Skidåkning

Nu ska jag säga vad jag har gjort idag för kul. Jag, Gustav & pappa åkte i morse till Hallstaberget & åkte skidor (: Trevlans värre. Sen i morgon ska vi åka skidor igen & nån gång efter det ska vi hem.
Jag har några bilder från idag också men jag har ingen överföringssladd med mig så jag lägger in bilderna kanske i övermorgon eller nåt sånt i stället ;)
Nu ska jag dra. Ciao!


Kommande dagar

God morgon! Idag ska jag åka till min farfar i Härnösand ungefär vid kanske sex-tiden eller någonting sånt. Sen i morgon blir det skidåkning & på lördag :) Kan hända att jag inte har tillgång till dator där, så ni får stå ut ett tag i sånna fall. Sen i alla fall kommer jag hem lagom till träningen på söndag. Fast jag har missat typ hundra träningar redan... Inte bra.
Men nu gott folk ska jag göra nåt annat än att sitta här & vara osocial. Men vi ses & hörs. Hare bra! Puss :)

Hancock


Idag hyrde vi en film ni säket hört talas om eller kanske tom sett som heter "Hancock". Anledningen till att jag valde just den filmen var att den har ett bra rykte eller vad man ska säga & jag förstår nu varför. Den ju inte så överdrivet bra, men mycket, mycket bättre än jag hade tänkt mig den innan. På utsidan ser det kanske ut som en typisk superhjältefilm som handlar om någon som räddar världen & har övernaturliga krafter, men jag tycker den var bättre än så.
Den tycker jag ni ska titta på (: Puss /ågren

Lorentz är sjuk

Åh! Våran lilla pluttinutt-misse-kisse Lorentz har varit världigt sjuk nu den senaste veckan & har inte ätit eller kissat sen i fredags. (Vi har alltså med två av våra tre katter upp hit till morfar. Krister är kvar hemma & Moltass & Lorentz är här) Vi åkte i alla fall med honom till veterinären igår & vi fick med oss nån spruta med nåt klegg i som vi ska pruta i honom 2ggr/dag. Men idag har han både ätit & kissat & varit jätteduktig :D Våran bäbis mår alltså bättre igen (:
Ciao!




Blodsockerfall

Nu ska ni få höra vad som hände för mig igår morse! En stund efter att jag hade vaknat skulle jag gå ner till köket & ta mig nånting att äta. Men när jag höll på att plocka fram maten kännde jag att jag började må inte så bra. Så jag guck upp igen & i trappan började jag känna att allt blod bara försvann från huvudet så synfältet försvann lite & jag blev jätteyr. Så jag gick till sängen & låg där ganska länge. Det blev värre (inte bara yr-heten, utan annat också. Jag mådde jättedåligt) & jag försökte somna ifrån det en stund. Och jag lyckades slummra till lite, men ja. Sen efter kanske en halvtimme började jag känna mig bättre igen.
Mamma sa att jag hade fått ett blodsockerfall. Jag har aldrig fått det förut, så det var lite läskigt. Man får alltså det om man har för lite socker i kroppen. Tex att man inte ätit på länge. Men grejen var att jag hade ätit helt normalt kvällen innan men ja, så det var lite knasigt.
Min mormor som var deabetiker kunde få blodsockerfall ibland men i hennes fall kunde hon bli helt galen. Sådana tillfällen var värkligen läskiga. Fast för en deabetiker är det farligt när sånt händer. Det är det inte för en icke-deabetiker.
Så, nu vet ni. -pussar


Namnsdag

Idag hade min morfar namnsdag så vi åt tårta & hade trelvigt idag på dagen. Sen på kvällen tog Gustav & jag på oss massa kläder sen gick vi ut & lekte i den över en meter höga snön. Eller två meter kanske det till & med är! Eller det är det nog inte men det känns som det! Helt galet mycket snö är det.
I alla fall. Nu har jag just kommit in & ska gå & titta på TV eller nåt sånt skoj hade jag tänkt. Så hej hopp så ses vi.

Lovet

Oj, oj, oj! Jag har inte skrivit på hundra år! Det måste vi ta & ändra på!

I torsdags var jag en millimeter ifrån att gå till skolan men ungefär 10 min innan jag skulle gå till skolan märkte jag att det gick inte. Så jag stannade hemma då också.
Däremot i fredags gick jag till skolan. Sen på kvällen packade jag i årdning för igår åkte vi hit till min morfar där jag kommer stanna till på torsdag. På torsdag kommer pappa & hämtar oss så åker vi till min farfar som bor nära härifrån sett. Så blir det hemfärd på lördag eller söndag.
Och vi har så enormt mycket snö här uppe! Asså över en meter typ :O Jättecoolt :D

Jag fick förövrigt erbjudandet av Jennifer igen häromdagen att följa med henne till Kungsberget, men jag var tvungen att tacka nej eftersom jag ju hela lovet är här. Tråkigt ):

-pussen


wow-Jocke




Lagom av allt är bäst

Kroppen fungerar ju så att det man har brist på i kroppen blir man sugen på. Har man t ex för lite c-vitamener blir man ju sugen på t ex apelsiner eftersom dom innehåller just c-vitaminer, & då ska man ju äta det också eftersom fruk är ju nyttigt. Blir man sugen på vatten ska man dricka just vatten för att kroppen har brist på det & vatten är ju alltid bra. Men blir man däremot sugen på godis ska man inte äta godis för det kan man ju dö av om man får för mycket, dvs fettma. Allting hör ju ihop med att man inte får se ut på ett visst sätt eller sticka ut ur mängden för mycket. Så är det även i djurvärlden. Är det nån som är svag eller annorlunda blir den utstött eller dödad av de starka. Helt sick in the head.
Samma är det med att allting är cancerframmkallande, eller det var mest för ett tag sen alla höll på så. Men som chips t ex. Alla sa ju att man inte fick äta chips för då kunde man få canser när man blev stor. Samma med grillad mat, & korv osv... Men det är ju bara om man äter typ hundra kilo varje dag i ett år. Medierna skriver ju bara för att få läsare. Sen förvränger dom faktan kanske lite & döljer det ena & andra beroende på hur dom riktar det dom skriver & vilka som är målgruppen.
Men äter man bara lagom av allt & är ute & rör på sig lite då & då mår man nog prima ska ni se! :D






Borta från skolan

God morgon! Idag mår jag lite grand bättre igen, fast det går upp & ner hela tiden. Mamma tror att jag har fått infuensa.
Igår mådde jag dåligt hela dagen så jag skrev ingenting. Men idag har dagen börjat bättre som sagt. Fast det kan ju komma en svacka igen när som helst pga influensans biverkningar, så jag borde ändå ta det lite lugnt ;)
-puss




Helgen

Hallo allihopa :)

I lördags skulle ju Lovisa & jag mötas i centrum & köpa present till Magda, men icke sa nicke för alla affärer hade stängt vid den tiden. Så det blev ingen present till henne. Men hon ska få en ändå, fast lite i efterskott i stället ;)
Sen vid kyrkan när klockan var sex var det låst & mörkt. Så vi ringde Lisa som sa att det var vid Österåkers kyrka det var. Vi var vid Åkersberga kyrka, alltså vid helt fel kyrka, plus att gudstjänsten redan ju hade börjat liksom. Hihi, så vi fick skjuts av pappa till Österåkers kyrka.
En stund efter att vi kommit fick även Lisa världens hostattack ^^ Haha.
Sen åkte vi i alla fall hem till Magda & sov sedan över.
I Söndags skulle jag ju egentigen tränat, men direkt när jag kommit hem började jag må jättedåligt. Jag hade jätteont i huvudet & runt ögonen, absolut ingen aptit, mådde illa & höll på att spy känndes det som hela tiden. Så jag tog en Ibumetin & gick & la mig. Sen på kvällen mådde jag bättre så jag tänkte gå till skolan idag, men jag började må sämmre under natten & har inte kunnat sova nånting typ. Så jag stannade hemma från skolan idag ändå.
Så, krya på mig, ciao!


14/2

Från otursdag till kärleksdag. Idag är det ju alla hjärtans dag & jag hade tänkt att fira det genom att åka hem till Magda & äta tårta m.m. Egentligen är det inte alla hjärtans dag vi firar utan vi firar Magda! :D
Klockan fem ska jag möta Lovisa i centrum & så ska vi köpa present till Magda. Sen klockan sex ska vi möta Jennifer, Lisa & Fanny (kanske fler, jag vet inte) vid kyrkan. Då ska vi på nån alla-hjärtans-dag-gudstjänst. Mest för att man måste gå på lite gudstjänster i konfirmationssammanhang. Eller man måste inte, men det är bra. Men det kommer vara lite alla hjärtans dag-tema också & en av våra konfaledare ska sjunga också :) Det blir mysigt.
Efter det åker vi hem till Magda där hon, Linnéa & Moa har fixat både maten & bakat tårtan lagom till att vi kommer hem (: Jättegulligt.

Så glad alla hjärtans dag på er, puss




Utmaning

Jag såg att jag blivit utmanad av Josse & Linnéa.


Regler:

1. Berätta sju personliga sanningar om dig själv.

2. Länka sju personer i slutet av ditt inlägg som du vill ska anta utmaningen.

3. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade.


1. Jag tävlar i trampolin & har hoppat sen sex år tillbaka
2. Jag har aldrig gått på varken dagis eller hos dagmamma
3. Jag har gått på fotboll, simning, streedans, showdans, bäbis-balett, karate (en gång), & trampolin. 
4. Mina 8 första månader bodde jag i stan. Sen flyttade vi hit till Å-berga
5. Jag älskar choklad
6. Mina föräldrar har varit skillda i 11 år nu i sommar
7. Jag har fått hjärnskakning en gång på en tävling

Jag har utmanat; Alla som läser det här!



Orsken till dagens "otur"

 


Idag är det ju fredag den 13:de, vilket det här året kommer inträffa två gånger till. Nästa gång är 13:de mars & gången efter det är det den 13:de november.
Min lillebror fyller förövrigt år den 13:de juni, vilket leder till att han har varit med många gånger om att ha fått fylla år på en sådan här otursdag stackarn ;) Det har iof jag också bara att jag har haft namnsdag istället.
Jag personligen tror inte på sådan skrock eftersom jag vet förklaringen till varför det är en otursdag:
När Jesus skulle korsfästas hade dom ju en sista måltid tillsammans, han & hans lärljungar. Det var då 13 personer vid bordet & det var på en fredag ju, (Ni vet långfredagen).
Jag tror det är så i alla fall.

Kyssaar


Läger

Wiho! :D Den 13-15 mars ska jag på läger med sk utvecklingsgruppen till Herrljunga. Landslaget kommer också vara med & jag känner många där så det blir skoj! :D

puss&kram

Läs!

En dag när jag var ny på high school såg jag en kille från min klass, som var på väg hem från skolan. Hans namn var Kyle. Det såg ut som om han bar på alla sina böcker. Jag tänkte: "Varför skulle någon bära hem alla sina böcker på en fredag? Han måste vara knäpp." Jag hade planerat ett riktigt bra veckoslut (fest och en fotbollsmatch med mina vänner i morgon eftermiddag) så jag ryckte på axlarna och gick vidare.
När jag gick där såg jag ett gäng ungar springa emot honom. De sprang rakt på honom, slog alla böckerna ur hans grepp och satte krokben så han landade i gruset. Hans glasögon flög iväg, och jag såg dem landa på gräset ungefär 2 meter ifrån honom. Han tittade upp och jag såg fruktansvärd sorg i hans ögon. Mitt hjärta blödde, så jag joggade över till honom när han kravlade runt och letade efter sina glasögon och jag såg att han grät. När jag gav honom glasögonen sa jag: "De där killarna är töntar, de skulle ha en omgång!".Han tittade på mig och sa: "Tack så mycket!". Han log med hela ansiktet, ett leende som visade verklig tacksamhet. Jag hjälpte honom att plocka upp böckerna och frågade honom var han bodde. Det visade sig att han bodde nära mig, så jag frågade honom varför jag inte hade sett honom förut. Han sa att han hade gått i privatskola tills nu.
Vi pratade hela vägen hem och jag bar några av hans böcker. Han visade sig vara en riktigt reko kille. Jag frågade honom om han ville spela fotboll med mina vänner. Han svarade ja. 
Vi träffades hela veckoslutet och ju mer jag lärde känna Kyle, desto mer tyckte jag om honom, och mina vänner tyckte likadant. 
Det blev måndagsmorgon och där gick Kyle med sin jättehög med böcker igen. Jag stoppade honom och sa: "Gissa om du kommer att bygga feta muskler om du ska bära den högen varenda dag". Han bara skrattade och gav mig halva högen.
Under de följande fyra åren blev Kyle och jag allra bästa vänner. 
När vi skulle sluta high school började vi planera för college. Kyle bestämde sig för att läsa på Georgetown och jag skulle till Duke. Jag visste att vi alltid skulle förbli bästa vänner, så avståndet skulle inte bli något problem. Han skulle bli läkare och jag skulle till handelsskolan och där jag hade fått ett fotbollsstipendium.
Kyle hade blivit utsedd till att hålla avskedstalet från vår klass. Jag retades med honom hela tiden och kallade honom plugghäst. Han måste förbereda talet på examensdagen. Jag var glad att det inte var jag som skulle stå där uppe och hålla tal. 
På examensdagen såg jag Kyle. Han såg verkligen bra ut. Han var en sån kille som verkligen hade hittat sig själv under high school tiden. Han hade mognat i kroppen och klädde verkligen i glasögon. Han träffade fler tjejer än jag och alla tjejerna älskade honom verkligen. Jodå, det fanns dagar när jag var avundsjuk. I dag var en av de dagarna. 
Jag kunde se att han var nervös för talet han skulle hålla. Så jag klappade till honom på ryggen och sa: "Hej snygging, du kommer att göra bra ifrån dig!". Han tittade på mig med det där riktigt tacksamma uttrycket och log. '"Tack", sa han.
När han började, harklade han sig först och började sen prata: "Examen är ett tillfälle att tacka alla som hjälpt dig att ta dig igenom de jobbiga åren. Dina föräldrar, dina lärare, dina syskon, kanske en tränare. Men mest av allt dina vänner. Jag står här för att tala om för er allihop att detta att vara vän med någon är den finaste gåva du kan ge någon. Jag ska berätta en historia". 
Jag kunde knappt tro mina öron när han berättade historien om den första dagen, då när vi träffades. Han hade planerat att ta sitt liv på veckoslutet. Han berättade hur han hade städat ut sitt skåp i skolan, så hans mamma skulle slippa göra det senare, och bar på alla sina grejor på väg hem. Han tittade rakt på mig och gav mig ett litet leende. "Som tur var, räddades jag. Min vän räddade mig från att göra det outsägbara". 
Jag hörde hela folkmassan dra efter andan, när den här vackre, populäre pojken berättade om sitt mest sårbara ögonblick. Jag såg hans mamma och pappa titta på mig och le samma tacksamma leende. Inte förrän då hade jag förstått djupet av innebörden i det leendet. 

Underskatta aldrig kraften i det du gör. Med en liten gest kan du 
ändra en människas liv. Till det bättre eller till det sämre.

puss/ ågren


Magdalena 15 år igår

Skrev ingenting igår för att jag var & firade flickan (på bilden) som fyllde byxmyndig :D Magdalena heter hon & vi hade tänkt fira henne lite mera på Lördag (:

Men jag ska dra till träningen om ett tag så jag måste göra mig i årdning nu & äta & sen packa också eftersom jag ska till pappa idag efter träningen. -peace






Bara för att jag inte har nåt bättre för mig

Lycklighets-testet


[ ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[/] Du har fler än 2 bästa vänner. Hmm, asså jag har ju jättemånga jättebra & nära kompisar men det är ju alltid nån som är en bästa vän(?)
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan. Om inte träningar & skolan tar upp all min fritid
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen. Dont think so ;P
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden.
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[ ] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[/] Du längtar till skolan.
[/] Du önskar inte att du var någon annan.
[x] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[ ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[/] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[x] Du har aldrig fått IG. :D
[/] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk. Fast jag visar det inte så tydligt alltid
[?] Du är nöjd med ditt liv. Beror helt på vad man gämför med
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar. Fattade inte, men det kan jag säkert
[x] Du har inga "fiender".
[x] Du är en ganska snäll person. I hope

Total: 25
-----------
Total :

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!




Tulpanknoppar & annat

   



Juste! En grej jag glömmde säga i det tidigare inlägget var att helt plötsligt när vi gick & plockade tulpaner tog Jennifer upp en & började äta upp knoppen på den. Sen sa hon åt oss att smaka & det var skitgott! Värkligen! Jag skojar inte! Fast bara knoppen eftersom den hade mest smak pga det är mest näring där typ(?) Aja, nu ska jag i alla fall gå & dusha. Det blev aldrig av förut eftersom jag har snackat med Linnéa & pappa massa om praoen i telefon. Men nu är det ganska fixat i alla fall.
Juste, sen pratade jag med Felix också & han lärde mig hur man säger "Må alla dina döttrar få tre rumpor var" på franska.

Aja, puss



Rydells

I går kom Magda & Linnéa till träningen en stund innan vi slutade. (Jennifer var redan där eftersom hon ju tränar på måndagar.) Sen åkte vi hem till Jennifer. Ella kom efter ett tag.

Sen i morse i alla fall åkte vi hemmifrån på väg till Jennifers skola kl. 08:22. Sen när vi kom fram gick vi runt & kollade & hälsade på människor & så.
När vi "var klara" där så gick vi & kollade på Jennifers förra hus & så gick vi hem till hennes mormor & morfar & fikade & kollade på bilder där & så.
Sen var det dags att åka till Jennifers pappas jobb som han helt & hållet äger. Ni vet Rydells ;). Där fick vi plocka 10 rosa tullpaner var också fick vi "paketera" eller "plasta" in dom & så :D Det var nice (:
Efter det åkte vi till Väsbys golfbana & blev bjudna på lunch.
Sen åkte vi ungefär hem.

Sen var det träning klockan fem. Men nu är jag hemma & ska gå & dusha nu.
Kyssar!


Min lunch. Ser halvgott ut, men det var ganska gott :)


Här plockade vi tulpaner i mängder! :D



Och så här blev resultatet!


Snabbt inlägg

Idag har vi studiedag. Eller så var det i morgon. Jag vet inte. Asså vi är lediga båda, men den ena dagen är studiedag & den andra hemstudiedag. Aja, vi har i alla fall fått uppgifter vi måste göra. Så jag borde egentligen gå & göra det nu. Jag ligger elva sidor efter i matten ungefär, så jag har lite att ta igen.

I lördags i alla fall hade vi både skoj & inte. Fast mest skoj I think.
Vi åt på pizzerian i Tuna. Sen gick vi hem till Fanny & jag går inte in på några detaljer vad vi gjorde resten av kvällen. ;) Hihi, skoja. Men ja.

Sen i morgon ska jag, Jennifer, Ella, Linnéa, Magda & Fanny åka till Jennifers förra skola i nån annan ort långt bort typ & hälsa på om alla kan. Fast jag ska träna klockan 17.00 så jag måste vara hemma innan dess. Fast det kommer vi vara. Aja. Nu ska jag gå & göra matte. Puss&kram



Pizzeriagubbe som också ville bli fotad när han stog & plockade upp tallriken Mira slängde i golvet ;)


Tonight

Just nu sitter Magda & jag här & ska snart åka till Linnéa. Sen ska vi göra oss i ordning lite innan vi åker till centrum & möter Fanny. Vi ska hjälpa henne att fixa i ordning till kvällen. Vi ska nemligen ha lite tjejkväll & ha kul tillsammans. (:
Så nu ska jag packa i ordning så ska vi åka sen. peace


Gammal bild på Linnéa & mig från höstterminen i sjuan. Haha ;)


Spik

På dramat nu nån gång ganska snart ska vi ha som ett prov när man ska stå & prata om vad som helst i fem minuter. Dels inför sina klasskompisar & läraren så klart, & sen filmas det också. Då ska man tänka på kroppspråk, röst, blick, hur snabbt man pratar, hållning, ordval m.m. Man kan prata om precis vad som helst som till exempel en resa man varit på eller nån annan typ av uplevelse. Men jag hade tänk prata om en spik. Och mer tänker jag inte säga för det ska bli en överraskning för er som ska sitta & lyssna. Så ha det bra & simma lungt. Ciao!





Planer

Nu aldeles nyss ringde Magda mig & frågade om jag ville hitta på nånting. Och det hela slutade med att jag & hon & Ella ska åka hem till Lovisa nu snart & titta på film & mysa. Sen ska Magda & jag ta bussen hem nån gång i natt & så ska jag sova hos henne.
Så vi kanske ses i morgon. Men nu måste jag dra. Puss :)



Bild på Magie från idag på Naturhistoriska Riksmuséet


Naturhistoriska Riksmuséet

     


Har inte så mycket att skriva om dagen egentligen, mer än att vi åkte till Naturhistoriska Riksmuséet med skolan idag. Vi åkte typ vid elva nån gång & kom hem typ tre. Det var både roligt & tråkigt. Det tråkiga var grejerna man var tvungen att göra & det roliga var när vi sen typ fem minuter hann gå & kolla lite själva. Jag borde inte gå in på detaljer vad vi kollade på då, det är inte lämpligt att skriva i en blogg, så ni får stå ut.
Ååh! Och eftersom det är typ slask ute så läckte det in vatten i allas skor eftersom det är en bit att gå från tåget. Det blev sjöar i skorna & jag hade liksom vita strumpor, som när jag kom hem & tog av mig skorna, var typ bruna -.- Dom är från & med nu missfärgade, för er som intresserar er över mina strumpor.
Så nu har jag tagit på mig mjukisar & ska jag gå & ta nånting vamt att dricka & mysa lite grand för mig själv. Puss


 

Uttagen! :D

Idag känndes det som att jag vaknade på rätt sida eller vad man säger. (: Jag har haft en allmänt bra dag. Och jag orkar inte säga allting varför & så, men en grej måste jag berätta som jag fick reda på idag på träningen! :D

Föst när jag kom till träningen kännde jag mig allmänt peppad vilket jag inte alltid är eftersom jag typ inte kommit nånstans sen snart ett år tillbaka. Jag har snarare backat & tappat övningar. Bajs på det, men idag kännde jag i alla fall att jag skulle köra massa styrketräning & köra igenom båda mina serier. Så det gjorde jag också.

Men det jag egentligen ville säga var att min tränare berättade för mig idag att jag blivit uttagen till en sk utvecklingsgrupp. Jag var på en uttagning i höstas där dom kollade förutsättningar & talang. Det är åtta stycken som blir uttagna i ungdomsklassen som jag tävlar i, & jag är alltså en av dom :D
Syftet med den här gruppen trodde Johan (en av mina tränare) är att man efter ett tag ska komma upp i juniorlandslaget. Och då undrar ni säkert "Men vad gör man när man är med i den här gruppen då? Vad innebär det att ha blivit uttagen till den?" Jo, så här är det att man åker på läger tillsammans & tränar & så. Ungefär som landslaget fungerar det, bara att vi är sneppet under. Vi kommer nog träna med samma tränare som tränar landslaget också eftersom dom är ansvariga för gruppen. Det var även dom som var ledare när vi var på NM i Danmark sist som jag också blev uttagen till. Fast det tror jag att jag redan har berättat om i ett tidigare inlägg.

Aja. Vill ni läsa mer så kan ni göra det HÄR.

Puss & kram


Krock, applåder & annat.

Måste bara berätta om en liten insident som hände i backen igår ;)

Jag & "våran" Josse åkte i en backe som gick precis vid en 6-stolad sittlift. Svart backe var det på tal om nånting. Josse åkte störtlopp & jag slalom. Båda i en väldans massa fart. Och Josse var lite bakom mig så när jag svängde så svängde jag in i henne från sidan eftersom att hon bara åkte rakt fram & jag såg henne inte. Men regeln säger att det alltid är den bakom som ska veja så det så. ;) I alla fall så blev det ett stort KABOOM! Och Magda som var bakom beskrev fallet som ni vet på tecknade filmer när dom slåss så det är ett stort moln av damm eller vad det är, & armar & ben "sticker ut"/syns lite här & där. Hoppas ni fattar, för så såg det ut när jag & Josse flög ner för backen. För det blev ett stort moln av snö & våra stavar & skidor brara flög åt alla håll & ja, ni fattar nog.

Sen när vi låg där & började ställa oss upp & så hörde vi en massa killar från liften i kanske 18-års åldern som applåderade & ropade åt oss. Vi kände dom inte. Det var liite pinsamt, haha ^^.
Och efter ett tag medans vi hämtade stavarna & det, som låg lite här & där, hörde vi några igen som typ ropade & skrattade från liften.
Och sen efter ett till tag kom några igen & komenterade/ropade till oss. Jag tror dom sa "Grattis Josse" eller nåt sånt. Fast dom gick i våran klass så det var ganska lungt.

Ja, så gick det till ;) Hihi. puss





Rommeresan



Nu ska ni få höra lite om gårdagen & Romme! :D


Vi skulle sammlas 05.45 som sagt & vi åkte iväg typ 06.00 eller lite senare.
På bussen höll 9:orna på massa, & försökte få oss 8:or svara på ni vet "Andra sidan är ni klara?" Men alla vi satt & tittade på filmen Förtrollad som typ ingen tycker är bra egentligen förutom Magda typ. ^^ Haha. Fast personligen låg jag & sov i Lovisas knä.

Sen när vi väl var framme i backen åkte jag & Lovisa upp i backen & vi var typ först av alla för vi hade egen utrustning hemmifrån. Alla andra skulle hyra. Och det var jätteunderbart att åka helt ensamma i en nypistad orörd backe. (:
Lovisa & jag åkte med varandra ganska mycket. Fast sen åkte hon med Rosanna & Emma lite i barbacken för deras skull så jag, Magda & den sk våran Josse åkte tillsammans.
Vi hade värkligen jättekul!

När det sen var dags att åka hem sommnade jag i Lovisas knä då också ;)
Sen var vi hemma & allt var frid & fröjd (:

peace.

Sovdags

Nu blir det hopp i säng så får jag sova i kanske ungefär sju timmar i alla fall ;)
God natt. :)



Ingen träning idag

Idag måste jag gå & lägga mig tidigt eftersom jag ska upp tidigt i morgon när vi ska till Romme. Man ska sammlas 05.45 & då hade jag tänkt gå upp kanske 04.30 eller nåt sånt. Så jag beslutade att jag inte borde träna idag. Usch vad jag blir arg. Jag har inte tränat sen i torsdags (pga att jag varit sjuk & det, ni vet) & om man kollar på min närvaro under den här terminen är den nog halvbra. /: Bajs. Jag som brukar komma på varenda träning alltid. Jag har flera träningar vart tvungen att göra skolgrejs som borde gå före träningen, men spillerill av vilken anledning jag inte är där, för hur som helst är jag ju inte där & ja.. :(. Men ändå det det en lättnad, vet inte vaför, när jag väl bestämt mig att inte gå dit, men jag får lite halvdåligt sammvete ändå.
Aja, nu ska jag gå & jobba på lite med läxor. Puss.


 


Hårfärgning

Idag följde Linnéa & Magdalena med mig hem efter skolan. Vi sjöng Sing star & slingade Linnéas hår! :D Det var blonda slingor vi försökte få. Och eftersom jag är profs så blev det ganska mycket bra faktiskt (: Tyvärr glömmde vi fota det men ni kommer säkert nån gång se på nåt sätt hur det blev i alla fall. Tex i skolan i morgon för er som går i våran klass ;)

Jag blev fett peppad att göra nånting med mitt hår nu också! Jag vet inte vad, fast jag vill ha kvar min frisyr i alla fall. Bara att jag är trött på min hårfärg. Jag funderar på att färga eller slinga det jag med. Nåt annorlunda än hur jag brukar se ut. Vad tycker ni? Nu ska jag i alla fall gå & hitta på nåt kul. pussar



 Vaför inte liksom?


Romme Alpin

Nu ska ni få höra! Våran skola ska åka till Romme på onsdag! :D Jaaa! ;D Fast det är några som inte ska med. Bland annat Linnéa, Ella & Jennifer. Jennifer kan inte för hon är i Åre eller nåt sånt med sin familj. Och Ella & Linnéa vet jag inte varför dom inte ska med. Skidåkning intresserar dom inte tydligen ;) Jag vet inte. Hihi. Men vi andra kommer ha skoj! (:
peace




Förkylning

Idag "vikarierade" jag ju som sagt för Månsas grupp. Måns är då på landslagsläger.
I alla fall. Guuran hjälpte mig lite för jag kännde mig inte riktigt i form. Därför tränade jag inte heller själv sen utan jag åkte hem. Jag hatar när man inte kan komma på träningarna. Dåligt samvete & allt, ni vet.
Men nu mår bättre än i morse i alla fall. Eller jag mår sådär. Men jag går nog till skolan i morgon för det är bara jobbigt om man missar en massa som man tvingas ta igen en annan dag ändå i stället.

Men nu ska jag gå & dricka nåt varmt. peace


RSS 2.0