Goder natt

Orkar inte skriva. Skriver i morgon. God natt.

29 September

Tjabba tjena hallå, vi säger så!

Today lekte jag med My efter skolan. Vi gick & köpte oss massa onyttigheter att äta på från Ica så drog vi hem till hennes far & satt oss & tjockade i oss allt & tittade på nån helt sjuk men jättecool film :D
Sen gick jag till ledargrjen som vanligt. Och Anton var där för ovanlighetens skull :) Anton är bäst! :D
Sen efter gick jag & Sara till stationen tillsammans & hon bjöd in mig till bad hemma hos henne på fredag :) Vet inte hur många som ska komma men några av oss konfisar skulle jag gissa :)
Sen var det bara att ta tåget hemöver & sen gå ett par kilometer från tågstationen hem. Så nu är jag kall. Men jag ska snart gå & lägga mig i min förhoppningsvis varma säng :) Igår var jag faktiskt duktig & gick & la mig två timmar tidigare än jag brukar :) Bara för att jag inte satt vid datorn kanske. Så jag ska försöka att hålla kvar det. Så puss & god natt :)


Jag hatar det här!

Nu är det bara en vecka och tre dagar kvar innan jag ska opereras! Det är nästa onsdag. Fast jag ska åka in på tisadagen & sova där. Annars måste jag vara där klockan sex på onsdagen. Alltså vakna typ fyra för att åka fem eller nåt.
Men any way. Jag tycker det är HELT SJUKT, GALET JÄTTELÄSKIGT! Jag är nära på att gråta varje gång jag tänker på det :( Läkarna sa också att jag kommer vakna & ha jätteont vissa gånger för dom kommer också ta ben från höften, så dom sa att där kommer jag framför allt ha ont. Även fast jag kommer få morfin kommer jag ha ont.
Men grejen med att jag gruvar mig inte så här mycket för att jag tror att det kommer gå åt skogen eller nåt, utan mer själva grejen. Obehaget. Usch usch usch!
Det är liksom så verkligt nu när det är så nära. Och ni vet när nån människa just fått veta att den har typ en månad kvar på sig att leva, så känner jag! Usch vad jag hatar det här! 
Och jag kommer aldrig kunna böja på min rygg lika mycket som jag kan nu, alltså svanka. Jag kommer heller aldrig ha en ärr-fri rygg. Nu lät det fett skabbigt det där med ärret, men jag tror det kommer vara jättelitet, men ändå.


Pokémon

Hallå :)
Idag vaknade jag & My klockan ett & jag skulle träna två. Så det var bara att äta, klä på mig & åka till träningen.
Det är typ vad jag gjort idag. Tränat mellan två & fem som alltid. Fast alla var ganska döda så vi körde inte så seriöst. Och haha det var så kul. För pojkarna (alla är dom 93:or), satt under typ halva träningen & spelade Pokémon! :D På sina mobiler. Alltså när de väntade på sin tur på trampolinen. Hahah :)

Men nu ska jag inte skriva mer utan gå & duscha i stället. PUSS





Gästinlägg by Linus, Andreas & My

ah yo linus här bre :D . coolt va ? ne men seriöst nu jag my och adde e hos linnea och gangstrar oss. ;) vi åt nyss och det va fetans gott, not* haha ne skoja det va gott fast linnea hade glömt löken. :O och det går ju inte att käka tacos utan lök !! my tror hon e bäst såhon vill att jag ska skriva det men jag vet ju att det e FALSKT!!! haha ne skoja men alla vet ju att jag e bäst , men nu får adde skriva för han kan engelska:D. hej. nej men nu är det my som skriver :) och jag är bäst. han bara ljuger, hela tiden. & aa som linus redan sagt har vi precis ätit och är mätta och glada, så nu ska vi kolla film eller nått. HAAAAA'T BRA VÄNNER!! :D


Förarbevis

Hallå i stugan.
Har inte så mycket intressant att skriva egenltigen. Förutom att jag fått mitt förarbevis nu. Så nu är det bara moppen som saknas. Men a jag ska inte köpa nån fören efter jag opererat mig eftersom jag ändå inte kommer kunna köra den på hundra år tills ryggen återställts sig. 


Dessa plus Linus, Moa & Markus lekte jag med idag efter skolan.
Nu vet ni. Kisses!


Regn

Men hej :)

Idag regnade det ju en stund på dagen. Och jag & My tyckte det var fett härligt så vi spang ut & bara sprang runt ute & hade fett kul :D I regnet. Man blev blöt :D

Men jaja. :) Juste min mor fyllde år idag. Och min morfar. Och min granne. Och Jennifers far. Och en masa fler! Kanske beror på att det är exakt nio månader efter julafton ;) Så jag har ätit tårta idag. Och efter det tränat. Och efter det åkt hit till far. Så nu ska jag gå & lägga mig snart. Men först ska jag göra spanska-glosor.

Puss!


23 september

Tjaaa. I morse åkte jag till Huddinge Sjukhus ju. Men det gick bra & jag överlevde. Jag fick mest lite info & sånt om operationen & att dom kollade min blodgrupp & mitt blodtryck, lungor, hjärta & sånt så jag var frisk.
Sen åkte jag hem, åt, bytte om, sminkade mig & drog till sista lektionen vilket var NO.
Efter skolan lekte jag, My & Linus.
Men sen var det dags att åka hem & äta eftersom det var återträff ju klockan 18:00.
Efter träffade jag Josse, Love, Sandra osv. som också var med en annan Linus Nilsson & co. Han frågade vart jag hade min andra halva. Min andra halva! :/ Det känns inte så...

Men nu ska jag plugga engelska. Bye.


Sommaren mellan 7:an & 8:an på Moas land.


Kid Cudi vs. Crookers - Day 'n' Night




Konfisar & läkarbesök

TJA. Ikväll ska jag leka med konfisar. Och i morgon är det återträff :)
På tal om i morgon ska jag vara ledig från skolan & klockan 6 på morgonen åka in till Huddinge sjukhus & ta lite blodprover & sånt inför operationen den 7:nde. Jaja. Nu måste jag springa till tåget! :D Puss :)

Orientering

Hej. Igår var det orienteringsdag. Jag orienterade med Ella. Alla tidigare gånger vi orienterat tillsammans har vi vunnit över alla. Men det gick sådär igår. Vi tog alla kontroller, men vi gjorde det inte på den tiden vi kunnat. Så vi vann inte. Jag tror vi kom två. En kille i våran klass kom före. Fuck! Däremot kom vann vi som klass. Det har vi gjort förut också :) Dvs, vi ägde Sol :D


Helgen i Uppsala & sista tävlingen på länge

Wiho! :) Det gick ovanligt bra på tävlingen & jag har som vanligt haft aldeles för roligt :)

Lördagen var det ju tävling hela dagen & sen på kvällen en sk "kamratmiddag" ^^. Så vi åt middag alla där som vanligt & bowlade efter det :) Trevligt trevligt. Och jag vann i mitt lag! Är man bäst? Ja!

Söndagen (idag) var det ju filnaler & jag var en av dessa finalister. Btw gick alla från våran klubb till final så det var ju kul. Min finalserie blev jag fett nöjd med & jag ska försöka fixa så jag kan lägga ut filmen här på bloggen.
Efter allt gick jag, Mikalea, Gustav, Lukas, Oscar, Månsa, David, Eddie & lekte lite i gropen (inte en grop) & gick efter det & badade :D

Men, en fett sorglig sak är att det här var ju sista tävlingen för mig på länge. Alltså på grund av operationen ju. Jätteledsamt! Men jag funderar på att ändå åka med på tävlingarna för att träffa alla vänner & liksom bara vara med & hjälpa till eller vad man ska säga :) Så jag inte kommer bort från det helt.



God natt & hej då

Nu har jag just duschat, tvättat håret, rakat benen & ska nu strax gå till sängs. I morgon ska jag upp tidigt & åka till Uppsala på tävling ju. Och jag kommer inte komma hem fören på söndag. Så ha ett bra liv tills dess! Puss! <3


Träningen idag

Idag gick träningen sämst :( Eller ganska sämst i alla fall. Och liksom i övermorgon är det tälving. Jag känner att jag kommer hoppa ut på valfrian... Men tänker man så så är det klart att det blir så. Så jag ska vara posetiv :)
Efter träningen väntade vi på våra föräldrar som hade styrelsemöte med varandra så vi satt oss ute i sofforna i kafeterian & åt godis som Majsan köpte åt oss & tittade på slutet på Idol :) Intresseklubben sprängs av överbelastning, jag vet, men endå :)

Haha just nu är allting så snurrigt :D Jag längtar till i skolan i morgon (x Men nu ska jag gå & duscha. Pussen.


Tävling

Hej gott folk! Ont folk också för den delen. I helgen är det tävling i Uppsala :D Och vi ska sova där så jag kommer vara borta hela helgen. Så ni liksom vet ;) Nu ska jag göra Svenska :D PUSS.


Tankar

Jag har tänkt på en sak. Varför måste ledsamhet & nedstämdhet vara en så negativ känsla? Eller liksom ingen vill väl ändå vara ledsen? Kanske för när man skrattar så utsöndrar hjärnan kroppens belöningssystem om jag inte minss helt fel. Ja. Lite weird.
En annan sak jag & Mikiz snackat om några gånger, är att egentligen finns ju inget "jag". Allting är atomer & reaktioner & elektriska signaler till hjärnan. Liksom en känsla till exempel är egentligen ingenting vi känner, utan det är bara en viss signal som hjärnan uppfattar som att det "känns". Det är svårt att förklara, men det är skitläskigt sen när man väl förstår.
Sen också ska jag berätta för er minsann, att det man ser i färger är inte den färg föremålet egentligen har. Orkar inte förlara varför, men jag skulle liksom bara vilja gå ur min egen kropp & se hur välden egentligen ser ut. Läskig tanke :D
Aja. God natt :D


14 september

Idag har jag skrattat. Nu ska jag gå & duscha. Hej då.


Moppekursen :D

Hej :) Jag skrev ingenting igår för jag hade fullt upp hela dagen! Jag gick upp 08:00 på morgonen eftersom jag skulle på moppekursen i stan som började 09:30. Det var hur läskigt som helst att man kännde liksom ingen & jag är inte direkt den som när jag kommer till nya ställen snackar & hörs & märks & tar för mig, utan när jag är själv i sånna miljöer blir jag helt tyst & mest iaktar. Hehe. Sån var jag mer när jag var liten tror jag men jag har blivit bättre på det & är mer bekväm i mig själv nu än då. Men jaja, åter till ämnet ;P För sen skulle vi äta. Vi hade alltså en lunchrast i 45 min & jag höll på at dö! Vi höll till precis intill Drottninggatan så alla började ju bege sig dit dom skulle (vi åt inte tillsammans utan alla fick sköta sig själva). Och jag visste inte vart jag skulle äta, asså jag visste inte ens vart det fanns ställen där man kunde äta. Så jag tänkte ringa far som alltid har koll på sånt men jag hade ingen teckning :( Men det löste sig tillslut :) Jaja. Sen fortsatte dagen & i slutet av teorikursen hade man ett prov ju. Jag fick ett fel av 35 :)

Efter det när allt var klart gick jag och mötte far när han kom i mål på "Halv-maran". Så åkte vi hem & på kvällen lekte jag med My, Moa & Magdalena som sov här.

Sen idag var det träning först & nästan direkt efter det bagav jag mig till Farsta tror jag där vi skulle ha lite praktik efter det långa dagen av teori dagen innan ju. Man had ingen uppkörning, vilket var skönt, utan man lärde sig tillsammans så tittade dom & gav tips medans. Men jag kan säga såhär att kursen var värd vartenda öre för den var så otroligt bra! Jag skojar inte :)

Puss.


God natt.

Hallu :) Jag såg på en jättebra film nu på kvällen som jag inte vet vad den heter men den var vekligen jättebra! Jag tror den gick på 1:an.
Nu ska jag snart gå & sova för i morgon ska jag upp tidigt för jag ska ju på moppekurs ;) Det stog att man skulle vara utvilad, men det är väl redan kört men ja. Så god natt & puss & kram.


Hettarna - Arga Låten



Hahahaha jag älskar den här  låten! (x



Körskolehäfte

Igår blev det inte att Magdis sov här ändå. Jaja.
Ikväll är det egentligen träning ju men det kommer inga tränare men några ska träna ändå eftersom det är tävling nästa helg :P Men jag känner att jag måste ändå läsa mina körskole-häften som jag måste kunna till i övermorgon. Man ska ha läst igenom det 5-7 gånger, & jag har hittils läst den noll gånger -.- Så jag borde läsa på lite mera nu. Men ja, jag ska till far snart så jag borde packa alla mina saker nu. Kisses.


Kvällen Magdalena

Just nu sitter jag hemma hos Magdalena. Vi har spelat in en massa sjuka videosar, & tagit massa sköna bilder! :D
Ja. Snart ska jag åka hem. Magda ska sova hos mig i kväll tror jag men hon ska träna mellan 9 & 10 så jag åker hem medans, så går jag & möter henne sen vid Söra eftersom det är där hon tränar. Så nu vet ni :D
Pööös

Ledarutbildning idag

Idag lekte jag, My & Magdalena efter skolan :) Sen åkte jag därifrån till ledarutbildningen ju (: Där träffar jag ju som vanligt Elin, Jennifer, Jocke, Sara bland annat. Och sen har jag lärt känna en ny flicka också som heter Emilia som alla dessa andra typ känner sen tidigare :D Allt var klart vid halv nio typ så då lekte vi ett tag förutom Jennifer som åkte hem ganska på en gång. Men de andra var jag med till typ halv tio.

Jag kom på på vägen hem att jag nu tre dagar i rad varit ute & lekt & alla gånger gått hem från centrum hit till mor runt nio, halv tio. Liksom från samma plats till samma plats samma tid tre dagar i rad. Coolt.

Men nu väntar duschen på mig, så simma lugnt så skriver jag igen i morgon. Puss.



Rosanna 15 idag

Idag har det hänt två speciella saker :)
1. Vi såg en teater på Bergateatern & det känndes såå som när man gick där. Det var sorjligt! :(
2. Rosanna fyller år idag så vi åkte hem till Lovisa & bakade tårta & åt upp den också. Sen drog vi till Golden West vid lite över sju & åt middag tillsammans :) Där satt vi till en stund innan nio då vi gick förbi centrum & köpte färg till Rosanna som ska färga håret. Vi träffade även Rasmus där :)

Men nu, dags att mjölka korna på Farmville! :D


Grattis Rosanna! :D



Inte Mikiz dag. HAHAH!

Idag har jag varit på Laserdome! :D Jätteskoj verkligen! Vi som åkte var jag, Davvan, Majsan, Mikiz, Lukas, Måns. Sen några nybörjarhoppare också.
Och haha det var inte riktigt Mickans dag idag ^^ Hon missade alla tåg vi åkte med. Eller förutom ett (det allra sista). HAHAHA jag döööör ^^ Det var så himla kul. Som tur är gick jag & David & hämtade henne en av gångerna så vi tre missade tunnalebanan tillsammans på vägen hem. Haha gud vad jag/vi hade kul då! (Hon missade alla på vägen dit också). 
Haha plus att Mikiz kom sist av alla när vi väl körde Laserdome poängmässigt. Dvs, hon var sämst ^^ Vi körde två gånger dessutom & hon kom sist båda XD
Hahahaha. Jaja.
I morgon är det skola. Jag vet att det kommer snackas jättemycket om både mig & att jag kommer snacka massa om folk då så jag känner att just nu är jag jätteglad så jag får ta vara på den känslan just nu :)
PUSS.





Sängen

Jag vet inte om det är att jag är trött, men den här kvällen har jag varit både lessen, arg, irriterad, besviken osv.. Av olika anledningar. Jag orkar inte. Men jag borde gå & sova nu så får jag hoppas att jag känner mig bättre i morgon. Då ska jag nemligen till Laserdome eller Lasergame eller nåt sånt med några. Så GOD NATT.






Torkel i knipa

Igår gick ju som sagt jag & Moa till Favvan & köpte Ben & Jerry's. Jag köpte med smaken Strawberry cheesecake om ni undrade. Love it! :)
Sen åkte vi hem till Magdalena där My också var. Det var helt crazy ett tag där innan vi satt oss & snackade om massa & efter en lång kväll efter att ha gjort lite saker hit & dit så lyckades vi sommna vid fyra.
Vi tittade på Torkel i knipa också! :D Det är min favoritfilm & har varit sen jag såg den första gången när jag gick i sexan. Jag kan typ alla repliker i den! Haha :D

Puss på er!





Operation & moppekurs

Idag har jag efter skolan dels röntkat ryggen en snabbis på drop in i Täby C (jag har fått operationstid på Huddinge Sjukhus den 7/10), sen har jag kollat på moppar med far. Han har även bokat en körskolekurs som är nästa helg :) Nice! :D

Nu ska jag & Moa gå till Favvan & köpa glass. Så Puss & kram. See you.


Majsan 24 år

Tja! :D Just nu känner jag mig glaaaaad. Wiho! :D

Annars idag har jag gått i skolan & efter skolan bekantat mig med en & annan Sol-pojke. Haha :D
Och juste idag fyller Majsan år!! :D 24 år blir hon :) Grattis till henne.

Puss.

Slänger in en låt också. "Teddybears - Get Mama a House"



Hejdå

Hinner inte skriva så mycket. Ville bara visa att jag lever. Love /Å

Österby & ledargrej

Ska jag säga vad jag gjorde i lördags? :) Jag, Magdalena, Jennifer & My åkte väldigt spontant till Österby! :D Österby för er som inte vet är en liten by 42 km åt nåt håll från Uppsala. My bodde där när hon var ung & har massa vänner där. Och eftersom det är så öde tex utan bio & köpcentrum osv så roar man sig själva. Dvs det är drag där 24/7. Så vi lekte med massa männiksor hela natten & så, och åkte hem tiidigt nästa morgon. Orkar inte gå in på några detaljer vad vi gjorde.
Vi ville dit nu i helgen igen men vi får se om det går & så. Kanske, kanske inte.


Idag var jag på ledarmöte-träff eller vad man ska kalla det. Dit ska jag varje tisdag klockan halv sju till nio. Nice. Att bli ledare halndlar tydligen väldigt mycket om att lära känna sig själv & vi ska typ lära oss massa om psykiatri & sånt där coolt. Bland annat.
Och juste! :D Vi ska typ åka på ett läger tillsammans alla vi 32 som vill bli ledare & så. I vår tror jag. Eller i sommar. Jaja :)

Nu ska jag gå & duscha & tvätta håret för det behövs. Hej hopp!


RSS 2.0