Liseberg imorgon

Idag åkte jag till Moa i Göteborg ju. Det var skönt att träffa henne & kunna prata om lite som hänt sen sist. & typ om Maco. På tal om det kommer han hem idag enligt klockan. Shit vad jag skriver om honom, vilket betyder att jag också tänker mycket på honom just nu & jag får damp på det. Att jag skriver om det gör det bara värre. Så ska sluta med det.

Ja imorgon, eller ja idag enligt klockan som sagt, ska vi till Liseberg. Första gången för mig! :D Skulle egentligen ha varit där en gång nu med trampolinisarna om det inte var för min ryggoperation. Jaja. Nu ska vi sova för vi ska vara där när det öppnar imorgon. Puss & häst, jag är bäst. Fast så känns det inte


Hatar svackorna

Fortarande vaken? Ja. Kan inte sluta gråta, därför. Vill bara skrika & slå nån just nu. Så mycket tankar med så många frågor & så få svar. Så många lögner i slutet & så mycket underbar tid tillsammans man lätt glömmer. Det är typ jobbigaste. All den underbara tiden vi haft. Att han gett mig så mycket. I form av kärlek, omtanke, uppoffring, medlidande, spänning, lycka, värme, osv. Sånt som inte alla andra såg.

Så äckligt att han nu också vinner på det här. Han är glad & går med vinsten i behåll. Han får allt han vill ha. Så ligger jag på botten utan att förtjänat det. Men vad ska man göra. Han förstår inte att han gör fel. & framför allt, han bryr sig inte.


Man slutar inte älska nån, man lär sig leva utan den

Nu är 30 juli. Vilket betyder att det var fyra veckor sedan Maco gjorde slut med mig första gången, & 20 dagar sedan han gjorde slut andra gången. Tiden går fort när man har roligt. Fast nä.
Och på onsdag är det fjärde agusti. En dag jag sett fram emot väldigt länge under den tiden jag & Maco var tillsammans. Det är hans 17-års dag + våran 3-månaders dag. Om vi fortfarande skulle vart tillsammans då alltså.
Men jag känner att det blir bättre & bättre verkligen. Dock kommer det bli cp nu när han kommer hem från Turkiet på lördag. Kommer bli läskigt om han hör av dig för att få tillbaka tröjorna + jackan, men läskigt om han inte hör av sig också. Läskigt oavsett liksom. Jaja. Borde gå & sova nu. Ha det jättebra. Puss o kramis.




Filmdag

Hallå i stugan. Idag har det vart bajsväder om nån missat det. Vilket betyder att alla vart hemma & kollat på film. Jag med. Kollade på Snabba Cash. Den var bra.

Ja, imorgon åker jag som sagt till Göteborg. Ska vara där med Moa till på söndag. Tåget går 13.07 tror jag & är framme i Göteborg kring sex. Första gången jag åker den sträckan på tåg utan att vara påväg till tävling. Tror jag. På tal om det börjar jag sakna träningen något extremt nu! Tur att den börjar snart då :D

Ha det bäst


Springtur

Igår var jag mycket med Linnéa. Var hos henne på dagen, sedan åkte vi till Erik & åt middag med Kenny, Erik & Axel. Sedan på kvällen drog jag & Linnéa iväg & underhöll oss själva. Det var kul.

Idag har jag varit nyttig & åkt till far & dragit ut & sprungit med honom, & efter det badat & tvättat håret i sjön. Sånt är så himla sommar. Att tvätta håret i havet/en sjö. :) Hahah.

Juste min & Jennifers vän Shan från Lund befinner sig hos sin far i Viggbyholm just nu. Kanske blir att jag åker & träffar honom imorgon då eller nåt. För på fredag ska jag till Göteborg. Med Moa. Och ska vara borta till första agusti.


Shan. (Skitful bild på mig dock! Haha)


Blöt gårdag

Hallå i stugan. Igår vid middagstid begav jag mig hem till Fanny där också Adam & Jennifer var. Sedan åkte vi & köpte mat & satte oss vid kanalen & åt middag. Skitmysigt. Efter det tillbringade vi kvällen hos Jennifer tills Adam & Fanny åkte hem. Jag tänkte också åka hem då men i stället följde jag & Jennifer med Joel, Gustav & John till Statoil. På vägen dit tyckte jag & Jennifer att det var så tråkigt att gå så vi liftade med några grabbar. Dock hade Joel & Gustav precis hält varsin ölburk på mig typ. Typ i håret, kläderna, sminket osv. Ofräsht.
Vid Statoil kom Joel i konflikt med nån snubbe också, men Jennifer räddade situationen. Tyckte hon.

Nu befinner jag mig hos Linnéa & Kenny medans Linnéa är i duchen. Erik & Axel var här nyss men åkte just. Ikväll blir det mys. Hare bäst.



Som man borde eller som man vill?

Istället för att haka upp sig på allt man inte längre har eller går miste om, ska man tänka på allt det bra man faktiskt har. Och att man aldrig är ensam. Aldrig. Det finns alltid nån som upplevt samma eller värre. Och inte låta känslorna ta över, utan hålla huvudet kallt. Men precis som jag skriver här, så finns det så mycket man borde göra. Tänka med hjärnan & inte med hjärtat. Men samtidigt är det ju känslorna & hjärtat man borde lyssna på eftersom det är då man faktiskt mår bra. Att man gör det känns rätt vilket resulterar till att man får ett välmående man uppenberligen inte fått om man pressat bort känslorna & lyssna på hjärnan & göra det man borde. En jobbig balans som man själv kan ha svårt att avgöra vad som är rätt i olika situationer. Där är det bra med vännerna. Som ser från ett annat perspektiv men som samtidigt förstår hur man känner. Vänner är det finaste man kan ha & man ska vara försiktig att inte förlora dom för det är nåt man har livet ut.

Motgångar gör en starkare.



Konstig dygnsrytm

Oj jag har inte skrivit så mycket på ett tag. Men dom senaste dagarna har vart lite knäppa. Har typ tappat tidsuppfattningen.
I fredags i alla fall tog jag & Jennifer vattenskotern till Vaxholm och träffade Lukas & Måns. Det var länge sedan jag träffade de senast. Har saknat Lukas kände jag.
Sedan åkte jag hem & var fett trött, (hade sovit dåligt natten innan), men jag hade huset för mig själv så jag tänkte att jag kunde bjuda dit lite folk. Det slutade med att Linus & My kom dit för att ha filmkväll. Pontus kom sen också. Men innan vi hade börjat kolla på film ringde Jennifer & ville ha fest så vi 12 på natten kom Kenny & hämtade oss för att åka till henne. Sedan vid typ vid fem på morgonen drog jag, Olle & Filip ut. Pontus kom sen också. Kvällen slutade typ åtta på morgonen & sedan samma dag skulle jag hem till Jennifer & hjälpa henne att städa & baka. Trött som jag var begav jag mig dit ca fem timmar senare. Sen åkte jag hem, åt, sov en halvtimme, innan jag skulle ut igen vid nio på kvällen för att åka hem till Linus. Där var jag till två ungefär då Douglas skjutsade hem mig. Då äntligen fick jag sova.

Idag fyller min kära vän Jennifer Rydell år :D Eller enligt klockan var det igår iof :P Jaja. Hundra grattiskramar till henne! Puss


"En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm"

Hej hej. Igår åkte Moa hem till sig, dvs jag sov själv. Gillar inte att sova själv. Eller gillar inte att sova alls. Varje natt sedan Maco gjorde slut med mig har jag drömt om honom. Snart två veckor. & det lär ju inte sluta på ett bra tag.
Jag drömmer att han tar tillbaka mig & att allt är bra eller att vi i alla fall är vänner & att jag får svar på allt. Drömmarna är så verkliga. Jag säger det jag skulle sagt i verkligheten & det är samma sak varje natt. Jag hatar det. Jag hatar inte att drömma & för en stund vara lycklig, så klart, men att varje morgon börja dagen med att upptäcka att vi inte alls är tillsammans & att jag bara drömt. Det är inte kul.


Vad jag hittills gjort idag för er intresserade

Det blev inte så mycket glass som jag skrev i mitt förra inlägg. Utan jag, Jennifer & Moa drog & köpte oss lite piknik & åkte till kanalen & åt det tillsammans med Erik. Sedan åkte vi till centrum, jag & Erik köpte glass, sedan hem till Jennifer igen & bada & chilla med Lollo & Axel. Men nu är jag & Moa hemma & har ätit & ska snart dra till Solbrännan. Så får vi se vart kvällen leder oss. :) Puss!


Hihihihi jättegammal bild på mig & Moa :D


Glassigt

Hej hallå tja tjena. Igår tillbringade jag största delen av kvällen vid Garnsviken. Sov också hos Jennifer så här är jag nu. Alltså hos Jennifer. Men nu ska vi dra & köpa oss glass! Hej då lilltå.


Arga låten

Just nu är jag typ väldigt väldigt väldigt arg. Men men. Blir väl bättre till kvällen då jag är bjuden på party för att fira min kära Linnéa & hennes Kenny som firar ett år imorgon :) Roligt att vissa lyckas. Hehe.
Meeeeeeen ja snart kommer Moa hit, så ska hon bo här till på onsdag tror jag. Men jag måste börja fixa mig nu. Puss




Föregående dagar. Love it

Det är så underbart allting med sommar & så. Älskar det! Just nu är det 25 grader i vattnet här hos far & sol & värme liksom.

I förrgår gick som sagt jag, Pontus, Linus & My på bio tillsammans. Efter det drog vi till fiskartorpet & jag & Pontus badade i mörkret & sommarvärmen :) Träffade också nårga andra trevliga där. Sen gick han & jag hem tillsammans eftersom vi bor nära. Från fiskartorpet till Gottsunda liksom...

Sedan igår på dagen var jag i staden med Linnéa & Erik. På kvällen var jag bjuden till Olles sk mansion, & det var helt sajk hur dom hade fixat med typ porr & "droger", dörrvakt, stämpel, inbjudningslista osv. Haha fett kul! Pontus var där då också. Det är så kul hur Linus & My försöker fixa ihop honom med mig. Haha galna! :D

Nu kommer jag btw åka bort & kommer hem på lördag. Puss puss puss.


Sommar & sol

I morse kom jag hem från Jennifer typ vid tio. Sen dess har jag sovit, solat, ätit glass.
Ikväll ska jag till far & efter det tänkte jag, Pontus, Linus & My dra & kolla på bio! :) Skulle ju vart med dom igår, men var bara det en stund innan jag, Jennifer & Fi m.f hittade på annat.
& på tal om det skulle jag vilja säga att jag älskar sommarkvällar! Det är typ det härligaste som finns. Speciellt igår typ när det var skitvarmt hela natten (:

Ha det bäst!


"Idag börjar mitt liv!"

Jag hade en gång en pojkvän. Men nu är det över forever & det känns typ ganska chill :S Eller nåt.
Ikväll blir det leka med Linus & mr Karlsson. Så ska vi dra ihop ett gäng & hitta på nåt kul. Tja då.


Hem imorgon

Heeej :P Imorgon åker vi hem. Just nu är det bara jag, Moa & Lovisa kvar här. Folk har kommit & gått hela tiden under de här dagarna & som mest har vi varit 13 stycken. Underbart. Nu är det movietime. Love


Sommar

Det här blev bättre än jag trodde. I alla fall idag har vart så himla underbar. Verkligen. Yeah! :D Sommar på hög nivå. Hihi :) Puss puss & puss


Mot Vårholma!

Hej! Igår var en ganska mysig kväll & idag bär det av till Vårholma. Och vi har bestämmt att vi inte ska använda datorn där till annat än musik, för det blir så tråkigt annars, så jag kommer inte kunna skriva nåt fören lördag eller eventuellt söndag för att jag kanske ska sova hos Maco.

Just nu sitter jag & Moa & kollar på Vänner & äter kladdkaka från igår. Jag har för första gången sen i fredags sovit bra inatt. Jag somnade typ tre eller halv tre & vaknade typ halv två. Ha det bra. Ciao! :) Hihi












Massa länder överallt

Nu är det såhär att imorgon kommer jag åka bort & inte komma hem på en vecka. Eller ja sex dagar. Jag ska först imorgon till Moas land som ska ha kalas. Sen sover jag kvar så åker hon & jag tillsammans med båt till Lovisas mosters landställe eller nåt. Dit ska alla vi tjejer nästan plus några grabbar tror jag. Det ska bli mysigt, fast jag kommer sakna Maco som in i skogen. Men men.

Jag skulle egentligen också åkt till Lovisas landställe idag över dagen, men jag kom hem sent från Österby igår och har sovit dåligt de senaste nätterna, så jag tog sovmorgon istället :) Puss. Ha det super!


Andra juli är en dum dag

Andra juli är inte riktigt min dag. Förra året åkte vi hem från konfirmationlägret den dagen, vilket betydde slutet på nåt underbart jag kommer minnas hela mitt liv.
I år var andra juli den dagen jag för första gången upplevde nån göra slut med mig. Det sög.

Men just nu är jag glad & lycklig igen och allt känns bra. För bra nästan :P Jag uppskattar mina vänner väldigt väldigt mycket och älskar dem verkligen. Tack för allt skulle jag vilja säga till dom


Äckligt

Imorse vaknade jag ovetande & lycklig brevid den pojke jag älskar över allt på denna jord. Nu sitter jag här, singel & allt :P. Det känns som vilket bråk som helst & att det sen kommer bli som vanligt igen & att jag kan komma till honom & trösta mig i hans famn. Nu finns inget sånt alternativ & det kommer det aldrig mer göra heller. Helvete.


Fiskartorpet

De senaste dagarna har vart mycket fiskartorps-hängande. Både dagar & kvällar. :P

Nu ska jag äta & sedan hitta på nåt ikväll. Skriver kanske mer sen istället. Puss & kram! :)


RSS 2.0