Sommardag

Tja tja tja! :D Jag älskar det här vädret! Det är verkligen sommar nu. Det är liksom det här som vi har nu som man går & längtar efter hela hösten, hela vintern & hela våren. Eller ja inte alla så klart, men många i alla fall och jag är en av dom.

Så idag kom Maco & Jeffrey & hämtade upp mig hos mor, sedan åkte vi till Dommarudden & solade & badade tillsammans med My, Linus & Adam.
Sedan åkte jag Jeffrey & Maco till Donken, köpte lite mat, & åkte hem hit till Maco & kollade på nån fotbollsmatch på TV. Adam kom hit också. Det var ganska skoj. En massa killar sittandes framför TV:n ätandes hamburgare & snacka killsnack. Såsom fotboll, CS & sex. Det var kul.

Jag kom på att jag kommer liksom visst kunna blogga under de här två veckorna även fast jag inte har nån dator. Som nu, nu lånar jag Macos. Så ja. Dock kanske jag inte kommer kunna skriva varje dag. Men vi får se :) Love


Ingen dator :O

Hallå i stugan & glad midsommar! Idag åker jag till mor & det är så att min dator har gått sönder hos henne. Och jag kommer vara hos henne i två veckor nu. Alltså jag bor två veckor hos varje förälder på sommarloven. Men men. Så det här skriver jag från Mys dator. Nu ska vi äta pastasallad. Tja då! :D


Glad midsommar önskar Ågren & My! :D

 


Hos far

Åh asså ensam hemma här hos pappa är typ det bästa som finns. Ville bara säga det :) Puss.


Härlig dag

Idag har vart en så superduperjättemysig dag! :D Och än är den inte slut!
Jag vaknade i morse med en Maco brevid. Senare när jag & han satt ute i solen & hade det som bäst kom Linnéa & Erik hit :) Så solade & badade vi & hade väldigt trevligt vi fyra! Kenny kom en stund på slutet där också.
Min bror kom förbi senare ett tag med. Så när de andra åkte var det bara han & jag här. Mys. Faktiskt.

Jag har bränt mig dock, eller kanske inte bränt mig, men fått väldigt mycket färg. Tummen upp till det. Ikväll ska jag hitta på nånting. Hare bra, puss.


Trampolinhoppning på g!

För att citera vad jag tidigare skrev idag på facebook, så skulle jag vilja säga att idag är dagen jag längtat efter i åtta månader!! Woho! Så väldigt glad är jag. Jag var nemligen på Huddinge idag & träffade min doktor som hade nyligen tagna röntegbilder & lite sånt, & skulle då avgöra om allt gått bra & om jag skulle få börja hoppa nu. Självklart hade allt gått jättebra & läkt så fint. JAAAAAA. Nu får jag börja träna! Yeah :) Synd bara att träningarna slutade för terminen igår, & börjar i agusti...
Doktorn sa också att ärret läkt fint, fast att han förväntat sig det lite smalare. Men det är skit samma!

Fatta hur länge jag väntat! Åtta månader. Det är nästan ett år. Och fatta allt jag gått igenom. Veckan på sjukhuset var inte kul. Och inte de tre första månaderna efter det heller. Men nu är jag glad & nu ska jag ge järnet. Även fast jag tappat mycket & halkat efter. Men men. Jag behöver aldrig mer ta uppehåll pga smärta i ryggen i alla fall. Det är bra. PUSS :D





Hej & hej då

Hej hej hej. Det var ett tag sedan jag skrev nu. Tråkigt. Men jag har hunnit med mycket annat. Har vart mycket med Maco & med andra vänner.

Jag sov här hos honom i natt och just nu väntar jag på att han ska komma ut från duschen. Långsam... Hihi jag ska inte säga nåt :D

Men orka skriva. Hej då. :D

Väder & annat

Jag har bränt mig idag. Ute i solen. Hihi när jag solar min rygg måste jag ha tejp över mitt ärr för att jag inte får sola det. Alltså kirurg-tejp. Och när jag tog bort det sedan såg det ut som att det satt kvar bara för jag hade fått färg. Feta linjen. Fast ja. Jag ska inte överdriva. Eller jo :D

Imorgon kommer Maco & Moa hem. Bland annat. Så jag ska vara med de båda. Först Moa sen Maco.

Jag hatar Sveriges sommar som den är just nu. Vart är solen?! Det känns inte alls som att det är sommar eller sommarlov. Sugigt väder skulle jag vilja påstå.

Fast inget slår hur brun jag var 2008 (kolla linjen på första bilden):








Friskare

Idag har varit en arg kväll. Inte nice. Men men.

Jag börjar bli fett frisk för att jag massa dagar i rad vart bara hemma & vilat nu. Jag har inte gått utanför dörren och inte träffat nån alls. Fast jag ska egentligen inte hoppas på för mycket för att hittills har mina symtom gått upp & ner hela tiden. Jaja.

Nu: Skinkmacka! Puss


...and I must be the happiest girl in the world



Jag är så lycklig just nu. Lycklig att jag har Maco framför allt. Jäklans vad han ställer upp för mig och gör saker för min skull. Jag är så tacksam för allt och jag älskar honom till hundra. Perfekt är vad det är.


Gustav 14 igår

Idag (fast igår enligt klockan), fyllde min bror år! :D Gustav. Fjorton år är han nu. Grattis så hemskt mycket till honom.

Så idag har jag ätit tårta. Fast bara lite. Sen somnade jag, och vaknade mycket senare av att Maco kommit hit & stog brevid sängen & försökte väcka mig :) Han hade med sig blommor. Jättefina var dom :) Så stannade han en stund för att umgås lite innan han åker iväg imorgon till Göteborg. Han kommer inte hem fören torsdag :( Kommer sakna honom jättemycket. Btw kommer fler av mina vänner åka bort & inte komma hem fören torsdag också. Typ Moa.

Nu ska jag sova. Good night.




Sjukare

Just nu känner jag att det är jättemycket jag vill och borde skriva. Typ om balen, om skolavslutningen vi hade idag, & hur det känns att gå ut 9:an & lämna alla. Alla tjejer. Åh shit. Men men. Jag mår inte så bra, så jag kanske skriver om det en annan dag. Kanske att jag lägger ut lite mer bilder då & så också. Nu måste jag vila. Mycket.



Bild från i morse. Sista tiden nånsin med alla tjejer + klassen jag haft i fyra år.


Välmående

Just nu mår jag jättebra. Sitter för tillfället hos min far, men ska snart till mor min. Jag åker till henne idag istället för i morgon av den anledningen att vi ju har bal i morgon :D Fast jag gruvar mig lite för det. Men det är skit samma! :)
Sen ska Maco komma hem till mor också. Så ska han sova där. Det känns jättebra. Det gick inte först så jag höll på att dö där en stund. Vi träffas så sällan känns det som. Men snart är det sommarlov och då kan man leka hela dagen & hela natten lång med alla man älskar! Jaaaaaa.

Nu ska jag packa. Puss


Andra dagen i Solskiftesskolan


Dagen + ryggen! :D

Yeah. Igår kom jag hem från klassresan. Hihi. Men det var rätt kul. Typ mysigt.

Idag har jag tillbringat hela dagen hittills med min far. Först följde jag med honom på nåt möte-grej, sedan åt vi lunch tillsammans. Sen skulle jag till Huddinge & röntga mig! Vilket betyder att jag får börja hoppa snart!!!! :D:D :D :D Herre gud vad kul. För då ska dom skicka röntgenbilderna till han som opererade mig, sedan ska jag komma till honom på Huddinge om TVÅ VECKOR :D Sen får jag börja hoppa!

I alla fall. Efter det åkte vi till Skärholmen Centrum & shoppade skor till mig på balen. Bäst. Älskade det cenrtumet! Helt otroligt :D Sen stannade vi på lite fler ställen & gjode lite. Men det är ointressant, för nu ska jag till skolan & sova där. Med mina flickor. Ha det bra! PUSS PUSS :)


Klassresa!

I morgon åker jag på klassresa!! 9:4 & 9:5. Vi ska till Barnens Ö. Hihihi :D Vi åker tidigt imorgon och kommer hem kring fem på måndag tror jag. Så nu måste jag packa. Puss puss puss! :)


Jag älskar Maco

Woho woho yeah. Idag firar Maco & jag en månad. Vi blev tillsammans tisdagen 4/5, & idag är det 4/6. Jävlar. Det är snart juli. Och sen är det agusti. Och då börjar man gymnasiet. Shit.
Ska hem till Maco senare, så ska vi hitta på nåt. Dock måste jag fortfarande ta det lite chill för jag är inte helt frisk än. Orken hänger inte riktgit med.

Kul att Maco & jag inte har en enda bild på oss tillsammans. Eller det finns en, men den är ful.
Nu måste jag plugga. Tja då!


Sjuk + mobil

Efter jag skrev det senaste inlägget drog jag på ledarutbildning och höll i gång ganska regält resten av kvällen. För att vara sjuk alltså. Så när jag kom hem fick jag 40.1 graders feber & mådde bajs. Så igår stannade jag hemma hela dagen. Jag skulle egentligen dels på kvällen gått på ledarutbildningsavslutning & få diplom och sånt, & så var jag också bjuden på Gustavs utspring och sedan typ middag hemma hos honom. Alltså han tog studenten. Stor han har blivit :( Haha skoja.

Ska jag säga vad jag upptäckte idag?! Min mobil lever! Och funkar aldeles utmärkt :) Jag säger ju det, att man tror en mobil är trasig, men det är aldrig det. Inte för mig i alla fall. Det gäller bara att ha lite tålamod och vänta på att det fixar sig. För den här mobilen tog det två veckor, men nu funkar den som sagt. Yeah!


Sista veckan i Sol

Idag var jag så frukansvärt nära att få IG i engelska!! Hade typ nån timme eller två, som marginal bara. Hjälp, det var läskigt. Men nu har jag lämnat in allt & har mitt vanliga betyg. Fatta om jag fått IG i engelska. Då får man ju typ inte börja gymnasiet.

Jag har alltså de senaste dagarna panik-pluggat. Eller nej, inte panik-pluggat, men jag har fixat mina rester jag vart tvungen att göra. Så nu är jag klar med allt. Nästan. Det jag har kvar är en grej som ska vara inne på fredag. Sedan har jag också en annan läxa-grej som jag måste göra. Eller jag måste inte, men jag borde. Den är ganska jobbig.

Men efter det är det bara chill! Eller jag har ett måste kvar, & det är att hinna fixa skor till balen. Men annars så. GUD VAD SKÖNT MED SOMMARLOV. Sista veckan nu kommer bli så nice! Vi tjejer har gjrejer hela tiden. Verkligen perfekt kommer det bli :) Kan skriva hur den veckan kommer se ut:

Söndag till måndag: Klassresa med 9:4 & 9:5. Vi ska till barnens ö. Skitmysigt! :D

Tisdag till onsdag: Ska hitta på en sak med flickorna. En idé som jag, Moa & Linnéa kom på 3 dagar innan vi började i Sol. Skitcoolt :D

Torsdag till fredag:
Bal! Ska gå med Maco (såklart). Och vi ska fösöka fixa så han, jag, Moa, Ille & några till ska åka dit i vit limousin :)

Fredag:
Skolavslutning! Frukansvärt sorgligt. Finns på riktigt inga ord för hur mycket jag kommer sakna mina tjejer <3

Lördag:
Vattenkrig med tjejerna i Uppsala. Hela Uppsala ska ha krig då. Fett kul :D Sedan på kvällen är det party hos Jennifer. Det kan hända att det är på fredagen, hon har inte bestämmt än.

GALET VAD NICE. Nu ska jag ducha. Puss


RSS 2.0