Lagom av allt är bäst

Kroppen fungerar ju så att det man har brist på i kroppen blir man sugen på. Har man t ex för lite c-vitamener blir man ju sugen på t ex apelsiner eftersom dom innehåller just c-vitaminer, & då ska man ju äta det också eftersom fruk är ju nyttigt. Blir man sugen på vatten ska man dricka just vatten för att kroppen har brist på det & vatten är ju alltid bra. Men blir man däremot sugen på godis ska man inte äta godis för det kan man ju dö av om man får för mycket, dvs fettma. Allting hör ju ihop med att man inte får se ut på ett visst sätt eller sticka ut ur mängden för mycket. Så är det även i djurvärlden. Är det nån som är svag eller annorlunda blir den utstött eller dödad av de starka. Helt sick in the head.
Samma är det med att allting är cancerframmkallande, eller det var mest för ett tag sen alla höll på så. Men som chips t ex. Alla sa ju att man inte fick äta chips för då kunde man få canser när man blev stor. Samma med grillad mat, & korv osv... Men det är ju bara om man äter typ hundra kilo varje dag i ett år. Medierna skriver ju bara för att få läsare. Sen förvränger dom faktan kanske lite & döljer det ena & andra beroende på hur dom riktar det dom skriver & vilka som är målgruppen.
Men äter man bara lagom av allt & är ute & rör på sig lite då & då mår man nog prima ska ni se! :D






Kommentarer
Postat av: Anonym

Kloka ord.

Skillnaden mellan oss och djuren är att vi kan tänka logiskt. Vi KAN tänka att en människ är bra FASt hon/han sticker ut ur mängden.

Och det ska vi ta vara på.

2009-02-18 @ 18:02:16
Postat av: MOA

Linnea, det där med godiset är lite fel men ändå lite rätt. Känner du att du verkligen behöver i dig socker, som du känner behöv av vatten eller frukt då ska du äta något med socker i. Inte om du är sugen, utan om kroppen behöver det.

2009-02-18 @ 20:26:07
URL: http://thereandthen.blogg.se/
Postat av: Mor

Men man blir ju sugen om man har ett behov.

2009-02-18 @ 21:21:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0