Sverigedemokraterna - Sveriges version av nynasister

Hallå i stugan. Eftersom det är valtider nu & sånt trevligt tänkte jag passa på & utrycka min väldigt skeptiska teori kring Sverigedemokraterna & hur de följer Hitlers fotspår faktiskt.

Anledningen till att Hitler faktiskt lyckades med sin plan var att han smått manipulerade tyskarna, eller ja manipulera kanske till & med är att ta i. Men det här att han dels demonisreade judarna, & också särskilde dem. Med det menar jag att han startade ju liksom "rykten" om att det var judarnas fel att ekonomin blev sämre, eftersom många judar styrde banker. Alltså att de var lite fula med pengar. Det sas även att det var judarna som hade dödat Jesus osv. (Vissa av dessa osanningar levar kvar i Sverige än idag). Han delade ju liksom upp judar i en grupp, & tyskar i en, för han ville ha ett rent Tyskland. Som att allt var judarnas fel.

Och ingen ansåg ju det konstigt, för vissa saker kanske lär rätt rimliga. Det var ju inte fören förintelsen satt igång & folk började fatta, som det var för sent. Då hade han ju redan en ordentlig grund att stå på så han var svår att övervinna.

Nu till min poäng med det hela. Jag ser ett visst samband mellan just Hitlers ideologi & Sverigedemokraternas ideologi.
Sverigedemokraterna delar också upp invandrare i en grupp, & svenskar i en. De påstår att invandrare är anledningen till problemen i vårt sammhälle. Eller som dom utrycker sig "...Dessutom har den omfattande invandringen fört med sig sociala problem i form av utanförskap, gruppmotsättningar och kriminalitet, samt stora ekonomiska kostnader "

Precis som Hitler, utrycker sig alltså Sverigedemokratera som om det är invandrares fel allting. Och att ett rent Sverige är så som det bäst ska vara. Det sjuka är att detta parti är ett av fler ledande partier i vårat land!

Många säger att förintelsen aldrig skulle kunna ske på nytt. Men när man tänker efter hur samhället faktist är, anser jag inte det omöjligt. Möjligtvis själva dödstalet, men förtryck mot grupp går ju tydligen väldigt bra. Sverigedemokraterna är inte de enda typ mer eller mindre nynasiterna i världen. Verkligen inte. Sånt här pågår överallt hela tiden. Bara att vi inte ser det, precis som tyskarna inte såg Hitlers då kommande konsekvenser.


Kommentarer
Postat av: Mor

Mycket intressant iakttagelse av dig. :-)

2010-09-04 @ 00:44:13
Postat av: Linnéa

När de sa "...Dessutom har den omfattande invandringen fört med sig sociala problem i form av utanförskap, gruppmotsättningar och kriminalitet, samt stora ekonomiska kostnader " Så menar de inte att invandrarna är problemet. Utan hur Sverige har skött invandrings politiken. & det dom säger är sant. Invandringspolitiken har medfört att det blivit gruppmotsättningar, utanförskap osv. Invandrarna ser även svenskarna som en grupp. Konstatera att jag skrev invandringspolitiken och inte just invandrarna. Vi har tagit in för många på en gång, vi kan inte ens hjälpa de som finns här nu för de är för många, vilket inte beror på dom, utan SVERIGE. http://www.youtube.com/watch?v=uU1Xa248wWk&feature=related När till och med en invandrare säger det kanske man ska haja till & inte sätta den där rasist stämpeln på någon som säger att man måste bromsa invandringen. Om en 'vit' människa hade sagt samma sak som Ken Ring, hade någon lyssnat då? Nej, de flesta hade satt sig i sin bubbla & bara spottat på människan, just för att man då blir klassad som rasist.



Varför SD inte följer Hitlers fotspår är därför Hitler ville slänga ut alla judar, han ville DÖDA dom. Det skulle inte finnas kvar några judar alls på hela jorden enligt Hitler. Om alla invandrare skulle dö, dvs somalier, muslimer ja alla, vilka skulle finnas kvar då? Inga förutom amerikaner. Så det jag vill komma fram till att ”invandrare” är en alldeles för stor grupp i hela världen för att kunna utplåna dom. Det SD vill göra är att bromsa invandringen, ta hand om de som finns i landet nu, inte packa in fler invandrare som inlagda sillar i små förorter. Och de vill definitivt INTE skicka ut eller döda invandrare. Jag tycker det här var en kraftig jämförelse med Hitler & SD...



Och nej, jag är INGEN rasist & jag älskar alla människor som inte gör mig illa, oavsett hudfärg, bakgrund eller kultur.

2010-09-13 @ 18:37:30
URL: http://pesons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0