Lördagkväll

Oj den här helgen har känts otroligt lång!

Igårkväll åkte jag & Judith hem till Charlotte för att sedan dra vidare. Men de planer vi tänkt oss blev mer eller mindre inställda eller vad man sak säga, så vi bjöd över lite folk hem till henne istället. Fast det varade inte så värst länge, innan vi alla drog till en fest som var i närheten där det var otroligt mycket random folk. Träffade både gamla klasskamrater & nuvarande klaskamreter m.fl. Precis som att Charlotte & de andra träffade massa gamla vänner de med. Jaja där var vi några timmar kanske tills vi brudar (9 st kanske) gick hem till Charlotte & åt & snackade i några timmar. Trevliga flickor. Sen drog de vid kanske fyra?
Sedan sov jag, Judith & Charlottes Hanna kvar. Myspys.

Ciao!


Charlotte & Judith :)))


Torsdag + fredag

Tjabba tjena hallå. Jag känner mig glad idag :D Nice är det allt.
Märker att jag inte skrivit på några dagar så kanske dags att göra det.
I torsdags efter skolan fikade jag med Erik & Charlotte. Jag & Erik delade på en chokladmuffins. Mysigt var det!
& igår efter skolan åkte jag hem en snabbis för att sedan bege mig till staden & äta middag med några tjejer i klassen. Jättetrevligt (:
Efter det åkte jag hem till Jennifer där det var lite folk också.

Alltså jag är på skitbra humör :D Ses!


Saknar sommaren

Alltså finns det nånting bättre än sommar? Det gör typ seriöst inte det.


Magdis & Rosanna på Vårholma i somras. Så jävla bra.


Hemma

Idag är jag hemma från skolan. Eller ja, hemma från friluftsdag. Hade mer eller mindre inte anmält mig till nånting så kunde lika gärna stanna hemma & få lite nyttigt gjort istället. Jag vaknade vid 11 - 12 nån gång & det första jag gjorde var att städa & rensa rummet riktigt ordentligt. Fick ett sånt där ryck som man kan få ibland :D Så har som sagt städat några timmar nu. & hade tänkt sätta mig & plugga lite nu. Duktig värre. Så hej då, skriver möjligtvis nånting ikväll också. Puss!


Trötter

Hela förra veckan sov jag högst 6 - 7 timmar på nätterna, & inatt sov jag 5 timmar. Jag behöver egentligen sova 9 - 10 timmar. Eller nåt. Så är lite småtrött just nu. Ska snart till pappa också.

Btw, jag är ganska glad nu för tiden :D Gillar det. Hörs!


Linnea Ågren just nu


Fredag + lördag

Hallo. Nu tänkte jag berätta vad jag gjort i helgen:

Fredag: Efter skolan fikade jag jättelänge tillsammans med Judith, Hanna & Charlotte. Supermysigt. Vi hade mycket att prata om & det var faktiskt första gången jag umgås med folk i min klass utanför skolan. Förutom nyår typ. Men man tycker typ mer lika än man tror angående klassen & sådant. Gillade det.
Sedan åkte jag hem till Moa. För att äta middag tillsammans med My, Moa & Linnéa. Vi hade också mycket att prata om.

Lördag: På dagen åkte jag hem till pappa en stund. Sedan vid fyra åkte jag & Moa till Kista & shoppade. På vägen hem strax efter nio hoppade jag av tåget i Täby centrum & mötte Martin. Så gick vi hem till honom & var där ett tag, sedan vid kvart över tolv typ drog vi till Danderyd. Eller ja, Mörby. Skulle typ vara fest där men var mest lite folk som hängde vid centrumet. Ja så var jag där med dem tills jag & Martin gick tillbaka till Danderyd igen & tog nattbussen tillsammans hem vid typ två. Så hoppade han av vid Roslags näsby trafikplats, & jag åkte hem.

Nu blir det plugga (hoppas jag), sedan träning. Puss.


Kärlek.

Det här är de bästa människorna i världen. & tro mig, det är sant.




Jag & My på knut!


Nytt schema

Hejhej. Mitt nya schema är jättejobbigt. Det är i princip samma som förra terminen plus massa lektioner. T ex på måndagar, som idag, då börjar jag skolan 08.35 & går enda till halv fem. & på torsdagar börjar vi 08.20 & äter inte lunch fören halv ett. Vi börjar jättetidigt varje dag & slutar rätt sent tror jag.
Jaja haha orkar inte klaga mer nu. Ska ändå äta. Ciao!


Österbybruk.

Jag är ledsen att jag inte skrivit sen i onsdags. Vet inte varför. 
I fredags åkte jag i alla fall hit hem till mamma som jag inte gjort på över en månad tror jag. Har alltså bott hos bara pappa ett tag.

Igårkväll iaf åkte jag, Ronja & My till Österby på sk knut. Det är nån konstig tradition att man typ firar 20:ndag knut genom att klä ut sig otroligt satsigt. Helst tecka över ansiktet mycket så man inte är igenkännbar. Folk bygger massa saker också som hör ihop med ens utklädnad. Om man t ex är raggare, så har man byggt en raggarbil osv. Så vi var där & kollade på när alla liksom visar upp sig & sina saker på torget för att sedan vandra ner till Folkets hus & festa. Kul var det! :) Förutom att en äckelgubbe typ 45+ skulle hålla på & tafsa på mig. Blä.

När allt det började ta slut gick vi hem till Claes. Som vanligt då. Jag var vaken till typ 05.30 & somnade i världens minsta soffa med en Claes som höll om mig. Trångt var det, men varmt & mysigt.

På väg hem lyckades vi missa ca 3 st bussar från Österby tror jag. Så vi åkte inte fören vid 10 på morgonen. Resten av dagen har jag sovit bort även fast jag verkligen borde tränat men mor lyckades inte väcka mig.
Lägger in nån bild imorgon btw. Puss


ID-kort

Ska jag säga en rolig sak? I helgen upptäckte jag att mitt ID-kort till skolan vart helt puts veck. Och det är också kortet som ger en mat i skolan så det var inte så bra att jag tappat bort det. Så igår i skolan fick jag lösa lunchen på annat sätt. Och jag hatar när jag tappar bort viktiga saker. Verkligen hatar!
Men sen rätt random imorse kom Hanna som vart på Kanarieöarna en vecka tills igårkväll, & gav mig mitt kort & sa att innan lovet hade jag råkat ge henne det som jag gör ibland på lunchen om jag inte har några fickor. 
Så igår när jag letade som en tok efter kortet här hemma var det hela tiden på Kanarieöarna. Haha knasigt.


Trött tjej

Asså jag är typ helt död. Hade svårt att somna igår för jag la mig i okej tid, iof, men låg vaken länge. Så trött är jag allt.
Efter skolan idag gick jag & Erik till Täby C & köpte vofflor till Marie + hårvax till Erik. Sedan i Åkersberga träffade jag på Frida W också. Det var ett tag sedan. Vi tog samma buss en bit.
Haha ja det är typ det som har hänt idag. Asså åh jag orkar inte ens skriva. Intressant inlägg det här blev ju. Nej jag ska gå & sova istället. Hejdå.


Helgen

Hej. I fredags åkte jag en stunde hem till Jennifer där också lite andra människor var. & igår hade vi lite tjejmiddag som btw var sjukt mysig, & efter middagen bjöd vi dit några till. Kvällen slutade med att jag & Adam sov hos Fanny.

På tal om att sova hos Fanny, så imorse blev jag väckt genom att Adam kommer in i rummet & tar en hård kudde & slår med all sin kraft på mig. Länge. & Fanny filmade. Åh vad mysiga vänner man har. Så jag är trött. & ska gå & sova inte allt för sent ikväll för imorgon är det skola igen. Woho... Puss.

Kanske lägger in nån bild sedan också


Frukost

Bion igår var faktiskt fett bra. & det blev bara jag Moa & Erik som gick & kollade. Mysigt vare.

Just nu är jag ensam hemma & sitter i vardagsrummet med datorn kopplad till TV:n med lite frukost framför mig.
& på måndag börjar skolan igen. Åh vad jobbigt. Nej usch vill inte tänka på det. Hejdå.


Biomys

Ikväll ska jag till staden med Erik & Moa & kolla på "The tourist". Skoj :) My, Rosanna, Linus & Jeffrey ska också på bio i staden. Typ samtidigt, men på ett annat ställe & en annan film. Så kanske träffar på dem efter.
Men nu ska jag faktiskt gå & duscha. Tjarå




Seg dag

Hej. Idag har jag gjort ingenting. Verkligen ingenting. Eller, jo lite men jag har typ bara vart hemma hela dagen & småtråkat. Ingen kontakt med omvärlden typ. Eller jo har snackat senaste timmen i telefon med Pontus i & för sig, men det är typ det. Han är bra rolig han.

Föresten. Idag lärde far mig vem Barbra Striesand är :D (Från låten: Barbra Striesand).
Här är hon:




Duktig

Hajsan. Haha en haj liksom.
Ska jag säga varför jag är duktig? :D För de två senaste dagarna har jag på dagarna tränat & pluggat. & sen på kvällarna dragit ut & hittat på nåt kul iof, men jag har liksom gjort nytta först.
På tal om göra nytta, eller nej det är inte alls på tal om det, men i alla fall så har jag bott hos pappa nästan hela det här lovet & kommer göra det till tidigast nästa fredag. Av olika anledningar. Nu ska jag sova för är fett trött. Btw, min ring har typ fastnat på mitt finger. Åh jag orkar inte. God natt.


Sova

Blä, skriver imorgon. Puss & god natt.



Grattis Erik!

Jamen tjeeeena. Nyår vad rätt kul faktiskt. Hade skitskoj hos Charlotte. Kvällen slutade på Donken i Hägernäs med några grabbar. Kände bara en av dem. Mysigt vare. Eller nej föresten, kvällen slutade hemma vid fyra-halv fem nånting. Men nog om det!

Idag fyller min kära Erik Björkenholt år! :D Grattis jättemycket till honom! :D Han fyller 17. Stor pojke. Så ska på kalas hos honom sen. Vi ska äta tårta :D Mums! Hahah. Men måste göra matte nu. Haha tro det eller ej. Puss & kram!


Haha lagom smickrande bild på mig, Erik & Fi från i sommras


RSS 2.0