Nu: Mot Maco!

Tja! :D Idag träffade vi på en överlevande från Auschwits. (Jag har ingen aning om jag stavade rätt). I alla fall :) Nu blir det att åka hem till Maco & så ska jag sova där inatt. Så åker vi tillsammans till IP i morgon. Vi har idrottsdag. I vanliga fall älskar jag sånna dagar, men jag hatar att det är i morgon :( Dels för att jag vet att jag skulle kunna göra så mycket bättre ifrån mig än vad jag kommer göra i morgon eftersom jag inte får träna & så ju, sen också är jag typ på väg att bli sjuk, så det kommer gå åt skogen. Jag kommer suga på allt! :'( Om jag ens ska vara med eftersom jag är sjuk.
Förra året var jag bäst på längdhoppning kommer jag ihåg! :D Av både killar & tjejer.
Aja, nu måste jag rusa till bussen! :) Puss


16-åring :)

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN! Tack :D

Idag har varit en lång, rolig & mysig födelsedag :)
Dagen började med teater vid Berga & sedan efter skolan åkte jag, Linnéa & Moa hem till mor & så firade de mig. Sen åkte alla hem. Jag också, hem till far. Då åt vi födelsedagsmiddag, & efter det drog jag, Ronja & My till Margaretelund & kollade på Macos & Patriks fotbollsmatsch. Träffade Ronhai där också.
Så nu äntligen är jag hemma. Trött & blöt :)

Jag funderar på om jag ska skriva allt jag har fått, men jag orkar inte göra det nu i alla fall :)
Hare bra! Puss :D




Sista dagen som 15-åring

Idag är mitt livs sista dag som 15-åring! Coooolt :) I morgon blir jag alltså 16. Hihi :D Så efter skolan ska jag förbi mamma eftersom hon också vill träffa & fira mig lite. Linnéa & Moa ska med då så ska vi äta tårta & lite sånt :) Sedan på eftermiddan/kvällen åker jag tillbaka hit till far.
Nu måste jag pluggilugga lite :) Love


Höstas, precis när jag kommit hem från sjukhuset efter operationen


Lång gårdag

Igår var en väldigt, väldigt lång dag. Jag vaknade typ sju, & gick somnade inte fören i morse vid fyra kanske. 21 timmar var jag alltså vaken igår. Jaja.
Tävlingen gick bra. Jag var sk floormaster & sen fick jag dela ut guldet också, bland annat.
Efter det kom Moa hit med tåget för hon behövde mig. Plutte :(
Efter det mötte jag Maco i centrum, så åkte vi hit sedan. Så sov han här.

Men nu ska jag gå & lägga mig. Sov lite lite i natt & är allmänt heeeeelt slut. Puss & kram


Jag & Mikiz som försöker få barnen att tagga till! :D


Segt

Det blev inte så mycket sova förut, för en liten stund senare skulle jag & Lovisa möta Maco & Ille vid sporthallen. Dock satt jag & väntade en timme på dem (x Fast Lovisa kom efter en halvtimme typ :)
Efter det åkte jag hem & åt, & sedan dess har jag bara segat. Jag orkade inte hitta på nåt ikväll eftersom jag ska upp så väldans tidigt i morgon. Så god natt på er :) Puss :-*


Trötter

Gud vad jag är trött. Fruktansvärt trött är jag. Kanske ska gå & sova en stund. Ja det ska jag nog. Fast inte än :)

Random bild på mig & min bror för mågna år sedan:




22 april

Hej hej hej :)
Idag fyller min far år! Jag & min bror hade helt glömt bort det! :o Men Moa påminde mig en stund innan jag träffade honom så det var lugnt.
Vi åt ute & min farfader är också här. Fast han åker nog i morgon.

På tal om i morgon, så måste jag gå & lägga mig tidigt i morgon för på lördag ska jag åka hemmifrån ca klockan 07.20. Fy tusan vad tidigt för att vara en lördag! Jag ska ju hjälpa till på tävlingen som kommer vara i sporthallen här i Berga. Det är alltså våran klubb som håller i den. Fast det är en regionstävling, så det är bara små barn som ska tävla. Eller små & små, men mer eller mindre nybörjare i alla fall.














Bilder från idag på photoshop-fördjupningen :)


Balklänning

Snöar det? Mm jag tror visst det va. Bajsväder.

På onsdag fyller jag år :D 28:onde. Gud vad kul! :D
Och på tal om roliga datum som kommer under en snar framtid, så var jag & Linnéa & kollade på balklänningar igår :) Till balen alltså. Eller ja, "balen", eftersom det typ inte får heta det, utan det heter avslutningsmiddag eller nåt... I alla fall.
Jag har ganska svårt att hitta i min storklek. Eller alltså allt är aningen stort. Så jag får nog sy upp en egen hos en sömmerska som nästan de flesta ska göra av de jag vet. Eller ja typ.


Ja, varför inte? ;)


Mobil

Ska jag säga vad jag gjorde igår? :( Ja det ska jag. Jag tappade min mobil utanför matsalen så skärmen sprack. Jag har haft den i en & en halv månad. Jag har liksom tappat den hundra gånger, men nu helt plötsligt sprack den :( Saknar min röda mobil som tålde ALLT :)

I morgon ska vi på bio med skolan & se Slumdog millionaire. Men nu är en Moa här så nu ska vi plugga lite.
Puss :-*




Sommar snart


Hos far

Idag åkte jag hem till Moa efter skolan. När jag kom dit somnade jag & vaknade inte fören tio tror jag & då skulle Moa gå & lägga sig så jag gick hem nyss vid elva. Haha.

Det är så varmt ute på kvällarna/nätterna nu! Och så luktar det liksom sommarnatt typ :D Härligt :) Jag längtar till värmen. Och på tal om det fyller jag år om 9 dagar! :D Nästa onsdag, 28 april :)


Lägret + laserdome

Oj vad jag skriver att jag inte hinner skriva hela tiden, men ja det är så.

Nu är jag i alla fall hemma igen efter en helg på Väddö utanför Norrtälje. Det var läskigt att komma tillbaka till det stället där jag nästan för första gången träffade alla konfisar förra året som jag & Jennifer sedan kom så nära under sommaren. Och nu var man på samma plats liksom men med nästan helt nya människor.

Årets första dopp skedde också i helgen. Inte för att jag hade med mig badkläder, men det gick bra ändå :)

Nu har jag lite mindre än en timme innan jag ska vara nere i centrum igen & träffa trampolinisarna för att dra till laserdome! :D Snacka om att jag kommer vara slut ikväll när jag kommer hem, fast jag sov lite på bussen nyss på väg hit till Åkersberga.

Hare nice! Puss.


Tja då

Hinner inte skriva, men jag åker på läger över helgen & kommer hem på söndag. Ledarutbildningsläger är det jag ska på. Idag såg jag att Lovisa lagt ut alla bilder från plojfotot igår :D Nice! Aja, puss!


I am happy

Idag har varit en väldigt härlig dag. Hela dagen har varit typ perfekt :) Jag är så glad :) Men jag orkar inte skriva så mycket nu men kanske att jag gör det i morgon i stället. Puss.

 



 





Detta var lite av många bilder som Magdis & jag tog under dagen :)


VM

Ibland blir jag jätteledsen för att jag inte får hoppa. Dels märker jag hur otränad jag är, till exempel i morse när vi hade fotbollsmatch mot 9:2an. Jag blev trött så snabbt & orkade verkligen inte. Det beror iof också på mitt för låga blodvärde. Och sen också får jag lite smått panik hur mycket jag halkar efter kunskapsmässigt på trampolinträningarna. Alltså tänk vad mycket jag kunnat lära mig på nästan ett år som jag inte kan göra, men som mina konkurrenter kan.

Mor hade kollat intagningspoängen också till VM, eller ja, ungdoms VM, & jag låg i höstas ett halvt poäng ifrån att komma med. Jag blir så ledsen. Jag är inte heller långt ifrån landslaget, men det kommer dröja minst ett år innan jag kan komma med där för jag kommer missa SM i år för det är ganska snart. Alltså det är på SM de uttagningarna sker.

Jajaja :/ Puss.


God natt

Förlåt för att jag inte skriver. Jag vet att det är det tråkigaste som finns är att läsa en blogg som aldrig uppdaterar. Så det ska jag ta & försöka ändra på. Det är bara det att jag aldrig har tid :)
Sen jag kom hem i torsdags kväll har jag hunnit med så mycket på så kort tid! Har gjort massa! :)
Men just nu sitter jag i min säng med datorn framför mig & lyssnar på musik. Jag är så frukansvärt trött. Så jag tror jag sak sova en stund nu. Puss & god natt :)


1 halvår sedan operationen idag

Idag är det den 7:nde april. Sjunde april. Dagen jag längtat efter i 182 dagar. 26 veckor. 6 månader. Ett halvt år.
Det var nemligen ett halvår sedan jag opererade mig, & från början skulle jag ju få börja idrotta efter ett halvår. Dock har jag längtat helt i onödan. För jag kommer ju fortfarande inte få hoppa fören i juni typ. :/

Skulle jag hålla på med nån annan sport skulle det vara lugnt att börja träna nu, men när jag hoppar på min maxhöjd tar det så fruktansvärt mycket på ryggen så skulle jag börja hoppa nu skulle den dö tror jag.

Jajaja jag får vänta yttligare två månader helt enkelt :/ Puss...




Järnvärde

Jag hatar mina järntabletter för om jag hoppar över/glömmer att ta en eller två nån gång, tex på kvällen, så vaknar jag nästa morgon med väldig huvudverk & lite illamående & smått snurrig osv. Fast det försvinner så fort jag tar nästa tablett. Jag är helt enkelt lite smått beroende av dom & det är jobbigt :(

På tal om det så fick mor tillbaka provsvaret igår tror jag, & tydligen så är mitt järnvärde helt normalt, men det som hänger ihop med järnvärdet, dvs tex HB:t, är på tok för långt. Och det där är tydligen väldigt ologiskt för dessa två grejer ska liksom vara på samma nivå eller vad man ska säga. Antingen är båda för höga, båda för låga, eller båda aldeles lagom. Men som sagt är det en konstig obalans mellan dom två, så ja det ska typ göras ännu mera utredningar om det där. Konstigt. Jaja. Puss


Hihihih :D

Aaaaaa hej :D När jag blir rastlös, vilket jag blir lite från & till här, så blir jag på flummhumör & världen blir liksom lite roligare :D Speciellt när jag har en galen mor & en minst lika galen morfader! Hauahahahahah :D

Igår skjutsade mors vän oss från Härnösand & hit för tågen går inte hela vägen, & alltså kominationen av dom två....... Asså det är helt crazy! Man dör :D Haha. Värre humor än mig & mina vänner.

Och ja nu kommer det en bror som gav mig en Marabou Digisteve-chokladkaka. Haha jaså? Haaahaha nu ska vi kolla på film. Tja då :D Puzziz


Snart bär det av

Eh hej!

Fredagkvällen tillbringade jag på party i Sollentuna. Igår var jag också skittaggad på att dra nånstans eller hitta på nåt, men eftersom Åkersberga är fruktansvärt dött så slutade kvällen hemma hos Jennifer med mig, Fanny, Jennifer, Moa. Maco kom nån timme senare också & sov kvar. Vi somnade 5 för vi hade kollat på film som höll på så länge.
Jajajaj :)

Klockan tre idag ska jag åka iväg. Som jag kanske sagt tidigare så kommer jag hem på onsdag natt troligtvis. Och vi får se om jag kan skriva där borta. Puss




Lov

Heeej. :) Det känns som att jag uppdaterar lite små-dåligt sen typ ett antal veckor tillbaka, men det är för jag orkar bara inte med min blogg ibland! Skoja, jag älskar den :) Men ja just nu är jag i en period när jag skriver bara för att skriva. Inte för att jag har nåt att komma med eller nåt. Och det suger ju :D Men nu är det lov & det ska man utnyttja! Så nu ska jag dra iväg på äventyr :O PUSS :)


RSS 2.0