten. Fikade med Erik Charlotte & Pontus efter skolan innan jag åkte en snabbis till Pontus & fick min fina födelsedagspresent av honom. Sedan hade jag också träning på kvällen. En bra födelsedag var det :)

Fredagen hände inget intressant. Eller jo jag & en del vänner var hemma hos mig & åt tårta & snackade hela kvällen.

Lördagen var valborg! Kvällen började hos Ella. Vi var en del människor & grillade & stannade till kanske tio. Sedan splittrades vi & jag plus några andra drog till Österskärsbrasan. Träffade lite folk & hade jättekul. Kvällen slutade för mig, Pontus, Fanny & Adam hemma hos Fanny där vi alla sov kvar :)

I måndags på kvällen tog jag & Pontus en promenad till Donken & köpte glass & gick till kanalen i solnedgången & myste. Haha romantiskt. Fast det var skitkallt :(

I tisdags när jag kom hem från skolan bröt jag ihop lite pga diverse saker jag hade gått & gruvat mig över & som tyngt ned mig. Började fundera på om jag är stressad men det känns så inte jag att vara stressad. Så jag drog slutsatsen att det bara var en engångsföreteelse :)

I onsdags var jag, Pontus plus massa vänner & folk på Hoffmaestrokonsert i Åkersberga. Gratis & allt. Det var skitkul. Efter det åkte jag & Pontus hem till honom så sov jag där.

I fredags efter skolan tränade jag några timmar, innan jag mötte Charlotte, Erik, Marie, Pontus, Cj, Ebba & Matrin i centrum för att sedan åka vidare tillsammans hem till Judith. Alltså den kvällen hade jag så otroligt superdupermycket energi som jag gjorde av med. Det började på bussen påväg dit. Jag snackade, snackade, snackade & skrattade & skrattade osv... Sedan hemma hos Judith under kvällen gick jag & Pontus ut & sprang fem varv runt huset båda två. & lite senare tänkte vi alla å ner till vattnet, vilket innebar att vi gick igenom en skog. Så jag & Pontus började leka Twilight. Jag var Bella & Pontus var Edward. Så hoppade jag upp på hans rygg & så sprang han. & så jagade "Jacob" oss. Sedan satte vi oss i et träd, typ, & han skulle bita mig. Fast han gjorde det aldrig för vi lekte första filmen & då biter Edward bara henne nästan. Haha & så fortsatte kvällen.

I lördags vaknade jag brevid Pontus hemma hos mig. Då var det dags för tävling. Våran klubb hade det så det var här i Åkersberga. Det gick sådär. Eller haha det gick skitdåligt. Fast jag var typ lika glad & taggad ändå. Var sjukt taggad! På kvällen var jag först med på middag med alla trampolinisar, sedan drog jag vidare till Moas födelsedagsfest. Hade jättekul!

Idag har jag varit med min kära pojkvän en stund. Vi har solat, chillat, myst, ätit midddag ute & haft jättetrevligt.
& just nu sitter jag ute med datorn & lyssnar på världens taggmusik som gör mig sjukligt taggad. Verkligen! Asså wohoooo :D Har vart så himla taggad verkligen hela helgen! :D Bäst!



RSS 2.0