Friendsen

I skolan på första lektionen idag tittade vi på "Arn".
Sen efter skolan hade jag fullt upp med alla underabara vänner jag skulle träffa.
Efter skolan följde jag & Magda med Jennifer hem till henne. Vi tittade en snutt på "Twilight", & åt och så. Sen fick vi skjuts in till centrum där Jonte hade stått & väntat på mig i nästan en timme <3 Jättegulligt att han gjorde det. :) Tack.
Sen åkte jag & han hem till honom i skärgårdsstad. Där tittade vi på filmen "Down whit love" (tror jag den hette,) och myste mest typ ;p.
Efter det vid åtta eller nåt följde Jonte med mig till bussen. För då var det dags att åka hem till Lovisa där också Moa, Rosanna, Emma, Ella, Mira, Josse, Lisa, My, Jennifer & Magda var. Vi tittade på "House of wax" & efter det lite på "Mamma Mia". Sen vid 11.00 nån gång åkte jag & Moa hem.
När jag kom hem satt mamma & Gustav & tittade på "Pirates of the Carabien". Så jag joinade dom en stund. Haha, sjätte filmen på samma dag ;). Fast jag sommnade i soffan ganska på en gång & vaknade inte fören typ halv tolv idag. Och det var ganska ruligt för Jonte hade också sommnat i soffan igår kväll ^^ Asså inte när jag var där utan han messade det sen vid tolv ett nånting.

Men nu måste jag sminka mig & göra mig i årdning för idag ska & massa andra tjejsor hem till Magda & sova där :D Men vi ses & hörs. Ciao!

Efter skolan

Idag efter skolan skulle jag följt med Lovisa och Jennifer till täby, men jag kunde inte för pappas skull... Så jag åkte hem i stället och packade i årdning för att sen åka till mamma som jag också sen gjorde. Och hitills har jag suttit och proppat i mig godis och gjort läxooor hela kvällen.


Och idag fick jag hem ett brev om min konfirmations grupp och när första träffen är mm. Jag kom i "grupp 6 (stor)" typ. Det kommer säkert bli jätteroligt . Och jag måste kolla i morgon vilka grupper alla andra kom i. :)

Men ha det bra & simma lungt.
 /å


Upptäckt, (värt att läsa!)

Idag på NO:n gjorde jag världens upptäckt! Vi höll på att exprimentera med mat, & då gjorde jag mitt egna lilla exptiment vid sidan om & tog lite spagetti & mosade det tills det blev som en klump/massa. Sen märkte jag att det hade ungefär samma konsistens som trolldeg har. Sen luktade jag på det & det luktade likadant också. Plus att det såg likadant ut. Och om man lägger spagetti i en ugn måste den ju torka precis som trolldeg gör! Då drog jag slutsatsen att kokad, mosad spagetti är lika med trolldeg! Är det inte coolt? Fast bara att trolldeg har gundra kilo salt i sig också sa min NO-lärare Mia. Men är jag inte ett ljushuvud som kommer på en sån grej? :D Jo det är jag :) Och det coola är att det är sant också!
Puss




Lolliiis

Tjena! :D
Efter den där spanska lektionen jag berättade om i det tidigare inlägget gick jag & Lovisa hem till mig hos far. Vi typ myste, tittade på film, spelade sällskaps spel m.m. Och så åt hon här & så. Sen för typ en timme sen drog hon hem. Och nu sitter jag här helt ensam & försöker göra matte. Men jag lyckas inte för jag fattar ingenting & när jag ber pappa om hjälp dampar & skriker han bara på mig för att jag inte fattar & massa. Usch.
Men jag måste kämpa vidare nu med matten så jag kommer ikapp. Ha det bra till vidare, puss&kram.

Håltimme

Just nu har vi en jättelång håltimme som vi haft sen nånting med 11.00, Och då beslutade vi oss att gå hem till Lovisa. Sabina är också med. Så nu sitter vi här framför TV/datorn och tråkar. Och Lovisa ville att jag skulle säga att hon visade rumpan så jag tar väl och gör det; Lovisa visar rumpan. Men vet ni vad? :O Jo, nu ska vi gå tillbaka till skolan och gå på våran sista lektion, som då är spanska. Pusshej

Och vet ni?! Idag i skolan kom han som är huvudrollan i filmen Arn och hälsade på! Jättecollt ju :D Tycker ni inte? ;) Aja, nu måste vi gå, puss.

(kanske lägger in lite bilder sen)

Bild

Hittade en gammal bild från ett tag sen. Det var nån människa som kom & hälsade på föut på dramat som var övernaturligt lång! Det var jätteläskigt. Plus att hon klädde sig som en kille ^^. Haha. Jag var bara tvungen att fota ;). Men hon var faktiskt jättekul :) Hon snackade om typ hur man ska utrycka sig på sceen mm.




Hakstabacken

Idag hade jag utvecklingssamtal :O. Fast det gick bra. Inte för att vi kom fram till nånting speciellt eller nåt, men ja. Ganska långtråkigt var det.
Sen efter skolan gick jag & massa tjejor hem till tönten Lovisa & åt lite & så innan vi drog till hakstabacken (en jättestor backe som förr använts som skidbacke. man ser globen därifrån). Där skulle vi möta Rasmus & hans kompis Emil. Eller jag tror han hette Emil i alla fall. Aja, onödigt vetande. Vi åkte i alla fall pulka & hade skoj ^^
Sen var jag tvungen att åka hem :(
Och i morgon har vi simmning igen för er intresserade.
Ciao!



Magdalena & Lisa utklädda till Josef & Maria tidigare idag i skolan


..


  


Tack för att ni finns.


Skidor efter hästar bl.a.

Tränade inte idag på grund av ryggen som jag tidigare berättade om..
I alla fall. Idag i skolan simmade vi, & man hade 40 minuter på sig. För ett MVG var tvungen att simma 36 längder. Jag simmade 48 längder på 40 min :O. Duktig va? :)
Och det var allvarligt snöstorm sen när vi skulle tillbaka till skolan, & allas smink rann & alla såg hämska ut med all snö på sig och allting ^^ haha.
Sen efter skolan åkte jag & massa tjejsor hem till Lisa & Josse som har ett eget, gemensamt stall. Och eftersom det är så mycket snö ute kom dom på att vi kunde åka skidor efter hästarna med en lina emellan som man höll sig i. Asså en sån här lina man har när man åker vattenskidor typ ;D Sen red vi lite också. Jag är sämst på att rida, men det gick ganska bra ändå ;)
Sen skulle vi ju hem också & jag & Jennifer & Lovisa åkte hem till Lovisa. Och så åt vi där & trivdes & värmde oss lite, men sen skulle jag dra hemmåt.
Ja, ungefär så :) Men nu ska jag dra. Puss




Skadad

Träningen gick inge vidare idag. Jag skulle göra en fliffis (två volter fram med halvskruv. allt i ett hopp) men min hjärna var nån annan stans så jag gick in i en rudiout (två volter fram med en och en halvskruv. allt i ett hopp) men bara att jag gjorde inte det heller riktigt. Resultatet blev då en och en halv volt med helskruv till halsen/bröstkorgen så att benen böjdes över mig så min svank fick en väldig belastning. Så jag åkte hem och jag kan knappt röra mig. Det gör jätteont hur än jag gör eller rör mig... Mamma tror att det är som en stukning vid en kota i ryggen. Som att man stukar foten när ledbandet töjs ut, fast i ryggen. Vi får se om jag kan vara med på idrotten i morgon. Fast vi ska iof simma.
Men skit samma. Nu ska jag dra. Pusshej <3



God morgon


Nu jag tänkte berätta lite om gårdagen.

Jag & Linnéa åkte ju då som sagt hem till Jennifer igår. Och vi kom aldeles lagom till middagen där alla satt och just skulle börja äta typ.
De som var där hemma hos Jennifer förutom jag & Linnéa var: Viktor, Rasmus, Sabina, Moa & Magdalena.
Sen i alla fall efter vi hade ätit gick vi ut i mörkret & hade lite skoj i snön på Jennifers tomt. Men efter ett tag gick vi in igen & satte oss & värmde oss lite innan vi gick & tittade på film. "Förtrollad" hette filmen för övrigt, men jag tycker inte den är så bra.
Men efter det gick vi upp & bäddade, men gick ner sen igen för vi var hungriga & gjorde oss några chokladbollar. :)
Sen gick vi upp & la oss men sommnade inte fören 03.00-04.00 nånting tror jag. Och jag & Viktor delade täcke den tjockisen.
I morse sen så vaknade vi vid typ 10.00 & gick ner till österkärs enda lilla affär för att köpa frukost. Men pappa villa att jag skulle vara hemma 11.00 så jag hann inte äta frukost utan fick göra det hemma i stället.
Ja, & nu sitter jag här & tråkar mig framför datorn. Men jag ska dra till träningen snart så jag måste ändå slita mig från datorn nu.

puss&kram.


Jennifer


Ja, nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma och hämta mig och så ska vi plocka upp Linnéa. Sen ska vi till Jennifer eftersom Jonte nyligen sa att han inte kunde/orkade göra nåt idag som planerat. Lite halft ledsen blir man ju när man gått och sett fram emot det här. Jag har saknat honnom :) Men det gör värkligen ingenting jonte bästa vän! <3.
Men nu jag gå och sminka mig och byta om och så. Så ha det bra tills vidare, ciao.


Just love it

I natt har det snöat jättemycket! Typ flera decimeter :O Och alla grannar och små barn är ute i snön och leker och har jättekul :) Det är ascoolt, för igår var det ingen snö alls. Och man får typ värsta julafton-känslorna. Plus att det inte alls är kallt typ. Och innan solen gick ner i horisonten lyste den och det var jättefint allting (: Värkligen perfekt väder.




Helgen

Här kommer lite uppdateringar från helgen:

Fredag:
Efter skolan igår på kvällen åkte jag, Sabina, Jennifer, Ella & Lovisa hem till Moa & skulle sova över där också. Sen efter ett tag när vi ätit & så, kom Rasmus, Viktor & nån Fish också & var med en stund. Sen drog dom, & Sabina också som inte skulle sova över där. Mycket trevligt hade vi. :)

Lördag:
Idag vaknade jag ju då som sagt hos Moa men åkte hem ganska på en gång för att pappa sa att jag var tvungen att städa & dammsuga mitt rum, hjälpa till att göra maten osv ;). Sagt och gjort.
Och senare idag ska jag träffa Linnéa och Jonte & leka med dom. Jippie! :D
Sen ikväll kanske jag ska sova över hos Jennifer med en massa andra tjejer. Fast jag vet inte om pappa vill att jag ska göra det... Men vi får se.

Söndag:
Imorgon ska jag träna kl. 14.00-17.00

Puss&kram


Lovisa

A just nu sitter jag och cepar mig med Lovisa på msn. Ganska trevligt har vi. :)
Puss

Kvällen

Det blev ingenting med linnéa idag.. Fick inte för far som ville att jag skulle vara hemma ikväll eftrsom jag ska vara borta typ exakt hela kommande helgen. Otur för mig.
Och förövrigt kan jag passa på att säga att jag gjorde illa mitt ringfinger på högerhanden härom dagen på idrotten och det blir bara värre och värre, asså ondare och ondare :( Jag märkte det nu när jag satt och skrev det hära här ovanför. Så jag inte kan skriva med det fingret för det gör för ont "/. Måste gör nåt åt det..
Men vi hörs, ska dra nu. Bye!


Skoldagen

Idag var det ganska trevligt i skolan (: Förmodligen för att Linnéa och Rosanna inte var där men a. Haha, naw jag bara skojade ;) <3. I alla fall.. Ja inte för att det hänt så mycket mer än vanligt, men det kändes som en ovanligt bra stämmning idag. Alla var med alla liksom.
Så nu vet ni det.
Och snart ska jag hem till pappa men jag ska kolla om jag kan åka till Linnéa i stället en stund :D Så nu ska jag gå och packa i årdning mina grejer. Puss.



Ett litet glädjeskutt eller vad det heter, som jag gjorde idag medans Lovisa fotade ;)


Headern

Jag måste ta tag i att fixa headern nån gång... Eller ja, det är linnéa som ska vara så söt & snäll och fixa den åt mig, men det blir i alla fall aldrig gjort. Och min sida kan ju inte se ut så här i all oändlighet?! Eller hur? ;D

Onsdagkväll

Nu har jag just kommit hem från täby och den där konserten jag skrev om. Det var jättemånga fler som jag kännde som var med än jag trodde ;P . Och Jonte var jätteduktig värkligen! Fast jag diggade ändå mest en ascool kille klädd i fluga, vit skjorta instoppad i hans högmidja-jeans med vita döskallar på uppe på ena benet ^^
Nej, jag skojade. Jonte var bäst :)
Sen efter den konserten skulle en till komma där Davvan skulle vara med, men om vi skulle få skjuts hem av Jonte (eller hans far) så var vi tvugna att åka på en gång, så jag missade det... Men jag tycker kvällen vart riktigt lyckad ändå (: Fast det var tråkigt att den var så kort.
Aja, men nu ska jag gå och ta ett varmt, sjöönt bad tror jag så hörs vi i morgon, ciao!





Konsert

Nu sitter jag och väntar på att Linnéa ska göra sig i ordning och sen ska vi på Jontes konsert! :D Eller ja, det är inte hans konsert. Det är hans skolas konsert men han ska vara med (: Så vi får önska honnom lycka till! Så ses vi där, puss&kram.

Gårdagen

Igår i skolan fick jag och några av mina vänner en jättecool idé! :D
Vi tänkte testa hur många personer som fick plats på en toalett sammtidigt. (Asså inte på själva toaletten, utan i det rummet där toaletter brukar finnas ;) I alla fall så gjorde vi det. Och vi fick plats 21 personer på en kanske 1,5 kvadratmeter stor yta! Plus att det fanns plats över. :O Fast vi orkade inte fylla den delen, men det hade alltså kunnat gått in fler. Coolt va? ;D

Här är en bild från innan vi satte igång med vårat lilla expriment;





Älskad

Efter skolan idag åkte jag, Linnéa, Lovisa, & Magdalena hem till Jennifer. Hände inte så mycket där.
Fast sen när vi skulle hem så gick alla och började ta på sig ytterkläderna och jag skulle bara gå in i köket och hämta min tröja. Sen när jag kom tillbaka till hallen gick dom precis ut genom dörren och Linnéa tittade på mig och sa typ bara "vi går nu ågren, hej då" men jag trodde så klart att dom skulle vänta på mig där utanför. Så jag tog på mig mina grejer och när jag kom ut så var inga där (?) Så jag började gå, för dom kunde ju inte ha kommit så långt på den lilla tiden. Men jag kunde inte se dom. Sen ringde Magdalena mig och frågade vart jag var typ. För då hade dom tagit cyklarna och cyklat iväg långt ner till Österkärs tågstation utan mig. Just i den stunden kände man sig riktigt älskad. Och så bad jag Magdalena be Linnéa vänta på mig men hon sa bara att hon var tvungen att åka hem. Hon hade ju fått en tid hon skulle vara hemma. Samma tid som mig. Och jag fattar inte varför hon inte bara kunnat väntat på mig för sen på stationen i Centrum ville hon att jag skulle vänta med henne tills hennes buss gick, och jag hade ju också en tid jag skulle vara hemma, men självklart  väntade jag med henne. Plus att jag följde med henne tll hennes cykel som var åt fel håll för mig. Aja.
Sen när jag sagt hej då till Linnéa och hon typ hunnit gå tre meter så mötte jag Märta! :D Och hon följde med mig en bit och så snackade vi om massor om trampolinen och hon berättade lite om hennes cheerleading som hon börjat på. :p

Men nu ska jag gå och vara lite social med resten av familjen. Puss.

Haha

Idag hade vi kul i skolan;
(Dörren är bakom alla bord och allting)


-


Blir så arg på träningen ibland :/ Usch.



Snö

Nu har jag just vaknat, ätit frukost och ska aldeles strax till träningen :)
Igår så hände inte mycket mer än det där Guitarr Hero:t. Jag satt bara och chattade hela kvällen med nån kille, men började dra mig hemmåt vid ett.
Och det har snöat idag! :D Andra gången nu. Fast första för mig för sist det snöade var jag i Lidköping på tävling. :p
Men nu måste jag gå och byta om. Men vi hörs nån gång, bye.


God kväll

Tjo! Aldeles nyss kom jag, Lovisa, och Linnéa hem till Ella och hade tänkt att hitta på nåt kul, men vi har inte lyckats hitills... Sen kom vi på att vi kunde ringa Kim och fråga om han ville vara med oss. Men han orkade inte, :(
Sen kom nåt IQ på att vi kunde köra Guitarr Hero :D Wiie! Så nu ska jag gå in till dom och äga dom lite. Ciao!


Hos peson

Igår åkte jag hem till linnéa efter skolan och tråkade. Sen senare  på kvällen skulle vi hem till lovisa med några andra människor men så blev det inte. Linnéas föräldrar hindrade henne och då stannade jag kvar med henne och sov över här i stället. (:
Men nu ska vi ut och härja på byn. Så vi hörs sen. Puss&kram

.



Actions Speaks Louder Then Words


Onsdag

Idag gick jag och lovisa hem till linnéa efter skolan och gjorde ingenting. Sen kom lilla ebba, men då skulle jag och lovisa just gå...
Ja, då åkte jag hem, åt lite middag, sen skulle jag hem till moa och sova hos henne. :D Och nu sitter jag här vid hennes dator och segar medans hon är på toa. Förövrigt har Moa och jag hitills gjort det här idag;

-Pluggat till vårat NO-prov
-Bakat kladdmuffins
-Ätit upp kladdmuffinsarna

Ja, typ det :P Och nu vet jag inte vad vi ska hitta på. Men nånting annat än att sitta vid datorn i all fall. Så puss&kram så hörs vi i morgon igen (:




Snart vatten igen

Härom dagen hittade pappa felet med brunnen och vårat vatten. :D Jippie! Nu ska han bara laga det någon dag också och han orkar aldrig... Eller han har typ inte tid.
Nu ska i alla fall jag och han in till Arninge eller Täby och kolla på grejer till mitt rum :) Hare nice. Bye!


Lite bilder från gårdagen

    


Vi fick våra omdömmen igår. Helt ok som vanligt typ. Förutom våran lite off-lärare Helena som ger oss MVG även om man typ solkat 18/20 lektioner liksom. Eller asså det är ju "tur" för oss, men skitsamma. :p
Sen efter skolan gick i alla fall jag, Linnéa  & Rosanna  hem till Lovisa. Fast jag hann bara vara där i typ en kvart för sen skulle jag på träning (:
Ja, sen åkte jag hem, åt lite middag och satt mig vid datorn (;

Men nu måste jag dra för min lektion börjar om några minuter. puss & kram :)

Trampolin hela dan

Hallo (:
Idag vaknade jag 11.08 och kom på att jag hade jättebrottom eftersom jag skulle vara i sporthallen kl 12.00. Jag skulle vikariera för Lukas och Gustav i deras nybörjargrupp. Det slutade 14.00 och då var det min tur att träna (: Fast det var bara jag, David, Mikiz och Elise som kom för våran tränare Anne-mai har gått och blivit sjuk. Och då passade vi på att typ tönta oss hela träningen ^^ Jättekul var det. Vi körde först typ fyrdubbel synkron eller vad man ska säga, sen tog vi fram repen över trapolinerna och lekte Tarzan och höll på. Men kul vare.
Den träningen slutade 17.00 och då var det dags att vikariera för Majsans grupp.. Det var klart 19.00 Sen fick jag åka hem :D Så jag har alltså tillbringat 7 timmar i sprthallen idag. En helt vanlig sändag liksom.
Och hemma fanns det ju fortfarande inget vatten så vi gick till grannen och bastade och duschade hemma hos dom istället (: Det var trevligt. För dom har typ hela nedervåningen som "badavdelning".
Men nu ska jag dra, ciao.


Utan vatten

Ja, nu är det så här trevligt att här hemma hos pappa så har våran pump slutat fungera så vi har inget vatten alls just nu. Jättebra. Plus att när pappa gjorde ett försök att laga det så försvann exakt all våran stömm till hela huset så det blev värkligen helt kolsvart. Det var jätteläskigt :( Men nu är i alla fall elen tillbaka men vattnet cepar sig fortfarande.. Satckrs oss. :(
puss

Lite om dagens händelser

Idag var vi ju då som sagt på laserdome. Vi som var där var; Jag, My, Linnéa, Sabina, Moa, Magdalena, Ella, Rosanna, Emma, Lovisa , Gustav, Lukas, Martin och Martin. Jättekul var det :D Fast mitt lag förlorade med mer än hälften så mycket poäng ;( Och under spelets gång sprang jag in i väggen också och hela min vest rammlade isär typ. Plus att jag gjorde illa armen :(
Sen skulle vi gå och äta och Lovisa, My, och Sabina gick till Donken medans vi andra gick till Burger King. Fast Lukas, Martin och Martin gick i förväg och vi gick helt fel och hittade inte dit. Sen ringde vi dom och hittade rätt tilslut. Ja, och så åt vi och så och sen skulle Emma, Rosanna, Magdalena och Moa hem men jag, Gustav, Linnéa och Ella ville stanna kvar i stan ett tag till. Det gjorde Lukas Martin och Martin också i och för sig, fast dom var jättesociala och gick in på ett internetcafé typ. Så vi tänkte att vi kunde hitta på nåt kul själva men vi lyckades inte. Så vi tänkte att vi åker hem i stället fast eftersom dom andra tjejerna just åkt visste inte vi hur vi skulle ta oss till Östra Station igen. Så vi gick på en buss som IQ-Linnéa sa var rätt men vi kom till Söder när vi skulle till Östra. Så sen åkte vi tillbaka och tog Roslagsbanan som gick fem över halv tio. På vägen till tåget gick vi in på 7-eleven och köpte oss en fruit slash. Eller, ja nåt sånt hette det i alla fall ;D

Och i morgon ska jag vara vikarie för Lukas grupp på träningen klockan 12 till 2. Sen ska jag träna själv också klockan 2 till 5 -.- Inget jag ser fram emot just nu för då måste jag gå upp jättetidigt.. Eller jag får inte sova ut i alla fall.. ;p
Men aja. Kanske borde gå och lägga mig då. Hörs i morgon, puss & kraam.



Laserdome

Nu sitter jag med Linnéa och Lukas på msn och Linnéa är desperat efter att hitta människor som kan följa med till laserdome i mogron. ^^ Så nu försöker jag övertala Lukas att han ska komma och ta med sig massa vänner, men han får inte tag på några. Och det kostar typ 2600 kr om man inte kommer med tillräckligt många ;D Väldigt trevligt. Pussar

Stan

Tjo! Idag slutade jag vid ett som vanligt och sen åkte jag, Linnéa , Magda och Sabina in till stan för att Moa just fått massa pengar och var tvungen att shoppa upp dom första dagen så klart ;D Fast jag köpte en klänning också från HM. (: Sen kom Sabinas kompis och sen gick dom.. :P Ja, och då var det bara Magda, Moa och jag kvar och vi gick vi till donken efter ett tag och satt där och snakcade masssor om människor i klassen och typ sånt. Och hur mycket vi hatade allt och alla. Nej jag skoja, eller det gjorde jag inte men skitsamma.
Men vet ni vad jag ska göra nu?! :D Jag ska gå och titta på Idol ;)
Puss





Stress

Hallå på er allesammans :)


Kom just hem och har lite brottom till träningen men hinner skriva lite grann i alla fall.

Idag känner jag mig för ovanlighetens skull ganska pigg efter att just ha kommit hem från skolan. Eller juste! Kan ha berott på att jag än en gång somnade på SO lektionen som då hänt ett antal gånger förut också -.-  Inte bra..
Men i alla fall. Nu så borde jag gå och göra mig klar. Hörs nån gång får vi hoppas, bye.


Normalt..

Just nu sitter jag och tittar på Grey's anatomy. Jag borde egentligen göra lite matte, men det orkar jag inte just nu..

Ja, och idag har jag och min mor haft en liten konflikt så jag åkte hem till min vän linnéa i stället, som jag inte får umgås med. Fast det slutade med att mamma kom och hämtade mig tillslut. Och, ja.. nu sitter jag här ;)
Och inatt vaknade jag förövrigt vid tre av att jag låg på mattan i mitt rum med kläderna på och sminkad och allt. Helt normalt? Men jag drog den slutsatsen att jag nog sommnade när jag gjorde mina 125 rygglyft som jag gör varenda dag. ;D Och just igår måste jag ha varit ovanligt trött (?) Och ja, sen gick jag upp och borstade tänderna, tog bort sminket osv. Sen gick jag och la mig igen (: Vaknade sen pigg och utvilad för ovanlighetens skull. :o
Men nu ska jag gå och titta klart på Grey's anatomy.  Ciao!



Extra Extra

Tjenare :D

Ja.. idag hände det inte så mycket förutom att efter skolan åkte jag och mina vänner Linnéa, Moa Lisa och några till, till SVT-huset för att titta på Extra Extra. Dom gästande komikerna kommer jag inte ihåg vad dom heter men det var kulkul i alla fall. ;D
Och ja, och nu sitter jag än en gång och tråkar mig igenom kvällen efter att just ha ätit lite middag. ^^
Men vi hörs i morgon, puss&kram.


Ett första inlägg

Hallu allihopa!

Just nu är jag en aning irriterad för att jag just skrivit världens bästa inlägg som just var klart och jag skulle bara spara det när datorn cepar sig och så raderades allt utan att sparas. Ååh! Och jag orkar inte skriva om allt. Aja, det är sånt man får leva med. Jag känner även att det här var ett av det mest lyckade första-inläggen som nåsin skapats.
Men jag hade ändå tänkt att gå och hitta på nånting nu så ni får vänta ända tills i morgon innan jag skriver nånting någorlunda intressant. Hoppas ni hare skoj till dess.

puss.


RSS 2.0