Skriva i en blogg

En sak som är läskigt med att ha en blogg, är att man har ingen aning om vilka som läser den! Rätt som det är så har man skrivit nånting som man tänker är okej att dom man tror läser sin blogg, läser. Vilker kanske inte stämmer in på verkligheten. Läskigt om nån som man inte alls vill ska veta för mycket om en, faktiskt läser & salkar ens blogg (x Att man kanske uppfattas på nåt negativt sätt genom skrivandet. Därför ska man heller aldrig hänga ut en person i sin blogg för det kan gå åt skogen :) Men samtidigt är det ju tråkigt att läsa en blogg där personen bara skriver vad den gör på dagarna. Vissa nära vänner kanske är intresserade, men knappast marioteten. Men om man varken ska skriva för mycket om hur man känner, & inte vad man gör på dagarna, vad ska man då skriva om? Ja vill ni ha svar på det kan ni fråga nån annan! :D Men variation i inläggen är ju alltid kul.
Nånting jag tycker är otroligt fult att skriva i sin blogg också är när man skryter med besökarrekord eller ber om fler läsare. Eller när man säger åt folk att dom ska komentar mera osv.
Men eftersom vissas mening med skrivandet är att just provosera för att få fler läsare, kanske man lyckas genom att göra sig hatad :) Haha

Slut på tankar. PUSS :D




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0