Helt sjuk bussresa

Åh herre gud vilken dag. Haha. Jag åkte hem idag från min morfar med buss, för att det inte fanns platser på tåget som vi annars brukar ta. Bussen gick 08.45, & vi skulle vara hemma 15.00. Men på vägen träffade vi på en & annan snöstorm + oplogade vägar & hundra meter snö. Så vi blev efter bara en liten stund ca 3 timmar försenade. & pga det, stannade vi vid en rastplats eller vad man ska kalla det så vi skulle få nåt i magen & sträcka på benen som vi annars inte behövt för att vi skulle kommit fram mycket tidigare egentligen.

Sen när bussen skulle börja åka igen körde den fast i snön. Så i yttligare två timmar försökte de få loss bussen. Folk puttade på & tillslut använde de traktor som fick dra loss med kedjor & massa.

Under den tiden var det en tjej som hade ramlat i en liten grop som bussen kört upp när däcken slirade. Så sedan när bussen börjat åka igen fick hon jätteont efter ett tag & så slutade det med att hennes arm gått ut led & att hela bussen fick åka med henne till sjukhuset. Eller ja, inte hela vägen fram. Vi fick stanna en bit ifrån & vänta på en ambulans i hundra år som skulle möta oss & hämta henne. Så himla typiskt, för hon hade vart på skidsemester, & så kommer hon hem med armen ur led för att hon ramlade ner i en pytteliten grop på platt underlag?!

Framme var vi inte fören klockan åtta eller nånting sådant. Dvs, ungefär dubbelt så lång tid som det skulle ta. Det skulle ta ca 6 timmar, men vi blev försenade ca 5 timmar. Jag satt alltså i en buss idag i 10-11 timmar. Trött e jag. Hejrå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0