Today

Igårkväll fick jag gaaanska mycket att tänka på helt plötsligt. För Magda frågade i sista sekuden om hon & en fd klasskompis till oss, men en nära vän till Magda som heter Julia också kunde få komma.  Men jag vet fortfarande inte om dom kan eller om det går för mig heller. Och jag vet inte om det är säkert att Jonte ska sova över heller, & sen så vet jag inte hur mycket mat vi ska köpa om Magda & Julia ska komma. Om dom ens gör det. Och om dom då ska sova över. För i sånna fall kanske vissa måste ta med sig madrasser & sängkläger(?) Och Magda kunde inte kolla om dom kunde komma fören idag & det skulle ju vara kul om dom kom, men hon har fortfarande intr hört av sig.
Som det ser ut nu så äter bara jag, Jonte & Linnéa mat här. Vi ska göra hemmagjord pizza hade vi tänkt ;)

Hittils idag har jag duschat & tvättat håret & nu sitter jag med en handuk på huvet & tofflor på fötterna & äter frukost medans jag skriver det här blogginlägget ;D Trevlans ;)

peace


Träff

Min pappa träffade Louise istan igår typ :D På tal om Majsan i det tidigare inlägget. (Majsan, heter egentligen Anne-Mai, är min trampolintränare & Louise är trampolintränare i Uppsala.) Knasigt att dom stötte på varandra i stan ^^ Så intressant var det. ;)
Aja, puss.




Gammal bild från Herrljunga 2007.
Från närmast: Elise, David, Märta, jag, Hanna, Mikaela, Lukas, Gustav, Måns.



Da'n före da'n ;)

Idag åkte jag & pappa till Jysk & köpte lite trevliga möbler vi inte behövde. Bland annat fick jag en ny säng :) En större säng än vad jag har nu. Fast det fanns ingen på lagret just då så den ska typ skickas till oss eller nåt senare.
Aja, efter det åkte vi till centrum & kollade på skor till nyår, fast det fanns typ två par att välja mellan fast jag ville inte ha nåt av dom. Och dom skorna jag annars tänkte ha är helt puts veck! :O Jättekonstigt, dom finns inte någon stans. Så nu har jag inga skor att ha på nyår typ "/.
Sen i alla fall träffade jag Majsan på Systemet :D Hon frågade vad vi skulle göra eller nåt & så svarade pappa ungefär "nej asså jag ska bara köpa ut lite till linnea, hon ska ju ha fest du vet" Haha, skojigt. Hon skulle förövrigt för er intresserade vara hemma med som familj till tolvslaget, sen skulle hon ut & festa ;D
Efter det åkte vi hem till mamma för att leta efter mina försvunna skor. Och där fanns dom inte heller..
Sen åkte vi hem, packade ur alla ouppackade möbler & gick in & åt :)
Nu sitter jag & bestämmer lite om middagen i morgon med Linnéa & Jonte. peace


Inte riktigt i takt

Jag har märkt att jag tänker en dag före en vad det egentligen är. Jätteirriterande. Jag tror hela tiden att det är nyårsafton i kväll. Haha.
Och en annan sak på tal om nyåret, är att jag har hört (på radion tror jag) att man ska lägga till en sekund i år så att det nya året typ blir en sekund över 12.00 för att jorden snurrar lite i otackt eller för snabbt/långsamt eller nåt liknande. Ni kanske fattar. Aja, men är det så? Har ni också hört det eller är det inte så?
Tacksam för svar, ciao!




Skridskor

God morgon gott folk. Vet ni vad jag ska göra nu? Jo eftersom solek skiner & det är perfekt is på sjön ska jag & pappa gå ner till alla andra som åker skridskor & åka med dom lite! :D Jättemyskigt :)
puss


-----> 31/12

Gud vad jag känner mig taggad till nyår! Jag och pappa håller på att fixa massa nu tills dess & vi kommer nog hålla på med det i morgon till en stor del också. Och övermorgon också så klart när dagen är kommen :O. Asså vi typ röjer ;)
Och han sa idag att dom kommer hålla till hos en annan granne, så vi har hela huset för oss själva! :D
Och det var okej för honom också att Ella & Jennifer kom, så nu ska vi ha skoj!
 /å


Det blir vi plus Jonte. (Inte hästen)


Hemfärd med Jonatan

Nu har jag just kommit hem från Linnéa. Jag & Jonte åkte hem tillsammans. Och det knasade sig lite med bussarna men vi kom till stationen i alla fall & sen väntade jag med honom ett tag sen åkte vi båda hem.
Nu sitter jag här framför datorn & borde egentligen packa mina grejer för jag ska till pappa nu. Och det är typ jättefin is på sjön så jag ska nog åka lite skridskor i morgon. Wiie! Jag äger på skriskor :D Tro det eller ej ;)
Men ja, nu ska jag draa, ciao!




Nyårsplaner

I går bestämmde jag vad jag ska göra på nyår & så här kommer det bli, att jag & Linnéa & Jonte ska vara hemma hos min pappa & fira lite. Pappa har även bjudit in några grannar som han tänkte umgås med. Ella & Jennifer kanske också ska vara med. Det beror på vad pappa säger om det.. Men ja, det kommer nog bli jätteskoj i alla fall! :D
puuuuuuuss




Övernattning

Igår betsämmde jag & Linnéa oss för att vi skulle leka lite grand. Sen sov jag över också, så nu sitter jag här en stund vid datorn medans Linnéa sminkar sig. Det har jag redan gjort eftersom jag är en sån person som alltid ligger steget före (?) ;)
Idag hade vi tänkt att hitta på nånting med Jonte över dagen :D Jipie!
Men aja, nu är Linnéa klar så nu tänker jag inte skriva så mycket mer. Ni får försöka överleva. Puss.


Storstädning

Idag vaknade jag vid halv tolv eller tolv nån gång. Sen gick jag upp, klädde på mig, & gick ner för att äta lite frukost. Mamma låg & sov & Gustav var inte hemma.
Sen där nere såg jag att katternas matskålar som står på en bricka behövdes rengöras. Så jag tog & handdiskade allt.
Under brickan var det lite smulor från matskålen så jag tog fram dammsugaren & dammsög upp allt.
Sen tänkte jag att jag lika gärna kunde dammsuga vidare i köket & det slutade med att jag dammsög både köket, hallen & vardagsrummet. Jag vek även alla filtar & puffade till kuddarna i soffan i vardagsrummet & gjorde fint. Jag plockade reda på lite skräp som fanns kvar sen i julas. Typ nån kartong & så. Sen tog jag fram en pappersinsamlings-påse också så nu är vi lite mer miljövänliga. Sen plockade jag i årdning i tvättstugan & städade i genom lådorna i köket.
Efter det tog jag mig nånting att äta.

Allt detta gjorde jag för att jag kännde för det. Ingen bad mig & jag får inget för det.
Ja, så har min morgon sett ut. Hel normal, eller hur? ;) puss.

Inköp

Idag var jag ju i stan med Moa & köpte ingenting jag egentligen behövde göra. Däremot hittade jag en fin klänning från H&M. (Kanske slänger in nån bild på den sen.)
Jag skulle ju också ha köpt en julklapp till Linnéa, men jag hittade ingenitng jag ville köpa för det priset jag skulle köpa det för ^^. Jag gick runt i fyra eller fem affärer bara för att kolla på det men ja... Jag måste fixa det ganska snart ;).
Men nu måste jag gå & lägga mig. Jag sommnade i soffan med mamma när vi satt & tittade på nån film men nu ska jag äntligen få lägga mig i min stoooora sköna säng :). Klockan är ju ändå snart tre. Aja, puuuuuss.


Linneas favoritmänniska i hela väääärlden :D {Del 2}

Jag tänkte bara säga att min vän ljög i det tidigare inlägget! ^^ Jag kan simma & har kunnat det sen jag var 6 år, jag hoppar iof trampolin, men på den bilden hon la in hoppar jag inte högt så... ;P Aja, jag är så jävla musikalisk man kan bli & jag visar inte upp min rumpa oftare än någon annan. Sen så brukar jag inte gå runt naken heller. Jag tror ingen i hela världen har sett mig helt neck. ;) Aja. puss på er :D

Linneas favoritmänniska i hela väääärlden :D

Tjo alla Linneas beundrare! Jag orkade inte titta på när Linnea själv skrev ett blogginlägg så hon lät mig göra det. Och vem är då jag? Jo klicka här så får ni se ;D Linnea bad mig att inte skriva att hon är dum i huvudet och jag tänkte då att jag skulle skriva lite fina saker om henne.

Jag kan börja med att säga att Linnea är en otroligt glad människa, för de som inte vet det, och det smittar verkligen av och att se hennes jättevackra leende. Och hennes garv är så jävla roligt, det gör fan att man själv sätter igång och garvar. Hon kan också vara ganska smart ibland. x) Men en sak som Linnea är riktigt dålig på som förmodligen ligger i släkten, något som kommer påverka henne i framtiden är att hon är otroligt dålig på att äta grönsaker xD hahahahahaha.

Linnea bad mig också att skriva ett kort inlägg, och det blir väl det eftersom jag inte vet vad jag ska skriva mer. Jo lite som bara är till Linnea här, tro pådig själv, kämpa för det du vill ha och prata med mig när livet suger kuk. Då kommer du gå långt. Och du ska veta att jag tror på dig jag med och älskar dig otroligt mycket. Du är en stor del av mig och jag vill aldrig förlora dig.

Pussar till Linnea och några kramar till hennes läsare.

Här kommer några bilder på Linnea och lite info om henne som ni inte visste innan ;D



Hon kan inte simma, hon har aldrig fått lära sig det så hon använder alltid flytväst när hon badar.



Hon hoppar trampolin och kandärför hoppa högt ;D



Hon har ett jättefint leende men det visste ni ju redan ;D



 Hon är inte musikalisk någonstans, hon bara låstas vara bra!



Hon tycker om hennes egna rumpa och gillar att visa upp den :P



Hon gillar också att gå runt naken, men det får ni inte se här. x)

Ointressant vetande

Jag skojade i det tidigare inlägget. Jag ska inte alls gå & sova nu. Eller jag vet inte... Åhh! Jag hatar när man ska ta beslut!! Asså jag gör värkligen det. Jag är sämst på sånt. Jag är en sån person som hellre "följer efter nån annan" som tar intiativet & står lite framför en liksom. Ni kanske inte fattar riktigt, men det lär ni nog göra om ni fortsätter läsa min blogg i ex antal år :) Haha, skoojade igen. Jag vet inte i hur många år till jag kommer blogga. Aja, onödigt vetande.
Men nu känner jag att jag inte har så mycket mer att skriva men vi ses näst näst nästa tisdag kanske. Vem vet? Pussssssaaaar och kraaaamar :D /å

God natt

Moa kom hit förut vid tio-tiden & så umgicks vi lite tills hon gick hem för en stund sen vid tolv för er intresserade. Nu ska jag nog ta & börja göra mig i årdning för sängen för jag ska upp tidigt i morgon ju! :D Okej, jag ska inte alls upp tidigt i morgon ^^ Ville bara skoja lite med er där ;). Haha, skooooooooooja :D Nej men nu ska jag iaf gå & lägga mig tror jag. Puuusssssar.


Moa imorgon

Idag åkte jag & pappa till all världens köpcentrum & kollade på grejer & lämmnade tillbaka & bytte julklappar m.m.
Och nu sitter jag här i bara handuk efter att just ha duschat & ska snart gå & klä på mig & sen gå ner till mor som sitter där nere & tittar på TV eller nåt.
I morgon ska jag & Moa in till stan & mellandags-rea-shoppa :D Då hade jag även tänkt att köpa min julklapp till Linnéa. Jag tänker inte säga vad jag tänker köpa för då vet hon det för att hon läser min blogg ;).
Ciao.

En andra julafton

Ja, idag var det julafton för mig igen då ra. Ska jag säga vad jag fick? :D Jag gör det även fast ni inte vill.
En väska, Presentkort på H&M (400kr), Parfym x2, En tröja, Björn Borg-trosor x2, En film, Choklad, 500 kr, Typ som ett surround-liknade-ljud-grej fast det är inte surround för det är bara tre högtalare. Skitsama. Aja, det var nästan allt.
Det blev bara jag, Gustav & pappa.
Men vi ska äta nu. puss&kraaam



Gustav



Pappa


Jag har ett liv i vanliga fall... -.-

1. Har du ett förhållande? Nope.
2. Hatar du mer än 3 personer? Jag hatar typ ingen, utan jag försöker mer respektera dom även fast jag kanske har ganska mycket emot dom.
3. Hur många hus har du bott i? I stan, sen nu hos mamma/pappa. Alltså 3.
4. Vilken är din favoritglass? Hmm... magnum tror jag.
5. Vilka är dina favoritskor? Av dom jag äger är det mina jättetrasiga "tyg"skor.
6. Vilket var det värsta/jobbigaste ämnet denna termin? Vet inte
7. Vilket var ditt favorit ämne denna termin? Idrott, hm... kanske bild, & sen hemskunskap som vi inte haft sen 6:an. Eller jag vet inte riktigt :p
8. Äger du en Britney Spears CD? Jaop.
9. Har du någonsin gråtit i skolan? Jag har blivit tårögd & kanske fällt en tår, men snabbt tårkat bort den, suckat & gått vidare. ;p
10. Säg något du alltid tänker på? Nej det tänker jag inte alls göra.
11. Vilken musik tycker du mest om? Jag lyssnar på den musik som jag för tillfället känner för att lyssna på.
12. Vilket stjärntecken är du? Oxe
13. Vilken tid föddes du? Några minuter över fem på eftermiddagen.
14. Vilken är din favoritfilm? Jag har ingen speciell favorit.
15. Har du haft telefonsex? Haha, inte seriöst iaf.
16. Vilken är den pinsamaste CD'n du äger? Orkar inte kolla. Jag har massor.
17. Är du sarkastisk? Så klart man är ibland (?)
18. Vilka är dina favorit färger? Har ingen favoritfärg tror jag.
19. Sommar eller vinter? Sommar
20. Vår eller höst? Vår
21. Vilken färg gillar du att ha på dig? Ingen speciell. Jag har det jag har ;p
22. Sprite eller pepsi? Sprite
23. Var är ditt andra hem? Hmm.. Antien Slussbrov. 72 eller Åkersberga Sporthall.
24. Har du någonsin örfilat nån? Japp, ibland kanske lite för hårt.
25 Har du dåliga betyg? Inget IG iaf ;)
26 Skriv något: Onödig fråga.
27 Spelar utseendet någon roll? Utsidan ger insidan en chans.
28. Favoriträtt? Förut var det tacos, men jag har börjat gilla det lite mindre nu så jag vet inte... Fast asså jag tycker fortfarande om det! :P
29. Är du förlåtande? Till en viss gräns så klart.
30. Hur många barn vill du ha? Har inte tänkt på det så mycket.
31. Vilken är din favoritfrukost? Äter det som finns.
32. Äger du ett vapen? Don't think so..
33. Har du någonsin trott att du varit kär? Jag har varit kär många ggr.
34 . När grät du senast? Idag.
35. Vad gjorde du igår kväll? Se i det tidigare inlägget med rubriken "Liftarens guide till galaxen".
36. Vart reste du senast? Göteborg tror jag på tramoplintävling. Eller så var den i Danmark? Kommer inte ihåg.
37. Vad är dina smeknamn? Ågren
38. Har du varit i Asien? Haha, vilken fråga ^^ Nej inte vad jag vet.
39. Tänker du på någon just nu? Jag tänker på vad jag ska skriva.
40. Har du kallat någon för älskling? Of course
41. Röker du? Nej.
42. Äger du en diamant ring? Ja.
43. Är du nöjd med ditt liv? Skulle kunna haft det mycket sämmre men skulle också kunnat haft det mycket bättre.
44. Färgar du ditt hår? Inte för tillfället.
45. Donken eller Max? Donken tror jag.
46. Gillar du dig själv? Så klart det finns många fel man skulle villja ändra på men man ska vara nöjd som har två fungerande armar & ben liksom ;)
47. Vem står du närmast, mamma eller pappa? Mamma förstår nog mig mer, men jag föredrar pappa.
48. Favoritegenskaper hos det motsatta könet? Orkar inte tänka efter.
49. Är du mörkrädd? Oftast inte.
50. Har du någonsin ätit lim? Så klart man har.
51. Har du en webcam? Ibland. Beror på vilken dator jag sitter vid ;)
52. Har du någonsin strippat? Inte seriöst.
53. Vad skulle du göra om du fick vara det motsatta könet för en dag? Undersöka det. Haha, skooooooja.
54. Ska du på nån festival i sommar? Inget planerat.
55. Tatuering eller piercings? Nej. Öronen om det räknas.

Torsdagsmorgon

Tänkte att jag kunde hitta på nånting att skriva när jag ändå inte har nåt bättre för mig ;p,
Ja just nu sitter jag i alla fall vid min nya dator & hade tänkt att gå ner & äta lite frukost snart.
Senare idag som sagt ska jag en stund till pappa & fira jul där. Kan hända att min farfar är där också. Mamma sa nånting om att vi inte skulle sova där så jag vet inte om jag kommer tillbaka hit ikväll eller i morgon.
Men nu ska jag ta nåt att äta. Ciao!

Liftarens guide till galaxen

Idag tillbringade jag kvällen framför TV:n. Jag tittade på en film som heter "Liftarens guide till galaxen". Många av er kanske redan har sett den. Fast inte jag. Eller jag kännde igen vissa scener. Kan hända att jag har sett en bit av den förr. Kul var den i alla fall! :D

puss & kram.



Julklapp

Wiho! Jag fick en laptop (Fujitsu Siemens Amilo) i julklapp bland annat. :D Precis vad jag önskade mig. Jag har iof redan en laptop hos far, men ingen hos mamma. Här så har Gustav en egen dator på sitt rum & jag & mamma delar på en här nere i vardagsrummet. Fast jag brukar beslagta den ungefär 24/7.
Men nu har jag i alla fall fått en jättefin egen med både mus & fjärrkontroll till :) För det är typ en film-dator eller nåt med 17 tums skärm.
Nu återstår det bara att se vad jag får av pappa & farfar när jag & Gustav firar jul med dom i morgon också :D
 
puss



Daniel

Jag kom just på att förra året på julaftonen tillbringade jag kvällen med Daniel Selander. Mysigt pysigt. :)




Världens mysterium

Jag har sedan i början på sommarlovet gått & grubblat på en grej jag upptäckte på ICA när jag skulle köpa en gurka till tacosen vi skulle äta till middag. "Frågan" lyder:

Varför är ekologiska gurkor raka & icke-ekologiska gurkor böjda?

Jag bestämmde mig för att sen när skolan började igen skulle jag fråga min NOlärare om hon visste svaret på frågan.
Men icke. Jag frågade båda NOlärarna i vårat arbetslag men ingen visste varför. Alltså består frågan fortfarande. Så, har ni någon teori på varför det kan vara på det viset? Tacksam för svar.
 /å

Long time ago



 Hittade en jättegammal bild från klassresan till Gotland i typ 5:an
Från vänster: Julia, Raffa, Ida, Sara, Linda, Elena. (Jag fotar)

Är vi inte coola? ;D


God julaftonsmorgon

Omg, idag är det julafton! :D Haha, jag skojade. Jag använder mig inte av sådana uttryck ;) Men julafton är det i alla fall & jag vaknade klockan 06.43 i morse av ett "God jul-sms" från Rasmus. -.- Vilket liv man har om man frivilligt är vaken vid den tiden ^^. Sen sommnade jag om, men vaknade en stund senare av ett "God jul-sms" från Jonte. Sen sommnade jag om, & vaknade en stund senare av ett "God jul-sms" från Lisa. Sen hände samma sak tre ggr till. Först från Jennifer, sen Moa & sist men inte minst Lukas. Ödet ville nog inte att jag skulle sova, utan att jag skulle gå upp till dom andra ;).

Update: Fick ett på kvällen sen av Sussi & Månsa också.

Aja, GOD JUL på er i alla fall :D.




My day

Idag hände inte mycket som sagt var. Fast jag hann ändå göra en del som ändå behövde göras ;D Bla klä granen & slå in alla julklappar :)
Förutom det har jag typ suttit & ritat hela dagen. Eller jag satt & spelade gitarr & sjöng en liten stund där också. Och sen spelade jag lite piano (x. Okej det var inte så lite jag hade gjort idag som jag trodde, men skiiitsamma. ;P

Och min moster brukar alltid skicka julklappar till oss pga att hon & mina kusiner typ alrdig orkar komma, & hon skickar alltid jättemånga julklappar som kompensation typ (?). Dubbelt så många som vi redan hade under granen. Mamma tror att det är för att hon har lite dåligt sammvete för att dom aldrig kommer ;P haha

puss



    

Granen ser lite halvt naken ut, men julkulorna syns inte på kortet typ.


Flightless Bird, American Mouth - Iron & Wine



23/12 -08

Wiho! Dagen innan julafton :D Inte för att det är så mycket julstämmning ute, men man kan ju lådsas. ;)

Idag blir det en sån hära dag när man bara är hemma & göra absolut ingenting. Inte behöva tänka på nånting alls. Det var ååår sen jag hade en sån dag. Asså allvarligt jättelängesen. Typ i sommras.
Men i dag ska jag softa & bara ta det lungt.

puss


Julshopping & ersättningsbussar

Idag åkte jag & Moa in till Täby för att julhandla. När vi var vid Åkersberga station såg vi att tåget var aldeles mörkt & det gick typ inte. Så vi följde strömmen & gick till ersättningsbussarna. Fast alla var lika icke vetande som oss ^^. Sen kom vi på en buss i alla fall men när vi börjat åka lite sa busschaffören att dom som skulle till Täby fick gå av vid Roslags Näsby. Alltså där vid busshållplatsen längs motorvägen vid Shell.
Sen skulle vi alltså gå därifrån till Centrumet. Precis som alla andra var vi helt lost. Men vi hittade tillslut efter en lång omväg ;).

Sen köpte vi lite julklappar & grejer innan vi åkte hem igen (: På tillbaka vägen kom geniet (jag) på att vi kunde gå en liten genväg förbi en skola. Så kom vi raka spåret till motorvägen & bussarna igen :D

Men nu ska jag gå & slå in alla paket så ses vi. Keep on smiling, puss.




If your not the one - Daniel bedingfield



Så himmla gullig låt


Things who make you happy

Åhh, jag läste just Linnéa's blogg & hon hade gjort ett jätte gulligt blogg inlägg till mig. Jonte också för den delen <3
Jag känner mig så glad just nu för alla är så gulliga mot mig hela tiden :) Och jag har börjat få höra fler & fler komplimanger nu den senaste tiden. Man blir så glad. Min tränare påpekade nyligen också att jag alltid kommer till träningen så fin & att jag alltid är nysminkad & just fixat håret & att jag har så fina utsträck & massa (: Och vänner säger att jag är så fin & söt :) haha ^^
Ååh, man blir så glad!



Sjuklingen



En av mina stackars katter har blivit sjuk :( Lorentz heter han. Han mår jätteilla & kan knappt ligga ner & äter ingenting. Stackrs han. Fast han har ingen feber som tur är. Men mamma ska typ åka in med honom i morgon till vetrinären.
puss

Helgen

I lördags sov jag ju då över hos Jennifer med en massa andra underbara vänner. :) Vi hade jätetrevligt & körde godis-lekar & tittade på "Mamma Mia" bla. Det var första gången jag såg hela den filmen. Jag har bara sett lite i början av den förut, men den var bra (:

Sen idag åkte, några av oss som sov över, in till Kista & tittade som sagt på "Twilight" ("Om jag kunde drömma" på svenska) på bio. Jennifer har ju snackat om den enormt mycket, men jag förstår henne nu för den är så sjukt bra! Jag grät i slutet & det är värkligen nåt jag rekomenderar!

Sen när jag kom hem vid sju så sommnade jag i soffan & väcktes av Moa typ halv tio av att hon ringde mig & ville att jag skulle komma över till henne & titta på "Sunes jul" ^^. Så jag gick dit & kom hem nu för en halvtimme sen ungefrär.

Åhh, jag har tänkt på Jonte hela helgen också. Jag drömmer om honnom också ^^ hah. Men nu har vi bestämmt att vi ska träffas nån gång i veckan så det blir ju skoj :)

Puss & kram.


Trötter

Idag väckte pappa mig vid ett, men jag sommnade om till en stund senare när han kom in & sa att vi skulle äta. -.-

Nu sitter jag här framför datorn i mjukisar & segar.
Sen idag ska jag även hem till Jennifer med alla andra och så ska vi fira jul tillsammans :D Som en liten mini-julafton. Och så ska vi sova över också (:
Sen i morgon ska alla vi åka in till stan eller täby eller nåt & kolla på Twilight på bio. Det blir då fjärde gången för Jennifer & hon har läst alla böcker typ hundra ggr var. Hon är utan överdrift helt galen i den. Hon typ skriker så fort hon blir påmind om nånting som har med filmen att göra & hon snackar helt spidat om den hela tiden. Alltså värkligen hela tiden. Aja, vi får se hur bra den är. Men vi ses & hörs, pussar.





Gustav gullunge ^^

Jag måste bara berätta en sak som jag tyckte var ganska ruligt idag i stan.

Jag & min bror, (en liten fjortis som går i sexan i idrottsklass i Söra med tofsar upp till knäna & massa gelé i håret),  var inne på "J-store" för han ville att jag skulle tycka till lite om vad han skulle köpa till sig själv.
Han tog fram två alternativ & den ena var vit & såg ut som världens fjortiströja, & den andra typ brun. Han frågade vilken jag tyckte var snyggast & jag sa ungefär så här; "Hmm.. Jag vet inte riktigt, fast den vita är ganska mycket mer fjortis än den bruna."
Då hängde han tillbaka den bruna & bestämmde sig för den vita. Och jag höll ju så klart på att garva ihjäl mig, & påpekade också det han just gjorde men då var hans försvar att han bara skojade ju ;). Sen gick han i alla fall iväg & provade den (x. Hahaha.
Fast den fanns inte i rätt storlek ... :p

Puss


Betyg

Idag var det ju avsluning i skolan & vi fick våra betyg för första gången ever :O Lite läskigt var det & jag blev "sådär-nöjd". Jag hade alla VG förutom historia & nåt annat där jag bara hade G. Fast jag hade MVG i några ämnen som ingår i nåt annat ämne. Som drama tex som ingår i svenska & några moment i idrotten. I dom hade jag MVG.

Men jag ska åka in till stan nu med far & bror. Ses nån gång, puss



upd. Bergaskolan & lite annat smått och gott

Idag i skolan var två politiker vid namn Kenneth & Mikaela i den sk gammla musiksalen & skulle informera oss elever om hur det värkligen ligger till med nerläggningen av Bergaskolan. Dom var inte trevliga på nåt sätt. Även fast vi kom med bra argument & förslag. Lärarna/föräldrarna blev också arga på politikerna att dom inte lyssnade på oss barn. Och vi visste typ redan allt också så det "informationsmötet" var inte så lyckat. Och alla tycker att det är så dåligt för man kan typ inte påverka det här heller enligt dom här politikerna (?) Det är ju fan ändå demokrati i vårat land.

Efter skolan åkte iaf jag & Linnéa hem till mig & sen vid 18.00 var det dags för träning. Linnéa följde med & vi i våran grupp hade en egen liten julavslutning idag med goodis & saft & massa skoj hade vi och var inte speciellt seriösa. Vi körde även "släng dig i väggen" för er som vet vad det är. Jennifers bror John och två till kompisar till några var också där.
Det slutade 21.00 men vi gick lite tidigare för vi ville inte missa ett föräldrar- & politikemöte som hölls i våran skola mellan kanske 20.30-21.40, men även många elver var där.

Det mötet var det mycket mer dialogaliskt & dom politikerna lyssnade & antecknade i alla fall. Det framgick även där att politikerna ger ut olika information så alla får höra okila av olika människor. Så av dom fick vi nu höra att det där med att vi ska få gå ut skolan innan dom flyttar på oss bara var ett förslag. Alltså vet vi fortfarande inte vad som komma skall ;P Det är så många inblandade i det här projektet & så pratar dom inte ihop sig så alla blir helt förvirrade. Knasigt är det alltihop.
 /å


Sleeptime

Just nu är jag trött och ska snart gå och sova hade jag tänkt, men jag lyckas aldrig gå och lägga mig när jag egentligen borde för att vara utvilad till den följande dagen ;P. Aja, anyway så har jag nu suttit hela kvällen med den dära blockgrejen jag skulle göra. Men jag är fortfarande inte klar.. suck! Jag får väl försöka fixa det i morgon. Fast i morgon ska jag träna så ajg vet inte om jag hinner -.- Och sen på fredag ska jag kanske träffa Jonte sööötis :) Och sen lördag ska jag sova hos Jennifer, & söndag ska jag på bio tror jag med alla tjejsorna. Sen måste jag hinna köpa julklappar och slå in dom också och blablabla... Åååh! Jag känner att jag inte riktigt kommer hinna med allting. Men det löser sig. Nu måste jag i alla fall gå & lägga mig.
pussssar <33  (till bara sötnos jonte-ponte och ingen annan) :)

.


Uppdatering (Bergaskolan)

Angående min skola så tog ju komunen beslut idag om dom skulle lägga ner skolan eller inte. Och vi elever hade då ordnat en demonstration utanför komunens lokal/hus sammtidigt som dom skulle ta beslutet. (Jag kunde tyvärr inte vara med) Men det lönade sig i alla fall! :D haha, det gjorde det förut också när vi demonstrerade om att vi ville ha prao som vi kanske inte skulle fått ha längre ;). Men nu ska dom i alla fall låta alla vi som går i skolan nu få gå kvar & gå ut nian först. (Gäller endast estetklasserna så vitt jag vet) Fast det är väl kanske inte 100% säkert det heller... Men i morgon är det ett till möte med föräldrarna när då också politikerna ska vara med.
Jag & Linnéa var även på ett sånt möte idag fast bara med föräldrar, fast dom kom inte fram till så mycket tror jag. Eller det kanske dom gjorde men i sånna fall lyssnade inte jag ;p.

Men nu måste jag göra klart en blockgrej som ska vara klar i morgon, & jag orkar inte förklara vad "block" är, men vi ses & hörs. pussar <3

Magnetröntgen

Jag måste jag bara berätta om vad jag gjorde för ascoolt idag! :D Jag har ju sedan länge haft lite knas med min rygg bla på grund av för stor belastning i samband med trampolinträningarna. Så idag åkte jag in till täby vid ett-tiden nån gång & magnetröntgade min rygg. Det är när man ligger på en grej & åker in i en sån hära "tunnel" typ (bilden). Och den "tunneln" var lätteliten så man fick värsta paniken av att ligga där innan det satt igång för jag visste ju inte om det skulle göra ont eller vad som ens kunde & skulle hända. Jag hade en hjälpklocka lxm om det skulle hända nåt :O Och så fick jag öronskydd med musik i så att jag inte skulle höra allt oljud. För den dunkade & lät jättehögt & mycket när den tog bilderna. Den skickar ju ut typ sånna hära vågor som studsar mot mig & så får man en bild på det (?) Lite weird. Fast det kändes nästan ingenting.
Och så fick man inte ha nån BH på sig och så fick jag knäppa upp byxorna.. ;) Ni skulle bra gärna velat vara där va? ;D
I alla fall. Sen när jag låg där inne höll jag på att sommna fler ggr för det var så varmt & sjönt där.
Fast jag får inte "provsvaren" eller vad man ska säga fören om typ nån vecka. puss





Linnéa

Det är ganska stört, för jag har inte haft nån typ av kontakt med min bästavän Linnéa på över en vecka nu! Jag har iof messat henne, men hon har aldrig några pengar på sin mobil så hon svarar aldrig. Och hennes internet har cpeat sig hur länge som helst nu, så hon kan inte vara inne på datorn heller.
Och vi två skulle praoa tillsammans & man skulle ha fixat det till i fredags, & nu har hon inte varit i skolan på en miljon år, så jag vet inte om jag får fixa prao själv snart (?) Måste göra det innan fredag i alla fall. Alltså i morgon eller torsdag.
Men nu kanske jag borde gå & lägga mig. Jag lägger mig alltid för sent & det borde jag inte göra.
Aja, puss & god natt allihopa.



Never more Bergaskolan (oändligt mkt fakta, men bör läsas!)

Nu är det så här för er som inte vet det, att politikerna i komunen ska i morgon besluta att Bergaskolan ska läggas ner. Vi elever som går där ska då flyttas till andra skolor. Estetklasserna (dvs. b.la. jag) ska flyttas till en skola långt bort mitt i ingenstans som heter Skökarbyskolan. -.- De andra eleverna som går  i vanlig klass ska till Söraskolan. Kanske inte det smartaste valet av skola eftersom Söraskolan & Bergaskolan alltid varit typ världens fiender & slagsmålat & bråkat oändligt mycket & blablabla.
Anledningen till allt det här är att alla dessa skolor är halvfulla & man måste utnjytta skolans tex klassrumm så att som inte är halvt tomma. (Vilket dom typ inte gör, så jag fattar ingenting, men ooookej.)
Det här har jag hört från flera källor. Bla min mamma som själv har pratat med nån informationschef. & sen lärare & vänner.

Sen har komunen varit smarta på en till punk & det är att dom ger för lite pengar till skolornas matgrej så nästa termin kommer man inte få mjölk till maten, & man kommer få sån mat som gröt & soppa.
Och det är så synd, för Österåker har vunnit SM i bäst skolmat, & sen ger inte komunen dom pengar så dom kan utnjytta den här mategenskapen.
Allt detta har jag själv hört från min granne Petra som är "matchef" på Söraskolan & just varit på ett möte där hon har blivit informerad detta. Så det här är inga ryckten.

Och jag blir så arg, för det här med att skolan ska läggas ner går dom ut med idag, dagen innan man ska ta beslutet så att man inte hinner ha nånting att säga till om. Åhh!

Och det stog i tidningen att Bergaskolans lokaler nu kanske ska användas till privatskolor, & våran förra rektor  försökte göra våran skola till en friskola för att rädda den, men då sparkade komunen honom för att man inte fick vara med i komunen & sammtidigt skapa en friskola för att han personligen kunde dra nytta av det. Men grejen är att det finns en politiker som sitter i komunen som själv driver en friskola(?!) Stört!


Tack för mig, puss hej.


Julavslutning

Just nu känner jag mig glad & på flummhumör, & har jag nyss kommit hem från julavslutningen i trampolin & är en aning trött efter allt att stå i. Det är ju min grupps föräldrar som sitter i styrelsen så vi barn kan ju påverka mycket, men måste också hjälpa till & ta ansvar ;) Men skit i det. Det var trevligt & alla grupper hade lite uppvisning och sen körde vi en lek som heter "släng dig i väggen". Och mitt lag hette grupp 3, & vi vann egentligen. :D
Sen när nästan allt var slut skulle alla tränare få en liten present, fast jag fick också en även fast jag inte jobbar som tränare för att jag inte orkar. Ja är ju iof "hjälptränare"/vikarie lite då & då. I alla fall. Det var en chokladask. :D Jag vet det även fast jag inte hat öppnat för man kan hööra det när man skakar på den ;D
aja, puss


Det var en sån här ask jag fick ;D                                        


Skolan

Sorry att jag inte har bloggat på ex antal dagar. Eller okej, det var inte såå länge sen, men skit i det. Jag har haft fullt upp med annat.
I alla fall. Just nu sitter jag och Moa här på (egentiligen lektion,) men vi har tagit rast en stund nu.

Ja, och ikväll är det dags för julavslutning i trampolin! :D Wiie! Fast för min grupp innebär den här julavslutningen ingenting eftersom vi fortsätter träna som vanligt under lovet typ eftersom vi är lite mer satsiga än alla andra ;).
Men nu ska jag dra, puss&kram


Jag till vänster & Moa till höger ;)


Oönskad sovmorgon

Idag när jag vaknade tänkte jag, eftersom jag alltid brukar vara sen till där jag & Moa brukar ses för att sen gå tillsammans till skolan, att jag idag måste skynda mig för Moa har sagt att hon tänker sluta gå med mig annars ;). Och för en gångs skull hann jag även äta frukost & plocka undan efter mig osv, & var sedan klar typ i tid för att ha hunnit till skolan. Sen var inte Moa där vi brukar ses så jag messade henne & frågade om hon hade gått. Då svarade hon så här: "Vi börjar om en timme, så du kan gå hem igen". Det var nog höjdpunkten idag & jag känner mig riktigt taggad inför den nästa lektionen, eller ja, den första lektionen som då är idrott.
 /å

Citat från bibeln

Hittade ett fint citat/dikt som kommer från bibeln, men som även är med i filmen "A walk to remember":

  "Kärleken är tålmodig och god
   Kärleken är inte stridslysten
   Inte skrytsam och inte uppblåst
   Den är inte utmanande, inte självisk
   Den brusar inte upp
   Den vill ingen något ont
   Den finner inte glädje i orätten men gläds med sanningen
   Allt bär den, allt tror den, allt hoppas den, allt uthärdar den
   Kärleken upphör aldrig
   Nu består tro, hopp och kärlek, dessa tre, och störst av dem är kärleken"


Idolvinnaren

Kevin Borg vann ju idol & jag blir aldeles ledsen när jag tänker på det. Eller arg. Idol är ju till för att nya talanger ska upptäckas & han är ju redan typ känd i Malta eftersom han varit med i Maltas Melodifestival två år. Jag fattar inte varför alla röstade på honom iår. Han är inte ens snygg! Och jag gillar inte hans personlighet heller. Fast jag är glad för från början var det bara jag & Jonte av typ dom jag kände som tyckte det av dom jag frågat. Sen övertygade jag flera igårkväll att han är dålig. ;) För han är det! Eller asså han sjunger väl bra, men det gör Alice också. En artist kräver mer än bara en röst. För när Alice framförde vinnarlåten, visst den var lite för mörk för henne, men hon hade kroppspråket & utsrålningen på ett helt annat sätt än Kevin tycker jag.
Men aja. Det är ingenting man kan göra nånting åt nu. Så jag får försöka leva med det ;).
puss&kram.




Tjejkväll

  
 
 
 


Hallojsan :D Jag Moa, Rosanna, Lovisa, Ella & Jennifer sov ju som sagt över hos Lovisa igår.
Och det blev inte mycket berganatta som vi trodde. Vi stannade hemma istället & åt på doppade frukter i sån hära chokladfondoue som jag sa i det tidigare inlägget. Sen efter det satte vi oss & tittade på "The notebook". Jättegullig var den! Och sorjlig. Jag & Jennifer satt & höll på att gråta ihjäl oss. Allt smink bara rann.
Efter det vid typ 03.00-04.00 nån gång gick vi & la oss.
Sen i morse efter att vi hade vaknat vid 12.00 tittade vi på "A walk to remember". Den var också sorjlig :( Och det var ungefär en timme sen det slutade så efter det åkte jag & Moa hem, & nu sitter jag här framför datorn & äter på en morot. Och jag skulle varit med Jonte idag fast han hann inte sa han idag. Eller jag kunde åkt hem till honom men mitt busskort gäller inte..
Men tjejkvällen blev gasnka trevlig i alla fall. :) Eller det var inte riktigt en tjejkväll, men det var tjejer & det var en kväll så man kan säga att vi hade en liten tjejkväll ;D.
puss


Ikväll

Nu sitter jag & har rast i skolan & tänke att jag kunde passa på att skriva lite om kvällens planer.

Ikväll är det då dags för berganatta. Wie! Inte för att jag tycker det är så jättekul där, men det är lite trevligt att dom festar till det i centrum nån gång per år ;D haha
Jag ska i alla fall dra hem till Lovisa med en massa andra tjejor & ha lite skoj & kanske dra till centrum senare på kvällen :) Och så ska vi sova där sen.

Men jag börjar nu så jag måste gå. puss


Eftermiddagen

Tjo på er :D
Egentligen har jag inte så mycket att skriva om, utan det var Jonte som tyckte det var dags för mig att ta & skriva nånting. Så klart man gör det för hans skull ;)
Fast jag tycker iof det är kul att skriva & det är roligt när folk uppdaterar sin blogg ofta. Så jag kan ju passa på & säga vad jag ska göra i eftermiddag.
Nu om 10 min ungefär ska jag ha packat & gjort i årdning så jag kan åka till mamma. När jag kommit dit ska jag äta & byta om & så ska jag på träning sen mellan 18.00-21.00 (: Sen ska jag hem & duscha & sen vet jag inte vad jag ska hitta på :p aja.
puss&kram & en extra puss till världens finaste jonte :) <3


Tråk

Idag har det inte hänt så mycket eftersom jag har varit sjuk & hemma från skolan. Fast det betyder inte att jag har haft tråkigt för sötnos Jonte var också sjuk & hemma från skolan idag. Eller tråkigt har jag ju haft, fast vi hade tråkigt tillsammans. Sällskapade varandara liksom. (:
Fast jag ska till skolan i morgon & det ska inte han. Hoppas han överlever helt ensam utan nån att chatta med hela dagen. ;D Eller ja, det får vi värkligen hoppas!

Men det var allt för mig. Nu ska jag dra. puss


Maroon 5 - She will be loved




Den är så fin :)

Bättringsvägen

Idag mår jag mycket bättre :) Jag har bara lite ont i huvudet & inte så mycket ork i kroppen men annars känns det ganska okej. Jag kan liksom vara uppe & gå till skillnad från igår.
Och jag ville gå till skolan idag för jag ville inte missa när vi ska åka skridskor, vilket vi gör bara en gång per år typ tror jag. Fast pappa sa att jag inte fick. Men jag vill få MVG i skridskor men nu får jag inte den chansen :(. Fast jag tror jag får MVG i idrott ändå. Betygen sätt nu dom här dagarna.
Och jag vet att man inte ska ha för höga förväntningar när det gäller betyg, men jag vet att jag har MVG i de flesta enskilda momenten iaf. :p
Förövrigt tycker jag att jag borde få det när jag tränar trampolin, egentligen 6 ggr i veckan, men det brukar bara bli 4 ggr för de andra gångerna är inne i stan. Och varje träning är oftast 3 timmar, ibland lite mer. Så duktig är jag. ;D

Gud vad det känns som att jag tänker på trampolinen mycket nu, men ja, så ere.
Men aja jag ska dra nu, pusshej.




Nordiska Mästerskapen 2008


Tävling

Åhh, vad jag längtar tills nästa tävling hålls. Det är ända fram till vår jag måste vänta. För tävlingarna ligger så, att det är typ kanske 4 st på våren & sen typ lika många på hösten. Så nu den här tiden emellan gäller det att ligga i & kämpa & lära sig nya övningar & träna på stilen massor.
Det är så kul på tävlingarna också när man träffar människor man aldrig träffar förutom då & banketterna är alltid lika trevliga med disco sen efter också & så.
Plus alla medaljer man kammar in ;D Skoja. Nej men det är lite ruligt :)

puss <3

Sjukling

Igårkväll när jag skulle gå & lägga mig kännde jag mig lite illamående & sa det till pappa så han ställde in en hink i mitt rum vid min säng. Sen sov jag jättedåligt i några timmar tills jag vaknade & kännde att jag behövde spy ^^. :p
Sen sommnade jag om fast jag vaknade typ tre gånger till & spydde då också.
Så jag har legat i sängen exakt hela dagen idag. Det gör jag även nu, så jag har tagit hit datorn nu så jag kan roa mig lite. Plus att jag har feber. :(
Gud vad det är synd om mig (;

Moa & Linnéa blev förövrigt också magsjuka igårkväll typ exakt sammtidigt som mig. Och vi tre skulle idag ha åkt in till stan på studiebesök i nån katolsk kyrka, men så blev det inte. I stället ligger vi hemma & spyr & har trevligt.
Som tur är finns det nåt som heter ipren så man kan lossas vara frisk en stund.
Men nu har jag typ inget mer att skriva så jag kan lika gärna hitta på nåt annat. Ciao!



Afternoon tea

Juste! Det var andra advent igår. Det glömmde jag helt bort, men glad andra advent plus en dag då(?) :p

I alla fall. Idag på spanskan snackade våran lärare om varför det heter afternoon tea. För dom ljushuvuderna som inte fattade det.
Sen efter skolan åkte jag & Jennifer till träningen & hon provhoppade för hon ska typ börja på trampolin i min grupp sen nästa termin :) Hon var typ värsta naturbegåvningen. Hon var läskigt duktig.
Ungefär det har hänt idag & jag ska gå & duscha nu. Så hare bra, pusspuss.




Konfirmation



Nu har jag kommit hem från konfirmationsträffen. Eller inte "just kommit hem", för det var ett tag sen. & det var jättetrevligt. :) Jag ser värkligen fram emot de kommande sju månaderna! Och för er som inte har valt att konfirnera er, ni värkligen går misste om nånting. För det handlar inte om att man under den här tiden nu ska lära sig att tro på Gud, utan egentligen går det ut på att man ska lära känna andra människor & ha trevligt, men sammtidigt lära sig lite om hur kristendomen & dess historia fungerar, istället för att sitta på en SO-lektion & studera in det liksom. Och även om man valt en konfirmationsgrupp där man ska ta själva typ nattvarden i slutet som bekräftar ens dop, behöver man värkligen inte göra det som man inte vill. Man tvingas inte till nånting. Det är jätteskönt.
puss


Update

Dopet var världigt trevligt och jag träffade många jag inte träffat på ganska väldigt många år. Bland annat mina kusiner som är 18, typ 21 & 28. (18-åringen såg mer än bra ut kan jag säga. Synd att det är min kusin) Det var förövrigt 21:åringens tredje barn som döptes. :p
Maskeraden sen på kvällen här hemma i berga var också trevlig :) Jag var cheerleader & Linnéa var ängel.

Nu ska jag göra lite SV & sen ska jag på första konfirmationsträffen! :D Jippie! Det är kul att det är så många i min grupp också. 46 st tror jag det ska vara. Massor med killar att välja på ;D Skoja, men nu ska jag dra ^^ puuussar


   

Fler bilder hittar ni på rosannas blogg. & för att komma dit, klicka här.


Idol

Nu har Linnéa åkt hem & jag sitter & tråkar med världens sötaste Jonte på msn & lyssnar smmtidigt på TV:n i vardagsrummet. Och jag hör att Adam Tensta sjunger "Do I look like I sell drugs". Har lite minnen med Linnéa från den låten.
Jag är förövrigt jätteglad för Alice gick vidare i Idol! :D Fast jag stör mig på Kevin. Han är så överdriven tycker jag. Han sjunger ju iof ganska bra, men jag gillar inte hans personlighet. Alice däremot tycker jag är cool. Det var bra att hon kom till Globen. Och att Robin åkte ut bryr jag mig inte så mycket om. Han var varken bra eller dålig tycker jag. Eller kanske lite mer dålig än bra, men spillerill.

Nu ska jag i alla fall gå och göra mig i årdning för att jag ska ju upp tidigt i morgon. Ciao!






Kvällen

Just sitter jag här med Linnéa hemma hos mig efter en låång, jobbig dag i skolan som vanligt. Jag skojade. Den var inte ett dugg lång. ;)
För övrigt i dag i skolan gick brandalarmet! :O Falskt alarm var det men jag & Linnéa hade skoj och lurade alla att det var på riktigt ^^ haha.

Och i morgon ska jag till Gävle över dagen på min kusins barns dop. Fast vi kommer hem mellan 18.00-19.00 nån gång & då ska jag på maskerad :D Vad jag ska vara tänker jag inte säga. För jag vet att typ alla som ska dit läser min blogg & då blir det inte kul om dom redan vet ;) Visst är jag ett geni! :D Fast jag ska inte vara stålmannen i alla fall.

I alla fall så är Linnéa här nu & vi hade tänkt att gå och sjunga lite singstar nu. Men vi ses & hörs. puss


Morgondagen

Jag börjar halv tolv imorgon :D

Fjärde december

Har inte så mycket att skriva om igentligen, men tänkte att jag kan ju uppdatera er lite för skojs skull annars;

Idag i skolan alla fall hade vi tråkigt. Eller vi hade roligt men inte roligare än vanligt. Och efter skolan gick jag hem till Moatoa en stund & pluggade lite. Fast sen ringde mamma & sa att maten snart var klar så då var jag tvungen att gå hem.
Ja, & sen skulle jag åka till pappa så jag packade i årdning mina grejer & så. Fast jag hade träning kl. 18.00 så jag åkte dit först. Magda & Linnéa kom också dit för att titta på lite tror jag. Fast det gick inge vidare på träningen idag.
Och den slutade kl. 21.00 så då åkte jag hem & här sitter jag nu ;).

Men nu ska jag gå & duscha. Men vi ses & hörs.



Magda & hennes arm

En läskig sak som hände i tisdags som jag glömmde säga i det tidigare inlägget var att Megdas arm hoppade väldigt groft ur led under den där aktivitetsdagen! Och jag vet att ni vill veta hela historien så här kommer den;

Det var Magdas tur på trampolinen & hon frågade mig om hon fick göra en grej som heter rygg pullover. (Jag var ju tränare) & svarade då "okej, men har du gjort det förut, kan du det?" Hennes svar var ju då så klart "Ja :D" Och hon började göra några. & det gick ju jättebra förutom den typ fjärde hon gjorde när hon inte tog någon rotation alls & kom med huvudet neråt mot tramopilen & tog emot sig med armen. Eftersom då all belastning kom på armen gick det helt ur led. Hela underarmen låg liksom ovanpå överarmen! Hur äckligt & läskigt som helst!! Medans detta hände hade jag hittat en spindel på golvet som jag var tvungen att rädda. Sen kom Rosanna & sa "Såg du Ågren!?!!" Och jag fattade ju ingenting till jag såg henne & armen på andra sidan trampolinen på golvet med min mamma brevid sig. Då ropade min mamma att nån skulle hämta en filt. Och Rosanna sprang omkring som en förvirrad gris för hon visste ju inte vart det fanns. Så jag sprang in i frådet & hämtade filten medans jag typ halvt skrek att någon skulle ringa ambulansen. Men läraren höll redan på att göra det. När jag stog inne i frådet (fortfarande med den där spindeln på armen/handen) tog jag beslutet att jag fick skaka av mig spindeln för att kunna bära filten & förstahjälpen-väskan.
Sen efter några minuter skulle jag & Rosanna gå & ta emot ambulansen vid parkeringen. Fast vi gick tillbaka sen för det skulle ta 20 min innann den kom.
Under hela den här tidan hade Jennifer, mamma & läraren suttit & tagit hand om & lugnat Magda som var typ halvt borta. För min mamma är f.d. sjuksyster.
Sen packade jag ihop Magdas grejer när vi kom tillbaka & sen kom ambulansen till slut.
Och han som var sjuksyster från ambulansen var asdålig! Han presenterade sig inte, böjde sig inte ner till Magdas höjd & frågade vad som hade hänt. Han stog liksom en bit ifrån henne & liksom såg ner på henne. Han tog det inte lugnt & sa till Magda vad han gjorde typ. Alla reagerade på hur dålig han var. Bajs på honnom.
Sen åkte hon iväg i alla fall & på sjukhuset fick hon nåt smärtstillande hon inte tålde stackarn. :( Morfin tror jag. Så hon har fått utslag på kroppen nu.
Hon röntgade sig i alla fall sen & fick gipsa armen. Sen ska hon tillbaka efter 10 dagar & klippa upp det & kolla hur det ligger till liksom. Stackarn.




Sammanfattat

Hallu allihopa!
Jag har inte bloggat på ex antal dagar pga att vårat internet cepade sig lite.
& då kan jag passa på att ta en liten tillbakablick på de senaste dagarna:


I lördags till söndags sov jag ju då som sagt över hos Magda med nästan alla andra tjejorna :) För att vara lite mer exakt var det; Magdalena, jag, Lovisa, Lisa, My, Moa, Jennifer & Ella. Vi hade jätteruligt :D

I måndags gick jag hem till Linnéa efter skolan eftersom jag inte hade någon träning av nån anledning. Där var även Ebba :D (Linnéas systerdotter på 4 år) Hon drog till med några sjöna komentarer också som tex: "Ågren, penis"... & så sa hon nåt efter det. Och till Linnéa sa hon: "Varför har du så många prickar i ansiktet?" Och nu kan ju gissa vad hon syftade på för nånting. Gissa om vi garvade efter det ^^ haha

I tisdags hade  vi aktivitetsdag i skolan. Eftersom jag ändå är en aning proffsionell inom trampolin fick jag vara tränare hela dagen vid trampolinerna. kulkul :)

Och slutligen idag, under skoltid åkte jag till doktorn för att kolla ryggen. Och nu ska jag få en remiss för att sen göra en magnetröntgen nån gång.
Förövrigt var jag med Jonte & Linnéa idag <33 Fast efter skolan. Mysigt pysigt var det.

Men jag ska dra nu. Så tack för mig, pusshej!




RSS 2.0