Kvällens planer

Just nu befinner jag mig på datorkunskapen. Fick just veta att jag fick MVG på Wordprovet. Blev verkligen jätteglad! Haha. Det var långt över mina förväntningar. Fick också reda idag på mitt resultat på kemiprovet. Det var mindre bra, haha... :(
Efter det här slutar jag & ska då hem till Hanna en stund med Judith. Efter det ska vi alla flickor i klassen hem till Mariam. Tjejmiddag typ ;) Hon fyllde år i veckan, därför ska vi ha lite kalas :)
Efter det ska jag kanske på bio med Lukas. Han frågade igårkväll om jag & han eventuellt skulle gå & kolla på Saw 7 i 3D. Plus att den börjar klockan 23.59. Döläskigt! Haha. Men det är bara kanske.
Jaja. Kommer förmodligen komma hem sent. Love


Sova hela dagen lång

Idag efter skolan kom Moa hit. Vi satte oss & kollade på "Bernad & Bianca". Men båda somnade & jag vaknade inte fören nyss. Och då hade Moa gått hem, plus att jag missat träningen. Kul. Nej verkligen inte. Jag kommer typ inte gå på nån träning den här veckan ändå så borde inte missat idag :(

Just nu sitter jag & mumsar på Lindts nya choklad:




Fika

Åh idag träffade jag mina tjejer i centrum efter skolan för att fika tillsammans! Hade inte träffat bland annat Magdis på två veckor typ :( Så det var jättemysigt!

Det är ganska roligt, för de dagar jag inte åker till skolan med Judith, träffar jag av en slump rätt ofta på Fanny. Hon går ju i Tibble. Men vi börjar aldrig samma tider, utan de gånger vi ses är alltid nån av oss försenad & tar det tåget vi egentligen inte skulle tagit. Det betyder att vi suger :D

Nu: Matte...


Nyår snart!

ÅH vad jag älskar att det snart är lov! Gud vad skönt. Och om två månader minus en dag är det julafton. Sen är det nyår!!! :D Åh vad jag längtar till nyår. Tja



Mot Gribbylund...

Åh herregud. Nu ska jag hem till killen vi var hos igår. Själv. Råkade ta fel jacka när vi drog därifrån. Så måste byta tillbaka.
Har en känsla av att det kommer komma brutalt pinsamma & fula bilder på mig på facebook från gårkvällen också. Nej usch & fy!


Taggatagga

Igår var inte min dag. Till skillnad från idag som kommer bli super! Ska med Jennifer & Lovisa på fest i Täby. Men måste städa & plugga först. Haha som om det kommer hända. Kommer fastna framför facebook & sen kommer jag tycka det är för sent om jag ska hinna fixa mig osv. Duktig chey
Love


Nytt cenrtum

Idag besökte jag & Judith det nya centrumet. Det var aningen under mina förväntiningar, jag trodde det skulle vara större, tror jag. Eller ja, vet inte riktigt. Men det var väl fint. (:
Nu ska jag skriva engelskatext till imorgon sedan sova. Tjingeling.


20 oktober

Hallo. Idag glömde jag min mobil hemma när jag gick till skolan, för första gången i mitt liv tror jag. Man blir sjukt handikappad. Nej usch & fy! Haha.
Sen imorgon har jag prov igen. & på fredag eller nästa fredag ska hem till Mariam med andra flickorna från klassen. På tal om det hade jag & Charlotte tänk ha fest hos henne snart också. Vilket får mig att längta till kommande helg. Ska vara med Magdis & eventuellt fler. Saknar dom pussungarna. Nu ska jag plugga. Bye


Lite sjuk ):

Åh jag börjar typ bli sjuk :( Inte kul. Känner mig hänging, nyser, hostar, & allmänt bara inte på topp. Får ta det lugnt helt enkelt. Struntade i träningen därför idag, & sov en stund efter jag kom hem från skolan. Sömn är viktigt när man är sjuk. Eller sömn är alltid viktigt. Jag gillar sömn :) Nu ska jag återgå till plugg plugg plugg. Tja.





Plugga

Hej. Jag borde verkligen plugga jättemycket. Men jag orkar verkligen inte x( Men jag måste. Har inget val :) Hej då...



Yesterday

Gårkvällen blev inte som planerad. Eller jo middagen med Kenny Calle Linnéa & Moa blev av. Men efter det drog ja & Jennifer på lite fest hos Linus. Där hängde vi största delen av kvällen. Men sedan drog vi vidare för att träffa Jennifers Vallentuna kompisar. Träffade även Adam, Ella & Fille under kvällen. Kom hem & somnade halv tre efter att ha gått från centrum i typ 5 minusgrader. Snacka om att man dog.



Nån bild på mig & min bästa Linnéa från vintras.


Tagga till kvällen

Igår morse åkte jag till skolan med Fanny. & på vägen hem träffade jag Lovisa lite & sedan Jennifer & Magdis! Blev så jätteglad. Följde med Jennifer & Magda hem till Magda sedan. & efter det på kvällen drog vi hem till Jennifer tillsammans med fler folk. Bäst.

Ikväll ska jag eventuellt först äta middag tillsammans med Linnéa, Kenny, Moa & Calle. Efter det drar jag, Jennifer, Sara, Lovisa, Sofia mf på fest i Täby. Är skittaggad. Mot duschen. Tjarå!


14 oktober

Idag började dagen sämst med att jag kom typ en kvart försent, & vi började liksom med spanskaprov. Komma försent till ett prov, det var läskigt. Efter det har jag varannan torsdag håltimme. Så jag & Charlotte drog med oss några & lunchade på donken. Hehe.

När jag kom hem idag satte jag & Gustav oss & kollade på film. Först kollade vi på "Nightmare at elm street", fast bara alla scener där dom dog + slutet :D Sedan kollade vi på "Knight and day". Den var helt okej!
Sen har jag tränat. Nu ska jag ducha sen sova. Puss!




Prov

Gud vad är trött. Onsdagar är min senaste dag tror jag & jag slutar med idrott. Så man är fett hungrig & trött då alltid. Jag hade kemiprov idag också ju, & jag kände att jag pluggar lite på fel saker. Men men. Får hoppas på det bästa. Om 10 timmar har jag spanskaprov... Hej då.


Plugg

Igår & idag har jag pluggat massvis. Verkligen. Har träffat Moa en stund idag också dock. Jaja men måste fortsätta nu. Tjingeling.


Mattebajs

Idag på matten skulle vi under lektionen göra en typ av formel för nånting. Jag & Hanna gjorde en formel för hur många toalettrullar man förbrukar i hela sitt liv. Såhär var den: 13.9x = y. Om y är antalet förbrukade toalettrullar & x är antal år (ålder). Sätter man in ett värde på x, till exemel 16 (år), får man  som sagt fram antalet toalettrullar. Vilket då är ca 222 st. Jag tyckte det lät ganska lite för att vara 16 år :P Jaja. Nu vet ni.

Det roliga dock med den uppgiften var att vi var tvungna att mäta hur lång en toalettrulle var. Så vi gick till toaletten & hämtade en toalettrulle & rullade ut den mitt i hela korridoren. Det blev fett lång! Man kan säga att det fick lite uppmärksamhet. Sen skulle jag rulla in hela igen & det var typ 30 meter :( Det var jobbigt. Jaja. Fett cool jag är. Hej då




I am home

Hallo.
Hm. Man kan säga att tävlignen inte gick så bra! Inte alls. Men kul har vi haft ändå. Som vanligt. Och faktiskt i fredags eftermidag/kväll när vi kom fram till Göteborg var det 20 grader där! Sjukt varmt!
Jag känner btw jag inte riktigt är på humör & är väldigt lättirriterad just nu. Blir arg på onödiga saker. Vet ej varför. Nu ska jag plugga. Sen plugga. Det är typ vad den här veckan kommer bestå av. Hejdå.


Glider till Göteborg

Hej. Nu åker jag till Göteborg på tävling. Eller ja, ska gå i skolan lite först. Kommer i alla fall hem på söndag. Önska mig lycka till! Hej då


Åh.



Jag hatar att jag saknar dig & jag saknar dig så mycket att jag hatar mig.


1 år idag!

Idag är det den 7:nde oktober. Vilket betyder att mitt ärr på ryggen fyller 1 år idag! Och att den kommande veckan skulle bli jobbig. Eller kommande halvåret också för den delen. Och att det var från nu & nästan ett år framåt jag inte skulle få träna. Och att jag från nu & en månad skulle vara hemma från skolan. Och att jag inte skulle liksom ens få sitta ner som vanligt på tre månader. & mycket, mycket mer. Jag låg alltså på ett operationsbord helt nersövd exakt den här tiden för ett år sedan.
Åh jag har liksom jätte jättemycket minnen från den veckan & de första månaderna. Det ändrade ju mitt liv lite. Eller lite & lite, jag begränsades en hel del. Mycket frustration & annat sämst.

Men nu är allt braaaaa igen. Och jag är glad. & det har gått ett år! Tänk vad mycket som hänt på ett år. Oj oj :)



Precis som det står här ovan trodde jag att operationen skulle ta kanske 1-2 timmar. Den tog 6 & ½ timmar, bara operationen.


Coopertest

Åh idag hade jag coopertest. På idrotten. Det innebär att man ska springa så långt som möjligt så snabbt man kan under 12 min. Alla vi tjejer var seriöst livrädda & skitnervösa för det. Ville verkligen inte göra det. Men mitt resultat var lite över mina förväntningar. Jag trodde jag skulle komma sist eller vad man ska säga, men det gjorde jag inte!

En annan sak på tal om min klass, är att det är väldigt många som är väldigt duktiga på piano. & att sjunga. Och då handlar det liksom inte om att man tagit pianolektioner hela sitt liv, utan snarare liksom lärt sig på gehör. Precis som jag! Det är fett coolt.

Imorgon är en speciell dag!! :D Men kan berätta imorgon istället för annars är det inge kul. Tjolahopp


Sats

Nu ska jag säga en sak. Alltid under dagen kommer jag på massa roliga saker jag kan skriva om. Men sen varenda gång jag kommer hem hit till datorn har jag glömt allt :(

Just nu är det ganska mycket samtidigt. Först är det tävling i helgen ju så jag måste ge allt på träningarna & sånt. Sedan har jag prov både onsdag, torsdag & fredga nästa vecka. Plus prov igen veckan efter det. Så jag måste ge allt där med men när ska jag hinna? :( Jag måste som sagt gå på träningarna, & tävlingen är i Göteborg så jag kommer inte ha tid på hela helgen att plugga. Eller jo kanske på tåget eller nåt...

Innan jag började gymnasiet, har jag alltid typ tagit trampolinen i första hand, skolan i andra. Jag är & har alltid varit liksom väldigt målmedveten & alltid gått på varenda träning & liksom lite satsat. Till skillnad från skolan som sagt, där jag mest hängt med, inte gett gärnet. Alltid har det vart så. Typ.
Men nu jävlar! :D Fast är man i en duktig klass blir det lätt att man känner sig sämst. Det har hänt. Ja. Men liksom ju mer man lär känna varandra ju mer kommer det där försvinna tror jag.

Puss.




NV10A skolfoto

Hej. Tydligen kom skolfotot idag. Eller såg det på facebook. INTE KUL. Här är det:


Inte för att man ser så bra men nu ska jag skriva namnet på alla :D

Översta raden: Mahmuud(?), Emanuel, Mikael, Max, Gustav, Daniel, Niklas, Erik, Lukas, Wille, Andreas, Dan.
Mellersta raden: Paul (lärare), Mariam, Johan, Mathias, Yones, Elle, Judith, Hanna, Kristoffer, Titus, Ludvig, Ebba.
Nedersta raden: Marie, Aysha, Frida, Helena, jag, Charlotte, Hadda, Elin.


Pannkaka

Idag hade min skola en liten trevlig lunchkonsert. Dom var duktiga. Saknade Mira då!

Åh ska jag säga en sak jag kommit fram till? Kolla. Förut för några veckor sedan fick vi pannkakor i skolan. Efter nån timme hade vi matte & alla var så sjukt trötta. Alla var flummiga, orkade inte lyssna på genomgången & själv tror jag faktiskt jag somnade till ett par gånger. Sedan idag fick vi pannkakor igen. Och på historian klagade alla hur trötta de var och att de höll på att somna de med.
Min slutsats är att man inte ska ge barn pannkakor i skolan, för det är bara massa socker i till exempel sylten, eller vad det är. Det är ju gott & så, men ej bra för studierna! Tack för mig :D




Göteborg i helgen

Jag vill shoppa. Jag blir galen. Det var sjukt länge sedan plus att jag har både pengar & behov av mer & nya kläder. Tid har jag snarare lite ont om.

I helgen ska jag till Göteborg med min trampolinisar. Alltså tävling. Det är btw sista tävlingen för i år.
Nu däremot ska jag duscha, sen matte, sen gå & lägga mig. Ses!


Kvällen

Nu har jag nyss kommit hem. Kvällen var faktiskt lite över mina förväntningar. Eller ja, snarare det blir vad man gör det till! :) Tanken var filmkväll, men sedan taggade alla till & det slutade med att alla dansade gärnet & hade rätt skoj skulle jag faktiskt säga.
Det värsta är att jag & Judith började typ tagga till som mest precis när vi skulle dra. Så vill knappast gå & lägga mig nu! Hm... aaaja. God natt...












Ludvig ikväll

Hej hopp.
Inatt när jag kom hem efter att umgåts med min nära & kära, sa min bror att precis innan jag kom hem hade min mor åkt ambulans till sjukhuset. Läskigt :S Fast nej. Hon är hemma nu. (:

Ikväll ska jag möta Elin & Judith i centrum & ta ett tåg till Ensta i Täby till Ludvig. Tror vi ska möta upp Hanna på vägen också. Vi kommer nog blir några stycken. Ja, innan dess har jag lite matte jag måste göra. Hörs!


Mot centrum

Hinner inte skriva nåt speciellt för jag har fullt upp. All the time.
Efter skolan åkte jag direkt & tränade tills nu & nu ska jag ducha, bege mig till centrum, möta Linnéa, & sedan vidare. Ses!




RSS 2.0