Gårdagen med kväll vid tranden & pedikyr




Ja, igår på dagen tog Moa hit sin fotbads-grej & jag hade en här. Så vi satte oss ute i solen & tog hand om våra fötter med fotfilar & peelingar (eller vad man säger) & målade naglarna & allmänt tog hand om våra fötter lite. Trevligt :)
Sen kom Linnéa hit så skulle vi dra till Österskärsbadet med tjejsorna & grilla i solen & mysa. Så vi gick till centrum & tog tåget sen gick vi lite.
Under kvällen sen gjorde vi detta:
Först grillade vi & åt & så på engånggrillar eftersom några killar (typ 18 år) hade tagit en riktig grill som finns där som vi skulle haft -.- Och så spelade musik på Jennifers iPod & iPodhögtalare under hela kvällen :) Sen höll vi i alla fall på att frysa ihjäl så vi försökte göra en egen brasa vid strandkanten där vi satt på en liten klippa. Men det gick inge vidare... Så istället för att hålla oss varma (det hade blivit kolsvart & solen värmde ju inte längre) tänkte vi dra till fotbollsplanen precis brevid där det redan var två andra killar så vi frågade dom om vi fick vara med. Så klart fick vi det eftersom vi är så snygga & charmade dom lite. Haha, skoja, men ja. Fast dom var lika gammla som oss vilket var lite tråkigt... ;P Det visade sig att jag, Jennifer, Ella & några till hade gemensamma vänner med dom för dom gick i Bergtorp.
Sen skulle dom efter ett tag typ dra hem så vi gick tillbaka till det iskalla berget & frös. Sen märkte vi att folk började försvinna lite från den riktiga brasan/grillen så Jennifer gick & frågade om alla skulle gå & om dom kunde låta elden brinna så kunde vi ta över den. Svaret vi fick var ja :) Så vi gick dit en liten bit ifrån & väntade på att dom skulle gå. Fast alla gick inte, utan några killar som var lite smått påverkade satt kvar där så vi frågade om dom värkligen skulle gå. Men då sa dom nej, men dom bjöd in oss att sitta med dom där. Det var jättemysigt! :) Dom frågade vart vi hade drickan nånstans. Haha. Men nej, icke sa nicke, ingen dricka inte. Duktig som man är ;) Nej nu lät det fult, men skit samma! Deras komisar hade innan på kvällen kommit & frågat om vi hade cigg & varifrån vi kom & lite sånt  ;P


Aja. Men det var väl ungefär det. Nu ska jag hitta på nånting. Pussaar.



     

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0