upd. Bergaskolan & lite annat smått och gott

Idag i skolan var två politiker vid namn Kenneth & Mikaela i den sk gammla musiksalen & skulle informera oss elever om hur det värkligen ligger till med nerläggningen av Bergaskolan. Dom var inte trevliga på nåt sätt. Även fast vi kom med bra argument & förslag. Lärarna/föräldrarna blev också arga på politikerna att dom inte lyssnade på oss barn. Och vi visste typ redan allt också så det "informationsmötet" var inte så lyckat. Och alla tycker att det är så dåligt för man kan typ inte påverka det här heller enligt dom här politikerna (?) Det är ju fan ändå demokrati i vårat land.

Efter skolan åkte iaf jag & Linnéa hem till mig & sen vid 18.00 var det dags för träning. Linnéa följde med & vi i våran grupp hade en egen liten julavslutning idag med goodis & saft & massa skoj hade vi och var inte speciellt seriösa. Vi körde även "släng dig i väggen" för er som vet vad det är. Jennifers bror John och två till kompisar till några var också där.
Det slutade 21.00 men vi gick lite tidigare för vi ville inte missa ett föräldrar- & politikemöte som hölls i våran skola mellan kanske 20.30-21.40, men även många elver var där.

Det mötet var det mycket mer dialogaliskt & dom politikerna lyssnade & antecknade i alla fall. Det framgick även där att politikerna ger ut olika information så alla får höra okila av olika människor. Så av dom fick vi nu höra att det där med att vi ska få gå ut skolan innan dom flyttar på oss bara var ett förslag. Alltså vet vi fortfarande inte vad som komma skall ;P Det är så många inblandade i det här projektet & så pratar dom inte ihop sig så alla blir helt förvirrade. Knasigt är det alltihop.
 /å


Kommentarer
Postat av: Josse

Dom va riktigt jävla dryga

2008-12-19 @ 13:28:30
URL: http://sommarsnille.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0